23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    :D
  • SHADOWEYES7
    bassza meg, nem dobtam be az aranymakkokat az aratógépbe csak az első 16 órásba,és most látom eltünt a feladatsor :((
  • zmeor
    nekem úgy jönne be, meg lenne olvashatóbb, ha a fent lévő vaj szín lenne a barna helyén. sokkal világosabb lenne az egész topik.

csak úgy nem lenne gondolom ilyen átmenetes
  • Ironman2
    Egész jó a topik,legalább már nem olyan buzis mint az előző volt DDDDDDDDDDDD

(de szemét vagyok)
  • hpelte
    köszönjük!gyorsan javítottál
  • Maximus4
    Bocsánat,ez az én hibám,de ha minden igaz,már jó.
  • benoken93
  • hpelte
    be akartam másolni az egész hírt, de itt a szövegdoboztban teljesen összecsúszott az egész
  • hpelte
    A Farmerama Halloween-héten részletek itt
  • hpelte
    Boldog Születésnapot!!
  • benoken93
    Boldog születésnapot! Nekem is most lesz! Pontosabban Nov. 2-án!
  • ToCsEk

köszönöm szépen :)
  • Ironman2
    Boldogot kívánok én is!
  • Maximus4
    Boldog szülinapot ToCsEk!
  • zmeor
    oks csak nyugodtan :D
  • Maximus4
    Reggel óta azt keresem a css-be hol kell átállítani,de nem találom:(
    Rajta vagyok!
  • zmeor
    barna hátteren a fekete szövegbox benne fehér szöveggel
  • Maximus4
    Milyen szineket?
  • zmeor
    mármint a színeket.
  • zmeor
    Maxi tök jó a dizájn, csak nem tudnád kicsit szemkímélőbbre tenni, mert míg végigolvasom a kommenteket kifolyik a szemem
  • Maximus4
  • Balázs 17
    befejeztem az eventet

beadtam a hosszú érésűeket, 2000 rózsa áfonya stb, amik feleslegesek xD 9000kellett kb
  • benoken93
    Én ezzel az egész makkos feladattal kerestem 100000 csp-t! Nem is rossz! Azonkívül , hogy a kalapácsos event után vesztettem csp-t!
  • Alien69
    Akkor a bal oldalon mire vonatkozik a (vissza)számláló? Makkon fogy az idő.
  • Alien69
    Fórumon gyik alatt le van írva az összes. DE! Ami qrvára NEm mindegy, hogy mennyi idő alatt teszi ezt. Itt jön képbe az egyéni szokások. Tehát, ha napi 1x lépsz be TUTIRA, akkor érdemes olyat választani, ami mondjuk napi 1x szüretelendő. Ezek jellemzően az PIROS fejlesztések. Viszont, ha napi 2x tuti belépsz, érdemesebb olyat, ami 12 órát nem éri el. Ez fontos, az a legrosszabb fejlesztés, ami átlépi a 12 órát. Persze, ha jóval több, az más. Ebben az esetben a NARANCS fejlesztés a nyerő, mert napi 2x szüreteled le.
    Elvi síkon a birkanyíró fejlesztése a legjobb, mert ennél már a 3-s szint két végterméket ad, a többinél még csak egyet. De, 23:30 perc, egy kör neki. A narancs fejlesztésnek asszem 11:30, normál táppal vizezve, és a Tölgy fejlesztéssel (gyorsabb ólak 90% fejlesztés).
    Igaz, a legjobb talán a 4-s szint lenne mindenből, de az már űber brutál mennyiségű pénzbe kerülne, ami sose hozza vissza az árát.
    Az állat tenyésztős részre meg nem szabad tenyészteni (szerintem). Sokkal gazdaságosabb megvenni az XL fejlesztéseket sima pénzért, vagy ha van zseton, akkor XXL fejlesztés, mert FA-ért gond nélkül bármikor megvehető, és annyiért, amennyiért nem éri meg még a baby bumm idején sem a szórakozást.
  • zmeor
    ne is mond én kivagyok. semmit nem ért az a tenyésztős ág kiváltása,

De legalább szépen elkezdett felmenni 480 ra a csillagok száma ezzel a makkossal :D
  • Maximus4
    Így már értem.Igazad van!
  • Balázs 17
    hát baby boom nélkül is ugyanazokat adja... átbaszás ez is?:D

amúgy melyik az az ólfejelsztés ami több állatot ad?(ha van egyáltalán)
  • ToCsEk
    nem, ebben igazad van, de egy lvl40es örül ha makkokkal megcsinálja 6ig az eventet
    nem marad fölös makkja, így úgy érzi őt kihagyták a makkos bedobálósból.
  • Maximus4
    És így már van 5000 csillagod :D

Bármikor elolvasom az aláírásod,szakadok a röhögéstől:D
  • zmeor
    nah hát én a 8as feladatsorig bezárólag megcsináltam
  • Maximus4
    Ezt most nem értem.Jobb értük a 20 pénz és TP,mint a csillagok,FA,arató,vetőgép stb.?
  • ToCsEk
    csak én tartom buzisgának ezt az aranymakkos feladatsort?
    szánalom amit csinál a bp komolyan.
    csinál egy eventet ahol a makkoknak az a szerepe, hogy segítse a haladást bedobálásnál, oké
    vérpisti lvl80as bedobál 1perc alatt mindent kész az evet, ok
    utána megy a fórumra sírni, hogy jáj sok a makk mit csináljak, erre bp lehoz egy makkos sort ( hogy az aktív userek max 5%nak örömet szerezzen)
    kérdezem én, EZ MI?
    no komment
    következő eventnél utolsó 5percig nem csinálok semmit az is fix, nehogy véletlen 1eventből csináljanak megint gyorsan többet...
  • BestCompany67
    szép napot:))
    néha tényleg sok az 5 farmocska
    de azért igyexem jó gazda lenni:)) és ide oda ugrálva teljesíteni
    most 3 farmon a receptig kész vagyok és azt hiszem itt vége
    a mackóra már nem fáj a fogam
  • 16sziszi
    Nagy kár, ha én ezt tudom, nem dobom be őket hanem megcsinálom másból... hát akkor nekem kb semmi se lesz meg, megyek éjszakázni. Köszi szépen és sok sikert a többieknek ;)
  • Maximus4
    A szüreti fesztivál végéig marad ez is.
  • 16sziszi
    Maxi, csak event végéig azaz holnapig lehet bedobni őket, igaz? Vagy utána is lehet makkot kapni és bedobálni?
  • Maximus4
    Semmit,csak nézelődtem.Régen jártam arra:D
  • hpelte
    mit akarsz venni a magtárba?
  • Maximus4
    hmmmm... a magtárba belépve már alapba 100-at ír ki nem is egyet ha venni akarok valamit.