23542
-
#22417 Gólya igen azt szeretném :D ezek szerint te is olvastad tudod mit szerettem volna hozni :) -
Gólya #22416 csigusz007 - ha a faces "kiáltványt" akarod, akkor mindenképpen valahonnan máshonnan próbáld, ne onnan, ahonnan a farmot regizted/csinálod - keress valami teljesen független helyet!!!!! -
#22415 irtam privátot .nekem nem sikerült -
#22414 ez az -
#22413 A link a képhez-t idemásolod az "url beszúrásához" majd adsz neki egy nevet. és OK.
Szomszédok pl.. :D -
#22412 jojo rá klikkeltem .és be adta az oldalt feltöltöttem oda.de mejik linket hozzam ?veboldal?forum? bocsika nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz :D -
#22411 köszönöm amit adtál lehetöséget oda raktam -remélem látszik :) nem nem reklám -
#22410 Tedd fel ide! -
#22409 Keresel egy képfeltöltőt és az ott kapott linket illeszted be ide.De remélem nem reklám. -
#22408 Sziasztok -ezer éve nem jártam nálatok -viszont most a segitségeteket szeretném kérni-nem tudok képet be illeszteni mivel joval nagyobb a meg engedettnél.tehát az lenne a kérdésem esetleg valakinek elküldhetném privátban emailben? mert fontos lenne ha minnél több farmoshoz eljutna a képen szerplö eset közlemény ! :) -
43 torta és kész is az egyiken! :D másiknak még kell 1 nap pedig ugyanazt termelem... ez van!
Szegfű nagyon adja a felrepülőket, de az árpa is! -
#22406 Nekem még kell 100 léggömb, 52 konfetti, és 130 torta + a konfettihez kellő mennyiségű tubus. -
#22405 Na, nemsoká kész ami kell kivéve 1-2 felröppenőt,
Csak nem tart ez olyan sokáig! :D
-
#22404 Ha jobban megnézed,a 4.,5. és a 8. résznél nincsfeladat,szóval 5 szintes az event.
Én most értem oda :) -
#22403 Oké,tudod,vannak még tartalékaim ha kell -
Gólya #22402 az nem baj :) - majd ha megszorulok, úgyis visítok :D
-
#22401 Én is köszönöm,de szokás szerint ma már kaptál eleget és én nem tudok küldeni neked:( -
Gólya #22400 ma már azt küldtem mindenkinek :)
-
gettobuxa #22399 nekem jöhet a torta! köszipuszi :) -
#22398 Az event leírásban csak 5 szint van viszont az eventnél ha lapozok a feladatok között 8 szint van.Most ez anomália vagy mivan? (Nem mintha eljutnék bármeddig is mert még a 3-as sincs meg :() -
#22397 Ez, nem igazán nyugtat meg, mivel ha nincs szabály, és én nem fizetek ezért, de melózok vele, akkor legyen is meg! NEM? -
Gólya #22396 én nem számolgatok, csinálom és általában az a tapasztalat, ha nehezen is indul, de a végére mindig megvan - pedig nem hajtom túlzottan soha - vagyis szerintem nem kell naphosszat a gép előtt ülni ahhoz, hogy meg lehessen csinálni akár ezt az eventet is
-
ACE #22395 De a nagy számok törvénye alapján az 50% a végén meglesz. Olyan ez mint a fej/írás játék, minél többet dobálod a pénzérmét, annál közelebb kerül az 50%-hoz a fej, illetve írás megjelenése. A gépi véletlenszám generátor ugyanilyen elven működik. Magyarul minél több aratandó növényed van, annál közelebb kerül a játék készítői által előre megszabott valószínűség szerinti felröppenési százalékhoz. Ezt a százalékot pedig gondolom növeli a kupa, meg logikusan a növény érési ideje. Tehát szerintem ha 6-szor ültetsz búzát ami 1 óra, akkor nagyjából ugyanannyi felröppenőt fogsz kapni, mintha napraforgót ültettél volna egyszer. Sőt, elvileg pont a nagy számok törvénye alapján, minél rövidebb érésűt ültetsz, de azt folyamatosan, annál több felröppenőt kell kapnod, mivel minden aratásnál valószínűségszámítás zajlik, így a több számítás alapján közelebb kerülsz a játék készítői által meghatározott valószínűséghez. -
Wootan #22394 Ha jól rémlik volt már erről szó itt. A felszállók mennyisége nem fix a vetett növényre nézve. Sokkal valószínűbb (vagy inkább biztos), hogy % alapján adja. Minél hosszabb érésű a növény annál nagyobb a % + ott a kupa meg még 1-2 növelő dolog. DE. Soha nem éri el a 100%-ot, sőt szerintem olyan 50-60% körül lehet a max. Szóval eléggé szerencse függő, hogy mennyit ad.
Ha szerencsés vagy, akkor pl. 50% mellett 10ből 10 is dobhat, ha nem vagy mákos, akkor lehet 10ből 1.
Múltkor ismerősnek broméliára adott 27et, nekem meg 2-őt. -
#22393 Felettébb érdekes, hogy az egyik accomon ugyanazt aratom, és 15 tortát ad, a másikon 7db jött.
De akkor hogy van ez? Az elsőnél 20 torta kell és kész a 2. rész, utána úgyis a tubus kell 300db.
Ha az eventgaz meglesz , ami max holnap dél, utána lehet a hosszukat vetni , szegfű, meg árpa, majd azok adják a festéktubust rendesen. Viszont érdekes, hogy a nagy fák utáni felszállót jól lefaragták, pedig eddig a TP alapján kaptam a felszállót, de ez a "nagy" fára nem vonatkozik.
Engem se köt le, de ha nem tudom megcsinálni, mert elszámolták, akkor azért ideges tudok lenni. -
#22392 Én nem aggódom ha nem leszek kész vele,már nem motivál a játék annyira,mint régen.Minden eventnek nekikezdek és végigcsinálom ameddig tudom,de valahogy az utóbbi időbe megcsömörlöttem.A gazdakörikből sincs már sok hátra,persze a tenyészállatosat kivéve,de az általában felidegel babyboom alatt,mert nagyon nem azokat adja ami kellene és hamar abbahagyom a tenyésztést:) Számomra túl egysíkú lett a játék.Abbahagyni nem fogom,de már nem köt le annyira:) -
Gólya #22391 kicsit túl sokat sírtak a hivatalosban, hogy milyen bagatell eventek vannak, már második-harmadik nap készen vannak velük - hát meghallották és meghallgatták, most kaptunk másfajtát...
egyébként most néztem én is az enyémet...lassan át kellene térnem a lufira, tortára, mert a konfettiből már több, mint fele megvan, de előbbiekből nem igazán
-
#22390 Nem tudom ki,hogy van vele,de ezek a felröppenők nagyon nem jönnek.Igaz éjszakára is eventnővény megy a 2 területen,de akkoris keveslem.
A 2. feladat 400 tortájához még kell 150 darab.
A 3. 300 festéktubushoz kell még 120 darab.
A 4. feladattal nem lesz gond.
Az 5. 500 léggömbjéhöz még hiányzik 440 darab a 300 tortáról meg nem is beszélve.Plusz még ugye ott van a 400 darab konfetti,amihez szintén kell 400 tubus.
Lehet,hogy túl pesszimistán látom a dolgokat,mert még sok van hátra az eventből,de ha kész is leszek,akkor nagyon ki lesz centizve. -
#22389 pénzért lehet olykor turbo-malomra befizetni... -
ACE #22388 A malmot fel lehet valahogy még gyorsítani a kiváltott tölgyön kívül? -
Gólya #22387 ez miért szomorú?
én majd akkor keverek, ha minden hozzávaló meglesz (ill. a nagyobb része, hogy azért legyen elég idő a konfettire is)
-
#22386 Én is csak most kezdtem el keverni az első feladathoz a mennyiséget:( -
#22385 Na egy újabb nem teljesített event esélyes cucc :D
Még az elsőt se tudtam leadni :( -
#22384 miért van az hogy a kincses sziget a bahamaránál van, és a hud is az, közben a kitehető dekorációk mégis alap farmra adnak tp-t :( -
#22383 15 000db hortenzia 2 területen csúnya szopatás szinte nagyon nehéz!
Vizzel 4 óránként 1200db azaz napi 4x-i ültetéssel akinek annyi az ideje megoldható , HA a felszállót is adja a rendszer rendesen, különben nem. -
Gólya #22382 igen
de már nem kell számolgatni, az eventismertetőben összesítés van a hozzávalókról:)
-
ACE #22381 Jól számoltam 15ezer? -
ACE #22380 Hány hortenzia kell? -
#22379 Nekem jó lesz a tubus,aztán majd szólok ha váltani kell,köszönöm!
Gondolom neked is az kell első körben.Bár én mára már elszórtam,mert nem is tudtam,hogy event lesz:( -
Gólya #22378 az elején mindenképpen tubust érdemes gyűjteni - kell a konfettihez:)