23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Trubi15
    Pillangót hogyan lehet szerezni? Mert én néztem a FAQ-ban és amint láttam 73-tól nem az fog jönni hanem hód.
  • Maximus4
    Persze,de arra várok,hogy leírd a játékosneved és a szinted:)
  • gettobuxa
    oké, köszi. háát a vége felé majd beszórok mindent, mert szokás szerint nem biztos, hegy összejön a 2 növény... elég kevés most a földterületem...
  • Trubi15
    Ja értem:D Megcsinálod nekem? :DD
  • Maximus4
    Szólsz nekem és megcsinálom neked:)
  • Trubi15
    Hogy lehet ezt a Gazdanevet megcsinálni, hogy nekem is jelezze a felhasználómat?
  • Trubi15
    Jah akkor az 110 csillag :S kurva sok
  • SHADOWEYES7
    Szia Roli. :D
  • Balázs 17
    nem mert akkor nem lesz akkora szorzója, magyarul elpazarlod őket:)

nem mind1, hogy 100x500 vagy 10x500 TP...
  • Maximus4
    Tessék

• Trubi15
    Tök mind1
  • Maximus4
    Ne adj be addig parfümöt,amíg nincs kész a két oldal,mert akkor nem kapsz annyit a parfümökért.
  • gettobuxa
    először a növényeket érdemes leszállítani, vagy a parfümöt? vagy mindegy?
  • Trubi15
    De nem tudnád még is megnézni hogy a tölgyfán mi a neve? Meg ha tudnád fotózd le és másold be ide lécci hogy lássam hogy melyik ágan van :D THX ha megteszed
  • Maximus4
    Szia!

A strucc TSZ-hez kell strucc is meg táp is.Nem attól függ,hogy mennyi sima ólad van.

A szigethez pedig semmi köze sincs a szabadság módnak a fán.Kell ott lenni külön egy olyannak amivel át tudsz jutni.Ha jól tudom 60 csillagba kerül.
  • Ironman2
    Meg is válaszoltad magadnak a kérdéseket
  • Trubi15
    Sziasztok, Van nekem ilyen Strucc TSZ-em amit nem tudod strucc táppal etetni. Ehez kell 1 sima strucc és ezáltal struccból tudom megetetni? A másik kérdésem pedig az lenne hogy itt vagyok több mint 60-as szinten és nem tudok a Baharama szigetre feljutni miért? Mi kell hozzá? A bölcs tögynél kellene feloldani azt a nyaralás Baharama szigetre hülyeséget? És akkor tudok már?
  • Maximus4
    Most már ne magyarázkodj:P
    Legalább földobtad a napomat:D
  • Ironman2
    Nem vagyok szegény

Amúgy azért irtam ide,hátha valaki belefut ugyanebbe a hibába,és tanuljon belőle.
  • Balázs 17
    nekem ott a 20anakonda:D de valahogy nincs hozzá kedvem
  • Janoooo
    Én a Trópusi Buli feladatsorban akadtam el.
    Kéne a Kamkvat nevü gyümi. :)
  • Balázs 17
    szegényt mindenki kineveti, de hát ez epic fail :D
  • sata75
    LOL :)
  • Maximus4
  • Balázs 17
    sziget 17. szintel végre ebédidő 5.feladatot megcsinálhattam, utána meg van minden úgyhogy özönlenek a nyeremények
  • Ironman2
    A kód amit a híreknél a vonalkód gombra kattintva kell beírni: vivelafrance
    Amit ad:
    25 parfüm
    25 zsálya
    25 levendula
  • Ironman2
  • Maximus4
  • Ironman2
    Most már ezt is tudom.Csak sajnálom,mert akartam ültetni hajnalban,igy most vesztettem jó pár pontot
  • SHADOWEYES7
    B+! :DDDDDDDDDDD

Nagyon sokszor kapok ilyen figyelmeztetést,és tényleg csak bezárom és bejön a játék! :DD
  • Balázs 17

A mai napon 10:00 órától különleges akció vette kezdetét:

Barkácscucc akció a gazdaboltban

2011. október 9-én 11:00-ig féláron vásárolhattok barkácscuccot a gazdaboltban.

Az XXL-es barkácscucc most 22 Farmarany 45 helyett.
    Az XL-es barkácscucc most 5 Farmarany 10 helyett.
  • mariann88
    én 100% pajtabónuszt pörgettem (24 ó)... ez most elég jól jött... :D
  • Balázs 17
    nekem két pörgetés gyűlt össze

1x jávorszarvastáp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2xtyúk!!!
  • Ironman2
    Juj.Ez nagyon fájt gyerekek.Ekkora beégést...DDDD.Le se merem irni mit válaszoltak

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kedves Játékos,

A biztonsági figyelmeztetést bezárhatod a jobb felső sarokban lévő piros X-re kattintva.

Remélem, tudtam segíteni a kérdéseddel vagy a problémáddal kapcsolatban. További jó szórakozást kívánok a játékhoz!

Üdvözlettel

Krucifix

--
    Bigpoint Support

• Ironman2
    Nem törték fel,elég bonyolult a hotmailos jelszavam.Amugy a LIVE rendszer egyből letilt ha feltörik azt
  • Ironman2
    Ezt kaptam a supporttól,most mit csináljak? Ki érti ezt?

++++
    Ez egy automatikusan küldött válasz. Kérjük, ne válaszolj közvetlenül erre az üzenetre!
    ++++

Kedves Játékosunk!

A célunk az, hogy a játékainkat folyamatosan fejlesszük és az igényeiteknek megfelelővé tegyük, ezért a játékosaink visszajelzése rendkívül fontos a számunkra. Igyekszünk minden megkeresésre a lehető leggyorsabban reagálni. Ha néhány munkanapon belül nem kapsz választ, kérjük, értesíts erről minket egy e-mailben.

Fontos:

- Kérjük, add meg az eredeti kérésednek a tárgyát és a számát, ezzel nagyon megkönnyíted a munkánkat. Például: „Re: ügyszám:.............................”

A kérdésed minél gyorsabb feldolgozásának érdekében kérjük, add meg ezenkívül a következő adatokat:

- a játék nevét és nyelvét,
    - a UserID-dat és
    - a felhasználónevedet.

A kérdéseidre gyakran a fórumban is választ kaphatsz, ha a GYIK kérdéseit átolvasod. A fórum linkje: http://hu.bigpoint.com/board/. Érdemes az adott játék segítségében is utánanézni, meglehet, hogy már ott találod a megfelelő választ.

A Bigpoint support csapata

Fax: +49 (0)40/88 14 13-906
    http://www.hu.bigpoint.com

• matrixlife
    Van 1 tehénistálló sárgám és 1 tehénistálló +-om. mi a különbség?Csak az idő?
  • Alien69
    Van egy olyan funkció, hogy:
    "elfelejtett jelszó"
    Próbálkozz először azzal. Ezt fogja mondani szerintem a support is. Ha be tudsz lépni az e-mail fiókodba, annak a jelszavát változtassad meg, lehet, azt törték fel.
  • Ironman2
    irok a supportnak,lehet hogy bannoltak
  • Ironman2
    Már hajnalban is csinálta ezt.Lehet hogy ellopták a jelszavat? Ha nem tudok belépni,akkor jelszavat se tudok változtatni