23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • hpelte
    én kb 70 ütés óta a sörös barilányt várom...de addig csak csp, tp, szupertrágya, szupertáp és bájital
  • 16sziszi
    Wáó 14-edikre meglett a Proszit! meg mellé XXLes datolya meg dió, körte és Olajfa. Sok sikert nektek is megéri 40-50 ezerért 1 fa is de ennyi... ezek mind csak FAsok, sok sikert másoknak is :)
  • 16sziszi
    Hát ez csúcs:D így estére 1 perec kéne a 2000-res szitnhez a muszklison, mondom kiütögetem, erre kaptamXXL lajhrát, halastavat, XL-es makitombolót, elefánt arénát meg narancssárga juh aklot ez kész és még mindíg kell 1 perec :D
  • zmeor
    én úgy vagyok ezzel a muszkli macsekkal hogy ütök amíg tudok, úgyse lehet másra költeni a CSP-t...
    eladni meg addig nem adok el semmit amíg be nem vezetik az új piaci rendszert...
  • Janoooo
    hát igen, elég nehéz feladatsor
    én még neki sem álltam
    azt a havi 1 napot felemelhetnék havi 1 hétre, úgy is csak a rendes farmon lehet ültetni ezeket a cuccokat
  • Balázs 17
    én 4. feladatnál, de mindegyikből csak az első van kész

hát nem egy gyors feladat, de persze ha van telihold akkor ez az elsődleges, de szupertrágya nélkül esélytelen
  • Janoooo
    Az éjszakai látogató feladatsorban hol tartotok?
    Csináljátok egyáltalán?
  • Balázs 17
    160K kell a 74es szinthez, jó lenne ezt ma vhogy elérni, kéne hozzá 1-2tenyészállat, végre van a piacon, csak pénz nincs rá
    bahamán szintén közel a 17-es szint így végre haladhatnék pár feladatban :)
  • Maximus4
    Én ma végeztem a berta néni tojásaival és angórás feladattal,irány a piac!Elkalapáltam már több mint 200 ezret:(
  • Alien69
    Angórából, és beeerka gyapjúból már nem kell eventbe adnom, jelenleg. Ráadásul van 8 angóra simogatóm, ebből 3 narancs.
  • Maximus4
    Rámész a térképre és északon látni fogod:D
  • hpelte
    most hogy mondod...lehet veszek is occon egy--két bierkát
  • Balázs 17
    jó tudom:D
    most vettrem 50 birkagyapjút végre tudok haladni benne:D

most én is eladtam tojást+angórát lett 120ezrem :)

de szerintem gyapjúra fogom költeni, mert már csak 5szint kell és kész lesz a feladat!
  • Alien69
    nemnem! Ez QRVA YO! Ugyanis nézd meg a piacot! Mindenki adja el a cuccait, mint pl tenyészállatok. Eddig meg volt kint kb 5 darab ajánlat.
  • Balázs 17
    ti hol jártok az eventben?

én megálltam a 2000ezres ütésnél, inkább nem adom be tovább a pereceket, ezt is már kárvolt, mert most van 130 ütésem még, de pénzem nem sok :D
    kicsit eltúlozták szerintem ezt
  • Foxy0
    kösy
    de ha lehet bőveben még ígysem találom?
  • Gólya #11059
    te tudod...csak sírtál a csp miatt...:D
  • grebber
    Mert minek piacozzak hogy utánna szopjak az eventekkel mert nincs semmim?

Itt van 300 angórám csomó más terményem 100db fölött. Kukoricám komlóm 1x ezer db de nem adom el mert jön egy event azt ez a sok szá/ezer cucc is kevés lesz a teljesítéshez.Egyszer már beszoptam többször nem játszom el!
  • Maximus4
    A mesterségek völgyébe!
  • Foxy0
    kaptam pereces receptet hol találom meg?
  • Gólya #11055
    ment egy privi más témában:)
  • Gólya #11054
    rengeteg komlót szórtam piacra, mellette még zabot, szénát - most pótolgatom vissza a pajtába:)
    az én piacaimon még mindig hiánycikk a rövid érésű cucc, így a kukorica is, saláta, burgonya, rebarbara - szóval lehet csipegetni a csp-t az ütésekhez
  • Ironman2
    eheheh,én még le se írtam,pedig megvan nekem is a receptje
  • hpelte
    én inkább a kukoricával üzletelek, komlót csak ha sok lenne a felesleg, de az a pár ezer jó lesz majd valamikor. Viszont a tápok most nem mennek annyira.
  • Gólya #11051
    egyébként egy nagyon-nagyon halk megjegyzés...nem sértés, nem bántás, de:
    a körözött nem kőrözött, csak egyszerűen körözött
    nem tudom, hanyadik helyen látom ő-vel írva:(
    bocs, hogy szóvá tettem, csak már annyira zavaró
  • Gólya #11050
    miért nem piacozol a hiánycikkekkel?
    ma teljesen meglepődtem...annyira készült mindenki a komlóval, aztán megyek a piacra és egy fia komló nincs...kicsit segítettem a dolgok állásán:)
    egyébként egyik helyen 500 e, másikon egymilla fölött pár ezerrel kezdtem - öt perec után egy ütés, még egyet sem hagytam ki és most az egyik farmon 400, másikon úgy 900 körül van a csp
    rengeteg csp-t is ütöttem no meg a kufárkodás:)
  • Ironman2
    28 ütés után kaptam.D
  • Gólya #11048
    nekem 1560 és 1570 perec után jött - nagyon változó
  • 16sziszi
    Ohh köszi ezt eddig nem láttam h ott van, de elvan csúszva egyel, mer most 1500on vok és most kaptam kőrözöttet és most van ól fejlesztés nem fa, de így is jó legalább tudom h még visszajönnek a fák :) Köszi szépen!
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    na 534 szupertáppal indulhat a tenyésztés :DDDD
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    Heló 3 aktív szomszédot keresek mert sokan elhagytak és a szédütöm gazosodik pls vegyetek fel nevem ASDLOLHHGSZHTXD 66-os szintű vagyok
  • hpelte
    Megnyerhető ajándékok sorrendje!

Az adott szinten megnyerhető ajándékok nem minden esetben jelennek meg a kikiáltónál.
    Először azokat az ajándékokat kell megnyernetek, amelyek új játékelemek, és csak azt követően fognak megjelenni számotokra az ól és a fa fejlesztések, mint elérhető nyereménytárgyak.

Ha a kikiáltónál nem látjátok pl. a sörsátort, az nem jelenti azt, hogy nem tudjátok megnyerni, de egyszerre nem fér ki minden megnyerhető ajándék képe.

Tehát a lényeg: üssetek bátran, attól függetlenül, hogy mi is van éppen a kikiáltónál megjelenítve. Mindenkinél ugyan úgy működik a játék: az ütések számával növekszik az esélyetek az egyre értékesebb ajándékok megszerzésére.
    itt le van írva minden
  • 16sziszi
    Még addig 150 perec kéne :S Meg ahogy Maxi mondta ki is kell ütni, utána miket lehet kapni? Ól fejlesztések vagy fák? XL ek vagy XXL-ek?
  • Maximus4
    Persze,de nem mindegy,hogy mennyi ütés után.Ugyanis csak akkor vált ajánlatokat ha az adott szinten megnyerted a "főnyereményt".
  • Ironman2
    Kaptam 1 Proszit-ot D
    15 óránként 160-as tp-t ad!
    Ne adjátok fel,mert 2000-nél adja a proszitot
  • hpelte
    mindenki gatyásodik le...és hol van még a vége??
  • grebber
    Hm 1,2 milcsiről már a 600ezret szagolgatom
  • 16sziszi
    Nincsmit ;) Jobban tették volna ha úgy oldották volna meg ha ennyire "kötelező" vagy mindenképp megnyerhető ajándékokat akartak hogy akkor AZ fixen ott van és a többit váltja de hát BP mit várunk?! Amúgy nem gáz mikor 2. ütésre megvolt a kőrözött de a sör sátor az enyémen és barátnőmén is vagy 40-50 ütés volt ha nem több, szokás szerint nem a legjobb megoldás.
  • hpelte
    nekem 15-20-ból megvolt..., de most már inkább a következő szintre az ólakra tartalékolok