Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be yourself, no matter what they say...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
12-ig tart a a focisevent?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A fõdíjat már esélyem sincs megnyerni,a 15 csillagot sajnálom csak😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
én is ültettem a kukoricát, mint itt sokan, de hát hagy ne mondjam, hol járok még a tetves labdákkal... (úgy hogy csak napközben volt kukorica, este meg liliom / rókagomba).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ready Player One
<#vigyor2>#vigyor2>
Ready Player One
de ez már nagyon régen így van...mármint hogy a kukorica is elég jól hoz felröppenõt
igazából ami nálam szinte egyáltalán nem ad semmit, az a rövid érésû cucc (saláta, búza, répa, széna)
Ready Player One
még kellene így 24 a macsekhoz...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
69 és bahama 14 szint! Famrnevem: mannarino1
Elõre is köszike!
Te mióta? Hány órát játszottál már vele?
Ready Player One
T BP!
Délután voltam FA-t vadászni.A farmerámán belül bementem a bankba stb.Leszedtem ezt azt az önök szponzoraitól.Nézegettem az ajánlatokat.Aztán gondoltam kapálok kicsit.Felugrott 1 ablak és valami Java frissitést akart.Megengedtem.Ekkor jött a meglepi.Ugyanis az önök által ajánlott szponzori oldalról jött le 1 progi.Abba az idõben mást nem is böngésztem.A Progi:1 piaci árakat jelzõ script.Kiléptem letiltottam.A mozillához csatolta magát, a chrome-ot és explorert nem érintette a kérdés.Sajnos kérernyõképet elfelejtettem csinálni arról ,hogy a létrehozás idõpontja pont akkor volt amikor FA-t vadásztam.Sajna valami mást is akart variálni a én erre gyorsan mappástól megettem a vírusirtóval nem kockáztattam a gépet.Szeretném ha nem dobnának ki ,mert azért irtam a "beismerõ vallomásom script használatról" mert meguntam a játékot és szeretnék stílusosan távozni.De véleményem szerint ha úgy néz ki a dolog ,hogy csak pénzért szabad FA-t venni mert különben jöhet olyan progi amiért tilthatnak..Kérem mielöbb vegyék fel velem a kapcsolatot a részleteket megírom .A progira visszatérve azóta utánanéztem mi az pontosan.Sem a BP-ra sem a szponzoraira nem vet jó fényt nálam ez az eset.Nem tudom mi történt lehet ,hogy hekkerek variáltak valamit a szonzori oldalon nem tudom.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
folyton visszadob
Ready Player One
Reggel átjutok az elõdöntõbe!És ott elég is volt!
Next PC upgrade: 2022
We will never forget! WTC
We will never forget! WTC