23542
-
sata75 #11915 ..I.. ..I.. -
#11914 -
16sziszi #11913 Nálatok se jön be? :O -
BestCompany67 #11912 szép napot:))
Kedves Maximus!
Valami történt (magátol) most betudok lépni
nagyon köszönök Neked mindent!
-
Ironman2 #11911 what a fuck? nem kapcsol a game -
Gólya #11910 ez nem tegnap jelent meg, hanem napokkal ezelőtt - nem sokkal az event indulása után
az viszont tényleg gáz, hogy mindig a magyarok tudnak meg mindent utoljára egy eventtel kapcsolatban - már amennyiben a magyar fórumra hagyatkozunk -
Why #11909 Úgy kb. 1-2 hónapja hogy kipörgettem egy DENEVÉRBARLANGOT úgyhogy nekem már van ilyen -
Balázs 17 #11908 én nem is kezdtem el:D -
#11907 válaszom:
elég bénák vagytok, hogy kb ti vagytok az utolsók ebben az országban akik nem végeztek még vele. -
hpelte #11906 Kösz!akkor én nem keresem tovább, hogy hol olvastam.. -
Janoooo #11905 Köszi.
Azért jobban örültem volna egy denevérbarlangnak. :( -
#11904 Kedves gazdatárak!
Mivel a denevértenyésztést előre csak órákkal kaptuk meg tesztelésre, és semmi nem volt lefordítva, és egyértelműsítve, így némi hiba csúszott a leírásba, nagyon sajnálom
Tehát: az event főnyereménye a Denevértenyésztés, ez világos gondolom mindenkinek. De...az egyik szobában azt írtam: Denevérbarlang és matrica. Nos ez a gyakorlatban sajnos másképpen néz ki. A matrica a főnyeremény része, ez így is van, de NEM denevérbarlangot ad a játék (ahogy a teszten még szerepelt), hanem magát a tenyésztés lehetőségét. Mivel eddig még nem érte el közülünk senki a végét, így nem is tudtuk, hogy nem a barlangot kapjuk ÉS a tenyésztést, hanem CSAK a tenyésztést. A elírásért elnézést kérek mindenkitől -
#11903 Én sem kaptam,csak a tenyésztés lehetőségét. -
Janoooo #11902 Nem kérdezné meg valami a hivatalos oldalon hogy mi van ezzel a denevérbarlanggal? -
hpelte #11901 Hátborzongató üdvözlet minden gazdának.
Kellőképpen megéltetek minden rémséget a Halloween event során?
Ne feledjétek, az event holnap, 2011.11.01-én 14:00-kor véget ér.
Emlékeztek, az event 2 órás késéssel indult, így a tervezett 12:00 helyett 14:00-ig van lehetőségetek elérni kitűzött céljaitokat.
Az event végeztével a megmaradt csúf csemegék automatikusan beváltásra kerülnek
30 Tp és 30 csp darabonkénti értékben.
Kellemesen félelmetesen kísérteties gazdálkodást kíván a
Farmerama kísértetvadászügyi alosztálya
__________________ -
hpelte #11900 én is úgy emlékeztem, hogy kapsz egy denevérbarlangot ha végeztél... -
Janoooo #11899 Most nézem a fórumot.
Eddig úgy írta ha kész az event akkor kapsz 1 matricát meg egy denevébarlangot.
Most végeztem vele. Kiírta a matricát, meg a denevértenyészet-et. A fórumban szó sincs denevérbarlangról.
:( -
#11898 Eggyel kapsz többet.Tehát pl. egy 4-es terület aratásakor 6 darabot kapsz. -
np #11897 Ha el fogyasztom a töklekvárt, akkor mennyi terménnyel ad többet? -
#11896 Másik böngésző?
Vagy ha minden kötél szakad és megbízol bennem belépek neked és ültetek amit kell:) -
BestCompany67 #11895 szép napot:))
Kedves Maximus!
Megprobáltuk,de így sem megy
valami más tipp?,,
köszike
-
#11894 Sütik és gyorsítótár törlést próbáld meg.
Firefox: eszközök->előzmények törlése
Chrome: csavarkulcs->eszközök->böngészési adatok törlése -
BestCompany67 #11893 szép napot:))
Kérnék szépen egy kis segítséget
A számítógépen minden megy (freemail,facebook és egyebek) csak a farm nem tölt be
Reggel még ok volt de most nem megy
Nem leszek kész:((
Valami ötlet ,hogy miért?
Előre is köszönet
-
Gólya #11892 ja és azt se felejtsétek el, hogy az óraátállítás miatt holnap nem du. kettőig tart az event!!
a számlálót figyeljétek a játékban, az biztosabb egyelőre (nem gondolnám, hogy változtatnak rajta...bár semmi sem lehetetlen) -
gettobuxa #11891 ööö izé.. szaraxik a böngészőm :D -
Gólya #11890 bizony ám:D
ja és a hiv. fórumban remélhetőleg az aktuális témákat is olvassátok, mert ott már szó volt róla, hogy s mint lesz a folytatás...
valószínű, hogy a most fel nem használt csúf csemegéket beszámolják tp/csp-ért, a teliholdas eventkor (a menetrendszerűnél) pedig megint lesz felröppenőként - ha valaki most nem tudná befejezni...
enyémek azt hiszem, holnap kész lesznek - csúf csemege 430-440 körül, koponyafa megvan, gülüszem talán még három aratás, aztán jön a légycsapó...ez kicsit bizonytalannak tűnik most, mert fele sincs meg:(
lehet estére sétálok egyet a friss levegőn és kicsit tovább fent maradok:)
nem, nem vagyok függő... -
#11889 A FAQ dísznek van?
-
gettobuxa #11888 az nekem is kéne, de sztem azt csak kipörgetni lehet, vagy FA-ért venni -
#11887 Én nem arra gondoltam ,hanem a horror boltba amikre be lehet majd váltani!De elsősorban denevérbarlang kell.Csak nemtudom mi kell hozzá:(
Nagyokosan vettem guano telepet gyorsan ki is raktam akkor eset le nincs is denvérem . EPIC FAIL! -
gettobuxa #11886 oda kell majd még vmi a 2700 koponyafán kívül? én is még csak ott tartok, a köv szinten bőregér kell, az nekem nincsen, tehát a köv szintet se látom egy ideig :D -
#11885 Én nem.Mert inkább a sima halowenes beváltható cuccokra ültetek koponyafát! -
Slimdave #11884 Na gratula! Én meg most nézem, hogy annyira jól akartam leírni, hogy csak nem sikerült helyesen!:D -
#11883 Én már kész vagyok vele:) -
Slimdave #11882 Na ki végez a Haloween eventtel? -
Balázs 17 #11881 azthittem dupla állatok lesznek pff -
hpelte #11880 Adj' Isten gazdák!
A mai boldog ól nap keretén belül, minden állat betakarításakor dupla tapasztalatpont jár.
Ez a dupla tapasztalatpont minden esetben megérkezik, azonban egy grafikai megjelenítési hiba miatt sok gazda úgy gondolja, elesett a bónusztól.
Azok a gazdák, akik munkások segítségével szedik be állataikat, a felbukkanó buborékban a jelenleg helyes, tehát dupla tapasztalatpontot látják.
Azok a gazdák azonban akik manuálisan szedik be állataikat, a buborékban a normál tp értéket láthatják.
A dupla tp ebben az esetben is maradéktalanul jóváírásra kerül, nem kell aggódnotok.
Ellenőrizzétek bátran Ti is a szintjelzőnél úgy, hogy egeretekkel a szintjelzőre álltok és a szövegbuborékban láthatjátok a tp értékeitek növekedését.
-
gettobuxa #11879 ajjaj gazdák van! remélem kapunk vmi jó kis ajándékkódot kárpótlásul -
#11878 Az ültetés része kész az eventnek -
#11877 szándékosan nem csináltam, így legalább egyértelmű volt :)
kipörgettem a főnyereményt a keréken.. persze hogy **** BÁJITALFA.. ez a 12. -
hpelte #11876 ha kb 12-15 millát írtál volna, akkor lehet még el is hiszi