23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Igen.
  • Ancika24
    Maximus vagy?
  • Maximus4
    Téged sem szeretlek!:D
  • Ancika24
    Hali nektek megy a jatek?
  • Balázs 17
    pörgetés:
    -10zselécukor
    -25 trópusi víz

kár, hogy semmi köze a szerencséhez, szerintem 100pörgetésből is 95 tuti ilyen nevetséges dolog lenne
  • Slimdave
    Tessék!:D Najakkor tessék!:D
  • Ironman2
    De jó az aláírásod! D
  • Maximus4
    Na a 3 tojásfáddal te is elmehetsz ám tudod hova:P
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • Maximus4
    Nekem 3 van mindkettőből:)
  • SHADOWEYES7
    Nekem van 1 denevérbarlangom és 2 db guano gyáram. :))
  • jackoneill90
    Kösz. Akkor egy darabig nem lesz ilyenem. :(
  • Maximus4
  • jackoneill90
    Elég tudatlan vagyok a saját farmommal kapcsolatban meg a dolgokkal, mivel sokáig nem én foglalkoztam a saját kertemmel. De próbálom pótolni a hiányosságokat. Szóval mik kellenek oda és sok alapanyagot kér?
  • Maximus4
    Halloweenkor tudsz venni jack boltjába ólat,ha megvan hozzá a szükséges mennyiségű alapanyag.
  • jackoneill90
    Azt honnan szedjek?
  • zmeor
    denevér is kell hozzá
  • Maximus4
    Én általában 2 órásakat ültetek ilyenkor,tapasztalatom szerint annál normálisna repkednek fel a cuccok.Éjszakára persze a legnagyobbat,jelen esetben árpát.
  • jackoneill90
    Ja mégvalami, A guanós feladatot nem tudom megcsinálni. Csináltam denevértápot, de a guanos épületnél szürke a tápbedós gomb, így nem tudok guanot sem csinálni. :( mi a gond?
  • jackoneill90
    Hogy a fenébe van nektek ennyi? Nekem alig van 150 :( Mit cisnálok rossszul? Mit kell ültetni esetleg?
  • zmeor
    meg sztem a termények elég szar áron mennek... ha összeadod a hozzávaló állatokat, + tápot még drágább mint a termény...
    ezért álltam le most vele egy ideig.. csak azokat nyomom amik megérik vagy kell feladatba.
  • zmeor
    igen ez amit akartam kihozni belőle csak lemaradt..
  • Maximus4
    Azért a 847 tojással elmehetsz a sunyiba:D
  • Alien69
    Ez ok, de amikor bevezetik, nem lesz hiány, azaz nagyon sokáig nem fogod tudni eladni még 1,75-s áron sem, nem hogy még ennél magasabban.
  • zmeor

És most adtam be guanos feladatba 50 db guanot
  • Maximus4
  • zmeor
    érdekes ez a piac tézis igen..

mert ugye az lesz a lényege, hogy amiből hiány van azt még drágábban lehet majd eladni.

aztán most meg egyébként sztem sok mindenkinek tele van a raktára csak nem akarják kirakni vmi miatt.. (én se)

• Maximus4
    Végre megint változik a városba a tábla!
  • Alien69
    ? De lehet, addigra becsődöl, és teli lesz rénszarvassal, vagy mittomén. Amit MA el lehet full áron adni, azt érdemes, mert kevesebb termelés nem nagyon lesz. Érdekes pl, tyúk folyamatos hiány van a piacon.
  • lalabirtokos
    Köööössz! Sikerült !!!
  • benoken93
    Én is gyűjtök és termelek jelenleg búzát! Kell az alaptészta! Van is már bőven belőle!
  • Balázs 17
    én most gyűjtök, aztán hátha egyszer majd bekerül a megígért piac:)
  • Alien69
    Ma sikerült eladnom kb 100 db rénszarvast full 770-s áron.
    Ráadásul, a szentjános bogár is megy full 595-s áron, csak abból még kevés van, kettővel termelek, és 7 pihen. Asszem, amíg full áron megy, neki állok termelni.
  • Gólya #12041
    sőt...

"Üdvözlet Gazdák!

A Lengyel Függetlenség napja alkalmából November 11-i kezdettel 4 napon át ünnepeljük Lengyel barátainkat/gazdáinkat.

4 napon át Lengyelországnak és népének szenteljük magunkat, és kirándulhatunk országukban egy érdekfeszítő küldetéssorozat segítségével.

Ezen esemény alatt egy új növény is érkezik majd a játékba, ami nem más mint a szegfű.

A szegfű az event után is játékban marad majd, egy meghatározott szinttől lesz lehetőségetek termelni.

Az event teljesítéséhez szükséges minimum szint: 2

Szegfű érésideje: 03:00 óra
    Tapasztalatpont értéke: 30 tp

Természetesen a már szokott módon, az event indulása alkalmával minden gazda "kezdőcsomagot" kap az új növényből. Ügyeljetek, gazdálkodjatok vele megfelelően."
  • Balázs 17
    Amint bizonyára tudjátok a Macskák hetének hamarosan vége lesz és a macskák visszatérnek a hétköznapi élet forgatagába egerészni.
    Ez várhatóan csütörtökön, azaz 2011.11.10-én 12 óra körül fog megtörténni, tehát aki még nem fejezte be a gazdakörben a feladatot, az eddig teheti meg.A megmaradt gombolyagok is beváltásra fognak kerülni, de ne legyetek türelmetlenek. Előreláthatólag 30TP és 30CSP jár minden egyes megmaradt gombolyagért.

De nem kell csüggedni, hiszen még ugyanezen a napon várhatóan 15 órától ismét ránk sötétedik és beköszönt a Halloween.

Vár titeket a rémséges ültetvényetek és Jack boltja, ahol ismét kedvetekre válogathattok a kiszemelt portékák között.
  • Gólya #12039
    aztán már nekem is eszembe jutott ez a varia:)
    csak én mindig magamból indulok ki...bedobálni csak azt szoktam, ami van - ezért külön nem veszek (amit érdemes lenne olcsón megvenni, az általában nekem is megvan, a drágább meg a piacon is sokba kerül vagy nincs is egyáltalán)
  • zmeor
    mert akkor ha látja mennyit érne, lehet vesz a piacon
  • Gólya #12037
    azt értettem, emlékszem is rá - azt nem értettem, ha nincs mit bedobnod, miért akarod tudni a semmiről, hogy az mennyit ér?:) no mindegy - most így van...mindig variálnak valamit
  • Balázs 17
    az adott szinttel kéne szorozni az még jó is lenne:)