Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
Rackó ma nagyon barátságos volt! 😄

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

jojo
Technikai hiba lehet, ha most nem merik kitenni, de pass ebbe mi a jó nekem...

grebber
Ennyi papagájt meg lajhárt termelni még 2 illetve 300 db kell belõlük.
És végre a szigetre is rakhatók ki pár db lomot!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Ezt én se igazán értettem,de utána olvastam és azt írták,hogy ha vége az eventnek,akkor kapjuk meg a felhõsort,illetve aki be tudta fejezni.Hogy ennek mi értelme,arról inkább ne beszéljünk.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Hát ezek ismét gyengék voltak.

Kaptunk egy paszuly szintet. Azt csak a jó hangzása miatt adták? Mert + szintet nem adott 😞

SHADOWEYES7
Köszi megtaláltam! 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Sehol.A városba kell gyûjteni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
Srácok!
A szuper sárgarépát hol kell termelni?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Jajj de le vagyok maradva!<#merges2>

jöhet így, bár nem tudom, hogy a söröskorsós meg-e lesz valaha...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Nekem igen,köszi!

érdeklõdnék a baráti gazdáimtól, hogy megfelel-e az a megoldás, hogy egyik nap répát, másik nap korsót küldök?
ha másképp szeretnétek, küldjetek baglyot! 😊

Maximus4
Ezt szerintem nem arra találták ki,hogy mindenki seperc alatt hozzájusson a teljes területhez.Rengeteg aranybanán kell hozzá a mátéfa,hibiszkusz és a kaktusz kiváltásához is,a többirõl már nem is beszélve.Ez szokás szerint meg van tervezve,hogyha hamarabb akarod ezeket,akkor egyél tp-t adó cuccot,ha meg nincs akkor old meg FA-val.De ez még mindíg kevés a sikerhez,mert hiába váltod ki a hozzávalókat,meg is kell termelni vagy mész a piacra és horribilis összegért megveszed.Ez már megszokott BP. stratégia.

Én személy szerint örülök ennek,mert így megint van értelme termelgetni.Hozzáteszem nem egy nagy durranás,hogy ki tudod rakni a sok fölösleget a raktárodból.Kapsz egy kevés tp-t és csp-t értük aztán annyi.Ha ez új ültethetõ terület lenne,akkor persze más lenne minden.Szóval türelmes termelgetéssel jó sok idõ alatt,de simán el lehet érni mindent.Errõl szól ez a játék.

grebber
De ha a köztes szintet beadom adja már oda a területet. ;-)
Ha már ennyi minden kell legyenenek ennyire jófejek.

Maximus4
Nem tudom mit csodálkozol rajta.Le van írva,hogy mind az 5 szinthez tartozik egy-egy feladatsor és mindegyik végén van jutalomként a következõ területbõvítés.

jojo
Az egy darabig biztos nem lesz meg, mivel 2 aranybanánom van összesen, nemrég váltottam be gorillára+ valami másra.. 😞

grebber
lol na mondom elmegyek az új bahamára.Azt hittem hogy ha kiváltom a 40+30 aranybanános cuccot már megkapom!
Hát a szart még teljesíteni kell az egész beadogatós részt.
Kár volt beadni soha nem lesz meg ez 😞

Maximus4
Ja,ezt tuti benéztem és össze kell adni õket,igazad van sajnos 😞

Jó lenne, ha csak ennyit kellene beadni, de abból kiindulva, hogy 10 napos lesz az event, kötve hiszem, hogy csak 10k növényt kell beadni az 5 órásból. Ennyi 1x1en csatnival 3 területen max 2 nap. Felreppenõ is túl kevés lenne így.

Szóval szerintem 25.000/4.500/650 lesz a beadandó 😄
Maximus4
Na ezt a holnapi eventet jól kitalálták.Az 5 órásat csak a fõfarmon,a szédültön és a tisztáson lehet ültetni,a 8 órásat csak a bahán 😮
Viszont elsõ ránézésre viszonylag kevés kell mindenbõl.
Az 5 órás 9750 db
A 8 órás 1800 db
Felröppenõ 250 db

Maximus4
Köszi,azt nem is néztem.Ott akadtam el és termeltem hozzá anakondát,de már elköltöttem a kincsesre és meglett a mátéfa és a 3. terület.

A sziget megnyitó II. feladatsorában kapni egy brazil dió fát. Csak kell hozzá 200 anakonda 😊
jojo
Nagyjából való számolás:

Szuper répa S: 10 CSP 15.perc
Szuper répa M: 20 CSP 30.perc
Szuper répa L: 25 CSP 40.perc
Szuper répa XL: 30 CSP 45.perc

"a minimális várakozás 15 perc. a város üres, a megjelenés mindig egy M típussal kezdõdik."

"Az event kezdetekor a város telített, ami azt jelenti hogy
2 db S,
2 db M,
1 db L és
1 db XL típust találhatunk. Ez az eloszlás a késõbbiekben is megmarad, vagyis a a mérettõl függõen maximum egy vagy kettõ lehet egyszerre belõle a városban."

Szerény számolásom szerint ez kb 175-180 perc alatt lesz a maxon a fõtér, azaz 3 óránkkénti látogatással lehet optionálisan összeszedni a répákat, viszont kérdéses, hogy a szüret után kezdõdik a számolás vagy ha 1db-t hagyok akkor annak ideje megy tovább.

Maximus4
Azért így olvasgatva,hogy mi kell a kincses sziget feladatokhoz,eléggé húzós.Ezzel a brazil dióval nem vagyok kibékülve,soha az életbe nem lesz olyan fám,max ha nyereményként kapunk és még venni sem lehet.Most lehet hajtani banánokért,hogy ki tudjam váltani a mátéfát és a hibiszkuszt,a kaktusz már egy ideje megvan.Mindent egybevéve,jó ez az új hosszú feladatsor,mert van értelme megint termelgetni és szinteket lépkedni a szigeten 😊

van 1 kalóz makim, amit biztosan nem én tenyésztettem ki, ezt nyerhettem valahogy??
piacon 16 millióért lehet eladni (már ha megveszi valaki)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jojo
Köszi, a Francia eventet láttam ez nem volt feltünõ.
Prémiumos gazdaként rájön +10%-s juti, hamarabb végzek vele! 😄 Mellette meg fut a Teli hold, deee belefér!

Maximus4
Ez nem olyan event lesz,hanem a városba kell csak répát gyûjtögetni.Se ültetni való,se felröppenõ nem lesz.
De itt a leírása.

jojo
Megkérdezhetem hol van az amirõl irsz? miket kell vásárolni a következõ eventhez, mert az árak az égbe.

lesz megint kavar😊)

Maximus4
Ja,egyszerre a teliholddal 😄

na és ugye holnapután jön az új event...

jajj az anakondát ne is mondd...eszi a nyulat, mintha fizetnének neki érte...nem gyõzöm...😞
most le is álltam vele kis idõre

Maximus4
Idõközben vettem csillaggyümölcsöt,de most meg anakonda hiányom van a 3. feladathoz 😛
Nem baj,így is sikerült még kipakolnom dolgokat 😊

ezt nem értem...mire tartogatod akkor a termést, ill. miért termelsz akkor?<#fejvakaras>

grebber
Annyit nem ér nekem hogy a 3 év alatt összeszedett bahama növényeket 2 sec alatt elszórjam.

nekem is kint van minden fából kettõ, plusz állatokból egy-egy, a maradék a veteményes, de nagyon nem haladok
nem gyõzöm sütni a csokis palát...most a kisfarmokon sem veszek, mert nagyon felnyomta az árát a változás

Maximus4
Annak én is jobban örültem volna,de a lényeg,hogy tervbe van véve.A sok fámtól soha semmi miatt nem szabadulok meg 😊

nekem inkább termõterületre lenne még mindig szükségem😊

én az elején nem nagyon foglalkoztam a szigettel...most meg is látszik - még csak 129. szinten vagyok...kiváltottam a 8. kamrát, van 9 banánom, de ez most semmire sem elég - és még tevém sincs😞

de legalább van miért játszanom 😄DDD

de addig nem tudsz továbblépni...

vagyis akkor ez a rész csak álom marad, ha nem áldozod be a 40 banánt

Maximus4
Még jó,hogy elkezdtem feltölteni a szigetes növénykészletem 😄
De most megrekedtem a kincses sziget 2. feladatánál,mert mire összegyûlik a csillaggyümölcsbõl 850,már rég nyugdíjas leszek 😄 Most 40 darabom van csak 😞
Eddig nem sok mindent tudtam kitenni a kincses szigetre

grebber
Az az amelyik 40aranybanánba kerül? Mert az nem és nem is fogom mert utána nincs még 30-am a szigetre 😄

a szentélyben kiváltottad már a 8. kamrát?

grebber
Debil vagyok nem értem hogyan lesz elérhetõ az új szigetrész?

Mert nem tudom beadni a 30 aranybanánt.(pedig van annyi)

óh, azért annyira nem bonyolult😊

aki meg még csak most kezdi, annak elég az egész játéknak az eleje, mire elér mondjuk 40-50-es szintig, addigra már kisujjból rázza majd az egészet...menet közben gyorsan meg lehet tanulni mindent

grebber
Pff most nézem miket kell beadni! Hát kb soha nem lesz oda kirakva semmi!

jojo
Nem érted, azt próbáltam vázolni, hogy a játék törvényeit, szabályait, és okosságait diplomás kell hogy megértse, vagy 5000 oldalas lexikon, amibe belefér.
Elejétõl követem a dolgokat, és aki most kezd el játszani, azért hagyja itt mert annyira sok mindenre kell ügyelni, figyelni, hogy 1 játékra vetítve az sok.
Nincs még egy ilyen bonyolult szerintem.

te is olvass, mielõtt mérgelõdsz😊
elõbbi hsz-ban a link

ne már megint...

ugyanazt tudnánk leírni, ami a hivataloson is van, úgyhogy inkább itt a link hozzá

jojo
Nemááááá!

Ehhez a játékhoz lassan diplomát kell végezni, hogy neki lehessen okosan kezdeni.<#mf1><#boxer>
Még 1 sziget? Esetleg az ajándékoknak kellene már valami hely, ha már megszerezte a felhasználó!<#wow1><#wow1>