Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van elmentve 1 kódsor (saját megkötött szerzõdés) amibe 1 hónap prémiumtagság (arany) 600 pénz, és még jönnek hozzá dolgok. 😊
1x megkötöttem, azóta se látok hasonlót, ezüstöt lehet venni 1 hóra, a gyémánt is 12 hónapos.
Viszont bosszant, hogy a kódot amit kaptam, nem lehet safecarddal kifizetni, ha akarom, egybõl az oldalon, a bankba kell kutyagolni ezért. 😞
De hiába a sok pénz, nagyon-nagyon sok idõ kell, eddig eljutni.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
figyusz...vannak annyira elvakult emberek, hogy nem is gondolnánk...képesek éjszakára órát állítani, mert aratni/vetni kell...és ez csak egy példa a sok közül
pénz, pénz, pénz....és még mindig pénz...másképp nem megy
kispályásak vagyunk mi hozzájuk képest...
vigasztal viszont a tudat, hogy nekem még bõven van miért játszani😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ugyanis a gyors vetés, locsolás is ezen folyamatot végzi, hiba mentesen.
A süketelésbe nagyon ott vannak, ennyi.
Más kérdés, hogy szerintem ha nagyon akarnák megtudnák oldani hogy zökkenõmentesebb legyen a kliens-szerver kapcsolat, csak arra pénzt is kellene költeni. Így meg duplán jól járnak, pénzt se költenek, plusz továbbra is veszik a gépeket 😊
ami most pl. hirtelen eszembe jutott...van olyan, aki már nem is eventezik, nem is termel, szinte csak piacozik, cserenapkor csipegeti össze a jól fizetõ kitehetõket, azt teszi ki a farmra...tenyészt ezerrel...és piacozik...
nagyon kispályásak vagyunk mi az ilyenekhez...vagy legalábbis én (csak magamról tudom, mit csinálok)
nekem (jó, nem is foglalkozom azért annyira a játékkal - fõleg mostanában tényleg csak a nagyon muszájt csinálom) pl. eddig a legtöbb csp-m valami 5 milla körül volt...de amiket olvasok...tízmillás állatokat tesznek ki a piacra - és nem nagyon hatja meg, ha elbukják a 10 %-ot - hol mernék én ilyet csinálni?
ólból csak rózsaszín van - én heteket piacoztam, hogy legalább a pirosakat össze tudjam szedni...
én nem ülök éjszakánként a gép elõtt, hogy egyik farmról a másikra átjátsszak x mennyiségû terményt, állatot...
még ami beugrott...szinte versenyeztek emberek egymással, ki lépi meg hamarabb a szintet...90+-os szinteket huszonegynehány nap alatt...
De meghallgatnák egy itthoni lista elsõt is, hogy mit tett azért.
én csak a face-s csop-ban olvasgatok, de csak pislogok, mint béka a kocsonyában, hogy mi is van?😮
csupán egy dolgot említenék...százával veszik pl. a titokzatos csemetéket, ólakat...
na? ugye nem olyan nehéz ezek után kitalálni?😊)
Vagy a jól fizetõk az elsõk?
A bónusz csoportba biztos benne van, akik elõre tudnak mindent....
ÚGY KÖNNYÛ!
Azért kíváncsi lennék a taktikájára 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mert ha garanciák, minõség övezné, de a legutóbbi ajándék is csak arról szól, a semmiértis fogd be a szád. 10x100 csp egy ikonért..... hülyének néznek, ....
szerencsére van dolgom másra is, ezt meg játssza , aki elhiszi, hogy ingyenes.... <#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
Minek? A legelsõ bárányos sincs kész pedig az évek óta ott van akkor 5 nap alatt ez hogy lenne meg?
Lassan egyik event se ér szart se! És hogy miért? Kapjuk a sok szar kitehetõ lomot van már kb 50000 és van hely 200nak (csak hogy jól látható legyen az arány hogy kb a kukába kapjuk õket) meg kapjuk a csillagokat ami lassan már az 1500-a verdesi de semmi értelme mert nem leget beváltani semmi érdemesre.
Az meg hogy a 3 év alatt megtermelt cuccokat beadjam olyan eventbe ahol ilyen szarokat adnak kösz nem.
Next PC upgrade: 2022
Kitesznek ma 3 eventfeladatot, egyik strucc tojásgyûjtés, majd készlesz, illetve strucc tenyészetet, és erre még jön az idõ-s event amibe pont az az állat kéne bele ami most született a struccbébi. Na persze a tenyésztése supertáppal történik, ami jó kis pénzért megvehetõ! <#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog><#mf1>#mf1>
Bébiboom hogy vóna, talán holnap, hahahahaaaaa..........
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Egyébként nem tudom minek tesztelték a gyors aratást, ha csesznek berakni.
Next PC upgrade: 2022
De az holnap után 2 napig lesz, edzek rá, hogy azis eltûnjön!
Maradnak a tenyésztõs cuccok, vagy megveszem okosan! 😄
"Varázsfa
Érésidõ: 24:00 óra
Amit nyújt: 650 TP ÉS opcionálisan 1 × Event felröppenõ
Elérhetõ: 2. szinttõl
Néhány fontos tulajdonság:
Alap esetben a termése 650 TP.
Semmilyen érésidõ csökkentõ / termésszámnövelõ bónusz vagy egyéb (pl. Kacsa Kata szupertrágyája és turbótrágyája) nincsen hatással rá.
Ha éppen fut olyan event, ami felröppenõt is igényel, akkor a fa a TP mellé adni fog egyet aratáskor az éppen aktuális felröppenõbõl.
Ha olyan eventünk van, amelynél nincs felugró játékelem, a fa csak az alapértelmezett TP-t fogja adni.
Elõfordul néha olyan is, hogy több felröppenõ is van egy eventben, vagy több event fut egyszerre, ilyenkor központilag lesz meghatározva és közölve, hogy melyik elemet fogja a fa adni.
A fa állandó feröppenõt nem adhat (pl. mesterségek alapanyagai, szerszámok, nublion akku stb.)!
A Varázsfa a Farmaranyfához, Tavaszi fához és Szivárványfához hasonlóan dekor elemnek minõsül, tehát a váza ikon alatt keressétek, ne a fák között!"
forrás
Aratás elõtt meg kell nézni mennyi volt, nekem már 600 supertrágyám van ingyé! 😄
megrémült és elbújt😄
rendesen visszaigazolták, hogy sikeres volt a kód beváltása és az ajándék úton van, valamint azt is, hogy megérkezett hozzád?
mert akkor - de csak akkor - kérdezz a supportnál
egyébként meg ne harapd le a fejem, csak segíteni próbálok
messze nem olyan nagy valami, mint ahogy anno beharangozták
Vársz 10mp-t és meglátod, mit kapsz.
Édes rakomány: a nyereménye!
A játékban az utóbbi percekben problémák akadtak.
Nem mûködik a belépés egyáltalán, vagy nagyon lassú minden, esetleg a játék egyes elemei,területei hibásak.
Már jeleztük a hibát, és elkezdték a javítást az illetékesek.
Türelmeteket kérjük, amint lesz újabb információ, azt azonnal közzétesszük!
A Farmerama csapata
Ovisulit kéne nyitni néhány programozónak, vagy cavintont szedetni velük, ha már ennyire nem tudják, mit állítottak el 1 órája......<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
a banánokat meg nem tevére váltottam, hanem mombinszilvára...
de jól van az...majd kiderül, kihagyom az utolsót vagy szánok rá némi aranyat😊