23542
-
Trubi15 #11275 Pillangót hogyan lehet szerezni? Mert én néztem a FAQ-ban és amint láttam 73-tól nem az fog jönni hanem hód. -
#11274 Persze,de arra várok,hogy leírd a játékosneved és a szinted:) -
gettobuxa #11273 oké, köszi. háát a vége felé majd beszórok mindent, mert szokás szerint nem biztos, hegy összejön a 2 növény... elég kevés most a földterületem... -
Trubi15 #11272 Ja értem:D Megcsinálod nekem? :DD -
#11271 Szólsz nekem és megcsinálom neked:) -
Trubi15 #11270 Hogy lehet ezt a Gazdanevet megcsinálni, hogy nekem is jelezze a felhasználómat? -
Trubi15 #11269 Jah akkor az 110 csillag :S kurva sok -
#11268 Szia Roli. :D -
Balázs 17 #11267 nem mert akkor nem lesz akkora szorzója, magyarul elpazarlod őket:)
nem mind1, hogy 100x500 vagy 10x500 TP... -
#11266 Tessék
-
Trubi15 #11265 Tök mind1 -
#11264 Ne adj be addig parfümöt,amíg nincs kész a két oldal,mert akkor nem kapsz annyit a parfümökért. -
gettobuxa #11263 először a növényeket érdemes leszállítani, vagy a parfümöt? vagy mindegy? -
Trubi15 #11262 De nem tudnád még is megnézni hogy a tölgyfán mi a neve? Meg ha tudnád fotózd le és másold be ide lécci hogy lássam hogy melyik ágan van :D THX ha megteszed -
#11261 Szia!
A strucc TSZ-hez kell strucc is meg táp is.Nem attól függ,hogy mennyi sima ólad van.
A szigethez pedig semmi köze sincs a szabadság módnak a fán.Kell ott lenni külön egy olyannak amivel át tudsz jutni.Ha jól tudom 60 csillagba kerül. -
Ironman2 #11260 Meg is válaszoltad magadnak a kérdéseket -
Trubi15 #11259 Sziasztok, Van nekem ilyen Strucc TSZ-em amit nem tudod strucc táppal etetni. Ehez kell 1 sima strucc és ezáltal struccból tudom megetetni? A másik kérdésem pedig az lenne hogy itt vagyok több mint 60-as szinten és nem tudok a Baharama szigetre feljutni miért? Mi kell hozzá? A bölcs tögynél kellene feloldani azt a nyaralás Baharama szigetre hülyeséget? És akkor tudok már? -
#11258 Most már ne magyarázkodj:P
Legalább földobtad a napomat:D -
Ironman2 #11257 Nem vagyok szegény
Amúgy azért irtam ide,hátha valaki belefut ugyanebbe a hibába,és tanuljon belőle. -
Balázs 17 #11256 nekem ott a 20anakonda:D de valahogy nincs hozzá kedvem -
Janoooo #11255 Én a Trópusi Buli feladatsorban akadtam el.
Kéne a Kamkvat nevü gyümi. :) -
Balázs 17 #11254 szegényt mindenki kineveti, de hát ez epic fail :D -
sata75 #11253 LOL :) -
#11252 -
Balázs 17 #11251 sziget 17. szintel végre ebédidő 5.feladatot megcsinálhattam, utána meg van minden úgyhogy özönlenek a nyeremények -
Ironman2 #11250 A kód amit a híreknél a vonalkód gombra kattintva kell beírni: vivelafrance
Amit ad:
25 parfüm
25 zsálya
25 levendula -
Ironman2 #11249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kabbe -
#11248 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #11247 Most már ezt is tudom.Csak sajnálom,mert akartam ültetni hajnalban,igy most vesztettem jó pár pontot -
#11246 B+! :DDDDDDDDDDD
Nagyon sokszor kapok ilyen figyelmeztetést,és tényleg csak bezárom és bejön a játék! :DD -
Balázs 17 #11245
A mai napon 10:00 órától különleges akció vette kezdetét:
Barkácscucc akció a gazdaboltban
2011. október 9-én 11:00-ig féláron vásárolhattok barkácscuccot a gazdaboltban.
Az XXL-es barkácscucc most 22 Farmarany 45 helyett.
Az XL-es barkácscucc most 5 Farmarany 10 helyett.
-
mariann88 #11244 én 100% pajtabónuszt pörgettem (24 ó)... ez most elég jól jött... :D -
Balázs 17 #11243 nekem két pörgetés gyűlt össze
1x jávorszarvastáp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2xtyúk!!!
-
Ironman2 #11242 Juj.Ez nagyon fájt gyerekek.Ekkora beégést...DDDD.Le se merem irni mit válaszoltak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kedves Játékos,
A biztonsági figyelmeztetést bezárhatod a jobb felső sarokban lévő piros X-re kattintva.
Remélem, tudtam segíteni a kérdéseddel vagy a problémáddal kapcsolatban. További jó szórakozást kívánok a játékhoz!
Üdvözlettel
Krucifix
--
Bigpoint Support
-
Ironman2 #11241 Nem törték fel,elég bonyolult a hotmailos jelszavam.Amugy a LIVE rendszer egyből letilt ha feltörik azt -
Ironman2 #11240 Ezt kaptam a supporttól,most mit csináljak? Ki érti ezt?
++++
Ez egy automatikusan küldött válasz. Kérjük, ne válaszolj közvetlenül erre az üzenetre!
++++
Kedves Játékosunk!
A célunk az, hogy a játékainkat folyamatosan fejlesszük és az igényeiteknek megfelelővé tegyük, ezért a játékosaink visszajelzése rendkívül fontos a számunkra. Igyekszünk minden megkeresésre a lehető leggyorsabban reagálni. Ha néhány munkanapon belül nem kapsz választ, kérjük, értesíts erről minket egy e-mailben.
Fontos:
- Kérjük, add meg az eredeti kérésednek a tárgyát és a számát, ezzel nagyon megkönnyíted a munkánkat. Például: „Re: ügyszám:.............................”
A kérdésed minél gyorsabb feldolgozásának érdekében kérjük, add meg ezenkívül a következő adatokat:
- a játék nevét és nyelvét,
- a UserID-dat és
- a felhasználónevedet.
A kérdéseidre gyakran a fórumban is választ kaphatsz, ha a GYIK kérdéseit átolvasod. A fórum linkje: http://hu.bigpoint.com/board/. Érdemes az adott játék segítségében is utánanézni, meglehet, hogy már ott találod a megfelelő választ.
A Bigpoint support csapata
Fax: +49 (0)40/88 14 13-906
http://www.hu.bigpoint.com
-
matrixlife #11239 Van 1 tehénistálló sárgám és 1 tehénistálló +-om. mi a különbség?Csak az idő? -
#11238 Van egy olyan funkció, hogy:
"elfelejtett jelszó"
Próbálkozz először azzal. Ezt fogja mondani szerintem a support is. Ha be tudsz lépni az e-mail fiókodba, annak a jelszavát változtassad meg, lehet, azt törték fel. -
Ironman2 #11237 irok a supportnak,lehet hogy bannoltak -
Ironman2 #11236 Már hajnalban is csinálta ezt.Lehet hogy ellopták a jelszavat? Ha nem tudok belépni,akkor jelszavat se tudok változtatni