23542
-
Ironman2 #13475 Ez most komoly? A vizet is darabra lehet már venni? -
#13474 Aranymakk?Egy szót sem értek:P
#13472:lesz majd,de,hogy mikor... -
#13473 De mi van az aranymakkokkal?
Nem találom a bedobálós helyet a városban. -
topi007 #13472 sziasztok ki tudja hogy lesz e esetleg még ilyen cserebere valamikor???? -
Slimdave #13471 Nem tán arra a hónapokkal ezelőtti téli gyűjtésre gondolsz az állatoknak? Amúgy dobhatnátok pár működő ajánlatot mer csak regelek-regelek és semmi nem adja meg. Maxi Neked köszi a Planetet, igaz csak egyszer tudtam megcsinálni, de ez legalább jó volt (Y):) -
#13470 Mormotával én sem találkoztam csak a bagolytojással.Az eleségtárolóról nem is hallottam. -
dzs86 #13469 Szép napot! Kérdésem lenne, de lehet h én is megkapom h miért nem olvasok többet :P
Azzal a tegnap a hírekben írt mormotával mi van? Nekem nincs sehol
A maihoz: a városban felállított eleségtároló. Én ezzel se találkoztam.
Ti?
Köszi a választ -
hpelte #13468 körülnézek, de most még csak videozok -
gettobuxa #13467 jöhet, jöhet!
majd csak este fogok ráérni, mert most mennem kell, de köszi előre is -
#13466 Majd szólj ha találtál valami jó ajánlatot. -
hpelte #13465 most nézek körbe angliába, még kellene 23 a bagolyhoz+egy kevés szupertápra is -
#13464 Elküldöm a leírást neked is ha kell.Mint tegnap mondtam,most az ausztrál ip ami jó ajánlatokat ad,de ma kipróbálok mást is. -
#13463 Az is valami:) -
gettobuxa #13462 az szép :) ha van tuti módszered, és nem kell hozzá órákig itt ülni, akkor megírhatnád pm-ben, du. hátha lesz egy kis időm.
más: holnapi baby-boomra készültök-e? nekem 110 szupertápom van, meg egy rakat bájital. aranyam az nincsen, de a 110 táp csak elég lesz valamire. még mindig a juhokat szaporítom, eddig csak 1 vattám van, meg az alatta lévőkből is 2-3, barnából meg feketéből kb 10 :) -
hpelte #13461 kösz!ez működött, igaz nálam csak egyszer -
#13460 Tegnap sikerült összeszednem 300 FA-t,addig nem hagyom abba,amíg mindenhova nem tudok venni egy baglyot:P -
#13459 Nem kell sírni. Akinek nem tetszik, nem kötelező játszani. Alkalmazkodni KELL, ennyi. Valszeg mindenkinek van pár száz anakondája, elefántja, stb. Innentől kezdve ugye nem érdemes ezekkel foglalkozni, lehet növényezni, vagy fákat lerakni, és no problem. -
Janoooo #13458 Én is így vagyok. :( -
Janoooo #13457 Egyet értek!!! -
gettobuxa #13456 elefántból ráadásul xxl-esem van, hát nem sűrűn fogom itatni :D meg egy mogyorótaposó, amit lassan le is bonthatok, mert nem lesz táp -
#13455 Amugy ez a rendszer elég fos amit a bp csinál.
Mostanában ömleszti az eventeket.A megnyerhető cuccok száma az eget verdesi kb fél éve nem lehet sehova pakolni a sok szart mert tele van már a neki szánt terület.
Annak meg hogy a menüben legyen semmi értelme.Akkor inkább adjanak helyette növényeket meg állatokat az 56x többet ér! -
Janoooo #13454 az semmi, nézd meg az elefánttápot, szörnyű :((((
+ a majomtáp árát is meg 4x ezték :( -
gettobuxa #13453 anakonda táp: 3 tyúk 5 nyúl
ezt mégis hogy gondolják??!!?!? -
benoken93 #13452 Helló! -
#13451 -
BestCompany67 #13450 jó éjt mindenkinek:))
-
benoken93 #13449 Szerintem ahogy elláttam a mozis képeket , a filmek megnézéséért FA-t lehet kapni! Namármost , ha minél előbb bekerül a mozi a játékba így is lehet FA-hoz jutni! DE ez csak az én gondolatom!
-
#13448 Pár óra,de azóta változott a helyzet.Van egy ajánlat 47 FA amit megcsináltam 3 különböző email címmel és rögtön megadja a visszaigazolás után.Így már 200-nál járok,de most már el is tünt.Leírom hátha valaki ki akarja próbálni.
Ausztrál IP
125.253.96.108
Port 8080
Sponsorpay
Planet49 ajánlat. -
gettobuxa #13447 és a "ma" mekkora része ment erre rá? -
BestCompany67 #13446 ok ,köszönet ha elküdöd megprobálom
Best -
#13445 Konkrétumot nem tudok mondani.Neked is elküldöm a leírásomat ha akarod.Én ma ausztrál ip-vel szereztem vagy 80 FA-t,próbáld meg. -
BestCompany67 #13444 szép napot Maximus
a legtöbb Fa-m is csak 80 körül van,tehát nem elég a tojásra
van valami ötleted,hogy lehetne egy kicsit megszaporítani?
Best -
#13443 Most már,hogy páran elkérték tőlem a txt-t,annyi kérésem lenne,hogy aki próbálta az jelezze majd vissza,hogy működik és bevált-e.Most nem az érdekel,hogy megkapta-e az illető a FA-t,mert nekem nem volt ma túl sikeres,rengeteget megcsináltam és eddig csak 120 FA jött össze:(
Szóval csak az érdekel,hogy másnak is bejött ez a külső program nélküli "vadászat":)
Köszönöm! -
benoken93 #13442 Jó! Akkor keresgélek még egy kicsit! És ha megtalálom berakom! -
Gólya #13441 #13420. - ettől érthetőbben hogy lehetne elmagyarázni? -
#13440 Amit tudtam azt mind leírtam. -
benoken93 #13439 DE mégis hova kerül a bagoly? És mire használható fel? -
#13438 10 perc alatt összeharácsoltam 75 FA-t,már a fele megvan a bagolynak:D -
Slimdave #13437 Köszi akkor beszerzek egyet, bár borsos az ára! -
#13436 okés köszi :)