Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Most lettem kész az eventel,ilyen is már régen volt de nem baj az elõzõek meg nagyon könnyûek voltak.

grebber
90db kéne még nekem,de 14:00-ig esélytelen már.Ha lenne szupertrágyám meglehetne de nincs.

Next PC upgrade: 2022

jojo
5 óra alatt hogy tudtál 340 hópihe hiány után ennyit összelapátolni?
Ezt írtad:
"Nekem sem lesz meg a felröppenõk miatt.Ma lesznek csak meg a növények,pedig az elejétõl csinálom,igaz,amíg nem lett meg a 6 órás növény,addig nem is ültettem mást éjszakára.Még 340 darab felröppenõ kellene."
200 hópihét nem lehet 5 óra alatt megszerezni, max ha pénzt költöl rá, méghozzá sokat.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

grebber
Elég jó egy terület rózsa leszedése (44 db hely) + 60% TP-s csatnival 9 felröppenõ!
És elment rá 7.5 óra szánalom. Azért ennyire látványosan ne szopassák a népet!

Maximus4
Akkor még úgy nézett ki.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
LOL nem elmész a fenébe sírsz itt összevissza neked simán meglesz!

Jah, minél hosszabb az érési idõ, annál nagyobb %-al adja a felreppenõt. Az más kérdés, hogy semmi nem adja 100%al (kivéve a varázsfát ugye) még kupákkal sem.

Példa: ismerõsnek bahamán bromélia 28db-ot adott, nekem ugyanez a növény 0db-ot. Ma leszedtem 20db xxl fát, adott 3 hópelyhet.

Úgyhogy szerintem eléggé szerencse függõ. Aki mákos, annak a 10% esély is bejön sokszor, aki meg nem, annak meg 40-50% esély mellett sem adja jól.
mindenkinek másak a tapasztalatai

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mint korábban mondottam, szerintem a felröppenõ nem attól függ hogy mit ültetsz, hanem hogy mennyi az érési ideje.

steam, origin: ACE_hun

jojo

22 óra van még hátra , kb...

rosszul vették - hogy aztán bambaságból vagy akarattal? - az arányokat...túl sok az eventgaz, ami felröppenõt még bónuszokkal se nagyon ad és túl rövid ehhez mérten az eventre szánt idõ

Nekem dettó, nem lesz meg a felröppenõ, még nekem is kell vagy 300. Ma lett meg a 4-es feladat. Úgyhogy itt tényleg valami gáz van.

jojo
Épp ma jeleztem kedves moderátoroknak, hogy el van cseszve az event.
2 accon lesem, normális ültetés vetés és szuperek után se lesz meg az event felröppenõje.
"JELEZTÉK TOVÁBB" de olyan sokszinû megoldása nem lehet , csak ha az eventet legalább 1 nappal meghosszabbítják, különben meg mire való az egész.
Ugyanis szupertápoztam elég sokat, mégis 246db hiányzik és maradt akkor olyan 26 óra az event végéig.
Viszont a BP nehogy azt higgye, ezért valaki is, én is majd fizetek, hogy elég legyen a hópihe.

Maximus4
Nekem sem lesz meg a felröppenõk miatt.Ma lesznek csak meg a növények,pedig az elejétõl csinálom,igaz,amíg nem lett meg a 6 órás növény,addig nem is ültettem mást éjszakára.Még 340 darab felröppenõ kellene.Valamit tényleg durván változtattak,mert az utóbbi idõben nem fordult elõ ilyen nálam.

grebber
Randomba adja ez a fos õket leszedtem 40 fát 80-100-120 as tpseket kemény 7 db felröppenõt adott vicc!
Mindegy az 5-ösig eljutottam mosómedve ól megvan ez is valami!

Sanszosnak érzem,hogy látja a BP,hogy nagyon sok embernek ez nem sikerül így nyomatja majd az ilyen eventeket!

de épp azért kell gyorsan lezavarni az eventgazt, hogy utána normális felröppenõt adó dolgokat tudj kitenni
ez mondjuk úgy tûnik, mindenkinél másként jön be, van aki pl. rózsára esküszik, más hagymára, aztán jól fizetnek az xxl-es fák is

grebber
A növényekkel sosincs gond ezt tudhatnád jól.Mindig a felröppenõkkel van a gáz.

"fagõzösön meg nagy valószínûséggel sikerült legalább egy-egy árva szuper- és katatrágyafát összeszedni"

Miután adott két raklap semmire nem jó szart nem adtam be több fát szóval ez se igaz mindenkire.
FA-nyat se tud mindenki ingyen szerezni hegyekbe (fizetni meg fizessen ako ökör érte)

ne csináljátok már...

eventkezdés 2x2-es földön szupertrágya, víz, sima trágya, kata trágya...következõ kör úgyszintén
ezzel már van annyi gaz, hogy elindulhatsz 1x1-es földön vízzel
sima szántó+szédült+tölgyes és simán megvan az event
igazából sokat költeni sem kell rá, eventekbõl már lehetett annyi munkáskupont összeszedni, hogy egyet-egyet be lehet áldozni ilyenkor és nem kell kézzel pötyögni
a fagõzösön meg nagy valószínûséggel sikerült legalább egy-egy árva szuper- és katatrágyafát összeszedni, azokat kint kell hagyni és termelik a szükséges kakit
ha megvan az eventgaz, vissza lehet pakolni a farmot és az ólak, fák simán adnak még annyi felröppenõt, hogy meglesz a szükséges mennyiség
(ehhez még esetleg van infóm, de az már csak priviben)

nem olyan szörnyû ez, én is meló mellett csinálom és megoldható

Ha egyszerre meg tudod õket enni, akkor igen.

grebber
Ezek összeadódnak vajon?

Cukkinis almatorta (több tp a földeken 60%)
Édes rózsalekvár (TP bónusz 20%)

SHADOWEYES7
Szintén így vagyok vele!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
Na új év az összekapták magukat,mert hosszú idõ óta az elsõ event ami halálosan esélytelen. Mindjárt vége azt sehol nem vagyok.

BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok MINDENKINEK<#integet2>
SHADOWEYES7
Akkor nem éri meg venni!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4

SHADOWEYES7
Srácok ez a szuper szomszéd nyúl meg tyúk milyen ajándékot ad naponta?

mi van ezzel a galambbal? se tápot, se galambot nem lehet eladni/venni a piacon...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

B.U.É.k
jojo
Boldog Új Évet kívánok a Fórum tagjainak! 😄

Boldog Új Évet kívánok mindannyiótoknak!

buék!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

SHADOWEYES7
Viszont nektek is!

Maximus4
Sikerekben gazdag,békés,boldog új évet kívánok mindenkinek és kedves családjának!

SHADOWEYES7
<#eljen>

Kifogytam a Fa--ból! 😞 Még szerezni sem tudok mint régen...<#shakehead><#rinya><#sir>

Maximus4
Azt 😊

nekem 1 macska, 1 galamb 😊 de egy lemezgyárnak jobban örültem volna...

SHADOWEYES7
Az mit ad? Lemezt?

Maximus4
Lett egy jávorszarvas szinpadom 😮

jojo
Nem nagy eredmény, tegnap ugy 17.00 óra felé kezdtem az eventnek, most
egyik accon : 1953 lóhere 196 patkó
másik accon: 1718 lóhere, 202 patkó
a feladatsor 1 részén az 5. -t telitem ezekkel. 😄

termény tábla

SHADOWEYES7
Mezõgazdász70

jojo
+435 csomagolóval fejeztem be, te mit csinálsz?
Estére rózsát kell tenni az reggelre jól adja a jusst.
3-4 napja már kész azon event, ezis jól tart reggelre lesz bõven patkó...
mi a farm neved max felveszlek..

SHADOWEYES7
Köszönöm!

Nem lettem meg így sem...
Már kezdõdött is a szilveszteri event, de teljesen elment a kedvem.

Maximus4
Küldtem egyet.

SHADOWEYES7
Srácok!
Ha tudtok küldjetek már csomagolópapírt mert 20 darab hiányzik de már semmibõl se jön le 😞

Mezõgazdász70

SHADOWEYES7
én nem tudok :S

grebber
Senki?

jojo
Cookik törlése flash player kosz törlése, elõzmények törlése, majd ezután a böngészõ indítása,aztán adnia kell, nekem az F5 is elég volt ehhez, de persze az se mindegy melyik slotton van valaki.
Pl nálam az ikonok nem mozognak, a másik accomon meg szépen mindegyik teszi a dolgát, Fura, de ez van.

Maximus4
Pedig a 9. sor legvégén kellene lennie <#nemtudom>

SHADOWEYES7
megcsináltam a paszulyos feladatot, de nem jelent meg az üres ág

frissités, ki-be lépés megvolt...

milehet? <#ticking><#wilting><#conf><#help>