23542
-
#13395 buktuk a hódtáp bizniszt :D -
#13394 Nem hivatalos a tápok változásáról!
Pl. a tyúktáp előállítása felment ötszörösére!Lesznek itt érdekességek!
-
#13393 A piacra én bot eladókat tennék be. Mert nem nagyon lehet vásárolni az eventek alatt, azt ami kéne. Kellett volna tehén meg kecske vagy juh multkor és csak tehenet sikerül begyek, de azt is vagy egy óráig próbáltam mire véletlenül sikerült. -
#13392 Most már hivatalos!
Üdv Farmerek!
Bölcs tölgy
Jövő héten megérkezik a várva várt bővítés a Bölcs tölgyhöz, számos új rúnára számíthatunk. Ezek segítségével gyorsabban termelhetünk a műhelyes óljainkban, a kupák hatását kiterjeszthetjük minden területre, illetve találni fogunk új tenyésztő csomagot is.
Ráadásul egye rúnák hatását lehetőségünk lesz több lépcsőben is fejleszteni, például a víztartály méretét 110 ről 150 -re, és így tovább.
Így a keményen dolgozó, szorgalmas játékosok a csillagjaik felhasználásával tudják fejleszteni a meglévő rúnák hatékonyságát.
Dinamikus piac
Amint már korábban be lett harangozva, a piac is komoly változásokon fog keresztül menni.
A jövőben a piaci ár attól függ, hogy mekkora a kereslet az egyes termékek iránt. Így például ha nagy kereslet van lepkékre, ezek drágábbak lesznek az átlagos áraknál. Ennek hatására az átlagos ár és maximális ár egyaránt emelkedni fog. Így képesek leszünk drágábban eladni értékes termékeinket.
Reméljük, hogy ezáltal a piaci helyzet javulni fog.
Igyekeztünk a régi hibákat kijavítani, és egy új, dizájnosabb felületet kialakítani a számotokra. Például lesznek új gombok a piacon, amelyek lehetővé teszik a számotokra az átlagáron, illetve a maximális áron való értékesítést, különösebb számolgatás nélkül.
Bízunk benne, hogy a piacozás a jövőben még nagyobb élmény lesz így számotokra, kevesebb bosszúsággal. Természetesen majd ezzel kapcsolatosan is várjuk a véleményeteket az aktuális témák megfelelő topicjában.
Az új piac várhatóan 2011. november 18 -án, pénteken fog bekerülni a játékba.
A Farmerama csapata -
Balázs 17 #13391 Az új piac várhatóan 2011. november 18 -án, pénteken fog bekerülni a játékba. -
#13390 sztem az alapár megy feljebb és tudsz még arra rátenni +75% -ot -
#13389 1.75%os árnál és fentebb fog menni? akkor sok értelme nem volt pazarolni rá a csillagokat -
#13388 ugyebár az új piaci rendszer lényege az lesz
hogy az árak dinamikusak lesznek.. azon termékek amikből nincs a piacon, a max ára felszökik az egekbe. Így jobban megéri kipakolni a piacra és több ajánlat lesz belőle. De ha sok van akkor az ár kisebb lesz így nem lesz kipakolva
-
#13387 Ha valaki még nem találkozott a mozival (még én sem) néha angol ip-vel megadja,így néz ki:
-
#13386 A rúnákhoz még lesz annyi újítás hogy ezek fejleszthetőek lesznek.
Ez annyit takar hogy van egy rúnánk a trágya domb bővítéséhez. Az elején 110-re bővíthetjük a dombot, majd a 110-ről 150-re és így tovább (talán 200-ig vagy 250-ig) A lényeg hogy minden egyes bővítés külön csillagokba fog kerülni, tehát nem fejleszthető egyből a trágyadomb a legmagasabb szintre.
Továbbá a piacnak a kinézete is átalakul (Lesz olyan gomb ami a maximális áron rakja ki a termékeinket) -
#13385 a tölgy kész + 235 csillaggal várom az uj runákat :P -
#13384 Állítólag jövőhéten lesznek az új rúnák és végre megérkezik az új piaci rendszer! -
#13383 Nem tudni. -
topi007 #13382 maximus mikorra várhato? lehet tudni rola valamit?köszi -
#13381 Valami cirkusz lesz
És lehet,hogy lesz medve is:)
-
#13380 amugy tök jó lenne ha lehetne pl:
jegesmedve, barnamedve a játékban...meg valami + hal -
#13379 a képen nem olyan aréna van.
ez egy vidámparkos rész.. ahol van kalapálás (ugye emlékszünk, ahol elkalapáltunk milliókat)
+ amint látom van vmi céllövölde -
#13378 Nem tudom,de remélem,hogy ez a csereberés event után nem adják lejjebb a színvonalat,mert azt nagyon eltalálták! -
Balázs 17 #13377 biztos majd tuningolni lehet az állatokat is:D
mindenféle képességgel aztán beküldeni őket harcolni
be is szarnék, ha valami iylesmi lenne:D -
#13376 A szegfű majd csak a 83 as szinttől lesz termeszthető.Tehát akinek eltűnt,az visszakapja ha eléri a szintet:D -
#13375 Persze,aztán a végén csak egy maradhat aki mindent visz:P -
Ironman2 #13374 Hu.Ezt remélem egymással kell majd megküzdeni -
Ironman2 #13373 ok -
#13372 Lesznek majd valami aréna játékok is
-
#13371 Megmaradnak:) -
Ironman2 #13370 Megmaradt szegfűkkel mi lesz? Nálam maradt vagy 900 db -
#13369 nah ez nagyon hasznos végre!
eszméletlen milyen szar rendszer volt a mostani... -
#13368 nah végre lesz mire elköltenem a 600+ csillagomat :D -
Balázs 17 #13367 végre:) -
BestCompany67 #13366 szép napot:))
köszönet a kódért:))
beváltottam az egyiken
(3 órás arató vető állat )
a mogyórom pedig 3,02 perc múlva érik meg:))
pech
de a többin majd jobban időzítek:))
-
#13365 Új rúnák lesznek a tölgyön
És lesz valami titokzatos tojás is
Amit lehet tudni,az kb. ennyi:) -
#13364 Üdv Farmerek!
A Farmerama fejlesztői csapata úgy döntött, kiegyensúlyozza az állati takarmányokat (tápokat), és azok árait.
Egyes tápok olcsóbbak lesznek, mások drágábbak.
A takarmányok összetevői reálisabbak lesznek, és igazodnak az állatok előállításához szükséges szintekhez. (Ha valaki tud termelni egy bizonyos állatot, táp előállítására is képes legyen.)
A tápok árai az állatok áraihoz fognak igazodni: minden táp alapára az előállított állat alapárának 75% -a lesz.
A változások bevezetése az elkövetkezendő napokban várható.
Reményeink szerint mindez hozzájárul ahhoz, hogy az eddig hiánycikknek számító tápokból is legyen kínálat a piacon. -
#13363 Szia!
Be kellett hozzá fejezni a halloweenes event mind a 4 feladatát.A következőnél,decemberben folytathatod. -
topi007 #13362 sziasztok hogyan lehet denevért tenyészteni?lehet egyáltalán:::????????? -
#13361 Ráadásul, kezdetben EGY termő terület volt! -
#13360 hát én nem játszom egy éve és lettem 80-as.
ami könyebb a most kezdődnek, hogy rengeteg event van és csomó TP-t kapnak érte.. régen nem volt ennyi és termeléssel kellett elérni... -
#13359 Nekem az a véleményem,hogy már könnyebb fejlődnie egy most kezdőnek,mint annak aki valamikor tavaly kezdte.Nagyon sok minden változott egy év alatt. -
#13358 tehát 1 honap alatt elérték a 70es szintet ??? O.o -
#13357 Ára 666 FA? -
#13356 LOL
Adj'Isten Gazdák!
Nem túl régen a producerünk a német rajongói weboldalak egyikével készített egy fogadást.A fogadást nem volt könnyű megnyerni, hiszen az "ellenfélnek" egy új Accountot (farmot) fel kellett vinni az első szinttől egészen a 70-es szintig egy hónap alatt.Sajnos a producerünk a fogadást elveszítette, így nem fogjuk látni az "ellenfelünket" Enclase-t mormota jelmezben. Kár...
A fogadás elvesztésében azonban mégis van egy jó dolog, mert így mi fogunk kapni egy kis mormotát, Rudit.
Rudinak hamarosan (még a héten) meg kell majd érkeznie a gazdaboltba, így már velünk tudja ünnepelni a karácsonyt.
Tehát, még egyszer gratulálunk Enclese-nek a fogadás megnyeréséért az egész FARMERAMA csapatának nevében!