23542
-
matrixlife #12115 Nálam most végre megy , engedett belépni -
#12114 Ergo, törlik a prémiumosokat, akik csak úgy megkapták. -
#12113 Üdvözlet Farmerek!
Sajnos ismételten hálózati problémák miatt a játékba/fórumba való belépés lehetősége nem mindenki számára biztosított.
Az illetékes szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán, hogy a bejelentkezés ismét mindenki számára elérhető legyen.
A hiba javításáig a türelmeteket kell kérnünk.
A Farmerama csapata -
#12112 Üdv Farmerek!
A mostani hétvége sem lesz eseménytelen a számunkra. Péntektől vasárnapig (november 11 - 13.) megrendezésre kerül az ajándék és kereskedelem mini event.
Ez hasonlóan fog működni, mint például a Boldog Fa Nap, azaz számíthatunk rá, hogy a későbbiekben időről - időre lesz ilyen esemény.
Ebben az akcióban lehetőségünk lesz megszabadulni a menüben porosodó tárgyainktól. Elajándékozhatjuk a barátainknak, vagy értékesíthetjük, ezáltal gyarapítva a virtuális számlánkat.
Event.
-
lalabirtokos #12111 Valami tévedés lehetett . Bug ! -
#12110 Hogyan kaptál ingyen? -
lalabirtokos #12109 Na végre!
Én se tudok belépni!
Kaptam ingyen prémium tagságot! -
#12108 Tudom ki vagy Lali!! :) -
#12107 Miért nem enged be a rohadék!?
Most kellene még gombolyagot gyüjteni mert délig tart az event... -
lalabirtokos #12106 Szoktunk talizni a Cityn,csak nem tudja ki vagyok.Amúgy meg ismer. -
#12105 elképzeltem a párbeszédet :D -
lalabirtokos #12104 Ha látlak a vonaton majd beszélünk . Megszólítlak majd . -
gettobuxa #12103 tojás, angóra, kecske, tehén: ezeket nálam folyamatosan max áron el lehet adni... ekkora mennyiséget felesleges tartani. költeni meg a pékségben sztem nem érdemes :) eventnél max 20db szokott kelleni kb. sztem is hajts rá a csp-re :) -
#12102 Tévedsz.Ez mindenki számára elérhető és házigazdaként használható,úgyhogy még mindíg 1-0 oda:D -
Slimdave #12101 és még én vagyok a befolyásos... -
#12100 Jól van na!Csak teszteltem:)Van már olyan is,hogy olvasni lehet,de írni nem:D -
Slimdave #12099 haha:D -
#12098 Azt nem komolyan gondoltam.Na jó,akkor még nem tudtam,hogy befolyásos vagy -
Slimdave #12097 Ajánlom figyelmedbe a #12073 számú hozzászólást! -
#12096 Legyünk barátok:D -
Slimdave #12095 Na jó bevallom van egy BP-os barátom, és ő üzemelteti a szervert!:DD -
#12094 Jó,most már nem kell magyarázkodni:)
Meghekkelted a szervert és ennyi:) -
Slimdave #12093 Most lehetett akciósan venni 7 FA-ért 48 órát...még szép hogy rászánok pár aranyat! -
#12092 Itt rajtam kívűl mindenki cheater?:P -
Slimdave #12091 Az világos, van még kábé 300 óra arató-vetőm!:) -
#12090 Ebből fakad, hogy ha ki tudsz váltani arató-ültető gépet, akkor MOST érdemes. Mindent könnyedén le tudsz locsolni, még a salátát is. -
Slimdave #12089 Akkor elnézést, mintha valaki itt írta volna ezt, hogy ingyen kaka van. Sosem voltam még prémium gazda és ezután sem leszek. :) -
#12088 Mé ne fogyna a trágya? A prém tagság arról szól, hogy nem 100, hanem 200 férőhelyes a tároló. Ha nem fogyna, akkor ugye a piacra raknád orba-szájba a szart. Van, amikor 5,25-rt eladható. Persze akkor sok prémium tagságú lenne, és így a trágya ára is zuhanna. Ergo, sehol sincsen az írva, hogy a trágya örök. A vízre ez igaz, mert nem eladható. -
Slimdave #12087 Köszi. De ez elég nagy szívás nekik is például, főleg ha én nekik nem prémium tagság miatt vagyok plusz szomszéd.:S -
#12086 Nem te döntöd el és el fognak tűnni.Ha jól tudom az utolsók. -
Slimdave #12085 Nekem is van ilyen prémium tagság-szerű szolgáltatásom, azért szerű, mert a trágya például fogy, de a víz nem, és őrtoronyban be tudom állítani a fák szüretét, stb. Felvettem plusz szomszédokat, mivel ez is jár a prémium tagsággal. A kérdés az, hogy amikor "lejár" a tagság, vagy rájönnek a bugra, akkor a szomszédaim száma visszacsökken vajon? És ha igen, akkor én döntöm el kit rúgok ki vagy fogja magát és párat random eltüntet a listából? Szerintetek? -
Slimdave #12084 Gratula! -
#12083 Nem jó!Utállak:D -
#12082 köszi :D
jó ez a 80/20 :D -
lalabirtokos #12081 Kifogyhatatlan víztartály.220 állandóan .Bármennyit használsz!200 trágya állandóan.
Fák szüretelésével sem kell neked törődni! -
#12080 Gratula!
/irigykedik/ -
#12079 Maxi légyszi írd át! Jutalmul beszedheted a TP ajándékot :D -
#12078 ÉS IGEEEEEN!!!!
végre elértem a 80-as szintet !!!!
Lassan 1 éve játszom, és végre lehet pihenni :D
mostantól nem TP re hajtás lesz, hanem valami más, mondjuk CSP :D
el sem hiszem -
#12077 megvan
a prénium tagságot nem vágom még mivel még nem volt ilyen nekem... -
#12076 A hűség bónuszcsomag mit ad ha megveszem srácok?