23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • SHADOWEYES7
    Az mi? :D
  • Maximus4
    Rocketdock rlz!:)
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem akarok warezolni,de mégis.Látom már van mozi,és farmaranyért lehet nézni filmeket rajta.Valahogy nem lehet máshogyan megnézni azokat?
  • Ironman2
    Kedvenceim.DDDD
    Ne mond hogy te a start menüből indítasz mindent?
  • Alien69
    Alma??? Az a legszarabb. Ad 10 pontot, nebazd. Mindig a legtöbb TP-t adóval KELL foglalkozni. Persze lehet/kell tartani pár alma-dió-körte stb fát, hogy legyen, de mi a fenének több tízezer alma, abból elégséges 1-2000, oszt csókolom. Ha van beadós terményes feladat, oda is az alma a legszarabb. Időben sem annyira gazdaságos, még ha mind XL, vagy XXL, akkor sem.
  • jackoneill90
    Látom te is sok fával fogalkozol. Milyen fák ezek? Csak ez az egy földed van beültetve? Én almát tertmesztek, és minden földemen csak az volt a múlthétig, de ha vége van ennek a macskásnak újra beültetek almával. :D
  • ToCsEk
    következő eventnek a lengyel függetlenség napja lesz a témája
    mufan34 írta fórumon:

"Előre szólok,az én fordításom ne vegyétek készpénznek,mert amatőr szinten tudok lengyelül...

Szóval a szöveg:

1. Egy ember érkezett a postára és titokzatos csomagot nyújt át az őt nézőknek.A csomagban szegfűszeg és egy meghívó van a lengyel függetlenség napjára.Ez a nap egy szép és változatos szokás.A bölcs enber potenciális vásárlóként igénybe veszi a gazdák legújabb terméseit,így gyorsabban kezdőthet az utazás.

2. Induljon hát az utazás.Az első megálló:Krakkó!Egy a Wawel vár körüli sikeres belvárosi séta után mindenki elfárad és eszik némi ropogtatnivalót.Nézd ezt a gyönyörű éjszakai látványt a lepkékkel és szentjánosbogarakkal!

3. Ez a zakopenai "Magas Tátra".A csendes út során nézd ezt az idilli tájat és a felhőket az égen...nem emlékeztetnek téged bárányokra?

4.Később a többi hely is felkészült a felhajtásra.gyere a fővárosba,Varsóba!A helybéliek már várnak a vár téren,hogy pótold az áruikat.Menj csak oda hozzájuk és sok kedves emberrel találkozhatsz.

5.AZ utolsó megálló:Krakonosze.Csodálatos kilátás nyilik a ¦nie¿kê-re(angolul Snow White,azaz fehér hó),az ember lélegzete is eláll.Mi van a másik oldalon?Ott Liczyrzepa van.De vigyázz,ismerve az ő hangulatát...Adj neki pár terméket és biztosan hálás lesz.

Ezek alapján lehet,hogy félig "lomizós" event lesz:leapasztja a termék és még megmaradt termény tartalékainkat?"
  • zmeor
    sims 3 is befigyel :D
  • SHADOWEYES7
    :DDDDDDDddd!
  • Maximus4
    Az a sok szar ikon a tálcán :ASD?::SDAD?S
  • zmeor
    struccfa xD
  • Balázs 17
    bölcs tölgy
  • Ironman2
    D
  • zmeor
    meg a barack
  • benoken93
    ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! A bájitalfa! :D
  • Ironman2
    Na melyik a kakukktojás?

• gettobuxa
    meg ugyebár csillag ügyileg... lassan kéne pár új ág a fára, mert már küldeném a felesleges csillagokat a szomszédoknak, ha lehetne :)
  • Why
    A kihívás részét tekintve valóban gyér volt,de TP és CSP tekintetében szerintem kvajó event volt sztem.
  • Gólya #11977
    hááát...sztem túlzás a qrvajó jelző...gyakorlatilag semmi kihívás nem volt benne
    nem attól jó egy event, hogy tart egy hétig, de két nap alatt le lehet zavarni...
    (csak saját vélemény)
  • Why
    Maximus a mili27-en BAHAMAKON 18-as lettem-

Ez az event kvajó! Már minden megvan csinálva
  • Maximus4
  • Slimdave
    Megvan a 2. milla csp-m is!
  • Balázs 17
    megnyertem a főnyereményt: 1x kalapács
  • zmeor
    én éjfél után fejezem be, ahogy tudok venni még 100 rebarbarát :))
  • Janoooo
    Én is befejeztem. :)
  • Slimdave
    Szintén!
  • Maximus4
    Event befejezve:)
  • BestCompany67
    szép napot:))

két titokzatos csemetéből végre valami normális lett:))
    1 db ringlófa & 1 db szivárványfa
    a többi 3 még titok remélem hasonlóan szerencsém lesz
    mindekinek sok szerencsét:))
  • BestCompany67
    szép napot:))
    plusz 5 pörgetés hurrá
    trágya
    tyúk
    nyul
    kacsakata
    tp
    és ez a sok remek ajándék mind az 5 farmon ismétlődik :))
    na szuper volt
  • Balázs 17
    25 trópusi víz
    15 víz
    4x kacsakata
    2x juh
    2x tyúk

ez is megérte
  • s4ny4b4
    Na a +5 megnyert pörgetésből ezek lettek:
    2 nyúl
    2 tyúk
    532 TP
    2 tyúk
    760 CSP
    Megérte....
  • ToCsEk

összeszámoltam: 340gombolyag kell

hát ez sima ügy :D én ma 136ot kaptam , max a piacos cuccokkal szívok majd :D
  • zmeor
    már nem aktuális :)
  • zmeor
    vki lenne kedves az új gazdakörifeladat szintjeit berakni képként? köszi
  • Maximus4
  • gettobuxa
    én most pörgettem 1 db haltápot... nem is tudom, hogy ez-e a rekord, vagy a 2 db tyúk :DD
  • Maximus4
    Jó lenne már változtatni a megnyerhető ajándékokon.Már baromi unalmasak a csak kitehetős cuccok.Aratógép nélkül úgysem járok a kergére.Lenne inkább 3 munkás a díj 4-5 napra vagy bármi más.
  • Slimdave
    Hát ez nem egy nehéz event, sosem tudják jól optimalizálni...már a fele kész!:D
  • Slimdave
    Nekem még nincs meg, de már megjelent!
  • mariann88
    már nekem a gazdakörben is megvan a feladat... :)