Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Néztem a hivatalos fórumot is, de nem találtam rá infót 😞
köszi <#vigyor4>#vigyor4>
Ready Player One
3 nap farmmunkások
20 szupertáp
50 szupertrágya
150 farmarany
Ready Player One
Be yourself, no matter what they say...
nah nonstop hagyma termesztéssel nyolcad döntõig jutottam, 40 labda kellene még hogy kész legyen de már nem mozgat 😄
maxi írd majd ki az én nevem is : tocsek20 70/9
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
We will never forget! WTC
Ready Player One
Van 8 helyem a mili27-re <#eljen>#eljen>
Ready Player One
Ready Player One
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
Ready Player One
Egyelõre pletyka szinten mozog a dolog, hoztunk képeket is!
Nem egy új területrõl van szó, hanem egy új típusú mezõrõl. Azt csicseregték a verebek, 500CSP lesz egy ilyen terület, de cserébe magasabb TP-t ad a rajta termelt növény.
Sajnos többet még nem tudunk róla mert a BIA(a CIA titkosszolgálat birka alegysége) csak ennyi információt tudott kilopni a laborból.
http://farmeramamania.flexsnake.info/cikkkep/3c3b34fc612806c83a4102fa11117223.png
Ready Player One
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Ready Player One
Ready Player One
nekem már csak 160 labda hiányzik, remélem meglesz... 15 csillag jól jönne 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Kandúr Bandi (Hare Ronaldinho), + 2 csillag
Érési idõ: 16 óra
Amit ad: 350 CSP
7. kör jutalma (nyolcaddöntõ):
Ugrabugra tapsifüles (Ollie Cat), + 4 csillag
Érési idõ: 16 óra
Amit ad: 250 CSP
Ez a 2 jutalom CSP-t ad nem TP-t? Vagy elírták...
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=43177
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
elég necces lesz mert haloweent csinálom közben a feladatok miatt
leszarom a konfigod...
Boldog halloweent mindenkinek és szeressétek jól egymást.
Ez az elsõ halloween ahol nem ültettem semmit😊