Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
Nekem a teljes átváltás után 1,9 Millió CSP lett

leszarom a konfigod...

Mindjárt megnézem! Pill!

We will never forget! WTC

wááá menyi zséd van rajta?

xD

Én egy másik farmomon megnyertem!

Amúgy bahamara 7 😄

xD

Hátt nem mondom annak volt jó aki megnyerte a 120 k PálmaP.-t mert 120x5 600 ezer Csp. és az királyság <#worship>

xD

zmeor
akkor bahamás állatokat event-be még mindig nem lehet beadni.. szerintem késõbb se 😞

leszarom a konfigod...

grebber
Ha valami szar azt világgá kürtölöm mert nehogymár ne. Nem ingyen van az aratógép és nem poénból vetek dolgokat.<#taps>

Amúgy most jó már! De csomot nem számolt 😞

Next PC upgrade: 2022

lépj ki és be.ha továbbra is rossz, irj a supportnak , Obama elnöknek és a dalai lámának.mindhármukat ugyanannyira fogja érdekelni hogy megint szar valami...Nem gúnyból irtam és nem rajtad élcelõdök!!!
grebber
Semmiféle idõre menõ küldit nemcsinálok csak aratógépet kihasználom rövid idejû termények gyûjtésére.Legalábbis ezt gondoltam de baszik hozzáadni!

<#nemtudom><#conf>#8218 Ez tényleg igaz????

Amúgy a Jávorszarvas-kifutó fejlesztásébõl lesz valami????

~ grebber az idõre menõ küldiknél elviszik a cuccot aratáskor, az nem kerül a pajtába.
<#wilting>

grebber
Na ez szép mondhatom.Reggel óta ültetek mint a barom rövid idejûeket mert tojásos küldinél váltottam aratógépet.Erre most nézem hozzá sem adja a learatott dolgokat a pajtához 😞

Nagyon is , hogy igazad van!

grebber
De amugy nem gyengén elszédültek az árak. Pénzátváltás elõtt már szinte 200ezer alatt volt a csillogó juh most meg fél milla.
Nem elég hogy mindenki tele van még jobban meg akarják szedni magukat vicces.

A hivatalosba valaki beírta poénból: #8218

"És egy gyors segítség labdaszerzéshez:

Ha gyorsan kattogtatsz pont 72-szer a visszaszámláló óra melletti labdára, akkor 72-szer 72 labdát ad ajándékba

Nem hiszed? Próbáld ki! Lényeg, nagyon gyorsan pont 72 kattintás"

És reagáltak is rá:

"Nem tudom.hogy csináltad. nekem nem mükszik folyton az event ablak jelenik meg 2 kattintás után!!!"

Hihetetlen milyen emberek vannak! Ez tényleg igaz????

Valami gebasz van a bahamás terményeknél DUPLA ÁRON számolja ha beadod.Lehet csak hiba
newlmatch
sziasztok. Maxi, még mindig semmi support ügyileg. legalább annyit írhatna, hogy bocs, nem tudom visszacsinálni 😞((

grebber
Mondtam én így legyen 5-ösöm a lottón beváltották a pénz azt el is kurja a sok hülye 😄

SHADOWEYES7
egzotikus piac lassan kiürül 😮

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tonyr
igen, érdekes, hogy minden ujra kezd jönni a piacra... talán mindenkinek visszadobták az áruját a pajtába ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Jól kiürült a piaccal😮 Azzal mi lett? már még almát se lehet venni szinte😮
SHADOWEYES7
Megtörtént az átváltás.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Nekem is sok fám van/volt,de le kellett rakni a mûhelyes ólakat az eventdömping miatt.Ma is leraktam a maradékot,most már mindenbõl van egy legalább.Hála istennek régen kellett vennem,el vagyok látva barkáccsal is,majdnem 8 ezer szögem van😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szarakodik az Sg kora reggel.Akartam irni hogy fákra költöttem idáig a csp nagy részét,de közben lehalt a fórum kb fél órára.Van kb 450 fám.Ebbõl 200 van kirakva.Az ólak fejlesztésére is sokat költöttem.Mindegyik retró+ szinten van most.Eventekre is sokat kell költeni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Mire szórod el a pénzt?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én meg most jöttem meg nemrég a melóból.Amugy grat a sok csp-hez.Nekem nem jön össze,mert mindig elköltöm<#vigyor4>

Jó lenne eladni azt a 83 cseresznyefát...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Persze,hogy fent,reggel 6-ig dolgozom😞
Talán nekem sem lesz gond,elértem az 1 millió 200 ezret már,abból 'fussa'😊

Te is ilyen késõn fent vagy? Amugy nem probléma,az ára szerintem.Tegnap csináltam 40 ezer bevételt pár óra alatt

Maximus4
Kb. 40 ezer CSP-be fog kerülni.

<#taps><#eljen><#eljen>

Bahamara 7 😊

xD

Felvettelek!

Oké4 Akkor felveszlek! Mert nekem is van 1 helyem!

van

xD

Rendben van! Van helyed akkor felveszlek a szomszédaim közé!

zmeor
11. Vetõmagok a szigeten:

A változások bevezetése után ugyanúgy használhatod majd a vetõmagokat, mint a farmon. Tehát a bearatott termés újra elültethetõ lesz majd.

leszarom a konfigod...

benonken én szivesen vigyázok rá!

xD

Ja és nemtudom , hogy észre vettétek-e , hogy a virág ikonnál még van egy narancssárga nyilas tehén is! Gondolom , hogy ez lehet a fejlesztés vásárlása a gazdaboltból!

Vanakinek van kedve Július 23.-tól 30,-ig vigyázni a farmomra? Megint elutazom!

zmeor
hú ezt már várom.. azonnal átalakítom..

kiváncsi vagyok mennyivel több TP-t ad, mert akkor már van ugye +5% az erdõben, + 10% a fáról, + ez...

lehet már végre megéri leváltani a fákat..
nekem úgyis az egész erdõt elfoglalják
pedig lenne mit kitenni a helyükre.. csak akkor nem gyün a TP!!!

leszarom a konfigod...

Maximus4
Pontosan😊

Maxi és idõpontot nem írtak a bevezetésére? vagy majd a "nemsokára bevezetésre kerül" kategória
Maximus4
Valószínûleg sehova,mert szerintem a meglévõt lehet átalakítani

.

ja meg télelg hova fog kiférni a térképen <#kacsint>

xD

Maximus4
Pedig úgy lesz,most találtam:
darabja (2X2) 500 CSP lesz.

ööööö na az nem lenne valami nagyon jó mert én nem nagyon tok gazdálkodni mindig kell tápra zsé! És most is csak 50 k-m van nem lenne jó 20 ezret kidobni :/ Meg egyébként is elég az a 500 csp 😄

xD

ha több termés lesz mindenképpen megéri majd belefektetni