Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert akkor vehetsz sokmindent a magtárban, de csak ültetés után tudod eladni
leszarom a konfigod...
Korlátlan vásárlást a magtárban!
Elõzmény:
"levél a support felé: Tisztelt Krucifix!
Köszönöm a sablonlevelet, ami bizonyára gyors választ tesz lehetõvé, viszont arra mutat: nem olvasta végig a levelem.
Akkor ismét megjegyezném: jelenleg 6féle növény nem vásárolható a piacon. Ennek oka hogy nincs. Miután a magtárban megvettem a 100darabot a piacról nem tudok venni, ha nem kínálnak eladásra. Vagyis a 22es csapdája. Mókuskerék, nevezhetném akár ördögi körnek is.
Tehát, ha a magtárban nem vásárolható, a piacon nincs, honnan vegyem meg?
A másik lehetõség ugye, hogy termeljek, viszont a fentebb említett okokból, ismétlem: NINCS, nem tudok.
Minden tiszteletem az öné, de nem holmi sablon választ várok a kérdésemre, hanem annyit: hajlandó-e a farmerama valami kompromiszumra a játékosok felé, vagy sem. Nyilván ennek kérdését, nem egy supporton dolgozó hozzám hasonló munkatárs fogja eldönteni.
Ezért kérném a levelem megválaszolásával inkább egy Bigpoint munkatárs fáradjon.
Ne vegye sértésnek, minden más út ebben a kérdésben járhatatlan.
Tisztelettel: Dr. ........."
Válasz:
"A változtatást a játék egyensúlyának fenntartása érdekében kellett bevezetünk, mivel azt tapasztaltuk, hogy feladatok elvégzésébe az utóbbi idõben minimálisra csökkent a termelések száma - a játékosok egyszerûen megvásárolták a termékeket, ezáltal a játék kezdte elveszíteni az lényegét.
Természetesen megértem, hogy ezzel nem minden játékos érte egyet, ennek ellenére szükség volt a változásra. Természetesen az ezzel kapcsolatos visszajelzéseket a játékosok részérõl továbbítjuk az illetékeseknek, ezáltal elképzelhetõ még a jövõben további optimalizálás, azonban a változtatás lényege várhatóan meg fog maradni.
Üdvözlettel
György"
"Köszönöm a korrekt választ, ezek szerint elképzelhetõ valami változás ez ügyben.
Természetesen válaszát is közzéteszem a csatlakozók megnyugtatásául.
Én ezt egyfajta sikerként könyvelem el.
További eredményes munkát kívánok!
Tisztelettel: Dr................"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
milyen focis eventrõl beszéltek még mindig?
sehol nem írták, hogy focis event lesz, csak azt hogy AHHOZ HASONLÓ felépítésben fog szerepelni az event...
meg most egyáltalán nincs semmi eb wb, max 17éves korosztályban...
sokkal valószínûbb, érhetõbb lenne ha most tenisz lenne a téma..
most vagy én nem értem ezt a focis dolgot, vagy ti kaptatok napszúrást ?!?!?! 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Így nézett ki a tavalyi,most is hasonló lesz.
Tudom,hogy nem erre vagy kíváncsi,de sajna több info nincs és szerintem nem is lesz😞
We will never forget! WTC
a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő...
Egy két dolgot ki kellene próbálnod.
Böngészõ letörlése,a legújabbat feltenni.
Vagy szedd le ezt a programot.Én nekem nagyon bejött és iszonyat alaposan takarít.
A legvégsõ esetben format c😞
Mondanám,hogy PM-be küld át az adataidat és megnézem,hogy betudok-e lépni és akkor kiderülne,hogy nálad van gubanc vagy sem.
Ezúton üzenem Krezgánek, hogy sajnos ez miatt nem tudom küldeni a napi ajándékot..
Jó játékot mindenkinek! Sziasztok.
és elég magas szinten lehet amúgy megkapni..
leszarom a konfigod...
Mert nem ám úgy járok mint komlóval hogy volt 20 ezer sokáig lószarhoz sem kellett eladogadtam 2ezer db-ig azt jött event kell 8ezer fasza!
Next PC upgrade: 2022