23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • grebber
    Aki teheti kérem küldjön felröppenőt nekem! Lehet hogy csak pár db fog múlni. Most kell még 141 db! Reggelre olyan 80-90-et elméletileg le tudok aratni a maradék 60-meg csak meglesz a végégig ha nem nem.
  • grebber
    Az alapot se tudom már az mennyi:

10 óra 48 a rózsa -20% ot lehoz a víz de még ha jól tudom van valami X% bonusz a földterületekre vagy az csak tp már nem tudom :(?
  • Gólya #22575
    sehol máshol nem kell semmit csinálni - sztem próbáld ki egy egységnyi területen - biztos, hogy működik

• grebber
    Elvileg a nemesített növények részen hozzá van adva mindkettő! Nem tudom máshol kell-e még valamit csinálni hozzá :(

• Gólya #22573
    spec. én egy fillért nem költöttem rá - rózsa amúgy is van vagontételben - a négy bónusz (csak a legnagyobb nincs meg, ami 20 %-ot húz még a sz.trágyán) öt nemesítésből lett meg
    kevésbé voltam szerencsés más növényekkel, de igazából sztem ez éri meg, mert elég rövid az érési ideje és ehhez képest szépen ad tp-t

azt nem értem, hogy ugyanolyan nálad, mint korábban - a tp-t mindenképpen adja pluszban, a víz bónusz természetesen akkor érvényesül, ha meg is locsolod - szóval nem tudom...sztem működik az nálad is, csak elnézhetted legfeljebb
    sztem próbáld ki egy földterületen és nézd meg újra
    oké hogy "érdekes" a BP, de azért ennyire nem gondolom szemétnek őket, hogy ami jár azt ne adná meg a játék

"él" egyébként a bónusz? nem távolítottad el véletlenül?

• grebber
    Ehhez a nemesítés dologhoz hogy müködjön kinek kell utalni az euromilliokat?

Mert én anno csomó rozsát elkurtam rá,hogy végre legyen valami és hiába lett +11,5% TP és +6% víz hatékonyság ugyanazt adja mintha nem is lenne rá semmi.De mivel ez a farmerama már meg se lepődök ezen...
  • Gólya #22571
    persze, igazad van abban, hogy nem könnyű - valahogy elszálltak a felröppenőkkel, de talán pont azért, mert rájöttek, hogy elég "rafkósak" a játékosok (legalábbis egy részük) ahhoz, hogy akár ennyivel is megbirkózzanak

a fejlesztők azt látják, hogy a nehezebb eventeket is megoldják a játékosok - ill. jó részük és ők ebből indulnak ki - meg a pénzhajhászásból...

sztem pont mivel játék, nem feltétlenül kell ragaszkodni ahhoz, hogy mindenki meg tudja csinálni
    emlékszem, amikor kezdtem, sokáig nem tudtam végigvinni az eventeket, mégsem öltem magam egy kanál vízbe - játék, ezen kellene legyen a hangsúly

másik dolog, hogy valószínű a következő titokól-akcióban benne lesznek ezek az ólak, aztán a tenyésztésben is sorra kerül majd az egérke is, szóval sztem semmi nincs veszve annak sem, akinek most nem sikerül

ja és nehogy azt hidd, hogy tényelg 50 millió felhasználó játssza a játékot....jó esetben a fele, de én még azt is megkérdőjelezném....

Nekem nem lesz meg. Tegnap előtt és tegnap is ugyanaz volt ültetve. Tegnap előtt reggelre 82-t adott ma csak 61-t.
    Érdekes :(
  • jojo
    Szerintem egy játék , feladatsor kitalálásakor az 50 millió felhasználót kéne megcélozni, főleg ha már a bevétel se mindegy.
    Ugyanis a mostani event, mindenkori okoskodás mellett se hajtható végre könnyen.
    Egy kezdő, aki a 20-s pályán van, esélye se lehet a győzelemre!
    Az se jó, ha 3 nap alatt megvan, de az főleg nem korrekt, ha a megszállottaknak is nehéz..
    Jelenleg 130 felszálló kell, de estére úgy 50 körüli megszerzendő maradhat, maximum.
  • Gólya #22568
    de ha valaki kicsit is komolyabban belemerül a pluszokat adó dolgok "elemezgetésébe", nem kell moderátori célozgatás, saját magától is rájön, hogy mit lehet tenni a több felröppenő érdekében

én pl. anno a rózsa nemesítésére hajtottam rá - viszonylag rövid idő alatt sok tp-t ad, ezt lehet erősíteni különböző nemesítésekkel, sütikkel, egyebekkel

a turbófák is nagyon jók, sőt az xxl-es fák és a több tp-t adó fák is jól hoznak a konyhára ilyenkor

és van még ugye a farmaranyért küldhető plusz napi ajándék...erre is van megoldás

• grebber
    Értem én hogy kell a lehuzás a pénzeseknek de pifátlan modon adja (a szart nem adja) a felröppenöket.

Ezt a felröppenő mennyiséget tuti megjegyzik mert sokan nem fejezik be amiatt :-(
  • jojo
    Jut eszembe, reggel 6-kor az 1x1- terület bevetésre kerül szegfűvel, trágyával,vízzel este 8 kor aratás, éccaka rózsa, vízzel, Bahamán Kávé 2x vetve vizzel, és lesz felszálló. :D
    A tölgyesbe meg az összes XXL fa mehet mind! :D
  • jojo
    Moderátor arra célzott, hogy a csemetegőzös által adott fák többet adnak. Az XXL Kacsakata pl 2500 TP-t, a supermamutfa XXL 2100 TP-t ad , és ezek naponta teremnek, illetve az elért üvegház gyorsításokkal is gyorsabban terem a cucc. Illetve még a kupák %-tól is sok függ, nekem a 28/30%-l alig adja, de összességében megcsinálható, szerintük.
  • Maximus4
    Nekem kereken 400 kell.Éjszakára már két napja tönkölybúzát rakok,mert az kell a ketészeti kiállításhoz.
  • jojo
    Még Kb. 200db felröppenő kell!
    Meglesz ez, de nagyon szűkösen számoltak!
  • jojo
    Szerintem hasonlóan van kiszámolva.
  • csabika1982
    Sziasztok!

A komfort talajra vetés ad több felröppenőt? mintha ugyan azt a növényt simára vetem
  • jojo
    508 felröppenő kéne szűk 3 nap alatt. Nem tudom, meglesz-e, de meglehet, hogy nem. :(
  • grebber
    A növény már tegnap óta megvan felröppenő mint már korábban is mondtam esélytelen.Pedig néztem a sajtüzem jó volna ,de nem lesz meg :(
  • Maximus4
    Nekem már "csak" 860 felröppenő és 5000 hajnali pír kell :(
  • jojo
    Összeszedtem ami kell ehhez. Van a Boot cd image ezt lemezre kiirni és avval bootol be a gép, a többi le van írva a csomiba.
    Másik rész, ahogy az USB-t bootolhatóra készítünk, majd arra másoljuk a Ghostot. Leírásba a többi, Sajnos nem vagyok programozó.
    Lényeg, az új telepítést evvel el lehet menteni, majd ha pl. vírust kap a gép, akkor ezzel 15 perc és tiszta lesz tőle.
    A Ghost elmentése lehet akár USB stiftre is, amire kb 13Gb adat lesz rámásolva, csak nagyon lassú a készítése.
  • ACE
    Nekem sikerült, mondjuk úgy csináltam, hogy egy laptop vinyón lévő rendszert mentettem le. A laptop vinyóját beraktam az asztali gépbe, és csináltam vele egy image mentést. Miután trükköztem a vinyóval, és persze elveszett minden, ráeresztettem a programot, és ugyanaz lett minden mint volt.
  • Maximus4
    És ezzel is vissza lehet állítani az oprendszert?Mert most találtam a magon a 12-es verziót és ha jó,akkor "megveszem" :D
  • ACE
    Én a Paragon Hard Disk Manager-t használtam erre és tökéletesen működött.
  • Maximus4
    Egyszer már próbáltam a ghostot,de nekem nem működik.Nem tudta visszaállítani.Ráadásul bootoláskor ezt a hibaüzentet kaptam: a disk read error occurred.Nem tudja olvasni a vinyót.És ilyenkor majdnem biztos,hogy csak a formatálás oldja meg a problémát.
  • jojo
    Ghostolt el aztán ha bibi van , akkor visszaállítod a jóra.
    videó róla
    Csináltam XP indítós USB kulcsot , majd a Norton ghost 11 verziójával elmentem a jó állást, aztán jöhet akármi!
    Ma még növénytermesztés aztán csak az a felröppenőre kell hajtsak.
    Nagyon nehezen adja.
  • grebber
    Na még a 3. szinthez talán meglesz a felröppenő!
  • Maximus4
    Már kész van.Újra kellett húzni a wint,mert a sentinel serint kifogástalan,csak bootoláskor kergült meg egy párszor.
  • jojo
    Béke poraira! :D add meg neki azutsó kenetet! :D
    Nekem az SSD jól muzsikál,
  • Maximus4
    Ok,közben meg lett a hiba.Haldoklik a vinyóm :(
  • jojo
    2 napja volt ilyen hiba, ma nem találkoztam ilyennel.
  • Maximus4
    Mást is kidobál folyamtosan a játék?Be sem tudok lépni:(
  • Gólya #22545

#22519.

• Gólya #22544
    visszaolvastam...ha a jojo hsz-ára gondolsz, olvasd el még egyszer...nem egy aratást mondott, hanem egy napit....pici különbség van csak
  • jojo
    Matekbóól jók a csávók, nefossáááá! :D
  • Gólya #22542
    attól kérd, aki ilyet mondott
  • grebber
    Villognék ha tehetném.

Az eddigi eventek tovább tartottak és max 900-950 felröppenő kellett azt épphogy vért izzadva ki tudtuk termelni.

Arról meg kérnék képet hogy az az 1 aratós 400 felröppenő hogy a rákba jön össze valakinek.
  • Gólya #22540
    na persze...aztán majd az event vége előtt két nappal itt villogsz, hogy kész vagy....
  • Wootan
    Ugyanaz az event, mint a mosómedvés. Normál esetben teljesíthetetlen. Vagy veszel felreppenőt, vagy szupertrágyázol ezerrel hosszúérésűket, vagy mész a fórumra kuncsorogni, hogy küldjenek neked felreppenőket.
  • grebber
    Egyébként már így az elején reménytelen az event. Szerintem soha ennyi felröppenő nem kellett még sehova.

Most fullosan learattam mindent 99 felröppenő és mivel nem tudok azt ültetni amit akarok mert event szart kell nem lesz ebből szinte 800db-se a végére nemhogy 1250.