23542
-
#11395 Ugyanazt ad mint a tojástojó. -
lalabirtokos #11394 Köszi hogy velem érzel.Egyébként nem tudom mi a z a tojásfa.Majd elválik!
Még csak 73 a szintem ,de igyekszem! -
#11393 5 szivárvány fa,
egy csomó xl-s vacak (pl szilva)
Ginko
ringló jópár
2 tojásfa
2 cukorjuhar XL
2 bájitalfa
össz 33 csemetéből. -
Janoooo #11392 Na kikeltek az újabb csemetéim.
Hát, ez nagyon nem érte meg. :(
2db ringlófa
1db Szilvafa XL
1db Narancsfa XL
1db Magnóliafa
1db Tavaszi fa
Azt hiszem többet nem veszek. -
gettobuxa #11391 nem értem, mért pontozzák le a hsz-ed, más se ír értelmesebbet :) grat a tojásfádhoz, irígy vagyok! :) én most kifogytam az aranyból, de amúgy se mernék zsákbamacskára költeni, mert már többször megszívtam :( -
lalabirtokos #11390 Igen kezdő vagyok ! És akkor ? -
#11389 Most mi a bajotok? Annak a "kevésnek" bárki örülhetne! Az első három már önmagában remek eredmény! -
Én vagyokazapád #11388 lol De kező vagy. :)) -
#11387 Fejezzétek be a fölösleges flémet! -
Laci #11386 De kevés :)) -
#11385 te ki vagy? -
1gy3D #11384 kezdő vagy? -
#11383 és? -
lalabirtokos #11382 Na végre! Kikeltek.
1tojásfa
1bájital
1szivárvány
2szilva
-
hpelte #11381 az a fa amivel sokra nem nagyon mész, egyszer volt egy event amihez kellett aztán másba semmibe -
benoken93 #11380 Én is vettem lett egy ginkóm! -
benoken93 #11379 Király! -
#11378 nekem meglett a 2. tojásfám :Ö)
és ebben a körben lett még +2 szivárvány -
Janoooo #11377 Csak én jobban örültem volna egy tojásfának vagy bájitalfának.
De vettem megint 6 csemetét és reménykedek. -
Janoooo #11376 Ebben igazad van. -
#11375 Nekem van 6db, és annyira nem szar, mert elég sűrűn lehet "szüretelni", és éppen ezért jobban megéri, mint azok, melyek kb ugyan ennyit adnak, csak mondjuk 2-3x ennyi időnként. Ez meg asszem 5-6 óránként lerázható. Ergo, belépek reggel, leszedem, belépek délután, leszedem, és éjfél előtt is még le tudom kaparni. -
Balázs 17 #11374 xDDD -
Janoooo #11373 Megtaláltam a fórumban.
Hát ez egy szar. :( -
Janoooo #11372 De ez mit ad? -
#11371 Pedig van már egy ideje:) -
Janoooo #11370 Na kikeltek a csemetéim. :)
Egész jók lettek:
2db ringlófa
2db magnóliafa
1db körtefa XL
1db tavaszi fa
Mi ez a tavaszi fa, ezt a nevet még nem hallottam? -
#11369 -
Janoooo #11368 Na, végre, kész a zsálya és a levendula feladat is. :)
A parfümös üvegbedobálásból meg csak a 3. van meg, a 4 (kifutó) még nagyon messze van. :( -
hpelte #11367 akkor a szokásos...mindent akarnak egyszerre, aztán csodálkoznak hogy vmi nem működik -
#11366 Adj' Isten gazdák.
A mai napon több problémával kellett szembesülnünk.
A megvásárolt titokzatos csemeték egy hiba folytán a dekorációs elemek közé kerültek.
Ennek javítása megtörtént, a fa ikon alatt találjátok meg ezentúl.
A bankolási oldalon hibaüzenet jelent meg. Esetenként a " Technikai hiba lépett fel, látogass vissza később ", illetve " Túl régen látogattad meg az oldalt, ezért lejárt az időkorlát."
A javítást megkezdték.
Aki angol gazdától mozijegyet kap és nem angol (tehát Magyarországon játszik magyar Geo IP alól) az nem tudja felhasználni egyelőre a jegyet.
A felmerült kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és köszönjük megértő türelmeteket.
a Farmerama csapata -
#11365 Meg nem kellene ennyire egymás seggébe rakni az eventeket,meg az újításokat.Aztán csodálkoznak,hogy termelés helyett piacoznak a játékosok.Nincs idő gyűjtögetni semmit sem. -
Balázs 17 #11364 kezd elmenni a játék a baromság fele már:( -
hpelte #11363 itt reklámon kívül más nem fogsz nézni .. -
Balázs 17 #11362 akkor lehet a Real Steel-t már farmeraman nézem meg,:) -
#11361 "Biztosíthatunk Benneteket arról, hogy időben fogunk tájékoztatást nyújtani a mozi megnyitásáról az egyes országokban"
Persze.Miután Szváziföldön is bevezették ezt a mozis dolgot és minden nyelven már hónapok óta elérhető a Titanic kétszeres hosszúságú változata is,majd akkor talán mi is megtudunk valamit:) -
lalabirtokos #11360 Köszi .De az a gondom ,hogy nem lehet rákattintani. -
hpelte #11359 nem tudom ez volt e már a moziról:
Városi mozi
Kedves Gazdák,
Biztosan láttátok már az új várost és biztosan megkérdeztétek már magatoktól, hogy vajon mi célt szolgálhat ezen épület:
Ez bizony a mozi, amely az új város megjelenésekor még nem volt aktív, mivel a mozi továbbra is fejlesztés alatt áll. A jövőben azonban természetesen fontos szerepet kap a mozi a Farmerama életében – egy tesztelést követően, amely Angliából lesz elérhető. A mozi a tesztelést követően idővel egyre több országban fog megjelenni, és itt lehetőség lesz némi játékpénz és TP szerzésre.
Egyfajta Cash for Action-re gondoltunk, együttműködve a SponsorPay partnerünkkel, azaz hasonló ajánlatokra, mint amit már az ingyenes farmaranyszerzési lehetőségnél ismerhettetek meg. A moziban rövid reklámfilmeket lehet majd megtekinteni, amelyért aztán egy általatok már korábban kiválasztott jutalmat kaptok. A reklámfilmek száma, amelyet megtekinthettek korlátozott lesz, azonban lehetőség lesz arra, hogy mozijegyet küldjetek egymásnak farmaranyért cserébe, mint az ajándékozásnál.
Kérünk Benneteket, hogy legyetek türelemmel még. A játék ezen új eleme rengeteg előkészületet igényel, valamint számos más egyéb feltételnek teljesülni kell ahhoz, hogy a mozi az egyes országokból elérhető legyen. Továbbá felhívjuk a figyelmeteket arra a tényre, hogy vannak olyan, bizonyos partnereken keresztül regisztrált accountok, amelyek bizonyos, korábban az adott partnerrel kötött szerződésben foglaltak értelmében nem az kezdetektől fogva, illetve egyáltalán nem vehetnek részt ezekben az ajánlatokban.
Biztosíthatunk Benneteket arról, hogy időben fogunk tájékoztatást nyújtani a mozi megnyitásáról az egyes országokban. Visszajelzéseiteket pedig előre is köszönjük!
A Farmerama csapata -
hpelte #11358 nálatok működik a bankban a cfa funkció? -
#11357 Főoldalon kijelentkezés?
Amúgy meg semmi sincs ha bejelentkezve maradsz. -
lalabirtokos #11356 Be vagyok jelentkezve a fórumba.Hogy tudok kijelentkezni ?
Előzőleg kipipáltam ,hogy maradjon bejelentkezve.
HELP!!!