Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnéztem már vagy háromszor ezt a titokzatos tenyészetet...egyszerûen nincs szívem ennyi farmaranyat kiadni lutrira...most ha kapok egy sima ólat ennyi FA-ért, itt kapok agyvérzést <#guluszem1>

kell neked hivatalost olvasni - aztán meg téped a hajad😄
nagy az Isten állatkertje...

Maximus4
Bocsánat,akartam csak elfelejtettem.
Most szereztem be a legújabb takarítóprogimat és ki kellett húzni a netet az aktiváláshoz😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

külön élmény az ilyeneket olvasni
Maxi.Irtam a 8231-ben hogy 9-es lettem a Bahamán.Biztos elkerülte a figyelmeset.Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Valamelyik csaje lehetett biztos<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Szintén a hivatalosból:

"Vki segítsen nem tudom hogyan kell használni az ingyen farmarany kódokat. Hova kell beírni? ""

Az ilyeneket agyonlõném!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Ez vagyok én.Az elsõ ólam rénszarvas lett.A kicsire is vettem egyet az meg retro disznó.
Mérgembe vettem még egyet-egyet de attól sem remélek többet😞

Rettenthető
Nekem nagyon kevés farmaranyam volt, ezért mindösszesen csak kettõt tudtam venni.
Az egyik természetesen denevér barlang lett, de a másik mókusodú :-) Kettõbõl nem rossz arány :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Ohh megvan köszi valahogy az összesítettnél át siklottam felette, hát ez nem 2 FA :S Van valami infó arról h meddig lesz elérhetõ? mennyi az a kis idõ? És tudna nekem javasolni vmi jó proxys progit amit én használtam v lassú v szakadozik...
Maximus4
Gazdaboltban a legalsó szezonális gombra katt.

a rénszarvast én is akartam de nem jött össze
Üdv... vegyétek fel szomszédnak: Fuzilero
2es szinten van,de már ki is forgatta a 120 ezret😄
Oké kész feladom. hol lehet venni állat fejlesztést? mer tén már mindenhol néztem de nemtalálom a hírekbe meg nem lehet rákattintani :/ valaki tudna segíteni? 😞
Alien69
De van is (látszólag) értelme. Pl kenguru, és rénszarvasom eddig se volt, pedig pörgetem azt a nyomi kereket már elég rég óta. Még FA-ért is pörgettem, és mit kaptam??? SZART! Akkor? <#vigyor> 10 ojró volt 330 FA, és legalább a fele ól megérte, és van legalább 5-6, mely aztán TUTIRA nyerõ, mint pl kecsketejüzem, vagy angóra simogató. Ráadásul pl rénszarvasistálló is retró, ami szintén szerintem ritka darab. <#vigyor1>

grebber
Mivel örömmel látom mindenkinek lesz denevérbarlangja elkezdtem gyártani tonna szám a denevértápot (nekem nincs ólam) a sok hülye úgyis megveszi majd!<#taps><#taps>

Next PC upgrade: 2022

te aztán jól bevásároltál
Alien69
Utolsó elõtti adag:
retró disznóól+, retró kacsaól++, retró rénszarvasistálló, még 3 denevér barlang, kenguru karám, mókusodú. <#vigyor>

Én a 4. elõkészítõ mérkõzésnél tartok, ott is már be van adva 49 labda... <#smile>

Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20

katt a hírek fülre 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

negyeddöntõ, bocs

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

én már az elõdöntõnél vagyok... nem kell ilyenkor rövideket ültetni, mert az nem ad labdát

grebber
A pilótapontok továbbra is felhasználhatóak Kacsa Kata üzeneteire és trágyaszórására.

Tehát nem törlik õket!

Maximus4
Nekem rénszarvas lett😞

9-es lettem bahamán! Kösz

Mi ez a mókus,meg pillangó az állatok között?

Alien69
Következõ adag:
denevér barlang, szamár retró, retró kecske ól, retró nyúlketrec, mókusodú, retró hódvár, angóra simogató, és kecsketejüzem. Még van egy kanyar. <#vigyor1>

grebber
A pilótapontokkal mi is van elvesznek majd júli 6.-a után?
Mert ha igen akkor gyorsan el kell szornom azt az 1000-et!

pedig te még jól haladsz. nekem még 17kell a 3.hoz
Maximus4
Megvan a 4. elõkészítõs is!
Életben nem lehet ezt az eventet befejezni😞

Alien69
Ez felgyülemlett. Mittomén mely feladatoknál adott FA-t, meg ilyenek. Utána vettem még 16 ilyen izét. Neki amúgy is kevesebb XL-XXl cucca van, ráadásul batmanja se volt eddig. <#ravasz1>

én is az ingyen Fa-t költöttem
Maximus4
Melyik ajánlattal szerezted?

Alien69
Asszonynak az elsõ adag: denevér barlang, mókus odú.
Máris elégedett lehet, mert ez ingyen FA-s volt. <#hehe>

Maximus4
Az egész jó.Én csak egyet vettem,de tuti valami sz@rt kapok majd.

a 4 tenyészetbõl lett: egy retró kaptár+, egy mókusodó, egy denevérbarlang, egy retró nyulketrec+
<#hehe><#hehe><#hehe>

Maximus4
A hivatalosba valaki beírta poénból:

"És egy gyors segítség labdaszerzéshez:

Ha gyorsan kattogtatsz pont 72-szer a visszaszámláló óra melletti labdára, akkor 72-szer 72 labdát ad ajándékba

Nem hiszed? Próbáld ki! Lényeg, nagyon gyorsan pont 72 kattintás"

És reagáltak is rá:

"Nem tudom.hogy csináltad. nekem nem mükszik folyton az event ablak jelenik meg 2 kattintás után!!!"

Hihetetlen milyen emberek vannak!

Alien69
Én is. <#nemtudom>

Maximus4
Én is.

én vettem
Valaki vesz egyáltalán ilyen állatos izét ?<#conf>
nálam is napok óta nem az igazi. Maxi köszi a time resetet
Maximus4
De mint az állat.Nem tudom mit csináltak az utóbbi napokban,de néha játszhatatlan.

SHADOWEYES7
Nektek is szaggat a játék?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Alien69
Hol látható, hogy meddig van még a 24 órás lajhárom? <#fejvakaras><#idiota>

Alien69
Nem tom. <#hehe>
Max aztatat mondta, hogy új játékos tudja valahogyan felhasználni. Gondolom, aki még nem vett FA-t, talán. <#nemtudom><#vigyor3>

SHADOWEYES7
Amúgy ez hova szól? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Alien69
Új játékosnak promóciós kód:
9D8E9A3J
<#vigyor2>

Alien69
Pedig nem rosszak annyira. Csak éppen többet érnék olyannal, hogy pl "birka nyíró állomás 2. szint: narancs". Ergo, vennem kell pár tenyész állatot, és máris sokkal elõrébb vagyok, mint bizonytalan eredetû izékkel. Annak ellenére, hogy pl a facsemetéknél azt kell mondjam, nem jártam nagyon rosszul. Kaptam két bájital fát, amire azt hittem, nem lesz szükségem, de vettem akkciós tápokat, és máris kevés is volt. <#vigyor1>