23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #22377
    hadd ne írjak mindenkinek külön:)

tehát: a ma induló event kapcsán kérném a baráti gazdáimat, hogy minden nap szóljanak, melyik ajándékot kérik - háromféle felröppenő lesz, így küldeni is mindhármat lehet, de nyilván mindenki maga látja, melyikre van nagyobb szüksége (amennyiben csináljátok az eventet)

(Maxi, Shadow, buxa, Best)

akár ide is írhatjátok, nem muszáj a farmra baglyot küldeni, ide is benézek minden nap

• Gólya #22376
    a szabad felhősorok nálam is minimális tp-t adó cuccokkal vannak tele - de még így is selejtezni kell a tárolóból, annyi apróság összejött már:)
  • Gólya #22375
    attól függ, kinek mi a hasznosabb...pl. amit írtál a felhőn munkás kupont ad - van akinek ez többet ér, mint a kitett cuccokért kapott tp és termékek

ezért tartom én célszerűnek az egységre kiszámolt tp-t és aszerint dönteni, melyik éri meg jobban az illetőnek
    (persze ez csak az én véleményem, nálam ez bevált:) )
  • jojo
    Úgy értettem, hogy a felhőkbe teszek víztartályt, tűzhányót, télapó segédeit, homokművészt...stb, ami pontot ad, azt csak ha muszaly.
    Kivétel a legutolsó 3 gif a felhőpalota, 1 szarvú játékóra, és a balerina játékóra, ezek több hasznot hoznak a kergén, mint a felhősorba. :D
  • ACE
    Ja de ha valakinek van fölös kitenni valója, mert nincs már helye, akkor inkább azt érdemes, mint víztartályt meg másokat venni.
  • jojo
    1x1-a a viztartály
    2x1-s a télapó ikonja, vagy homokművész,...
    2x2 a kis tűzhányó, a többi meg fizessen, mint a köles!
  • Gólya #22371
    a tematikus sorokra se muszáj mindent kirakni, mert előfordulhat, hogy ha kiteszed a kergére, többet hoz, mint a felhőn

ha van egy kis időd, érdemes összeírni a kitehető kütyüket és kiszámolni egy négyzetre és egy órára a tp-ket, utána már könnyebb dönteni, mit hova érdemes kirakni
  • gettobuxa
    köszi!

szerintem napi 50.000 TP-től simán megfosztottam magam korábban :)
  • SHADOWEYES7
  • jojo
    És végre kész a sziget is, na, ez jó nap!!!!
  • csabika1982
    Én most lettem kész,könnyebb volt mint az előző de néha kell olyan is.
  • jojo
    Kis felröppenőre van szükségem, de a többi megvan. :D Na meg a gazdakör is tetszik, végre, valami jó gondolat!
  • Maximus4
    Én most tartok 6/1-nél :D
  • grebber
    Ez valami jutalom event volt megint.Lehet előzőt csak elnézték ,mert ezt megint hamar be lehetett fejezni!
  • Gólya #22363
    a felhősor adott (fix) mennyiségű tp-t ad...tehetsz rá 2 tp/órás vagy 200 tp/órás kütyüt, a kapható tp ugyanannyi

itt megnézheted, melyik felhősor mit és mennyit ad

• SHADOWEYES7
    szerintem elég a kis tp-s is

én is így használom
  • gettobuxa
    sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy adott egy felhősor, ami csak TP-t ad. Erre bármilyen kevés tp-jű cuccot ki lehet rakni, vagy minél magasabb tp-s cuccokat teszek ki, annál több tp-t ad?
  • SHADOWEYES7
    köszi mind a 2 kódot! :)
  • jojo
    HAPPYCOUNTDOWN14

hamá nem megy maga a gazdakör, szülinap ide-oda Tragédia a személyzet német honba!
  • Gólya #22358
    ha nagyon meg lennétek szorulva, itt egy ajándékkód a cserenaphoz kapcsolódóan...

GIFTTRADEVCITEMS

aztán nem elszórni ezt a bőkezű ajándékot...:P

• jojo
    Én vidéki gyerek vagyok, olyan helyre nem járok! :D
  • Gólya #22356
    már a múltkor is ott volt:)

de a hírek oldalon is ott van, az meg úgyis feljön, ha belépsz a farmra, tehát nem kerülheti el a figyelmedet ;)
  • jojo
    De eldugták a gőzöst. Nem a főtéren van, hanem az eventfalon, :D emmá a titok!
  • Gólya #22354
    nem volt könnyű, így igaz

de nem tudni, ki hisztizik és ki nem...

azt hiszem, ha nem lennék egy nagyon jó társaság tagja és nem tanultam volna már jónéhány fortélyt, nem kaptam volna tippeket, most én is a "hisztizők" táborát szaporítanám (bár egy játékért nemigen tenném :D )
  • Gólya #22353

de basszus én az itten hsz-ra kérdeztem...csak bevillant a perifériás látásba a csere és ennyi?
    nem a hivatalost kellett volna elolvasni - bár az sem árt, csak egyszerűen az itteni egy-két sort

a #22343-ban ott van az alján, ami érdekes az egészből..."szinte csak tűzifát lehet "mozgatni" és ráadásul mivel teszt, a bp semmilyen felelősséget nem is vállal az egészért

• Wootan
    Nehéz volt az event, (nekem is most lett meg reggel, pedig majdnem maxos a kupám, éjjelre mindig hosszú érésűt vetettem, hosszú érésűvel kezdtem, tegnap még szuper trágyáztam is) de a nyeremények is jók voltak. 2 ól, 2 fejlesztés + a terményes ól.

Simán megtehette volna a BP, hogy nincs event, és berakja ezeket titokólnak, azt akinek kell, vegyen jópárat, aztán TALÁN megkapja. Ezzel szemben most lényegében ingyen meglehetett szerezni őket. Ráadás ha szívatni akartak volna, akkor a titkosügynökképzőt rakják be az utolsó feladatba, nem a sima ólat.

Szóval azért én nem értem a sok sírást a hivatalosban, az első 6 szintet azért lehetett teljesíteni nagyobb gond nélkül. Akinek meg kellett a plusz ól, az odatette magát.

Tényleg nem a BP-t akarom védeni, de pl. én az olyanokat simán kitiltanám fórumról, akik hisztiből lázítják a népet.
  • grebber
    40 híján failt volt ez az event :(
  • jojo
    Upsz valahogy kiegészült a hópihe 125 re, szerintem kijárt! :D
  • grebber
    Semennyit csak csere kapcsán írtam! Nem szoktam olvasni a farmerama forumot!
  • Gólya #22348
    csak azt nem tudom, hogy mennyit olvastál el a hivatkozott hsz-ból, ha gránátalmát kérsz
  • Gólya #22347
    ez se semmi...

ki is zárták szegényt annak rendje és módja szerint...bólogatsz vagy repülsz...ennyire futja csak :P
  • Gólya #22346

EZT olvasd el figyelmesen...

• grebber
    Grántalmafával valaki megdobhatna ha van olyan akinél hegyekben áll!
  • Gólya #22344
    bocs, holnap indul, de a lényeg változatlan :)
  • Gólya #22343

srácok most szólok, hogy

a ma induló csereeventre rá ne moccanjon senki!

egy kalap .... az egész, szinte csak tűzifát lehet "mozgatni" és ráadásul mivel teszt, a bp semmilyen felelősséget nem is vállal az egészért

• jojo
    Donkartacs07 és 40db ra van szükségem még sajnos!
  • grebber
    Még 63 db kell küldjetek felröppenőt tevehajcsár a nevem! És mindenki hozzon magával még egy ember aki ugyanúgy küld nekem
  • jojo
    Szegény Krucifix , nem győz törölni, meg inteni meg, aki éppen bosszantkodva ír a fórumra, de hát ilyen az élet, nem habostorta. Szemét elgondolás a BP amit művelni akar ebben az évben, az tuti!
    Lehet, nem kéne annyiba hagyni!
  • grebber
    Egy bamaha területnyi bromelia + majmok leszedése---> 1 felröppenő
    Ennyire látványosan nem kéne CSALNI már!
  • Maximus4
    Én is pont ma reggel lettem kész.Ez tényleg húzós volt,de a 2 darab mosómedvéért megérte :)
    Most már csak egy galambos eventnyeremény kellene :)