Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Majd a fórum olvasok megmondják....

Next PC upgrade: 2022

jojo
Nameg a szemfülesség is, persze kell, ugyanis 1-2 reklám jobb dolgokat ad, mint az alapok.
Nekem van elmentve 1 kódsor (saját megkötött szerzõdés) amibe 1 hónap prémiumtagság (arany) 600 pénz, és még jönnek hozzá dolgok. 😊
1x megkötöttem, azóta se látok hasonlót, ezüstöt lehet venni 1 hóra, a gyémánt is 12 hónapos.
Viszont bosszant, hogy a kódot amit kaptam, nem lehet safecarddal kifizetni, ha akarom, egybõl az oldalon, a bankba kell kutyagolni ezért. 😞
De hiába a sok pénz, nagyon-nagyon sok idõ kell, eddig eljutni.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

persze...de az is ugye szintén pénz😊

figyusz...vannak annyira elvakult emberek, hogy nem is gondolnánk...képesek éjszakára órát állítani, mert aratni/vetni kell...és ez csak egy példa a sok közül

Alien69
Ebben a formában ez még kevés. Az egyik legfontosabb, az IDÕ! <#idiota> Persze, itt jön képbe a PÉNZ, de ez a REAL pénzt IS jelenti, mert az tuti, hogy KELL hozzá pár okosság. Szerintem nem árt pl prémium gyémánt tagság sem. <#vigyor3>

múltkor már írtam pár dolgok, miket csinálnak😊
pénz, pénz, pénz....és még mindig pénz...másképp nem megy

kispályásak vagyunk mi hozzájuk képest...

vigasztal viszont a tudat, hogy nekem még bõven van miért játszani😊

jojo
Felvettek egy nemalvó melóst, hogy ennyire sok jött össze? Azért én se 2 évre rá kezdtem, mégse wok a környéken se.

Maximus4
zutty 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo
Duma, illetve haszon vesztés miatt nem akarják bevezetni, szerintem.
Ugyanis a gyors vetés, locsolás is ezen folyamatot végzi, hiba mentesen.
A süketelésbe nagyon ott vannak, ennyi.

Jah, nagyon halogatták. Mondjuk van benne valami amit írnak, mert eventek kezdésekor is, mikor sokan fenn vannak, akkor is feszt kihajigál.

Más kérdés, hogy szerintem ha nagyon akarnák megtudnák oldani hogy zökkenõmentesebb legyen a kliens-szerver kapcsolat, csak arra pénzt is kellene költeni. Így meg duplán jól járnak, pénzt se költenek, plusz továbbra is veszik a gépeket 😊
Sejthetõ volt:

link

steam, origin: ACE_hun

jojo
+230 holdkõ, mikor vége jobban adja, illetve az uj szuperfákkal ömlik .....

jojo
67 db holdkõ és megvan ezis 😊

jojo
Az brutál nagy pénz, hogy haladni tudjon, meg sok idõ, azért ennyire nem...

az elõzõ hsz-ban írtam...itthon élõ, magyar emberkék írják, amiket soroltam...szóval nem feltétlenül kell ahhoz külföldinek lenni, hogy ezerrel tömje valaki a bp zsebét...

ami most pl. hirtelen eszembe jutott...van olyan, aki már nem is eventezik, nem is termel, szinte csak piacozik, cserenapkor csipegeti össze a jól fizetõ kitehetõket, azt teszi ki a farmra...tenyészt ezerrel...és piacozik...
nagyon kispályásak vagyunk mi az ilyenekhez...vagy legalábbis én (csak magamról tudom, mit csinálok)
nekem (jó, nem is foglalkozom azért annyira a játékkal - fõleg mostanában tényleg csak a nagyon muszájt csinálom) pl. eddig a legtöbb csp-m valami 5 milla körül volt...de amiket olvasok...tízmillás állatokat tesznek ki a piacra - és nem nagyon hatja meg, ha elbukják a 10 %-ot - hol mernék én ilyet csinálni?
ólból csak rózsaszín van - én heteket piacoztam, hogy legalább a pirosakat össze tudjam szedni...

én nem ülök éjszakánként a gép elõtt, hogy egyik farmról a másikra átjátsszak x mennyiségû terményt, állatot...

még ami beugrott...szinte versenyeztek emberek egymással, ki lépi meg hamarabb a szintet...90+-os szinteket huszonegynehány nap alatt...

jojo
1-2 német és angol "szomszédom" van a farmon az egyik 4 accal is veszi a cuccokat akció során, nem is értem õket, biztos arra jobban keresnek mint idehaza.
De meghallgatnák egy itthoni lista elsõt is, hogy mit tett azért.

egyszerû...

én csak a face-s csop-ban olvasgatok, de csak pislogok, mint béka a kocsonyában, hogy mi is van?😮
csupán egy dolgot említenék...százával veszik pl. a titokzatos csemetéket, ólakat...

na? ugye nem olyan nehéz ezek után kitalálni?😊)

jojo
Én is, hogy mitõl van annyija, illetve hogy tud a toppon lenni progi mentesen.
Vagy a jól fizetõk az elsõk?
A bónusz csoportba biztos benne van, akik elõre tudnak mindent....
ÚGY KÖNNYÛ!

Maximus4
TOP 1 gazda 😛
Azért kíváncsi lennék a taktikájára 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo
Manapság tényleg kiderült, ez az ingyenes játék is csak a pénzrõl szól, amit részint meg is értenék, de ennyire egyenesen követelni a jusst a színvonaltalan játékért jellemtelen.
Mert ha garanciák, minõség övezné, de a legutóbbi ajándék is csak arról szól, a semmiértis fogd be a szád. 10x100 csp egy ikonért..... hülyének néznek, ....
szerencsére van dolgom másra is, ezt meg játssza , aki elhiszi, hogy ingyenes.... <#kocsog><#kocsog><#kocsog>

grebber
Én pl nem is csinálom azt az idõre menõ baromságot.
Minek? A legelsõ bárányos sincs kész pedig az évek óta ott van akkor 5 nap alatt ez hogy lenne meg?
Lassan egyik event se ér szart se! És hogy miért? Kapjuk a sok szar kitehetõ lomot van már kb 50000 és van hely 200nak (csak hogy jól látható legyen az arány hogy kb a kukába kapjuk õket) meg kapjuk a csillagokat ami lassan már az 1500-a verdesi de semmi értelme mert nem leget beváltani semmi érdemesre.

Az meg hogy a 3 év alatt megtermelt cuccokat beadjam olyan eventbe ahol ilyen szarokat adnak kösz nem.

jojo
tényleg nem pénzéhes a brigád.
Kitesznek ma 3 eventfeladatot, egyik strucc tojásgyûjtés, majd készlesz, illetve strucc tenyészetet, és erre még jön az idõ-s event amibe pont az az állat kéne bele ami most született a struccbébi. Na persze a tenyésztése supertáppal történik, ami jó kis pénzért megvehetõ! <#mf1><#kocsog><#mf1>
Bébiboom hogy vóna, talán holnap, hahahahaaaaa..........

ami ráadásul mûködött is,tehát mehetne élesben is<#violent>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Néha én is elgondolkodom rajta, hogy mégis minek strapálom még a klikkelõ idegeimet ezen a játékon. Viszont pénzt csak 1x költöttem a második mesterség megszerzése miatt.

Egyébként nem tudom minek tesztelték a gyors aratást, ha csesznek berakni.
jojo
Sõt ,én meg hetente veszem a paysafecardot, oszt nyomom ezeknek, <#rinya><#rinya><#rinya>

grebber
Mi vagyunk a szégyenek,hogy ilyen szennyel játsszunk éve óta<#eplus2>

jojo
Megint behalt az oldal az indulást követõen, tiszta szégyenekezek!<#mf1><#mf1><#mf1>

jojo
Végre, az összes sima eventtel végeztem, kivéve az a sok tenyésztéses dolog, illetve a teliholdas,
De az holnap után 2 napig lesz, edzek rá, hogy azis eltûnjön!
Maradnak a tenyésztõs cuccok, vagy megveszem okosan! 😄

jojo
Akko ezt belestem 😞

igen - korábbi hsz-ban rosszul írtam, nem ad barkácsot sajna - :

"Varázsfa

Érésidõ: 24:00 óra
Amit nyújt: 650 TP ÉS opcionálisan 1 × Event felröppenõ
Elérhetõ: 2. szinttõl
Néhány fontos tulajdonság:
Alap esetben a termése 650 TP.
Semmilyen érésidõ csökkentõ / termésszámnövelõ bónusz vagy egyéb (pl. Kacsa Kata szupertrágyája és turbótrágyája) nincsen hatással rá.
Ha éppen fut olyan event, ami felröppenõt is igényel, akkor a fa a TP mellé adni fog egyet aratáskor az éppen aktuális felröppenõbõl.
Ha olyan eventünk van, amelynél nincs felugró játékelem, a fa csak az alapértelmezett TP-t fogja adni.
Elõfordul néha olyan is, hogy több felröppenõ is van egy eventben, vagy több event fut egyszerre, ilyenkor központilag lesz meghatározva és közölve, hogy melyik elemet fogja a fa adni.
A fa állandó feröppenõt nem adhat (pl. mesterségek alapanyagai, szerszámok, nublion akku stb.)!
A Varázsfa a Farmaranyfához, Tavaszi fához és Szivárványfához hasonlóan dekor elemnek minõsül, tehát a váza ikon alatt keressétek, ne a fák között!"

forrás

jojo
Ad TP-t, és függõen a tudásától Kacsa Kata trágyát supertrágyát, vagy fa trágyát.
Aratás elõtt meg kell nézni mennyi volt, nekem már 600 supertrágyám van ingyé! 😄

grebber
A varázsfa csak tp-t adott ez normális?

mert olyan forgómorgó vagy😊))
megrémült és elbújt😄

grebber
Már elõkerült!Anyumnak egybõl ott volt engem nem szeretett 😄

na...megvan?

így néz ki:

hmm...frissítés, ki-belépés gondolom túlhaladott

rendesen visszaigazolták, hogy sikeres volt a kód beváltása és az ajándék úton van, valamint azt is, hogy megérkezett hozzád?
mert akkor - de csak akkor - kérdezz a supportnál

egyébként meg ne harapd le a fejem, csak segíteni próbálok

grebber
De ha nincs ott? Szerinted miért kérdem poénból?

nézd már meg a kitehetõk között...

grebber
Erre senki?

napi egy barkács...eventkor - ha van - felröppenõ (szintén napi egy)
messze nem olyan nagy valami, mint ahogy anno beharangozták

jojo
Fák, ja]
Vársz 10mp-t és meglátod, mit kapsz.

grebber
Beváltottam a kódot hol a cucc?

grebber
A varázsfa az mit ad?

jojo
KÓD: faeventcomp13

Édes rakomány: a nyereménye!

jojo
Üdvözlet Gazdatársak!

A játékban az utóbbi percekben problémák akadtak.
Nem mûködik a belépés egyáltalán, vagy nagyon lassú minden, esetleg a játék egyes elemei,területei hibásak.

Már jeleztük a hibát, és elkezdték a javítást az illetékesek.

Türelmeteket kérjük, amint lesz újabb információ, azt azonnal közzétesszük!

A Farmerama csapata

Ovisulit kéne nyitni néhány programozónak, vagy cavintont szedetni velük, ha már ennyire nem tudják, mit állítottak el 1 órája......<#mf1><#mf1><#mf1>

jojo
Egyik accomon most kaptam meg a 3. kacsa katásat superbõl viszont van elég. Jó ez így, csak teremjenek gyorsan!

Maximus4
Most egész jól adja a kacsa katás fákat,már van 5 darab 😊

jojo
Nekem sikerült az accomon a mombiszilva meg a teve is. A licsit is sikerült megszerezni, de az eventek vitték a pénzt, azaz csak az állatos dolgok maradtak meg illetve a Varázslatos kirándulás event drága mulatság, erre se idõ se pénz. 😞 Sokba van!

én még nem voltam csak a 23. elején, nem volt meg az a 8 millió valahány pontom...
a banánokat meg nem tevére váltottam, hanem mombinszilvára...
de jól van az...majd kiderül, kihagyom az utolsót vagy szánok rá némi aranyat😊

Maximus4
Én is csak ezért toltam a gyors szintlépéseket a szigeten,hogy ki tudjam váltani és most van 74 darabom,az elég lesz ehhez.Ráadásul jól jött a bahás kompenzáció is,maradt mégt 133 banánom.