23542
-
#12075 Igen. -
Ancika24 #12074 Maximus vagy?
-
#12073 Téged sem szeretlek!:D -
Ancika24 #12072 Hali nektek megy a jatek?
-
Balázs 17 #12071 pörgetés:
-10zselécukor
-25 trópusi víz
kár, hogy semmi köze a szerencséhez, szerintem 100pörgetésből is 95 tuti ilyen nevetséges dolog lenne -
Slimdave #12070 Tessék!:D Najakkor tessék!:D -
Ironman2 #12069 De jó az aláírásod! D -
#12068 Na a 3 tojásfáddal te is elmehetsz ám tudod hova:P -
#12067 -
#12066 -
#12065 Nekem 3 van mindkettőből:) -
#12064 Nekem van 1 denevérbarlangom és 2 db guano gyáram. :)) -
#12063 Kösz. Akkor egy darabig nem lesz ilyenem. :( -
#12062 -
#12061 Elég tudatlan vagyok a saját farmommal kapcsolatban meg a dolgokkal, mivel sokáig nem én foglalkoztam a saját kertemmel. De próbálom pótolni a hiányosságokat. Szóval mik kellenek oda és sok alapanyagot kér? -
#12060 Halloweenkor tudsz venni jack boltjába ólat,ha megvan hozzá a szükséges mennyiségű alapanyag. -
#12059 Azt honnan szedjek? -
#12058 denevér is kell hozzá -
#12057 Én általában 2 órásakat ültetek ilyenkor,tapasztalatom szerint annál normálisna repkednek fel a cuccok.Éjszakára persze a legnagyobbat,jelen esetben árpát. -
#12056 Ja mégvalami, A guanós feladatot nem tudom megcsinálni. Csináltam denevértápot, de a guanos épületnél szürke a tápbedós gomb, így nem tudok guanot sem csinálni. :( mi a gond? -
#12055 Hogy a fenébe van nektek ennyi? Nekem alig van 150 :( Mit cisnálok rossszul? Mit kell ültetni esetleg? -
#12054 meg sztem a termények elég szar áron mennek... ha összeadod a hozzávaló állatokat, + tápot még drágább mint a termény...
ezért álltam le most vele egy ideig.. csak azokat nyomom amik megérik vagy kell feladatba. -
#12053 igen ez amit akartam kihozni belőle csak lemaradt.. -
#12052 Azért a 847 tojással elmehetsz a sunyiba:D -
#12051 Ez ok, de amikor bevezetik, nem lesz hiány, azaz nagyon sokáig nem fogod tudni eladni még 1,75-s áron sem, nem hogy még ennél magasabban. -
És most adtam be guanos feladatba 50 db guanot -
#12049 -
#12048 érdekes ez a piac tézis igen..
mert ugye az lesz a lényege, hogy amiből hiány van azt még drágábban lehet majd eladni.
aztán most meg egyébként sztem sok mindenkinek tele van a raktára csak nem akarják kirakni vmi miatt.. (én se)
-
#12047 Végre megint változik a városba a tábla! -
#12046 ? De lehet, addigra becsődöl, és teli lesz rénszarvassal, vagy mittomén. Amit MA el lehet full áron adni, azt érdemes, mert kevesebb termelés nem nagyon lesz. Érdekes pl, tyúk folyamatos hiány van a piacon. -
lalabirtokos #12045 Köööössz! Sikerült !!! -
benoken93 #12044 Én is gyűjtök és termelek jelenleg búzát! Kell az alaptészta! Van is már bőven belőle! -
Balázs 17 #12043 én most gyűjtök, aztán hátha egyszer majd bekerül a megígért piac:) -
#12042 Ma sikerült eladnom kb 100 db rénszarvast full 770-s áron.
Ráadásul, a szentjános bogár is megy full 595-s áron, csak abból még kevés van, kettővel termelek, és 7 pihen. Asszem, amíg full áron megy, neki állok termelni. -
Gólya #12041 sőt...
"Üdvözlet Gazdák!
A Lengyel Függetlenség napja alkalmából November 11-i kezdettel 4 napon át ünnepeljük Lengyel barátainkat/gazdáinkat.
4 napon át Lengyelországnak és népének szenteljük magunkat, és kirándulhatunk országukban egy érdekfeszítő küldetéssorozat segítségével.
Ezen esemény alatt egy új növény is érkezik majd a játékba, ami nem más mint a szegfű.
A szegfű az event után is játékban marad majd, egy meghatározott szinttől lesz lehetőségetek termelni.
Az event teljesítéséhez szükséges minimum szint: 2
Szegfű érésideje: 03:00 óra
Tapasztalatpont értéke: 30 tp
Természetesen a már szokott módon, az event indulása alkalmával minden gazda "kezdőcsomagot" kap az új növényből. Ügyeljetek, gazdálkodjatok vele megfelelően."
-
Balázs 17 #12040 Amint bizonyára tudjátok a Macskák hetének hamarosan vége lesz és a macskák visszatérnek a hétköznapi élet forgatagába egerészni.
Ez várhatóan csütörtökön, azaz 2011.11.10-én 12 óra körül fog megtörténni, tehát aki még nem fejezte be a gazdakörben a feladatot, az eddig teheti meg.A megmaradt gombolyagok is beváltásra fognak kerülni, de ne legyetek türelmetlenek. Előreláthatólag 30TP és 30CSP jár minden egyes megmaradt gombolyagért.
De nem kell csüggedni, hiszen még ugyanezen a napon várhatóan 15 órától ismét ránk sötétedik és beköszönt a Halloween.
Vár titeket a rémséges ültetvényetek és Jack boltja, ahol ismét kedvetekre válogathattok a kiszemelt portékák között. -
Gólya #12039 aztán már nekem is eszembe jutott ez a varia:)
csak én mindig magamból indulok ki...bedobálni csak azt szoktam, ami van - ezért külön nem veszek (amit érdemes lenne olcsón megvenni, az általában nekem is megvan, a drágább meg a piacon is sokba kerül vagy nincs is egyáltalán) -
#12038 mert akkor ha látja mennyit érne, lehet vesz a piacon -
Gólya #12037 azt értettem, emlékszem is rá - azt nem értettem, ha nincs mit bedobnod, miért akarod tudni a semmiről, hogy az mennyit ér?:) no mindegy - most így van...mindig variálnak valamit -
Balázs 17 #12036 az adott szinttel kéne szorozni az még jó is lenne:)