23542
-
mariann88 #11955 de a gazdakörben nálam sincs még semmi... :( de legalább a gomolyagok jönnek... -
mariann88 #11954 nekem már jönnek fel a gomolyagok is -
hpelte #11953 nálam csak a visszaszámláló van...event még nincs -
mariann88 #11952 online az event :) -
Ironman2 #11951 Ja.Valamivel gyorsabb lett -
Ironman2 #11950 A bigpoint keresi a spanyolviaszt a játék gyorsítására.
A hivatalos fórumon olvasható: jön a farmerama iphone és ipad készülékekre.
Pc használók számára pedig a http://farmerama.com/beta
cím nyújthat némi segítséget. A játék, a hivatalos magyarázat szerint ilyenkor a gépen rögzíti a sütiket. Halkan jegyezném meg: a sütiket természetükből adódóan eddig is a géped őrizte meg.... Talán jobban jártunk volna egy letölthető grafikai csomaggal, hiszen ezek betöltése miatt lassú a játék. Nektek gyorsabb lett a placebó? ;)
farmeramamania -
Why #11949 Köszi a választ Legyen máskor is ilyen sokaknak -
hpelte #11948 a hivatalosban is írták többen, hogy csak úgy lett nekik, -
Why #11947 Észrevettem tegnap is hogy magától learatódik minden fa és ma megnéztem van INGYEN PREMIUMTAGSÁGOM. MÁsnak is volt már ilyen? Vagy ezt most csak úgy adták? -
#11946 Ehhh.
Köszi most már értem. :)) -
#11945 Az,de nem denevérbarlang volt a nyeremény,hanem a tenyésztés lehetősége. -
#11944 Ahol a denevérbarlang volt az ajándék?
Mert nekem azért van denevérbarlangom mert a titokzatos ólaknál vettem farmaranyért és ez lett belőle.... -
#11943 Ami most volt. -
#11942 Várjál ezt nem értem! [értetlen]
Melyikről van szó? -
#11941 Befejezted az eventet?Mert ha nem akkor azért. -
#11940 1xűen nem tudom hogyan tudok bébibőregeret tenyészteni
csak 3 lehetőséget ad a tenyésztésre boci,tyúk,és tehén
-
#11939 Sziasztok !
Adj' Isten gazdák!
Amerikában a macskák "szerelmesei" November első hetében ünneplik a macskák hetét, amikor speciálisan elkészített ételekkel "rontják" el kedvenceiket.
Mi itt a Farmerama-nál a doromboló, szőrös orrú cicák barátai vagyunk, ezért egy különleges, ideiglenes Gazdaköri feladatsorral ünnepeljük meg a Nemzetközi macska hetet
2011.11.03 és 2011.11.10. között.
Cat Steven nagy hangversenyének előkészületében a macskaközösségnek szüksége van a segítségetekre:
Ízletes ételek, néhány rajongó és stabil színpad pár előfeltétele egy osztályon felüli koncertnek! Minden területen aratáskor gyapjúlabdák reppennek fel, mert a macskák imáááádnak azokkal játszani.
További gyapjúlabdákhoz juthatsz, ha szomszédaid megajándékoznak vele, illetve a gazdaboltban is megvásárolhatod az alábbi kiszerelésekben:
1 gyapjúlabda - 2 FA
50 gyapjúlabda - 85 FA (15% kedvezmény)
100 gyapjúlabda - 150 FA (25% kedvezmény)
150 gyapjúlabda - 200 FA (33% kedvezmény)
Az event végeztével a megmaradt gyapjúlabdák automatikus beváltásra kerülnek majd 30 Tp és 30 Csp darabértékben.
Vidám macskahetet kíván Nektek és háziállataitoknak
a Farmerama csapata -
#11938 bébi bőregeret nem tudok gyártani pedig van denevérbarlangom... -
#11937 Nekem van 5 kirakva, 5 meg nincs kirakva. Viszont, hiánycikk, lehet nekiállok termelni batmant. -
#11936 jelenlegi 4 barlangommal még 110 nap kb és be is fejeztem a guanógyártást :D -
#11935 Bébibőregerek
Guano
-
#11934 Adj' Isten gazdák!
A mai napon 2 új gazdaköri küldetéssel találkozhattok.
Elérhetővé vált egy küldetés a tenyésztések "szerelmeseinek", és egy küldetés a ... szóval a guano-gyárosoknak.
A két küldetés tehát:
Bébibőregerek
Guano -
#11933 Úgy érzitek, nem halad a termelés? Fáj már a derekatok a hajlongástól a földeken, lábatok a létrázástól a gyümölcsösben?
Itt az ideje, hogy pihenjetek picit.
Kedvezményesen vásárolhattok munkásokat szerdától, azaz 2011.11.02-án 10:00-tól egészen
csütörtök, azaz 2011.11.03. 11:00.-ig.
Az akció ideje alatt
mindhárom munkás bérleti díja egyenként 7 Farmarany
lesz.
(aratómunkás, vetőgép, állatgondozó igénybevétele esetén tehát csak 21 aranyat kell fizetnetek összesen.)
A munkások ebben az esetben is 48 órán át állnak majd rendelkezésetekre.
-
Balázs 17 #11932 denevéres feladatsor mikorra várható?
reggeli pörgettyű - 3napi:
525tp
4x szupertrágya
2x juh
fantasztikus -
Gólya #11931 valószínűleg sok-sok pénzért -
Janoooo #11930 Kint van a piacon egy Szuperhős Bőregér!!! Szép ára van. :)
Hogy lehet ez???
Kb. 1 hete lehet tenyészteni a bőregereket.... -
#11929 Mi történt? -
sata75 #11928 elajándékoznám 76/18 as farmomat, várom a jelentkezőket. -
Gólya #11927 hát én a pékségben nem is merek olyanba kezdeni, amihez tojás kell:(
egyelőre csak az ilyen sima cuccok mennek, mint répás kenyér, zabkenyér:) - nem is haladok ott sem, de mit csináljak? majdcsak lesz valami egyszer abból is:) -
hpelte #11926 én a Noé-t akartam folytatni, de elnapolom, Bertát én is most fejeztem be, de a tojás most kell a pékségbe ha haladni akarok ott is egy kicsit -
Gólya #11925 hát nem:(
pedig annyira jó lenne pár unalmas nap - annyira nem haladok a gazdaköriekkel:(
bár most legnagyobb meglepetésemre mindkét farmon be tudtam fejezni a Berta nénist:)
előbb azt mondtam, leszedem a tojástojókat, mennek helyükre a tejgyárak, aztán meggondoltam magam...kicsit üzletelek a tojásokkal:) nálam mindkét piacon folyamatosan hiánycikk a tojás, tej, gyapjú -
hpelte #11924 azt hittem lesz egy-két nap nyugi, de úgy tűnik nem -
Gólya #11923 "Amerikában a macskák "szerelmesei" November első hetében ünneplik a macskák hetét, amikor speciálisan elkészített ételekkel "rontják" el kedvenceiket.
Mi itt a Farmerama-nál a doromboló, szőrös orrú cicák barátai vagyunk, ezért egy különleges, ideiglenes Gazdaköri feladatsorral ünnepeljük meg a Nemzetközi macska hetet
2011.11.03 és 2011.11.10. között.
Cat Steven nagy hangversenyének előkészületében a macskaközösségnek szüksége van a segítségetekre:
Ízletes ételek, néhány rajongó és stabil színpad pár előfeltétele egy osztályon felüli koncertnek! Minden területen aratáskor gyapjúlabdák reppennek fel, mert a macskák imáááádnak azokkal játszani." -
#11922 vedd ki amik keveset adnak, és hagyd meg a helyet az újaknak.
nekem 1 napra kb 6-7k TP simán bejön -
gettobuxa #11921 én csak azt csináltam meg, amihez csak a csemege kellett, meg a koponyásat. végig csak koponyát ültettem, mert gyúrok a denevérbarlangra :)
meg amúgy sincs már hely a kerge kerten, és aratni se járok oda, csak ha van aratógépem, ami elég ritkán van. de most pont volt 48 órára, és leteszteltem: 1xi aratással kb 3000 tp jött be arról a területről -
Ironman2 #11920 Ami késik az múlik -
16sziszi #11919 Hát sajna hiányzott még 50 csúf csemege az utolsó szobához :( Csak tudnám hogy lehet majd megcsinálni később, ha átváltották őket TP-re és CSP-re, valakinek vmi ötlet? újra szednem kell 225 öt 24 óra alatt? :O Sikerült soknak, vagy ikább sok embernek nem sikerült? -
benoken93 #11918 Sziasztok! Bocsánat , hogy nem tudtam elküldeni a csúf csemegéket! Temetőbe kellett mennem. Ugye megértetek engem? -
hpelte #11917 30 Tp és 30 csp -
#11916 A megmaradt izékért amik jöttek fel a szüretkor azért mit kaptunk?