Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na szereztem egy FA-t nem kellett mást tennem mint leszedni és feltelepíteni a real playert!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Nem kell generálni.Az UPC-rõl csak annyit tudok mondani,hogy az ország legszarabb szolgáltatója,iszonyat tré egy társaság!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

newlmatch
hahó!Ha a kézi proxy-ban állítom át az IP-t, akkor oda csak be kell másolni egy angol IP-t, és nem kell generálgatni?
A második, ennek az UPC mennyire örülne? Itt van elõfizunk.

grat
zmeor
mindjárt <#idiota>

leszarom a konfigod...

17-es lettem bahamán jajdenagyonjajdejó...mindjárt 24-es leszek és akkor lesz licsim!<#nyes><#nevetes1><#eplus2><#gunyos1>

Be yourself, no matter what they say...

Abból van most az arató és vetõgépem!😄D

nah kipróbálom majd én is

Ready Player One

Alien69
Van Magyar is, csak sokkal kevesebb. Sajna, volt most egy 25 FA-s, de már nem enged be. Egy kérdõ íves volt, elég hosszú, de 25FA-ért bõven megéri, és ugye azt senki se mondta, hogy végig is kell olvasni, vagy a valóságot jelölgetni. <#vigyor1>

magyart még nem néztem, ma néztem elõször, hide ip-vel
amcsi ip-t kaptam, aztán ott nézem a 30 arany körülieket

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Vagy 182-t...

Magyar ajánlatok is vannak vagy mindig muszály hide ip-zni? Te honnan szeded az ajánlatokat?

Ready Player One

ami ennyi aranyat ad, fizetõs, pl 10 dolcsiért fizess elõ vmi tévécsatornára.

ami ingyenes, és csak kattintgatni kell, az 20-50 aranyat ad

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Grat! <#eljen>

Ready Player One

Volt egy olyan amerikai ajánlat ami 1000 FA-t adott volna ha jól értelmeztem amerikai vízumos oldalra regelsz,na de nem bízok ilyen ajánlatban.Akkor volt olyan ajánlat 250 FA-ért ami olyan oldalra irányított át ami TROJAI VIRUS volt a NOD32 quaranten-be is helyezte.Szóval nem tudom én óvatos lennék ezekkel az ajánlatokkal.
De ezt a német és amerikai IP címes variációt lehet hogy kipróbálom.

Ready Player One

na ennyi idõ alatt szereztem 29 aranyat. fél óra, nem is vészes.

grebber
Pont ezt mondom ez nem lassuság ahogy hideoltam ip-t elment a net!

Valóban kedvezõ ajánlat

Ready Player One

Maximus4
Ez a hátrány sajnos,hogy iszonyat lassú.De valamit valamiért.

Közben meglett a 2. millió.Ezt sokkal könnyebb volt összeszedni,mint az elsõt😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Volna mire költeni errõl nem is mondtam hogy nem.De mivel nem éri meg így nem költök semmire belõle.

Nem mellesleg nálam halott ügy ez a hide ip-s szarság mert olyan szinten hide ip hogy 15 perc volt mire életet leheltem az internetbe ugyanis nem jött be semmi oldal nemhogy az ingyenes FA rész!
Szóval ha akarnék se tudnék szerezni!
Ami megérné az a szuper táp semmi más!

én ma néztem meg elõször, hogy mi is ez a hide ip-s farmarany szerzés.
eddig 68 aranyat szereztem, kb 3 óra alatt (ennyire lassú, pedig csak 20 klikkelés az egész)
szupertápra fogom költeni 😊

Maximus4
Nem igazán hiszem,hogy nem kell neked FA és nem tudnád mire költeni.Csak a lusták nem csinálják vagy a tudatlanok az ingyenes részt.Az meg,hogy csalás-e vagy sem,akkor mi a ráknak van a játékban?

#9340:semmi konkrétra nem fogom,majd ha lesz valami értelmes majd csak akkor.Addig is gyûjtögetem.

az brutál... mire fogod költeni??

grebber
Én nem veszem nekem nem kell FA! Az maradjon továbbra is a pénzesek kiváltsága.

Hát akármit is mondtok, én akkor is sokallom a 21 FA-t is...<#banplz>

szjuca
Ez olyan "csalás" szerintem, mint a pókerben a blöff.

ToCsEk
"A farmmunkások nagyon kedvelnek téged és felajánlották, hogy egy darabig olcsóbban dolgoznak neked! Ez még soha nem fordult elõ, úgyhogy köszönd meg nekik szépen és élj a lehetõséggel! "

lol, ja hogy még mi köszönjük meg? hol élnek ezek 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Maximus4
Igazad van,inkább vedd meg az aranyat pénzért.Én most tartok 855 FA-nál,tényleg baromság ez az IP szarakodás,egyáltalán nem éri meg a max 1 órás idõráfordítást.

Alien69
Vannak "rendkívûl kedvezõ" ajánlatok. Van 10 € 300 FA, plusz bónusz, van 25€ 750FA, plusz quul bónusz csomi. Az utóbbiban már 3 nap farm munkások, 20-20 szupertáp/trágya, XXL barkácscucc, 48 órás dupla TP, és a legjobb: [BÁJITALFA!!! [/nagy]
Kár, hogy nekem nem akaródzik a 25 ojrót rájuk költeni. <#nemtudom><#eplus2>

grebber
Igen ami szintén a fizetõs usereknek adatik meg + akik csalnak görcsölnek ezzel az ips baromsággal!

Akinek van sok FA-ja annak tök jó ajánlat

Ready Player One

De legalább 7 aranyért már mindhármat ki lehetne bérelni basszus, de nem, külön-külön annyi! Azt a fészekrakó 30 milliós szõrõstalpút...<#falbav><#duhos2><#boxer><#levele><#levele>

hát nem sok érdemleges 😄
szjuca
FIGYELEM! LEHÚZÁS!

Üdv Farmerek!

Néhány héttel ezelõtt történt egy változás a barkácscucc ajándékozhatóságát illetõen.
Régebben csak ingyenesen volt küldhetõ, azonban történt egy kedvezõ lépés:
http://hu.board.bigpoint.com/farmera...9&postcount=14

Így már 5 FA ellenében akkor is meg tudtok vele lepni valakit, ha már elfogyott a napi 5 (esetleg 7) ingyenes lehetõségetek.

Tehát mindenki figyeljen fokozottan az ajándékküldésnél, 5 FA -ba kerül egy barkácscucc küldése, ha már elküldte az ingyenes ajándékait!

A Farmerama csapata

szjuca
15 helyett 7 Farmaranyért lehet bérelni munásokat. Jippppííííííííí

Mindenki józanodik <#alien>
grebber
Miért eddig volt valami?<#levele>

Ma nincsen semmi? 😮
74-es lettem Yeah! <#hehe>

Ready Player One

Eventekbe tényleg jó lesz, ha azt kérnek, de én mindig csak a következõ eventre termelek elõre kicsit, ha tudom mi lesz benne (és általában tudom)

Ez igaz, de miért kéne mindig a legmagasabb szintût ültetni? Eleve nem is a legmagasabb szintû ad a legtöbb tp-t...

Meg abba mi élvezet ha mindig a legmagassab szintû növényt ülteted? nicns benne seemi élvezet inkább legyen mindig különbözõ

xD

mér?
Feladatokba jó

xD

És ez mire is jó lényegében?<#finom>

Hali én most ojat cisnálok hogy mindenbõl pontosan termesztek 5000-ret 😄 már 5000-bõl van :

-Krumpli
-Napraforgó
-Zeller
-Komló
-Kukorica
-Uborka
-Rebarbara

És most ültetek Édesköményt amibõl megvan már: 2727 😄

xD

Ja igen és volt olyan szomszéd is aki azért küldött azt, mert még nem tudott mást.

Ahogy mondod, de nem bánom, legalább lesz ilyenem is!<#email>

Alien69
Dúrva az a léghajó! Valszeg, nagyon kevés mázlistának van olyanja. Gondolkodtam, hogy megvegyem, de annyi labdát kellett volna vennem, hogy inkább másra költöm, annyit nem ér. <#nemtudom><#hehe>
Kakuktojás: fagyikehely, valamelyik "jó"baráttól?

>>> Emmeg a kerge <<< Próbáltam az ufókat elhessegetni, hogy látszódjon valami. That's it!

Maximus4
Mintha a sajátomat látnám😊