Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A második, ennek az UPC mennyire örülne? Itt van elõfizunk.
Be yourself, no matter what they say...
Ready Player One
amcsi ip-t kaptam, aztán ott nézem a 30 arany körülieket
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Ready Player One
ami ingyenes, és csak kattintgatni kell, az 20-50 aranyat ad
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Ready Player One
De ezt a német és amerikai IP címes variációt lehet hogy kipróbálom.
Ready Player One
Ready Player One
Közben meglett a 2. millió.Ezt sokkal könnyebb volt összeszedni,mint az elsõt😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem mellesleg nálam halott ügy ez a hide ip-s szarság mert olyan szinten hide ip hogy 15 perc volt mire életet leheltem az internetbe ugyanis nem jött be semmi oldal nemhogy az ingyenes FA rész!
Szóval ha akarnék se tudnék szerezni!
Ami megérné az a szuper táp semmi más!
eddig 68 aranyat szereztem, kb 3 óra alatt (ennyire lassú, pedig csak 20 klikkelés az egész)
szupertápra fogom költeni 😊
#9340:semmi konkrétra nem fogom,majd ha lesz valami értelmes majd csak akkor.Addig is gyûjtögetem.
lol, ja hogy még mi köszönjük meg? hol élnek ezek 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kár, hogy nekem nem akaródzik a 25 ojrót rájuk költeni. <#nemtudom>#nemtudom><#eplus2>#eplus2>
Ready Player One
Üdv Farmerek!
Néhány héttel ezelõtt történt egy változás a barkácscucc ajándékozhatóságát illetõen.
Régebben csak ingyenesen volt küldhetõ, azonban történt egy kedvezõ lépés:
http://hu.board.bigpoint.com/farmera...9&postcount=14
Így már 5 FA ellenében akkor is meg tudtok vele lepni valakit, ha már elfogyott a napi 5 (esetleg 7) ingyenes lehetõségetek.
Tehát mindenki figyeljen fokozottan az ajándékküldésnél, 5 FA -ba kerül egy barkácscucc küldése, ha már elküldte az ingyenes ajándékait!
A Farmerama csapata
Ready Player One
xD
Feladatokba jó
xD
-Krumpli
-Napraforgó
-Zeller
-Komló
-Kukorica
-Uborka
-Rebarbara
És most ültetek Édesköményt amibõl megvan már: 2727 😄
xD
Kakuktojás: fagyikehely, valamelyik "jó"baráttól?