Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
nah eddig 100fa, nem sok de több mint a 0 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

newlmatch
Én azthiszem megmaradok egyenlõre a "Szabó Gyõzõ" szerû dolgoknál. Most hétvégén próbáltam elõször, szombaton este 11körül, meg vas délelõtt. Bejött a dupla arany, a 200 %-kal, elsõre király volt😊

newlmatch
Ügyes vagy😊

Maximus4
Eddig csak 14-et kaptam,de,hogy melyikkel azt pontosan nem tudom.De ilyet kaptam:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

okés...azt én se szeretem, hogy ilyenkor minden más netes tevékenységemet fel kell függesztenem
Maximus4
Persze,leírom majd,de még nem léptem ki és vissza,hogy megnézzem megkaptam-e valamelyikért is.
Ami zavar,hogy iszonyat belassul a programtól minden😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

newlmatch
Hopszi, az elsõ mondattal máris gondjaim vannak... Mit lehet elszúrni?

Maximus4
A letöltéseknél kell odafigyelni,az lehet gázos,de ha okosan csinálod nem lehet baj.
Ez teljesen legális,nem kell tartanod semmitõl.
Ha stop hidot választod akkor visszakapod a magyart,nem kell újraindítani a gépet sem.

Maxi ha van valami konkrét tipped oszd meg nyugodtan...
newlmatch
Köszi😊 És ez az egész mulatság mennyire legális, és mennyire vírusgyanús? 😊))
az angol IP az ideiglenes lenne? következõ bekapcs és helyváltoztatásnál visszaállna az eredetire(magyar)? Nekem minumum van vagy 3 magyar IP-m

Maximus4
Én ezzel benyaltam.Nem fogadta el az irányítószámot,de akkor megcsinálom megint😄

newlmatch
Uff-uff. elsõre kissé bonyolultnak tûnik: ) De megvárom, amíg végzel, aztán lehet megpróbálom 😄

Maximus4
Ha elfogadtok egy tanácsot,aki FA-ra vadászik,annak érdemes csinálni egy új email címet,mert utána elég sok levél fog jönni.Tudom le is lehet mondani,de így tisztább ha külön erre van egy😊

ToCsEk
lassan végzek, kb még 20oldal, aztán rakok képet, hogy mennyi FA jött össze 😊

egy kis segítség
angol póstakód: L3 3DB ha ezt írod akkor városnak Liverpool-t írd ez pedig az utca neve: Comus Street
telefonszám: 01el kezdõdik Összesen 10számjegynek kell lennie, a mobilnak pedig 11 számjegyûnek és 07el kell kezdeni 😊
sok sikert.

Maximus4
Ne legyen publikus a dolog!Már írtam,akinek kell pm-be elküldöm!

newlmatch
Teljesen igazad van 😊))

Vagy mindnyájunknak

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

newlmatch
ÓÓÓÓ, Te viszont megadhatod Nekem 😊 😉

ToCsEk
egy program segítségével 😊 nekem is maximus adta meg 😊

Fix ip-sek el is felejthetik szerintem!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

newlmatch
Helló. Többen "szõkék" vagyunk ehhez. Illetve én tutira felvállalom. Hogy lesz angol IP-m ? 😊

valami konkrét tipp jó lett volna
ToCsEk
sorba mindent 😄 van vagy 200db

te miket csináltál meg?
ToCsEk
azt a picsa, angol ipvel, sponzor pay telivan ajánlattal és csak regelni kell, 5perc alatt 85 FA 😄

én sem találom, és nincs benne semmi ajánlat a Sponsor paybe
Maximus4
Nem találom😞

mielõtt elfelejtem: angol ip, Sponsor pay
Cocosa-Luxury Private Sales 14 FA pár percen belül küldik a FA-t 😄
és ott van még július 14. a franciák nemzeti ünnepe, de lehet összevonják az amerikaival ezért a két idõpont közötti indulás
Maximus4
Már megszokhattuk tõlük.
Azért egy kicsit vicces,hogy a július 4.-i event nem akkor indul😄

dejó...(szjuca után szabadon: dájó😄)

megint egyszerre minden - foci, függ.napja, rémséges éjszaka...bp így szeretünk...<#gun>

Maximus4
Már nekem is jó,de híre hamva sincs az eventnek.,ugyanis átrakták a kezdést július 8. és 10. közé.

vagy csak amiatt, hogy az utóbbi pár napban akadozott a játék
zmeor
remélem amiatt

leszarom a konfigod...

nem csak egy szerverrõl mûködik ez a játék...nálunk is elõfordult már, hogy a hites épp szidta a bp anyját, én meg gond nélkül futkostam a farmjaimon

egyébként volt szó valami függetlenség-napi dologról - nem amiatt van gubanc?<#nemtudom>

nekem is nagyon jó sõt <#hamm> csak lapda, fa, csp <#wink>
Hát most nálam sincs semmi sõt még jobb mint eddig
nálam sincs most semmi karbantartás <#taps>
zmeor
nemtom mivel játszotok, de amikor írjátok, hogy ajjajj gazdák meg akadozás stb, akkor nálam sosincs semmi probléma 😄

leszarom a konfigod...

Nálam nincsen ilyen rendesen megy<#nemtudom>
Maximus4
Mi a hónaljam ez a karbantartás?

tudom láttam már a FA-t. ingyen farmaranyat hol célszerû szerezni ott? mivel éri meg ? köszi <#smile>
<#rolleyes>Jézusom

zmeor
nekem lett
pillangó, mókus, retro ++ os hal, denevér, rénszarvas,
tojás és méz mûhely
jah és szülinapi juhakól

leszarom a konfigod...

newlmatch
Jó reggelt, szép hetet Mindenkinek ! 5aktív farmmal társulok be hozzátok😊

Te is a hivatalosból jössz? Az ingyen FA már a kezdetektõl benn van. város/bank és ott az utolsó ikon.

ez érdekes nem semmit nem lehet tudni 😄 csak utólag lehet megtudni 😄 mindenrõl lemaradok 😛
miért lehet valahonnan szerezni ingyen farmaranyat? ki tudta ?
Nálam 4bõl: jávorszarvas kifutó, denevérbarlang, mókusodú, retró strucc++
Nem rossz, de lehetett volna benn valami mûhelyfejlesztés is annak jobban örültem volna.
Egyébként valaki kapott pillangókertet? Azt nem írta itt senki, mintha a mókust gyakrabban adná be.

grebber
1 tenyészcucc: tyúkól <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#mf2>
2 tenyészcucc: mókusodú ez még elmegy

Next PC upgrade: 2022