23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Próbálj belépni az őrtoronyba és ott aktiválni.
  • lalabirtokos
    Köszi ! Mindent levizelek! A fákat viszont nekem kell szüretelni .
  • Slimdave
    Nekem is van már 1032, de az a baj, hogy ebből is csak 30 ezer tp/csp lesz, ami ezen a szinten már nem túl sok...
  • Maximus4
    Elég nevetséges ez az event.Már van 926 gombolyagom fölösbe.
  • Alien69
    Bug, ne is törődj vele, használd ki. Többünknek is ez a "problémája", de a trágyát add el! Vizelj le mindent. Gondolom, az se tűnt fel, hogy a fáidat se szüreteled le! Az is óttómatán csinálja a rendszer, mert prémium tagnak hisz.
  • lalabirtokos
    Sziasztok! Kérdésem volna . A víztartályom napok óta 220 -on áll !A trágya 200-on.
    Akár használok belőle akár nem.Mi lehet a probléma ? Mondjuk én örülök neki ,de nehogy valami szankció legyen belőle.
  • ToCsEk
    kösz

#12028 régen mikor rámentél a kupára hogy bedobálj bármit is írta az összes állat értékét még annak is amiből 0db-od volt
  • Gólya #12028
    "most meg csak azt mutatja amiből van."

lehet, nehéz a felfogásom, de nem értem
    ha valamiből nincs készleted, miért kellene tudnod egy bedobálóshoz, hogy az épp mennyibe kerül? úgysem tudsz bedobni a semmiből egy darabot sem
  • Slimdave
    Menj be a pajtába, és nézd meg ott az értéküket.
  • ToCsEk
    állatos kupánál amikor be akarsz dobni állatot miért nem mutatja mindet? régen kiírta annak is az értékét amiből 0 van, most meg csak azt mutatja amiből van.

Most akkor vegyek mindegyikből 1et hogy lássam melyiket éri bedobálni? Van más mód?
  • Maximus4
    Nem lesz.Asszonykám muterja is elkezdett játszani és valami bug folytán mind a 3 munkást megkapta 600 órára ami nem csökken sosem!Az egyik eventnél beadott valamit amihez járt még + munkások,de ezzel elvesztette az előző 600 órásat.Írt a supportnak,erre visszaállították neki Szóval ne parázz!
  • Alien69
    Basszus, az asszony farmját még mindig prémium tagságnak hozza, azaz leszedi a fákat, víz nem fogy, trágya 200-ig mehet. Remélem, nem lesz ennek negatív következménye.
  • Slimdave
    Nekem ma tojástojó terület lett!!:) Ritkán nyerek főnyereményt, úgy meg még ritkábban, hogy érjen is valamit. (ne almafa legyen például)
  • Balázs 17
    két pörgetés:

szupertrágya & trágya
  • tonyr #12021
    MEGLETT
  • tonyr #12020
    igy van ez remek ötlet volt
    ha még nem volt akkor ITT a guanos küldetés angolul, a denevérest nem találom...
  • Maximus4
  • Ironman2
    Na,ez jó.Végre a malomban is lehet látni a tápod mennyiségét.Nem kell külön megnyitni a pajtát.
  • SHADOWEYES7
    igen most már oké :))
  • Gólya #12016
    biztos rájöttél már azóta, hogy "csak" grafikai hiba - ha kézzel aratunk, az alap tp-t írja a buborékba, de az ötszöröst számolja be
    ha géppel aratunk, akkor a valós - tehát az ötszörös -tp látszik a bubiban is
    azt nem értem, hogy hogy tudják újra és újra elcseszni azt, ami már egyszer normálisan működik? nem az első ilyen nap...eddig működött...
  • hpelte
    hozzáadja de nem rögtön, várjál pár másodpercet és utána nézd meg
  • SHADOWEYES7
    még mindíg nem működik a boldog fa nap....
  • SHADOWEYES7
  • Maximus4
    Az első kettővel egyetértek,a harmadik....hát,ha összejön amire már 1 éve várok akkor nekem fognak nyalni,amit amúgy ki nem állhatok:(
  • SHADOWEYES7
    De nem így van? :D
  • Maximus4
    Meg az az aláírás!Tapasztalat?
  • vidu01
    Nálam még mindig nem adja fákra az 5szörös tpt.
  • SHADOWEYES7
  • Ironman2
    NA ezt meglesem!
  • hpelte
    Adj' Isten gazdák!
    A mai boldog fa nap keretén belül, minden fa betakarításakor ötszörös tapasztalatpont jár.
    Ez az ötszörös tapasztalatpont minden esetben megérkezik, azonban egy grafikai megjelenítési hiba miatt sok gazda úgy gondolja, elesett a bónusztól.
    Azok a gazdák, akik munkások segítségével szedik be fáikat, a felbukkanó buborékban a jelenleg helyes, tehát ötszörös tapasztalatpontot látják.
    Azok a gazdák azonban akik manuálisan szedik be fáikat, a buborékban a normál tp értéket láthatják.
    Az ötszörös tp ebben az esetben is maradéktalanul jóváírásra kerül, nem kell aggódnotok.
    Ellenőrizzétek bátran Ti is a szintjelzőnél úgy, hogy egeretekkel a szintjelzőre álltok és a szövegbuborékban láthatjátok a tp értékeitek növekedését.
    A felmerült kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és köszönjük megértő türelmeteket.

a Farmerama csapata
  • SHADOWEYES7
    Ma boldog fák napja van 5x szoróval de nekem még az alapot adja mindíg! fuck BP...
  • Ironman2
    Gyerekek,bocsi hogy nem követem végig mostanában a topikot,nem volt valami ajándékkód a napokban? Nem akarok visszaolvasni annyit.
  • Slimdave
    Ezt nem tudtam, hogy lehet, ebben az esetben késleltetéssel és elrejtéssel valóban okés!
  • newlmatch
    ja-ja, megtévesztett a kép. Nekem is az asztalon van.
  • Maximus4
    Én állítottam a késleltetésen,így ha fölviszem az egeret,eltelik jó pár másodperc mire megjelenik,és addig nyugodtan tudok a böngészővel bohóckodni:)
  • Slimdave
    Farm fórumhoz off, de: az a baja ennek a proginak, hogy fent a böngésző füleket zavarja, jobb oldalt a csúszkát/görgetősávot, lent a tálcára aktuálisan megnyitott programokat, így csak baloldalt jó szerintem, de néha ott is jobb volna ha áttetsző volna.
  • Maximus4
    De ez nem is a tálcára való.Nekem fönnt van.Az asztalom és a tálca tök üres:)
  • newlmatch
    Ok, a denevérre meglett a válasz...
  • newlmatch
    Sziasztok:) nekem/nekünk is van, imádjuk:) Bár nekem nem a tálcán van, hanem az asztalon. simán, XP-re töltöttem le....természetesen vistás utánzat, de ki nem ...-ja le :D
    -------------------------------------------------
    Amúgy meg . . állnánk neki a színes denevérólaknak, de nem jutunk albínóó denevérhez, mert a kéjlakban nem tudunk denevért tenyészteeni. Tudja valaki, hogy miért?
  • Maximus4
    Ez.Évek óta használom.