23542
-
#11635 Frissítettem a faq.-ot és bekerült a banner alá a terméktáblázat! -
gettobuxa #11634 szerintem a baby-boom-ra akarja felhívni a figyelmet, csak a 3 tenyészthető állat van rajta, meg 1 + jel :) de gondolom nemsoká klikkelhető lesz, és írni is fogják valahol -
#11633 Ja, aha. Hát, azt se fogom a büdös életbe megcsinálni. Adjon be a franc qrva nehezen kitenyésztett állatokat, főleg, hogy KOMOLY pénz összegbe kerül a táp. Azok a feladatok max addig érdekelnek, ameddig az alap állatokat kell bele adni, igaz, ebbe azért még bele fér az első 2-3 szint, de mondjuk a birkásnál pl csupasz juhot nehogymá beadjak. Annak piaci értéke is fél milla. Inkább rakom fejlesztésbe, mert az hoz pénzt vissza. Majd, ha már végképp rohadásig leszek ilyen állatokkal, vagy annyi pénzem lesz, hogy nem tudja megjeleníteni a sok számot, na akkor majd esetleg ha kell, veszek a piacon olcsóért, és azt esetleg beadom. Addig jól elvan ott az event. Ráadásul csillag se kell már, mert csak a szabadságos rész hiányzik, de az még nem érint. Azaz, meg lesz a tölgy teljesen, és utána egyenlőre semmi sincsen. -
hpelte #11632 de a birkanyáj feladatsorba kell -
#11631 Az mire jó? Már, a vattacukorbari? Me ugye, a juhakolt a legfeleslegesebb csinálni. Ugyanis, a NARANCSSÁRGA juhakolt megveheted RENDESEN a boltba is 160FA-ért. Annyiért tuti nem fejleszted ki még babybum idején se, max véletlenül. A vattacukornak semmi értelme, csak pazarlás. -
#11630 ez meg mekkora átbaszás!!!:
20% al a tenyésztés végén visszakapsz 4 normál állatot.
De csak FEHÉRET rohadjon el. Nekem az a normál amiből kezdem az adott tenyésztést.. erre a 4 feketére ad egy 1 csupaszt és a végén 4 fehéret .... -
Ironman2 #11629 Mi ez a röpködő léghajó a város felett? Amúgy kész az event -
hpelte #11628 majd megfordul, és dob a rendszer jobbat is -
#11627 Nesze neked bébi bum fehérekből csak köcsög barnák lettek hiába van a fán is beváltva minden. :(
Nem lesz így soha vattacukorbarim -
#11626 No, hát erről beszéltem, nyuszó-muszó, hogyan tudtál VOLNA spúrolni, de mindegy, mert minek is beszéljek, ha NEm érted. -
#11625 nincs hát, de azért mondom nem sietek hogy már 11:01 kor tudjak "aratni" :D
-
#11624 Persze. de annyi cuccod is van, hogy ezt 24 órán át tudod csinálni??? -
#11623 nah kioldottam a fa bal oldalát..
már csak 427 csillagom maradt :(
tuti hogy az újak majd ilyen 100 csillagosak lesznek . -
hpelte #11622 én is most számoltam, ha 10 helyen tenyésztek lekvár+4 bájital akkor kb 6 óra alatt elfogy az összes szupertápom -
#11621 nekem 10 perc se mire egy kifejlődik szal annyira nem sietek :) -
hpelte #11620 arra figyeljetek, hogy elöszőr egyétek meg a lekvárt és utána tegyétek be az első kört -
#11619 Aki bébi bumozik, az ugye már berakta a rózsaszín zselét, és berakta az állatokat is! Ugyanis, 11 előtt berakott állatok, melyek 11 után lesznek készen, már bele számítanak! Aki spórolni akart/akar bájitallal, itt még lehet! -
#11618 Meg ez a kép!:P
-
Gólya #11617 "Október 23: Ünnepeljünk együtt a Farmerama-ban!
Adj’ Isten Gazdák!
Hamarosan ünnepeljük hazánk egyik legfontosabb, az 1956-os, sztálinista diktatúra, valamint a szovjet megszállás elleni forradalom emlékének tiszteletére 1989. óta minden évben megtartott nemzeti ünnepét.
Ezen a vasárnapon, azaz 2011. Október 23-án délután az alábbi fórumjátékokat fogjuk megrendezni, és hogy még izgalmasabbá tegyük a dolgot, igen-igen értékes dolgokat lehet nyerni.
Fórum kvíz
Képes-bújócska
Mi látható a képen?
Részleteket csak holnap délelőtt árulunk el :P"
(vagyis ma, 23-án délelőtt - ez egy tegnapi hír)
-
#11616 A piac olyan, hogy qrvára kell figyelni, mert kocsog a rendszer. Ki tudsz rakni shimán valamit véletlenűl 300,000-ért is, meg 300.000-rt IS.
A kettő között a tizedes pont-vessző CSAK a különbség, meg 299700 PÉNZ. Illetve, pl most vettem 600-rt festékpalettát, és vissza raktam 900 felett. Ergo, nekem került 660-ba, és elvitték kb 1 perc múlva tőlem az emelt áron. Láttam a piacon 3-rt (!!!) kirakva tojást (persze ez régen volt, de akkor is), igaz, sajna azt nem tudtam elcsípni. De a lényeg, ha nem használja valaki az 1,75-s szorzót, hanem mondjuk alap áron rak ki cuccot, kész főnyeremény. Csak, ki kell fogni. A "termények"-nél ez relative tuti üzlet, ha előre kiszámolod, mennyiért lehet max kirakni valamit, és ha elkapod jóval olcsóbban, nyersz a bóton. -
#11615 hát ha olcsón meg tudod venni akkor megérheti... a baj (ami eladásnál nem baj) hogy max áron futnak a barna-fekete-csupasz-göndör.. barik -
#11614 Amúgy, most adtam el 160 tojást, angórából is kb 130-t, és birkagyapjúból is kb 100-t.
Jelenleg 1020 bájitallal tervezek indulásra, meg a rózsaszín izém is van. -
#11613 Szerintem arra érti, Ő is, de Ő megveszi az alapokat a piacon, mert megérheti. Hiszen, ha tud venni olcsón 4 barnát, már eleve azt rakja be. -
#11612 Jó ötlet,holnap megcsinálom! -
#11611 Maxi, nem lenne kedved a FAQ-ba csinálni egy sima egyszerű táblázatot a Termékekkel?
Név | Mit kapsz ha megeszed |
? -
#11610 sztem ezt nem szabad..
mert majd észreveszed amikor az odakóborolt állatok sima fehér vagy barnák lesznek.. és mikkel kezdted? fekete meg csupasszal.
nálam az van hogy 4 fehéret rakok be és akkor mindenképp jól járok vele..és volt már amikor vattacukor kóborolt oda..
amugy legjobban még mindig a fehér illetve alacsonyabbakat éri meg eladni.. ki lehet számolni miért. -
Slimdave #11609 ott -
#11608 Látom most már el lehet tüntetni a menüsort.Vagy ez eddig is ott volt? :D -
Slimdave #11607 Az a helyzet, hogy én a véletlen állatokra játszok, kiváltottam a fán a tenyésztős részt (is), és baby boomnál egyébként is van egy kis esély elkóborolt állat szerzésére. Aki klasszikusan tenyészt, annak piszoksok állatot bájitalt meg tápot bele kell ölni, úgy nem igazán éri meg. Például ha csak egy 3. szintű tehenészetet akarunk felépíteni, ahhoz 3 bájos boci kell, és 1 bájos boci kitenyésztéséhez 4096 alaptehén, ergo alapesetben 12288 alaptehén kell ahhoz, hogy felépíts egy ilyet (és több, mint 6100 szupertáp). Ez röhej... -
gettobuxa #11606 én előtte be szoktam vásárolni barna, fekete vagy csupasz birkákból, és már eleve azokkal kezdem a tenyésztést -
Slimdave #11605 Egyébként igyekszem úgy csinálni, hogy mindegyiket egyenlő arányban tenyésszem, 2-vel ezelőtt a tyúk jött be, az előzőnél azonban semmi nagy egy szilaj bikán kívül. Szerencse kérdése, de ha jól be tudsz tárazni akkor esélyes lehet valami véletlenszerű nagyobb "elkóborolt" állat. -
Slimdave #11604 én birkát, tyúkot, tehenet és nyulat -
gettobuxa #11603 nekem csak 200 italom van, de majd veszek, ha kell még, ezresért sztem nem drága. de csak 100 sztápom van, annyihoz elég lesz 1 napra. én a birkára vagyok ráállva, ti mit tenyésztetek? (ez mindenkinek szól) -
Slimdave #11602 De látod, hiába van 8 bájitalfám, csak 800 bájitalom van, holott ide akár 2000 is elmenne... -
gettobuxa #11601 baszki neked nem is kell megvárni a baby-boom-ot :D -
Slimdave #11600 Most nekem is van 1058 szupertápom meg 800 bájitalom, 500 minden tenyésztendő állatból... -
Balázs 17 #11599 2500:D beteg -
#11598 nah megvan a 400. aranymakkom..
talán ebből kifér a feladatsor és tudok be is rakni az event utsó részébe -
hpelte #11597 580 szupertáp
578 bájijtal
kb 650 juh
Szerintem érdemek unlockolni a tenyésztési részt, a szomszédos részt én se unlockoltam, szinte felesleges. Új ágak meg ki tudja mikor lesznek.. -
#11596 373 szuper-táp
2500 bájital
540 tyúk
300 juh
2-3 rózsaszín zselé