23542
-
#13355 Volt valami hiba? Nekem nem tünt fel, annyira nem voltam bejelentkezve. Volt event is? Jó tudni ezt is. -
Ironman2 #13354 Na majd holnap aktiválom a nagy "szüret" elött -
#13353 Sziasztok Gazdák!
Az héten előforduló belépési hibák után úgy gondoltuk, hogy egy ajándékkóddal is kedveskedünk Nektek:
farmhelp
A kódot egészen 2011.11.30-án éjfélig van lehetőségetek felhasználni, ezután már nem tudjátok beváltani.
Ha a kódot beírjátok a következő dolgokat kapjátok:
Reméljük sikerült kicsit kárpótolni benneteket az elmúlt hét nehézségeiért. -
Ironman2 #13352 Én meg azt hittem hirtelen hogy megállt az óra.Tegnap is ugyanennyit mutatott.D -
#13351 Az event meghosszabbítva 24 órával! -
#13350 Kértek ajándékot,de b@sztak visszaküldeni bármit is. -
#13349 De mit micsálnak? -
#13348 sztem ezt úgy csinálják hogy regelnek egy kamu farmot és azon keresztül csinálják. Így nem "buknak" le
-
#13347 Naés mit csináltak? -
hpelte #13346 körbenéztem és rénszarvasom nekem sincs -
#13345 üdv gazdág -
#13344 Másnál is szaggat,lassú a játék? -
#13343 nah akkor én most előre befoglalnék egy rénszarvasólat, ha van neked..
szentjánoson és lepkén kívül bármit adok érte, még tojásfát is. -
#13342 Addig gondolkozz,mit mire szeretnél cserélgetni:) -
Ironman2 #13341 1 hely kiadó szomszédnak! Aki akae jöhet! -
hpelte #13340 majd legközelebb... az eventtel se kezdtem sokindent.. -
#13339 Kimaradtál a jóból:) -
hpelte #13338 7végén nem voltam gépnél, visszajövök erre látom kimaradt a nagy csere-bere biznisz és még a földjeim is begazosodtak -
#13337 Na,arról ne is beszéljünk.Aláírom,hogy nem az a cél,hogy kiakaszd a játékot minél előbb,de a sziget irreálisan lassú. -
Janoooo #13336 Egyet értek.
Sőt még a szigethez is kéne még egy terület. Nagyon lassan megy a fejlődés a szigeten. :( -
#13335 Én már nem nagyon férek el,jó lenne még egy terület:P -
Gólya #13334 alapesetben nálam a sima a szántó, a szédültön vannak az állatok, a tisztás nagyobbrészt szántó, kisebb részén még ólak, a kieső egy-két négyzetes helyeken fák
de már olyan dzsumbuj volt a fák, jószágok körül, hogy muszáj rendet tennem:) -
Janoooo #13333 Nekem úgy van hogy a rendes farmon, a 2x2es területek szántók, a többi az fa. Az erdőben az 1x1 esek fák, a többi az szántó. A szédült szántón van az összes ólam. Igaz nem fér el minden ól, de tudok rendesen termelni.
Azért nem az erdőbe raktam az ólakat, mert az kisebb mint a szédült szántó, több ól fér el a szédültön.
A rendes farmon meg azért nincsenek ólak, hogy teliholdas eventnél ne keljen mindig felszedegetni. -
#13332 Nekem csak a normál szántón van föld és a szédültön egy kevés:) -
Gólya #13331 :(
a két farmomra kb. egy órát szaladgáltam két gép között, mire sikerült összeszedni őket
apukánál meg fél délelőtt szórakoztam, mire akadt annyi a lepkehálóba, amennyi kellett -
Janoooo #13330 Én is felszedtem minden ólat és mindenhol szegfűt ültettem. -
#13329 Nincs hát. -
Gólya #13328 nincs pillangód? -
Gólya #13327 grat.!
nekem az egyik farmon utolsó kör szegfű megy, a másikon még csinálok egyet
utána jönnek a rövid érésűek, mert nagyon kifogytam
reggel aratás után kipucoltam a kergét, leszedtem az állatokat meg a fákat
kergére már nagyjából visszaraktam a több csp/tp-s dolgokat, állatok, fák csak a pajtafeltöltés után - addig mindhárom helyen szántó -
#13326 Nem semmi!Nekem még kell 3000 szegfű!Ráadásul a pillangósat esélyem sincs megcsinálni. -
Janoooo #13325 Kész a lengyel event. :)
Nem sok jó dolgot adott, de azért megcsináltam. -
#13324 Szerintem eredményesebb lenne ha kezdenél egy újat.Itt nem nagyon van olyan,akinek nem kell a farmja. -
topi007 #13323 sziasztok nagyon szeretnék farmot ha valaki adna szivesen akár gondoznám is idöm van üdv jenö [email protected] -
Why #13322 Jah és a maxi-n 69-es vagyok -
Why #13321 maxi farmomon van 2 hely. -
#13320 Általános hiba:( -
#13319 Váratlan hiba lépett fel. Kérjük, próbáld meg később újra, vagy fordulj a supporthoz.
-
topi007 #13318 hello tibi -
#13317 Ezeket a hivatalosból másoltam ki:)Kértek ajándékot,de b@sztak visszaküldeni bármit is:( -
#13316 Ezekkel mi volt a baj?