23542
-
#22537 Már megy az event kiesett pár perc vajon mikor lötték fel 14h-ra volt írva! -
#22536 Mééé nem szótááá, besegítettem vóna!
Vanmár vagy 20 accom, ahol ha kell SEGÍTEK, de az nem jelenti az állandó felügyeletet!!!!!!!!!!!!!!!
Felvettelek! :D -
#22535 Mééé nem szótááá, besegítettem vóna!
Vanmár vagy 20 accom, ahol ha kell SEGÍTEK, de az nem jelenti az állandó felügyeletet!!!!!!!!!!!!!!! -
gettobuxa #22534 12 db event növényen múlott :DD vasárnap nem tudtam aratni :) -
ACE #22533 Ez egyszerű, ha nem használsz plusz terméses bónuszt, akkor a legnagyobb terület éri meg, mivel minden területen ugyanannyi a hozam. Ha használsz bónuszt, akkor meg minél kisebb annál jobb... Persze ez a termésre vonatkozik, a felröppenők ugyanúgy jönnek bármilyen területet használsz. -
Gólya #22532 még annyit a jojo hsz-ához kiegészítésként: event előtt érdemes kirakni az xxl-es és a turbófákat, hosszú érésűt ültetni és csak eventkezdés után aratni - indulásnak már nagyon jó a felröppenők aránya
a többi kb. ugyanúgy - bár néha érdemes kicsit számolgatni, mi éri meg jobban - 1x1 vagy esetleg 2x1 ill. 2x2
valahol a hivatalosban van tálázat - pont a napokban botlottam bele -, milyen területen mennyi az aratható vízzel, trágyával, sz.trágyával, csatnival stb. - érdemes megkeresni
-
#22531 Még 10 perc és megvan és az egész! 160 fotóm van leadás előtt és még hol van a kedd! -
#22530 :D
reggel 6.00 -12.30 kor eventnövény vizzel, estére rózsa is csak vízzel!! (trágya sehova se kell!) és lesz felröppenőd is.
Mellette almás-répás csatni megy, ültetés 1x1-n, azaz 1200növény x2 naponta,
utolsó aratás 1600-t ad ha nem vetsz ujra.
De ezek aladolgok! :D -
#22529 Tudnak ezek! Random növények érdekes módon csakis abból vannak amiből vagy nincs is annyi vagy nagyon kevés van alapból -
gettobuxa #22528 csaló gazember! :D felröppenőid honnan vannak? -
#22527 70 fotó és a holnap reggeli aratás, osztán ez is kész! :D -
gettobuxa #22526 elég érdekesen osztja... nekem 1 mezőn fullon rakva 1x1 mezőn event növénnyel 9 azaz KILENC felröppenőt adott... -
Gólya #22525 érdemes minden nap benézni a moziba - elég változó, hogy mikor van előadás
#22523. a szigeti szintlépésekért kapsz aranybanánt - egyébként itt van a szigetről az ismertető - jó olvasást (nem pótolja semmi :) )
-
#22524 Amikor úgy gondolja a gép hogy te vagy a kiválasztott! Teljesen random dobálja őket vagyis mostanában inkább sehogy :( -
#22523 Na meg hogy lehet aranybanánt szerezni? -
#22522 Sziasztok
Filmet mikor és hogy lehet nézni? -
#22521 Mi van banyek, kiütött a forróvíz? :D -
#22520 Baszodj meg ,de csontig. -
#22519 Érdekes egyik accomon 410 film jött össze 1 napon belül, a másikon 350 film.
Ami érdekes, a kép acc ugyanolyan szintű,
ugyanolyan fejlettségű, semmi különösebb nincs köztük,
illetve a másodikon több supert vetettem dolgokat,
mégis kevesebb filmet kaptam,
nade 1 nap alatt50 különbség???
az sok! -
Gólya #22518
itt van
egyébként ma 10-től Boldog fák napja újból a múltkori hibák miatt
-
#22517 Márciusi event kalendárium hova tűnt?
Tuti 100% hogy kint volt mert 10-ére volt valami event!
Ez áll még? -
BestCompany67 #22516 köszi -
#22515 itt írnak róla -
BestCompany67 #22514 szép napot
a piacon két új fatermés,még nem kapható
valaki valamit tud róluk? -
Gólya #22513 ha valami utat-módot találsz rá, szívesen átveszem a te pörgetéseidet is
-
#22512 Nem kell az alamizsnájuk ha csak ennyire futja tőlük -
#22511 FARMWHEELPARTY5
5 party pörgetés -
#22510 Ezért kár volt karbantartani a pörgetéses rész ugyanolyan ótvar szarokat szór.
A jó cuccok megint csak dísznek vannak mint eddig mindig! -
#22509 Tegnap és ma is van nézhető videó. -
#22508 Olvassák ezt a topikot az biztos ma már nincs is videó -
#22507 LESZ!
ez most egy előtenyéstős event...
ha ez lejár, utána jön a feladatsor ami nem időre megy...
Én is várom már, eddig eladtam 1500 lápi pócot, még 1000 maradt amiből a beadás fentmaradtakat kinálom majd jóáron :) -
#22506 Ez szíven ütött azt hittem lesz lápi póc beadogatós rész is aminél legalább csurran cseppen valami.
De így baby boom nélkül ki az a hülye aki nekiáll termelni?
-
#22505 Kíváncsi leszek ezt a napi 3 FA-nyas mozit mikor lövik le ,mert túl jó a népnek -
#22504 Na, nemáá tán tajgetoszon élsz?? :D -
#22503 Én még a negyediknél tartok.Napok óta szinte csak 1-2 órára van áram nálunk,lehet kész sem leszek :( -
Gólya #22502 tegnap estére lett meg a felröppenő is, úgyhogy kész
fura, mert sokkal joban jöttek most, mint az előző eventeknél
-
#22501 Estére úgy néz ki, meglesz.
Van még rá idő! :D -
csabika1982 #22500 Sziasztok!
Most lettem kész Ti, hogy álltok? -
Gólya #22499 "...a lehetőségeket nem ismerhetem..." - erről beszélek egy ideje
van, aki egész nap dolgozik és nincs gép munka közben
tehát marad a reggel meg az este
és aki egész nap dolgozik, az tuti nem fog vekkert állítani egy esetleges éjszakai vetéshez...
-
#22498 1 hét áll mindenki rendelkezésére, ahogy írod és én is, simán megoldható, nade a lehetőségeket nem ismerhetem,..
Azt próbáltam vázolni, nem olyan szoros és nehéz, mint nem oly régen.