Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
csak nekem maradt 1 futball labdám? 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Maximus4
Ez alatt nem tudom mit értesz😊
Szerintem az iparváros bevezetéséig nem lesz event,de ne legyen igazam.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a dupla barkácscucc nem jön be nekem eddig mindig kaptam egy csomót most meg néha felszáll egy dupla szög
zmeor
ez

meg a bahamás

leszarom a konfigod...

Maximus4
Melyikre gondolsz?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
#9153?

leszarom a konfigod...

Maximus4
Betettem és kiegészítettem amerikai címmel is a leírást!

newlmatch
CSAK MÁSOLOK:Német IP - SupersonicAds - free

Hole dir jetzt eine gratis Vodafone SIM-Karte und gewinne Farmarany! 38 Farmarany

1 perces regisztrálás semmi visszaigazolás mire kiléptem itt volt a pénz

newlmatch
Sziasztok. Quick hide IP ma nem ad német IP-t. Miért?
A másik: 8as farmon miért nem lehet a tooltime kódot aktiválni?

zmeor
mikor lesz az az event amit Maxi korábban bemásoltál?

leszarom a konfigod...

Sziasztok. Miert nem tudom megnezni az Ingyen farmarany segitsegbe hogy mi van? nem tudok ra kattolni.
SHADOWEYES7
légyszi tedd be 😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nekem még van egy nap próbaidõm, ha hide ip easy nekem is fenn van,de lassú mint a tetû, de a semminél jobb. Most nincs itt aza 185 euros, de "win"-esek vannak megnézem azokat
Maximus4
De nem azzal csináltam,hanem a Hide IP Easy-vel.Ha van rá igény azt is beteszem a banner alá és le tudja tölteni akinek kell.Lassú igaz,de kibírható.

nem járt még le a 3 napod?
Maximus4
SponsorPay Német IP.

Maximus4
Tuti nincs.Én a mai adagomat csak Német IP-vel csináltam.Olyat keress a SponsorPay-en belül ahol elõtte van egy arany színû Win embléma.16-20 FA között adogatja és van belõle egy jó pár.

SHADOWEYES7
Hol volt az ajánlat? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hmm mindjárt megnézem ott van-e nálam. van vmi tutti tipped még?
Maximus4
Nekem ott volt😊Nem mindenkinek van ugyanakkor az ajánlatok között.Mint már írtam korábban,az asszonykám már rég megcsinálta és nekem a környéken sem volt.IP váltás után viszont beadta😊

Nincs is már ott az ajánlat régóta!

Be yourself, no matter what they say...

Maximus4
Kétszer tudtam megcsinálni a 182 FA-s ajánlatot😛
Ma eddig 484 FA-t szereztem <#taps>

Na beváltottam <#email>

Ready Player One

Maximus4
<#law><#worship>

a kód: tooltime
amit ad: xl-es barkácscucc
beváltható: 07.24. 23:59

grebber
Akinek van kiadó hely és szomszédot keres várom a jelentkezõket dankoros a farmos nevem!

Next PC upgrade: 2022

semmmi meglepõ:.

Sajnálatos módon a mai meglepetés néhány óra késéssel érkezett meg egy hiba folytán, amit azóta sikerült elhárítania a fejlesztõknek, így csak 13:00 óra körül indult el. A késésért elnézéseteket kérjük és a kellemetlenségért cserébe néhány órán belül egy ajándékkódot kaptok (hogy mit ad, az legyen meglepetés).

Sikeres gazdálkodás és bõ termést kívánunk!

Farmerama Csapat
jaja, pedig már este lemondtam róla, hogy megjön
nincs

Mikulás csomag<#nyes><#nyes>

Maximus4
De a visszaigazoláson kívûl van még valami?

nem tudom én vkor éjjel csinéltam, aztán reggel mikor beléptem ott volt ...
Megjött egy félórán belül

Maximus4
És mennyi idõ múlva jött meg?Mert asszonykám most csinálta meg,visszaigazolt és semmi.Vagy kellett még valamit csinálni?

meg hát!

én tegnap csináltam és megkaptam!!
Maximus4
Meg is kaptad?

Mûködik a 182 farmaranyos német ajánlat!!<#vigyor5>

Azért 30 millió user elérésénél sokkal sokkal többre számítottam.Eléggé szûkös a markuk <#gonosz2><#wilting>

Ready Player One

Most inkább barkácsot.köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nekem is jött! Ironman mit küldjek barkácsot vagy bájitalt?
Igen,én is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ja

Maximus4
Más is kapott emailt a farmosoktól?

Maximus4
Augusztus 7-12 között tervezik bevezetni az Iparvárost.

Ennyi üveget! <#buck>

ToCsEk
újabb kis infó az új területrõl:

2. gyár lekvár gyár lesz, kép még nincs róla csak a kész termékekrõl 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

<#eljen>

<#worship><#worship>

Maximus4
"Adj'Isten Gazdák!

Mint már bizonyára láttátok Ti is, a Farmeramaba regisztráltak száma elérte a 30 milliós álomhatárt!

Ennek örömére a mai naptól kezdõdõen (2011.07.19) egészen 6 napon keresztül ünnepelhettek velünk. Minden napra más-más meglepetést tartogatunk számotokra.
Ehhez nem kell mást tennetek, mint figyelni a hivatalos közleményeket a fórumon, illetve követni a farmhíreket a játékban. Az új híreket minden nap 10:00 körül keressétek.

Mi ezzel köszönjük meg Nektek a támogatást és a lelkesedést, amivel ehhez a csodálatos eredményhez hozzásegítettétek a Farmerama közösséget, és a játékot, melynek rajongótábora napról-napra növekszik.

A mai napon 10:00 órától a meglepetés:

Dupla szerszám nap

24 órán keresztül lesz érvényben, és az aratáskor felröppenõ tárgyakra vonatkozik.
A gazdaboltban vásárolt barkácscuccokra nem."