Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
De pl ha azt nézzük, hogy a Vega konyha feladat sornál ki az, aki lazán megtermeli (!!!) a 17E salátát?<#boxer><#gunyos1>

Alien69
Na ja. 17-s szinten vagyok, 1.242.339 TP-vel, és még hiányzik 207.661 TP a szint lépéshez. Kicsi terület, lassú fejlõdési lehetõség. <#nemtudom>

De azé magunk közt megvallva a bahamás 24-es szinttel eléggé magasra rakták a lécet, ki fog tudni így licsit termeszteni?

Be yourself, no matter what they say...

Igyexik az embör gyeröke!<#nevetes1>

Rettenthető
Hiába is, akkor te ügyes vagy :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

igen

Alien69
Persze. <#vigyor> a dió mint a gaz, pottyan minden nap rendesen, mogyit meg kedvem szerint, fõleg hétvégén egy jó adagot nyomok. <#vigyor1>

SHADOWEYES7
Csak úgy éri meg a tápot is eladni ha magadnak termeled meg a diót és a mogyorót.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Alien69
De a többi állatnál is hasonló. Pl nálam a juh táp 190 a legolcsóbb jelenleg, és maga a juh meg 240, de ennél olcsóbb szokott lenni. <#idiota>

Alien69
Ergo, NEM éri meg eladni. <#hehe> Inkább termelni a tápot, és lazán bevásárolni, ha van kint a piacon. <#nemtudom>

SHADOWEYES7
Uraim!

12-ig tart a a focisevent?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
"1050-1250 között megy!" a táp, 735- meg a hód <#wow3><#levele><#wilting>

Alien69
Nekem meg az a furcsa, hogy ki a fene, és miért veszi meg full áron (770) azokat az állatokat, melyek semmire se kellenek, pl rénszarvas, jávorszarvas, kenguru, mókus. Nem tudok annyit kirakni, hogy ne vigyék el. <#nemtudom><#hehe><#ravasz1>

Maximus4
1050-1250 között megy!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Az a nagy büdös helyzet, hogy nem mindenkinek ugyanannyit ad, hiszen a kupával sem ugyanúgy áll mindenki. Nekem kész a mezõgazdasági mind a 15 szintje, állatos is 13%-os, 75-ös szinten vagyok és ha minden jól megy pont kész lesz az event végig.😊

maxi nálad mennyiért lehet eladni?
Maximus4
Én meg abba bízok,hogy a focis után is úgy megy a hódtáp mint most,mert akkor megszedhetem magam mégjobban😊
A fõdíjat már esélyem sincs megnyerni,a 15 csillagot sajnálom csak😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rettenthető
félek igen.
én is ültettem a kukoricát, mint itt sokan, de hát hagy ne mondjam, hol járok még a tetves labdákkal... (úgy hogy csak napközben volt kukorica, este meg liliom / rókagomba).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

mármint a maxi-N ugrottam egyet <#wink>

Ready Player One

maxi ugrottam egy szintet most : 37
<#vigyor2>

Ready Player One

azt mondod?
de ez már nagyon régen így van...mármint hogy a kukorica is elég jól hoz felröppenõt
igazából ami nálam szinte egyáltalán nem ad semmit, az a rövid érésû cucc (saláta, búza, répa, széna)

Nekem 4 labda kell még a Neggyedöntõhöz az még meglessz

Ready Player One

Rettenthető
...mert eddig voltál k... (kellõen) szerencsés, most meg az átlagba tartozol.

én most azon dühöngök (nem, nem vagyok függõ...), hogy eddig a sima szántóra és a tisztásra vetett kukoricára adott 5-6 labdát, most a reggeli elsõ aratásra kaptam EGY!!!! lasztit...<#boxer>
még kellene így 24 a macsekhoz...

alig négy óra van az eventbõl - este már szerintem nem mész vele semmire...

áá, még 82 labda hiányzik... már tuti nem lesz meg, mert mennem kell... ültetek egy hosszút, hátha az esti aratást még beszámolja majd... 😞

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Hali! Elértem a +6 szomszédot! Aki akar felvehet míg van helyem!😄
69 és bahama 14 szint! Famrnevem: mannarino1
Elõre is köszike!
CoD 6 az CooL! Én mielõtt kijött volna elõrendeltem és azóta nyomatom : )
Te mióta? Hány órát játszottál már vele?

Ready Player One

mindegy megyek COD6-ozni Online.Ott kidühongöm magam.Majd ha holnap lehiggadok befejezem a levelet.Lehet átadom az accot 300FA 300.000csp 102 csili stb.Itt a levél eleje:
T BP!

Délután voltam FA-t vadászni.A farmerámán belül bementem a bankba stb.Leszedtem ezt azt az önök szponzoraitól.Nézegettem az ajánlatokat.Aztán gondoltam kapálok kicsit.Felugrott 1 ablak és valami Java frissitést akart.Megengedtem.Ekkor jött a meglepi.Ugyanis az önök által ajánlott szponzori oldalról jött le 1 progi.Abba az idõben mást nem is böngésztem.A Progi:1 piaci árakat jelzõ script.Kiléptem letiltottam.A mozillához csatolta magát, a chrome-ot és explorert nem érintette a kérdés.Sajnos kérernyõképet elfelejtettem csinálni arról ,hogy a létrehozás idõpontja pont akkor volt amikor FA-t vadásztam.Sajna valami mást is akart variálni a én erre gyorsan mappástól megettem a vírusirtóval nem kockáztattam a gépet.Szeretném ha nem dobnának ki ,mert azért irtam a "beismerõ vallomásom script használatról" mert meguntam a játékot és szeretnék stílusosan távozni.De véleményem szerint ha úgy néz ki a dolog ,hogy csak pénzért szabad FA-t venni mert különben jöhet olyan progi amiért tilthatnak..Kérem mielöbb vegyék fel velem a kapcsolatot a részleteket megírom .A progira visszatérve azóta utánanéztem mi az pontosan.Sem a BP-ra sem a szponzoraira nem vet jó fényt nálam ez az eset.Nem tudom mi történt lehet ,hogy hekkerek variáltak valamit a szonzori oldalon nem tudom.
De Maxi a BP olyan oldalra visz fel ahol olyan progi települ amit 2 perc alatt kiböknek a BP-nél és végleges bannt kapsz.ez undoritó.arra terenek hogy ne ingyé hanem pénzért legyen FA-t.vagy nemtom.lehet túlkombinálom de az idõpont stimmel semmi más oldalon nem jártunk akkor fent
Maximus4
Ezért kell vigyázni a letöltõs ajánlatokkal én ezeket soha nem csinálom meg.

tonyr
a rémséges tyúkól, ill tehénistállo-t megszerezte vki már az éjszakjai látogató küldetésben ? mit ad ? köszi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Na ha farmaranyszerzésrõl lenne szó azt letojnám.De lejött déután 1 olyan script suttyomba a szponzoroktól amiért tilthatnak.ennyire tetvek nem lehetnek.ekkora rizikó lenne az ingyé fa-ba?akkor települt mikor a FA-t vadásztam.kibuktam nem kicsit.értek a gépekhez,progikhoz de nem is volt egyszerû leszedni a kis G-t.1 tucat vírust raktam a mappába és ráuszítottam a vírusirtot .alapba nem volt törölhetõ,áthelyezhetõ, stb.

Maximus4
Azt csak a játékon belül tudod megtenni,de a farmaranyszerzéssel kapcsolatban nem fognak tudni segíteni.Tuti,hogy ilyen választ kapsz majd,elõre szólok😞

Maxi!Hogy tudok irni a supportnak?
folyton visszadob
Kösz!
Maximus4
Írsz neki egy levelet és így fel tudod venni barátlistádra.

nem szomszéd gazdának hogyan tudok ajándékot küldeni?
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ!Rohadt nagy gáz van!!!! Voltam farmaranyat vadászni és letöltött 1 háttérscriptet piachoz a mozillához!!!Ilyet nem is akartam és nem is szedtem le.se most se máskor!Ha felmész azonnal kiszúrják és kivágnak!!!Nem dobtak ki ,letiltottam a mozillába, eldaráltattam a vírusirtóval. Explorerre nem ment rá!Írok a supportnak hogy nézzenek utána. Farmerix 0.04 a neve Tool für farmerama.Vigyázzatok!Na megyek puffogni.Szélmalomharc lesz 😞
Nekem is megvannak<#crazya>

Ready Player One

grebber
Akkor RAJ vagy és legalább 75-ös szintû!

Next PC upgrade: 2022

Ennél egy fokkal okosabb válaszra számítottam. MI van ha már végeztem az eventtel?

grebber
Add be õket és nem marad ennyi!

Nem tudjátok, ha marad meg labda azokért kapunk-e valamit, vagy mi lesz a sorsuk?

grebber
Ez az új + TP-t adó földterület a fán csillagokért beváltható +10% TP-s cuccal egész barátságosan hangzik majd!

Reggel átjutok az elõdöntõbe!És ott elég is volt!

Maximus4
Nekem is ezek vannak.

Nekem megvan minden ágyúm: A trutyiágyú , a hóágyú , a tortaágyú és végül de nem utolsó sorban a konfettiágyú! Vanaki másnak is megvannak ezek? Csak érdekesség képpen jelzem!

We will never forget! WTC

Ha sokáig nem léptek be a farmotokra kaptok egy spurit! Mondjuk én inkább nem próbálom ki mert tönkre megy a jó kis farmom!

We will never forget! WTC

cspedro
a farmarany ingyennél lehet magyar ajánlatba is kapni aranyat? abba segit vki?

akkor mér van ott az új logo és mér most hirdetik ???????????? én eszt nem értem