Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Én már nem tudom használni firefox alatt,mert lejárt a firebug😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Azért mondjuk nagy respect a bp-nek hogy a csites lorenzot nem lõtte még ki!
Ok,hogy ott se ad valami hüdejó cuccokat de akkor is ingyen van!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Üdv Gazdák!

Nemsokára egy nagyszerû esemény érkezik el hozzánk, mégpedig a Fraggle Rock 30. évfordulója alkalmából.

Részleteket majd késõbb teszünk közzé (hamarosan), de egyelõre legyen elég annyi, hogy nagyszerû nyereményekre lehet majd szert tenni az esemény során.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
A fórum folyamatos fejlesztés/javítás alatt áll az új tulaj miatt.
Például:
"2013. október 17-én, csütörtök éjszaka 23.30-tól masszív karbantartás lesz, az oldal várhatóan hajnal 2-ig nem lesz elérhetõ!"

jojo
Mi lett az oldalal?
Simán nem lehet belelátni, csak akkor, ha bejelentkeztem. 😞

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

jojo
Ideje volt egységesíteni a farmeram oldalát eggyé, más kérdés viszont, hogy van-e aki fizeti az itteni hirdetéseket.
Ha nincs akkor ezt látjuk, ha van, mindenkinek jó.
Nem is érthetõ, minek több fajta weblapot kreálni, sokkal több a hiba lehetõsége ezek miatt is.

grebber
Nem értem minek tették be ezt a mozit ha állandóan azt írja sajnos nincs videó!

Ifás
Nektek van olyan, hogy elvettek valamit a bahamán és amikor aratni szeretnétek üres földek vannak?
A termény vissza kerül a raktárba.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

jojo
Nekem mindegyik adja a 3x15 mozibónt, csak a RewardTV van 1x 36Fa. 😞

Én eddig 2 "mûsort" néztem meg, egyik se adott pontot.
grebber
Én elõttem minden pontom 3 fa-ra amibõl csak 2-öt adott a gép.
Bár tök lényegtelen ,mert kb soha nem elég semmire.

ne kapkodjátok el...ez is úgy mükszik, mint az eventek, újítások általában...
a meglevõ pontokért kiváltottam amit lehetett, de mozizni nem kezdek még - facen olvastam, hogy nem tökéletes még

Maximus4
Nálam megjelent a városban a mozi,de nem láttam róla semmilyen infót :S

grebber
Csak nem mindegy hogy 5 vagy x nap alatt kell 4-6-8 órásból xx ezer db vagy 12 órásból. Akkor esetleg a sok hülye mehet FA-nyat venni szupertrágyát stb.

szerintem minél hosszabb idejû érése van egy növénynek, annál könnyebb dolga van az embernek (ritkábban kell belépni ugyebár)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
BP ez is gyér feladat volt! Jöhetnek a 12 órás növények mert még a 8 órással se tudod beszopatni a népet!

jojo
Ezen szoktam bemenni a Farmerama oldalára
Illetve a 32 bites Win7 tökéletesen megy nálam, már nagyon régóta. A 64 bitessel akadtak problémáim, de inkább maradtam az elõzõnél, avval minden megy.

Juppié, ma végzek ezzel az eventtel is! <#mf1>

pontosan milyen linken szeretnél bejutni a farmerama oldalára?

Maximus4
De mi a pontos hibaüzenet?

Ugyan azon hibák ezzel a böngészõvel is. Leszámítva ,hogy ez behozott sokadik próbára egy teljes oldalnyi kocsit pakoló birkás gifet.. Ja meg "authentic" blabla van a címsorban idönként.. Utána meg már csak valami XML jön be .. be se hozza az oldalt.. ( a zoomumba pl betölt.. az is ugyanilyen alapu oldal.. szval nemtudom már mi lehet a gond.. )

Megpróbálom, hátha jó lesz a böngészõ amit írtál. Csak a farm miatt nem rakok új rendszert. Majd ha lesz stabil win8 akkor 😊

Maximus4
Akkor csak 2 dolgot tudok neked ajánlani.
1. Próbáld ki ezt a böngészõt,nekem nagyon bejött,a flash is stabilabb.
2. Újra kellene rakni a winfost.

A GoogleChrome-nak nem kell külön flashplayer. Meg amúgy is amit linkeltél oldalt ha azt akarom hibát hoz be a böngészö miatt. Ujra is telepítettem már a Chromeot, de ugyan úgy nem nyitja meg. Van amikor egy fehér oldalt hoz be,bal sarokban meg egy fekete "+" jel. Volt amikor egy farmos csibe fej. De a többi esetben csak 100%-on áll órákig. Nincsen már ötletem. Vírus nincs, spyware se.

jojo
Fantazyrama technikát követve elõször 12db-t vettem, arra egyik accomra adott is 2db-t, de a másikon szinte semmitse olyan slalangot, megint 6db-t vettem márcsak a másodikra de arrase semmitse, aztán megint 12-t amire kegyesen adott 1db kecsketejfát aztán a többi meg nudlit. 😞
nem örültem neki !

16 titokzatos fára futotta, 1 kecsketej lett, 1 xxl só, 1 cukor, 1 virágdrót, a többi felejtõs. 6 bahamásból 0 említésre méltó 😞

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Applejack farmiskolája event: Október 07 - Október 13.
Renzo Valdemár vidámparkja: Október 14 - Október 20.
Teliholdas tenyésztés: Október 18 - Október 22.
Halloween event: Október 24 - Vége nem ismert

Az Applejack farmiskolája event kezdetekor történt szivárványfonál problémák kompenzálására egy kódot kaptunk:

MLP2013

Amit ad:
10 darab szivárványfonál
10 darab Kacsa Kata szupertrágya

grebber
Reggel még meg is jegyeztem magamban milyen sok szegfûm van már.Aztán amikor elültettem estére a másik fiókba átlépve látom van beadogatos event bonthattam le mindent 😞

jojo
Ha megszûntek kreatívnak lenni, biztos lenne rá újabb ember, speciel a tippeim elég tehetõs része megy manapság, de a semmiért már nem segítek, 1x nem jeleztek vissza egyik segítõ tippért se.
Fizetség meg nuku!<#mf1><#vigyor><#mf1>

szerintem várható volt, hogy elõbb vagy utóbb kimerülnek a lehetõségek - vagy egyszerûen csak nem akarnak már foglalkozni vele
akinek meg nem tetszik, az úgyis abbahagyja😊

(nem érdemes sok csemetét venni - nekem 4 fából lett egy kecsketej 😄 )

jojo
Majd lesz megint 4 event egyszerre, ahogy az szokik lenni.
Aztán a nyereményt az event vége után lehet kitenni. 😞
30 csemetébõl kegyesen kaptam 1db kecsketej fát.
Kösz BP!<#mf1><#levele>

Ezzel én is így vagyok. Valami nagy gáz lehet mert eventek sincsenek már csak ilyen akciósak... semmi extra.

steam, origin: ACE_hun

Alien69
Ja, me uncsi a cucc. Speciel én most fogom abba hagyni. Már nem ér nekem meg havi 1500-t, ami a farm munkások ára... Még kb 2 hétig kihúzom az "ajándék" 12-24-48 órásokból, és ennyi. <#vigyor3>

Maximus4
Én örülök,hogy a menük vissza lettek varázsolva 😊

Szupi, nem mintha túl nagy lenne mostanában itt a tolongás 😄

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Hála j0nNyKa-nak,újra teljes pompájában tündöklik a topik 😊 <#worship>

ha bahás fát akarsz, átmész a szigetre, ott kattintasz a kosárra és úgy tudsz venni a bahára csemetét
(fontos, mert maga a titokzatos csemete is nevesítve van a bahára, tehát a normál csemetét nem tudod kitenni a szigetre - meg sem jelenik a szigeti kitehetõ fák között!)

ha bahamás különleges fát akarok, akkor a titokzatos csemetét a bahamára kell kiraknom?

na ennyit a "hozzáértésemrõl" 😄DD

Maximus4
Igen,mert ott nincs js fájl ami fut,csak css.Én is meg tudnám itt csinálni a hozzászólás ablakokat satöbbit,hogy a régi legyen,de a menüket csak a már említett módon,mivel az script volt és ugye az már tiltva van 'biztonsági' okokból.

értem...

egyébként érdekes...a sims3 topic designja meg megvan...

akkor most hogy is? ki fizet vagy ki nyal többet?

(...lehet most írtam utoljára? 😄D )

Maximus4
Már nem is fog látszani,hála az új 'nagytudású' sg fejlesztõ emberkének.Egyik legfontosabb dolgának ezt tartotta,hogy letiltsa a fórumon bármilyen script futtatását.Az,hogy például aki banon van,az simán be tud lépni,illetve PM-et is tud írni,az jó így,sz@rni rá.Van is belõle balhé és engem is rettentõen zavar,mert minden topikom dizájnolva volt.Már kértem segítséget mágusoktól,de egyelõre semmi eredmény,sajnálom 😞
Ha nem jön hamarosan megoldás,akkor html kódokkal kirakok gombokat külön a banner alá.

csak nálam nem látszik a régi design meg a menü vagy egyébként sincs?

Maximus4
Akkor esetleg próbáld meg a flash player frissítését.Ha nem tudod,hogy kell,itt van róla leírás.

Ez már megtörtént, ugyanúgy semmi

jojo
Van egy kis pajzsocska a linksor végébe, abba kell engedje a betöltését azután bejön az oldal, ez olyan böngészõ védelem, ha nem korrekt az ssl-, vagy valami az oldalon.

Maximus4
A jó öreg bp-s módszer.Töröld a sütiket és takaríts ki a géped valami registry pucolóval.

Sziasztok! A Chromeban máma ahogy be akarnék lépni a farmra, csak elmegy 100% ig a betöltés majd ott leragad. Véletlenül sem megy tovább.. Próbáltam firefox,opera,IE-rel is.. Eredmény ugyanaz. Mi okozhatja ezt?

Maximus4
Szerintem erre ott van a Megnyitó 2 szintje és a Kincses sziget 5 szintje.Bõven elég,hogy kiürítsd a pajtádat a szigeten,bár papagájból nem kell olyan sok.

grebber
BP helyébe lennék most betolnák egy bahamás eventet ahova papagáj, meg lajhár kell de rahedli mennyiségben!
Nem is értem miért nem csinálják!

Szép ajándékok.
Hétvégén titokzatos csemete akció a farmra és a szigetre új fa: kecsketej fa.