23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • mariann88
    de a gazdakörben nálam sincs még semmi... :( de legalább a gomolyagok jönnek...
  • mariann88
    nekem már jönnek fel a gomolyagok is
  • hpelte
    nálam csak a visszaszámláló van...event még nincs
  • mariann88
    online az event :)
  • Ironman2
    Ja.Valamivel gyorsabb lett
  • Ironman2
    A bigpoint keresi a spanyolviaszt a játék gyorsítására.

A hivatalos fórumon olvasható: jön a farmerama iphone és ipad készülékekre.
    Pc használók számára pedig a http://farmerama.com/beta
    cím nyújthat némi segítséget. A játék, a hivatalos magyarázat szerint ilyenkor a gépen rögzíti a sütiket. Halkan jegyezném meg: a sütiket természetükből adódóan eddig is a géped őrizte meg.... Talán jobban jártunk volna egy letölthető grafikai csomaggal, hiszen ezek betöltése miatt lassú a játék. Nektek gyorsabb lett a placebó? ;)

farmeramamania
  • Why
    Köszi a választ Legyen máskor is ilyen sokaknak
  • hpelte
    a hivatalosban is írták többen, hogy csak úgy lett nekik,
  • Why
    Észrevettem tegnap is hogy magától learatódik minden fa és ma megnéztem van INGYEN PREMIUMTAGSÁGOM. MÁsnak is volt már ilyen? Vagy ezt most csak úgy adták?
  • SHADOWEYES7
    Ehhh.

Köszi most már értem. :))
  • Maximus4
    Az,de nem denevérbarlang volt a nyeremény,hanem a tenyésztés lehetősége.
  • SHADOWEYES7
    Ahol a denevérbarlang volt az ajándék?
    Mert nekem azért van denevérbarlangom mert a titokzatos ólaknál vettem farmaranyért és ez lett belőle....
  • Maximus4
    Ami most volt.
  • SHADOWEYES7
    Várjál ezt nem értem! [értetlen]

Melyikről van szó?
  • Maximus4
    Befejezted az eventet?Mert ha nem akkor azért.
  • SHADOWEYES7
    1xűen nem tudom hogyan tudok bébibőregeret tenyészteni
    csak 3 lehetőséget ad a tenyésztésre boci,tyúk,és tehén
  • newlmatch
    Sziasztok !
    Adj' Isten gazdák!

Amerikában a macskák "szerelmesei" November első hetében ünneplik a macskák hetét, amikor speciálisan elkészített ételekkel "rontják" el kedvenceiket.

Mi itt a Farmerama-nál a doromboló, szőrös orrú cicák barátai vagyunk, ezért egy különleges, ideiglenes Gazdaköri feladatsorral ünnepeljük meg a Nemzetközi macska hetet
    2011.11.03 és 2011.11.10. között.

Cat Steven nagy hangversenyének előkészületében a macskaközösségnek szüksége van a segítségetekre:

Ízletes ételek, néhány rajongó és stabil színpad pár előfeltétele egy osztályon felüli koncertnek! Minden területen aratáskor gyapjúlabdák reppennek fel, mert a macskák imáááádnak azokkal játszani.

További gyapjúlabdákhoz juthatsz, ha szomszédaid megajándékoznak vele, illetve a gazdaboltban is megvásárolhatod az alábbi kiszerelésekben:

1 gyapjúlabda - 2 FA
    50 gyapjúlabda - 85 FA (15% kedvezmény)
    100 gyapjúlabda - 150 FA (25% kedvezmény)
    150 gyapjúlabda - 200 FA (33% kedvezmény)

Az event végeztével a megmaradt gyapjúlabdák automatikus beváltásra kerülnek majd 30 Tp és 30 Csp darabértékben.

Vidám macskahetet kíván Nektek és háziállataitoknak
    a Farmerama csapata
  • SHADOWEYES7
    bébi bőregeret nem tudok gyártani pedig van denevérbarlangom...
  • Alien69
    Nekem van 5 kirakva, 5 meg nincs kirakva. Viszont, hiánycikk, lehet nekiállok termelni batmant.
  • zmeor
    jelenlegi 4 barlangommal még 110 nap kb és be is fejeztem a guanógyártást :D
  • Maximus4
    Bébibőregerek

Guano

• Maximus4
    Adj' Isten gazdák!

A mai napon 2 új gazdaköri küldetéssel találkozhattok.

Elérhetővé vált egy küldetés a tenyésztések "szerelmeseinek", és egy küldetés a ... szóval a guano-gyárosoknak.

A két küldetés tehát:

Bébibőregerek

Guano
  • Maximus4
    Úgy érzitek, nem halad a termelés? Fáj már a derekatok a hajlongástól a földeken, lábatok a létrázástól a gyümölcsösben?

Itt az ideje, hogy pihenjetek picit.
    Kedvezményesen vásárolhattok munkásokat szerdától, azaz 2011.11.02-án 10:00-tól egészen
    csütörtök, azaz 2011.11.03. 11:00.-ig.

Az akció ideje alatt
    mindhárom munkás bérleti díja egyenként 7 Farmarany
    lesz.

(aratómunkás, vetőgép, állatgondozó igénybevétele esetén tehát csak 21 aranyat kell fizetnetek összesen.)

A munkások ebben az esetben is 48 órán át állnak majd rendelkezésetekre.

• Balázs 17
    denevéres feladatsor mikorra várható?

reggeli pörgettyű - 3napi:

525tp
    4x szupertrágya
    2x juh

fantasztikus
  • Gólya #11931
    valószínűleg sok-sok pénzért
  • Janoooo
    Kint van a piacon egy Szuperhős Bőregér!!! Szép ára van. :)
    Hogy lehet ez???
    Kb. 1 hete lehet tenyészteni a bőregereket....
  • Maximus4
    Mi történt?
  • sata75
    elajándékoznám 76/18 as farmomat, várom a jelentkezőket.
  • Gólya #11927
    hát én a pékségben nem is merek olyanba kezdeni, amihez tojás kell:(
    egyelőre csak az ilyen sima cuccok mennek, mint répás kenyér, zabkenyér:) - nem is haladok ott sem, de mit csináljak? majdcsak lesz valami egyszer abból is:)
  • hpelte
    én a Noé-t akartam folytatni, de elnapolom, Bertát én is most fejeztem be, de a tojás most kell a pékségbe ha haladni akarok ott is egy kicsit
  • Gólya #11925
    hát nem:(
    pedig annyira jó lenne pár unalmas nap - annyira nem haladok a gazdaköriekkel:(
    bár most legnagyobb meglepetésemre mindkét farmon be tudtam fejezni a Berta nénist:)
    előbb azt mondtam, leszedem a tojástojókat, mennek helyükre a tejgyárak, aztán meggondoltam magam...kicsit üzletelek a tojásokkal:) nálam mindkét piacon folyamatosan hiánycikk a tojás, tej, gyapjú
  • hpelte
    azt hittem lesz egy-két nap nyugi, de úgy tűnik nem
  • Gólya #11923
    "Amerikában a macskák "szerelmesei" November első hetében ünneplik a macskák hetét, amikor speciálisan elkészített ételekkel "rontják" el kedvenceiket.

Mi itt a Farmerama-nál a doromboló, szőrös orrú cicák barátai vagyunk, ezért egy különleges, ideiglenes Gazdaköri feladatsorral ünnepeljük meg a Nemzetközi macska hetet
    2011.11.03 és 2011.11.10. között.

Cat Steven nagy hangversenyének előkészületében a macskaközösségnek szüksége van a segítségetekre:

Ízletes ételek, néhány rajongó és stabil színpad pár előfeltétele egy osztályon felüli koncertnek! Minden területen aratáskor gyapjúlabdák reppennek fel, mert a macskák imáááádnak azokkal játszani."
  • zmeor
    vedd ki amik keveset adnak, és hagyd meg a helyet az újaknak.

nekem 1 napra kb 6-7k TP simán bejön
  • gettobuxa
    én csak azt csináltam meg, amihez csak a csemege kellett, meg a koponyásat. végig csak koponyát ültettem, mert gyúrok a denevérbarlangra :)
    meg amúgy sincs már hely a kerge kerten, és aratni se járok oda, csak ha van aratógépem, ami elég ritkán van. de most pont volt 48 órára, és leteszteltem: 1xi aratással kb 3000 tp jött be arról a területről
  • Ironman2
    Ami késik az múlik
  • 16sziszi
    Hát sajna hiányzott még 50 csúf csemege az utolsó szobához :( Csak tudnám hogy lehet majd megcsinálni később, ha átváltották őket TP-re és CSP-re, valakinek vmi ötlet? újra szednem kell 225 öt 24 óra alatt? :O Sikerült soknak, vagy ikább sok embernek nem sikerült?
  • benoken93
    Sziasztok! Bocsánat , hogy nem tudtam elküldeni a csúf csemegéket! Temetőbe kellett mennem. Ugye megértetek engem?
  • hpelte
    30 Tp és 30 csp
  • grebber
    A megmaradt izékért amik jöttek fel a szüretkor azért mit kaptunk?