23542
-
#13435 Jövőhéten. -
#13434 tölgyön mikortol lesznek uj runák ? -
#13433 Csak szólok,hogy akinek ment a malom az átváltás ideje alatt,annak már az új alapanyagokat is levette! -
#13432 Szerintem csak fa lehet belőle.
Ha 1 darabod van az tuti,hogy kihat minden terület aratására,nem kell leszedni és átrakni máshova mint a kupákat.
De ez magánvélemény,így lenne logikus. -
Slimdave #13431 Ezt olvastam, köszi, de ebből nem kapok választ a kérdéseimre.:) -
#13430 A Bagolytojást a gazdaboltban a fejlesztéseknél van lehetőségünk megvásárolni, mint dekor elem kerül elhelyezésre a menübe.
Ekkor kapunk egy kitehető Bagolytojást, aminek az érési ideje 7 nap.
Az érési időt lehetőségünk van felgyorsítani egy tojáskeltető (sapka) segítségével, így már egy óra múlva láthatjuk, mi bújik ki a tojásból.
A bagolytojás ára 150 FA, 2. szinttől elérhető.
A tojásmelegítő sapka ára 39 FA
Mindkét elem csak egyszer felhasználható!
Az érési idő végén a jutalom egyszeri 350 Tp.
Ezt követően már A bagoly fája áll a rendelkezésünkre.
"A bagoly fája" tulajdonságai a következőek:
szüreteléskor 10% -os Tp táblát kapunk, 10 percre
érési idő: 30 perc
törléskor a menübe kerül, a dekor elemekhez
Tehát a 10% -os Tp bónusz táblát 30 percenként meg tudjuk szerezni általa, 10 perc időtartamra. Ez korlátlan alkalommal igénybe vehető.
Ha több területen is rendelkezünk A bagoly fája -val az általuk nyújtott bónusz értékek összeadódnak, és mindenhol érvényesek.
Már aktívak az új tápok! -
#13429 150FA-ba kerül
10 percre ad 10% TP-t
A vizet már egyesével is meg lehet venni! -
Slimdave #13428 2 kérdésem van: 1. a bagolytojásból mi tud még lenni baglyon kívül, és ha tud más is lenni akkor mi és mi a haszna? 2. a 10%-os tábla minden területre vonatkozik-e, vagy minden területre külön kéne bagolytojást venni? Elég szar a tájékoztatás hivataloséknál..Köszi ha valaki tudja! -
#13427 Adj Isten, Farmlakók!
Már hetek óta megy a pusmogás, suttogás, találgatás a gazdák között: állítólag hamarosan megérkezik hozzánk Valdemár vándor vidámparkja!
És így is van – már építik is az első bódékat.
November 23-án aztán öreg és fiatal, kicsi és nagy – mind a vidámparkba megy!
Valdemár, a vándor vidámpark üzemeltetője sok mindent látott már a világban, és a legjobb játékokat el is hozza hozzánk.
A csomagjában ezúttal két nagy sikerű mini játékot hoz:
az „üsd a vakondot” és a „muszklimérőt”.
A játékokkal zsetonokat nyerhetsz, amelyeket remek nyereményekre válthatsz be.
Megéri, mert nem a szokásos kis haszontalan apróságokat lehet nyerni, mint más falusi búcsúkban, hanem igazán értékes nyereményeket, amelyeket Valdemár világ körüli útján gyűjtött össze. Némelyiknél azonban valószínűleg várnod kell egy kicsit, míg a valódi érték megmutatkozik…
A vidámparkba azonban belépőjegyet kell váltanod, amelyeket megvásárolhatsz, vagy a barátaidtól kaphatsz ajándékba.
Figyelem: a belépőjegyek csak a mostani vidámparkra érvényesek!
Ha sikeres lesz a látogatás, Valdemár talán máskor is ellátogat hozzánk…
Jó szórakozást kívánunk a vándor vidámparkhoz, döntsd meg a rekordot!
A Farmerama csapata -
#13426 Leírtam egy txt fájlba egy új FA szerzési módot,nem rég akadtam rá a részletekre.A lényege,nem kell külső program hozzá csak egy kis böngésző buhera,de minden más a megszokott módon megy a játékon belül.Egyelőre nem akarom kirakni a banner alá,de ha lesz rá kereslet akkor igen.
Szóval,akit érdekel az szóljon és PM-be átküldöm. -
#13425 Egység Napja Romániában(Dec 1. )
Öt feladatsorból fog állni.
szükséglet: virágok, gyümölcsök,kecske és szentjánosbogár. -
Balázs 17 #13424 dínókat -
benoken93 #13423 Nembaj! Majd kiderül! -
#13422 -
benoken93 #13421 És ez a tojás mibe kerül? FA-ba? És mit ad? -
#13420 Üdv Farmerek!
Mint azt már korábban jeleztük, ma bekerül egy különleges tojás a játékba, ami a gazdaboltban lesz elérhető.
Még egy kis meglepetés érkezik ezzel egy időben: ezentúl lehetőségetek lesz eldönteni, mennyi vizet szeretnétek vásárolni.
Ez azt jelenti, hogy nem kell az egész víztartály feltöltésének költségét kifizetnetek, ha még van benne víz, és fel szeretnétek tölteni.
Farmon egy egység víz költsége 1 Csp
Bahamarama szigeten egy egység víz költsége 2 Csp
A Farmerama csapata -
#13419 Ha minden igaz,a román eventhez kell majd kecske!Szerezzetek be valamennyit ha esetleg nincs! -
#13418 Üdv Farmerek!
Ez a hétvége sem telik el meglepetés nélkül számotokra.
A műhely mellett fantasztikus szupertáp akció vár benneteket, és szomszédaitokat. A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.
Több ajánlattal is találkozhattok.
Mielőbb csapjatok le az ajánlatok egyikére, mert az akció rövid ideig tart.
Pontosan 2011.11.19, azaz szombat 10:00 -től 2011.11.21 azaz hétfő 11:00 -ig.
És akkor még csak ez után jön az igazi Boom! Nem hasztalan a szupertáp beszerzése, hiszen egyből alkalmatok lesz busásan kamatoztatni a vásárlásotokat!
Itt a nagy lehetőség kihasználni a Baby, Baby Boom napot, hiszen
a tenyészetekben ikrek születnek 25 órán át.
Használjátok ki az alkalmat, az akció
2011.11.20, azaz vasárnap 10:00 -től 2011.11.21, azaz hétfő 11:00 -ig tart.
A Farmerama csapata -
#13417 Persze,értem én,de az az álláspontjuk,hogy ne lépj hamar szinteket,és ha szénázol hetekig,akkor nem is fogsz egyhamar:(
Normalizálni kellene főleg a szigetes tápokat !Ha csak ott tenyészthetsz bizonyos állatokat,akkor miért nem csak szigetes növény kell a táphoz?És itt nem 50 paprikára gondolok vagy másra,hanem jóval kevesebb terményre,mint pl. amilyen a hódtáp lesz.Tényleg baromi nehéz fejlődni a bahamán,de ezzel még + alánkraktak.A lajhár és az anakondáról már ne is beszéljünk:(
-
#13416 szupertáp akció szombattól hétfőig
baby boom vasárnaptól hétfőig -
Janoooo #13415 Én eddig is minden táphoz magam termeltem a hozzávalókat!
Csak eddig kellett 40 széna az elefánttáphoz, a lajhárhoz meg 30. Ha mind a 2-t akarok csinálni 100db -ot, ami nem is sok, elég hamar elfogy. 7000 széna kell, amit meg 2 napig kattogtatok 25 percenként és mást nem tudok addig termelni. :(
És ez csak 2 állathoz a táp. :(
Ezután még több széna kell az elefánttáphoz. :( -
Ironman2 #13414 Aztamindenit.Ennyi újdonság.Hát ez nagyon jó.Mindjárt táncolok örömömben.DDD -
#13413 Ami mellette szól,hogy majd 10x-es áron lehet eladni.Ez az egész arra megy ki,hogy mindent termelj meg magadnak,a hozzávalókat is. -
Janoooo #13412 Én az Elefánttáppal vagyok most is gondba, hogy elég sok minden kell az előállításához. Nézzétek meg mit ír, mennyi minden fog kelleni hozzá. :( -
Balázs 17 #13411 ?
épp ez az, hogy csak az adott területen ad és csak akkor ha az érés alatt ott volt, tehát ha te pakolgatod ide-oda miután beértek a növények semmit nem fog adni
úgyhogy jó lesz ez a fejlesztés -
#13410 Ööö, ezek hülyék? Anakondához még +5 nyúl? Wazze, 3 csirke nem elég neki? Nebakk. Akkor gyorsan indítok anakonda tápot, spórolok pár nyuszi életet. -
#13409 " a kupák hatását kiterjeszthetjük minden területre"
Na ezt aztán semmit nem ér legalábbis nálam 14-es szinten lószart nem ad. -
#13408 Hiba. -
lalabirtokos #13407 Maximus4 !Mit jelent az,hogy búg a birka? ? -
#13406 A legközelebbi event román lesz 5 fordulós lesz és lesz hozzá karfiol.
-
benoken93 #13405 És ez igazából mit ad? -
#13404 Üdv Farmerek!
A holnapi nap folyamán egy újdonság fog érkezni farmunkra, a bagolytojás.
A már beharangozott, tápok előállítását, értékesítését érintő változások is életbe fognak lépni.
Sajnálatos módon azonban a dinamikus piac tesztelése még nem fejeződött be, így a holnapra tervezett bevezetését el kellett halasztanunk a jövőhétre.
A Farmerama csapata -
#13403 okés :)
az már jo hir hogy lesznek ujitások, föleg a tölgyön... :P -
#13402 Ha én azt tudnám:)
Én csak a hírhozó vagyok:) -
#13401 és honnan lehet majd ilyen tojást szerezni ? FA ? -
#13400 Ja és ha minden igaz,december 1.-én romániai nemzeti ünnepi event lesz!
Még nem biztos,de lehet,hogy csak jövőhéten lesz piaci változás:( -
#13399 - 7 nap alatt kell ki a bagoly a tojásból
- majd be lehet váltani -----> 10 percig 10% több TP
- 1 óra kell ahhoz, hogy sapkát készítsünk
- e-mellet sárkány is kikelhet majd a tojásból, ami még több extrát rejt -
#13398 Lesz valami bagolytojás is.
-
#13397 Most kell eladni, ennyi. De, minden változásnál van kiskapu. Ergo, lesznek olyan cuccok, melyek mindig is hiánycikkek lesznek, és az új rendszerrel még nagyobbat lehet kaszálni. Lásd tojás. -
#13396 Az nem biztos.Nagyon kíváncsi leszek,hogy alakul ez az egész.Terményekkel tuti nagyokat lehet majd kaszálni.