23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • sata75
    ..I.. ..I..
  • Maximus4
  • 16sziszi
    Nálatok se jön be? :O
  • BestCompany67
    szép napot:))
    Kedves Maximus!
    Valami történt (magátol) most betudok lépni
    nagyon köszönök Neked mindent!
  • Ironman2
    what a fuck? nem kapcsol a game
  • Gólya #11910
    ez nem tegnap jelent meg, hanem napokkal ezelőtt - nem sokkal az event indulása után
    az viszont tényleg gáz, hogy mindig a magyarok tudnak meg mindent utoljára egy eventtel kapcsolatban - már amennyiben a magyar fórumra hagyatkozunk
  • Why
    Úgy kb. 1-2 hónapja hogy kipörgettem egy DENEVÉRBARLANGOT úgyhogy nekem már van ilyen
  • Balázs 17
    én nem is kezdtem el:D
  • zmeor
    válaszom:

elég bénák vagytok, hogy kb ti vagytok az utolsók ebben az országban akik nem végeztek még vele.
  • hpelte
    Kösz!akkor én nem keresem tovább, hogy hol olvastam..
  • Janoooo
    Köszi.
    Azért jobban örültem volna egy denevérbarlangnak. :(
  • Maximus4
    Kedves gazdatárak!

Mivel a denevértenyésztést előre csak órákkal kaptuk meg tesztelésre, és semmi nem volt lefordítva, és egyértelműsítve, így némi hiba csúszott a leírásba, nagyon sajnálom

Tehát: az event főnyereménye a Denevértenyésztés, ez világos gondolom mindenkinek. De...az egyik szobában azt írtam: Denevérbarlang és matrica. Nos ez a gyakorlatban sajnos másképpen néz ki. A matrica a főnyeremény része, ez így is van, de NEM denevérbarlangot ad a játék (ahogy a teszten még szerepelt), hanem magát a tenyésztés lehetőségét. Mivel eddig még nem érte el közülünk senki a végét, így nem is tudtuk, hogy nem a barlangot kapjuk ÉS a tenyésztést, hanem CSAK a tenyésztést. A elírásért elnézést kérek mindenkitől
  • Maximus4
    Én sem kaptam,csak a tenyésztés lehetőségét.
  • Janoooo
    Nem kérdezné meg valami a hivatalos oldalon hogy mi van ezzel a denevérbarlanggal?
  • hpelte
    Hátborzongató üdvözlet minden gazdának.
    Kellőképpen megéltetek minden rémséget a Halloween event során?

Ne feledjétek, az event holnap, 2011.11.01-én 14:00-kor véget ér.

Emlékeztek, az event 2 órás késéssel indult, így a tervezett 12:00 helyett 14:00-ig van lehetőségetek elérni kitűzött céljaitokat.

Az event végeztével a megmaradt csúf csemegék automatikusan beváltásra kerülnek
    30 Tp és 30 csp darabonkénti értékben.
    Kellemesen félelmetesen kísérteties gazdálkodást kíván a
    Farmerama kísértetvadászügyi alosztálya
    én is úgy emlékeztem, hogy kapsz egy denevérbarlangot ha végeztél...
  • Janoooo
    Most nézem a fórumot.
    Eddig úgy írta ha kész az event akkor kapsz 1 matricát meg egy denevébarlangot.
    Most végeztem vele. Kiírta a matricát, meg a denevértenyészet-et. A fórumban szó sincs denevérbarlangról.
    :(
  • Maximus4
    Eggyel kapsz többet.Tehát pl. egy 4-es terület aratásakor 6 darabot kapsz.
  • np
    Ha el fogyasztom a töklekvárt, akkor mennyi terménnyel ad többet?
  • Maximus4
    Másik böngésző?
    Vagy ha minden kötél szakad és megbízol bennem belépek neked és ültetek amit kell:)
  • BestCompany67
    Kedves Maximus!
    Megprobáltuk,de így sem megy
    valami más tipp?,,
    köszike
  • Maximus4
    Sütik és gyorsítótár törlést próbáld meg.
    Firefox: eszközök->előzmények törlése
    Chrome: csavarkulcs->eszközök->böngészési adatok törlése
  • BestCompany67

Kérnék szépen egy kis segítséget
    A számítógépen minden megy (freemail,facebook és egyebek) csak a farm nem tölt be
    Reggel még ok volt de most nem megy
    Nem leszek kész:((
    Valami ötlet ,hogy miért?
    Előre is köszönet

• Gólya #11892
    ja és azt se felejtsétek el, hogy az óraátállítás miatt holnap nem du. kettőig tart az event!!
    a számlálót figyeljétek a játékban, az biztosabb egyelőre (nem gondolnám, hogy változtatnak rajta...bár semmi sem lehetetlen)
  • gettobuxa
    ööö izé.. szaraxik a böngészőm :D
  • Gólya #11890
    bizony ám:D

ja és a hiv. fórumban remélhetőleg az aktuális témákat is olvassátok, mert ott már szó volt róla, hogy s mint lesz a folytatás...
    valószínű, hogy a most fel nem használt csúf csemegéket beszámolják tp/csp-ért, a teliholdas eventkor (a menetrendszerűnél) pedig megint lesz felröppenőként - ha valaki most nem tudná befejezni...

enyémek azt hiszem, holnap kész lesznek - csúf csemege 430-440 körül, koponyafa megvan, gülüszem talán még három aratás, aztán jön a légycsapó...ez kicsit bizonytalannak tűnik most, mert fele sincs meg:(
    lehet estére sétálok egyet a friss levegőn és kicsit tovább fent maradok:)
    nem, nem vagyok függő...
  • Maximus4
    A FAQ dísznek van?

• gettobuxa
    az nekem is kéne, de sztem azt csak kipörgetni lehet, vagy FA-ért venni
  • grebber
    Én nem arra gondoltam ,hanem a horror boltba amikre be lehet majd váltani!De elsősorban denevérbarlang kell.Csak nemtudom mi kell hozzá:(
    Nagyokosan vettem guano telepet gyorsan ki is raktam akkor eset le nincs is denvérem . EPIC FAIL!
  • gettobuxa
    oda kell majd még vmi a 2700 koponyafán kívül? én is még csak ott tartok, a köv szinten bőregér kell, az nekem nincsen, tehát a köv szintet se látom egy ideig :D
  • grebber
    Én nem.Mert inkább a sima halowenes beváltható cuccokra ültetek koponyafát!
  • Slimdave
    Na gratula! Én meg most nézem, hogy annyira jól akartam leírni, hogy csak nem sikerült helyesen!:D
  • Maximus4
    Én már kész vagyok vele:)
  • Slimdave
    Na ki végez a Haloween eventtel?
  • Balázs 17
    azthittem dupla állatok lesznek pff
  • hpelte
    Adj' Isten gazdák!
    A mai boldog ól nap keretén belül, minden állat betakarításakor dupla tapasztalatpont jár.
    Ez a dupla tapasztalatpont minden esetben megérkezik, azonban egy grafikai megjelenítési hiba miatt sok gazda úgy gondolja, elesett a bónusztól.
    Azok a gazdák, akik munkások segítségével szedik be állataikat, a felbukkanó buborékban a jelenleg helyes, tehát dupla tapasztalatpontot látják.
    Azok a gazdák azonban akik manuálisan szedik be állataikat, a buborékban a normál tp értéket láthatják.
    A dupla tp ebben az esetben is maradéktalanul jóváírásra kerül, nem kell aggódnotok.
    Ellenőrizzétek bátran Ti is a szintjelzőnél úgy, hogy egeretekkel a szintjelzőre álltok és a szövegbuborékban láthatjátok a tp értékeitek növekedését.
  • gettobuxa
    ajjaj gazdák van! remélem kapunk vmi jó kis ajándékkódot kárpótlásul
  • Maximus4
    Az ültetés része kész az eventnek
  • zmeor
    szándékosan nem csináltam, így legalább egyértelmű volt :)

kipörgettem a főnyereményt a keréken.. persze hogy **** BÁJITALFA.. ez a 12.
  • hpelte
    ha kb 12-15 millát írtál volna, akkor lehet még el is hiszi