23542
-
#12155 Üdv Farmerek!
Két jó hírünk van a tesztverzióval kapcsolatosan:
Sikerült javítani egy hibát, ami a játék összeomlását okozta.
Néhány változtatásnak köszönhetően gyorsabb lett a játék.
A Farmerama csapata
Ha valaki nem tudná,itt a tesztoldal!
Hozzáteszem,nálam semmivel nem gyorsabb. -
gettobuxa #12154 üdv
2-3 szomszédot keresek 70 felett, minden másnap tudok ajándékot küldeni.
csak reggel tudom megnézni, hoy bejelölt-e vki
csoki -
#12153 Köszi:) Most hisztiztem egy light-osat a fórumon emiatt, de beírtam, hogy a válasz majd mindenképp kerüljön be a hivatalosba... -
#12152 Szerintem ha elindul ez a mini event,akkor tuti írnak erről,de szerintem visszakerül a menübe. -
#12151 KERGE KERT LOMTALANÍTÁSA:
Ha vmit nem tudunk eladni, az visszakerül a menübe, és a következő alkalommal próbálkozhatunk ismét, vagy megint engedély kell majd , hogy megpróbáljuk eladni?---valaki erre tud rá válaszolni??? mert a normál fórumon a legfontosabb kérdés az, mikor számolják át a gombolyagokat....:S -
#12150 radium social első ajánlat youtube videó, samsung galaxy mobil 1 FA-t ad rögtön:)
sziasztok:) -
16sziszi #12149 Ohh... Tudtam én hogy velem van a gond... :D Köszi Maxi, hát még csak nov. van szal... madj 1 hónap múlva akkor. Köszi még1x :) -
Balázs 17 #12148 kösz, akkor ezt a teliholdat a vámpírparadicsomnak áldozom -
#12147 Összesen 1800 szellem,11 000 vámpírparadicsom. -
Balázs 17 #12146 *feladat -
Balázs 17 #12145 éjszakai 6. szinthez mi kell majd? -
#12144 Ne akarjál egyszerre annyi mindent:) -
#12143 úgyl átom,hogy még nem került jóváírásra a gombolyag
nekem 860 darab volt
-
benoken93 #12142 Kössz! -
Slimdave #12141 #12124 hozzászólás -
benoken93 #12140 Sziasztok! Nekem ezzel az ajándék és kereskedelem eventtel egy kérdésem lenne! Az , hogy az ólakat és a fákat is ellehet adni? Vagy csak a dísztárgyakat? Előre is köszi a választ! -
#12139 "Hello,
a decemberi telihold event során lesz lehetőség a korábbi nyeremények elérésére, még egyelőre nem tisztázott azonban annak menete.
Mindenről időben tájékoztatunk Benneteket." -
Gólya #12138 egyél töklekvárt meg répás-almás csatnit -
Gólya #12137 viszont olyasmit rebesgetnek, hogy a lengyel eventhez kell majd pillangó, szentjánosbogár meg rénszarvas - ill. ezek tetszőleges variációja...ugyan találgatás szinten van, de láttunk már ilyet:)
csak ez mind pörgethető ill. a tavalyi karácsonyi eventben szereplő cucc...egyenlő esélyek...aha...:D -
Gólya #12136 én is most lepődtem meg, hogy mennyire nincs sírkövem meg kísértetem:D
na majd legközelebb...lényeg, hogy mindkét helyen megvan a kakagyár:) -
16sziszi #12135 Nem úgy volt hogy utólag is meglehet szerezni a denevér fejlesztést? Minden telihold eventnél lehet csinálni, nem? Ennek ellenére én sehol sem lelem, valaki megtudná mondani, hogy én értelmeztem félre valamit, vagy vak vagyok, esetleg vmi gáz van? -
#12134 Nálam is jó,de az biztos,hogy most nem jön össze + barlangom:(
900 sirkő és 1000 kísértet kell.Nagyon kevés ez az egy nap ezekre,legalább kettő kellene. -
hpelte #12133 most próbáltam nálam jó volt 2-3-ra, de kérdés hogy meddig... -
Gólya #12132 már meg se lepődik az ember lánya ilyeneken
van, akinek a gépek sem működnek...nekem legalább azok mennek -
#12131 Ja,de most olvasom,hogy mindenkinél ilyen.Az utóbbi időben BP megint belehúzott,hibát hibára halmoznak. -
Gólya #12130 neked is van szép fehér, de használhatatlan kereted?:D -
#12129 Halloween elindult!
De nálam nem kicsit bugos:( -
Janoooo #12128 oké, köszi -
#12127 Szerintem 3-4 körül lesz. -
Janoooo #12126 Elvileg ma van a halloween event, hánykor kezdődik, tudja valaki? -
Gólya #12125 figyelmesen olvassátok el -
Gólya #12124 elolvastátok, hogy hogy működik majd? szerintem nem...
1. csak a dekorációktól lehet "megszabadulni"
2. teheted mindezt FA-ért
namármost: akinek ajándékoznék vagy esetleg eladnám, az is dugig van ilyen vackokkal - no meg FA-t áldozzak azért, hogy egyáltalán küldhessek ilyet vagy eladhassak? ugye ezt azért nem gondolták komolyan? -
#12123 Igen,ez nekem is tetszik,de nagyon remélem ha elindul,magyar lesz a felülete. -
Ironman2 #12122 Na ez nagyon jóóóó -
csabika1982 #12121 Köszi a válszt -
#12120 Szia!
A játékon belül alul van egy support gomb,oda kell írni.Jóvá kell,hogy írják neked,csak arra figyelj,hogy pontosan töltsd ki a levet.Játékosnév,ID,a játék neve és nyelve. -
csabika1982 #12119 Sziasztok,tegnap este kiválltottam a macskás feladatban a 4 órás munkásokat de csak 2 órát tudtam használni mert utána voltak a szerver problémák és nem tudtam belépni,ilyenkor kinek kell írni illetve tudnak valamit csinálni az ügyben vagy hagyjam a fenébe? -
lalabirtokos #12118 Ha-Ha-Ha ...........! -
#12117 -
Gólya #12116 Maxi!
Goya1 lassan, de biztosan halad felfelé:) mától 78. szinten kapál bőszen:)
köszi