Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
A tp-s cuccost kirakos területen az egyik hely eltnésérõl tud valaki valamit hogy miért?

Next PC upgrade: 2022

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Köszi megkaptam a régebbi videók után nem kellett még ez a plusz kattintás

frissítés?
esetleg a jobb alsó sarokban levõ kérés (ti. "vedd el a jutalmad")?
vagy megosztás?

eddig még mindet megkaptam

Sziasztok!

A moziban a videó megnézése után nem kapok pontokat,már jó ideje.Ti megkapjátok?

SHADOWEYES7
boldog bébik napja....

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mai termés a titokzatos csemetékbõl:

sófa xxl, sófa xxl, cukorfa xxl, virágdrót fa, kecsketej fa, valamint pisztácia, pisztácia, brazil dió 😊 elégedett vagyok 😊
csere event jöhetne már, mert a gõzösre legutóbb elég sok mindent elhasználtam fákból és ólakból is...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

azért 5 naponta egy aranybanán elég jó! Én vennék, ha lehetne, 10 millió CSP-t adnék érte simán.

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jojo
Magyar az elsõ helyezett a farmeramában!
Aki tud, az tud!
1 mecsekalja 1 816 633 344 tett be, Gratula nekiiiiii!!!!!!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Egyes emberek,hogy a térdembe tudnak berakni több,mint 1 milliárd CSP értékben cuccokat?Ha kiüríteném koppra a raktáramat,szerintem a fele nem jönne össze.Ráadásul nem is értem õket.5 naponta ad egy aranybanánt?Ezért teljesen fölösleges ennyire teperni.Inkább termelek állandóan a mangós turmixhoz és eszem folyamatosan,annak több értelme van.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
Mától megy az adventi naptár. 😊

jojo
Több ember tudja megcsinálni a feladatokat, akár meló után is, illetve több fizethet, hogy neki is meglegyen.
1-2 örüttért nem érdemes eventelni, a sokaságot kell elérniük amellett, hogy beadandó állatok se könnyû feladat. Fa, növény az simán, de állatokat leadni ahhoz termelni kell.

grebber
Mi lett ezekkel nagyon aláadták a lehúzást. Erre a pár növényre ennyi idõt adnak?
De ez csak jó nekünk!

jojo
Szüreti Fesztivál 2013.
Az event növénye a Földicseresznye.Érési idõ: 3 óra !!!!!! hudejó, maradj a gépednél egész héten játék.
NYEREMÉNYEK! Jujj de zsenge!
A 10 alapszint befejezése után elérhetõvé válik egy extra szint, ahol lehetõség van versenybe szállni egy igen értékes extra nyereményért.

Az elveszett banánláda fosztogatója

Amit ad: 700 Bahamarama TP és 1 aranybanán
Érési idõ: 120:00 óra
Helyigénye: 2x1-es terület

jojo
Kb. 8 hónap alatt jött össze a szupertáp, a többit meg meg kell termelni, a szivecske persze vásárlással, dehát terem sokminden nálam, van mit eladni.
Továbbá adtak az eventek is párat de az annyi, mint a halottnak a csók. minden esetre nekem egyik ilyen termelõs sincs kész a sorba csak a cumis állatokat nem LEHET teljesíteni, mert amint mondod abba fizetni kell méghozzá súlyosan. Én meg nem ma születtem, hanem tegnap! 😄

grebber
Nem fizetõ usernek ez bizon kevés idõ 1500 szupertáp nem lesz meg csak ha perkálasz érte.
Fizetni meg a halál fog. Féreg csaló FA -nyat ado linkek korzsaka meg lejárt!

jojo
Nem érted!

Egy ilyen sorozathoz, becslésem alapján Kb 1500 szupertáp 1500 állat, 2400 szivecske szükséges.
A "kevés az idõ rá" hulyeség, ugyanis 8 percenkét teheted bele az állatokat, meg a többit, ha van rá cuccod.

Elõzõ hozzászólásom javítanám, az event lett kész ezekkel,
illetve a 9. fokozatra kaptam egy állatot.
Idõbe max 5 óra alatt meg is volt az egész, 😄

grebber
Mérleg:

Leszartam a tenyésztést mint mindig. Az ezer éveset se tudom megcsinálni azóta se nem hogy most korlátozott idõre!

jojo
Mérleg:
810 pulyka
950 szuper táp
Erdmény a pulyka gyerkõcök 8. fokozatába 1 madár, illetve a hatályos event kész!
Lehetett volna jobb is ennyibül!

Maximus4
Jééééééé.Kész a pulykás event 😊

jojo
Eddig minden tenyésztõs, és terményes feladatsor megmaradt, az event, nem szokott.
Gondolom, most se lesz másképp.

grebber
Jól gondolom a festékpalettás téma végeleges tehát az nem tünik el ha lejárt az idõ?
Csak az érdekel a másik kettõt szarom le!

Nem kell szemüveg, a kiírás délután 3 fele került ki, mikor írtad, még nem volt kinn, mert néztem én is. Azt hittem megszívatják a népet, és nem lesz búm, de csak lesz 😊
jojo
Veszek már lassan egy szemüveget, a kisbetûs részeket már nem látom annyira. 😄
Végülis a hétvége sokkal nézettebb! <#dumcsi><#nyes>

<#falbav><#nezze>
ejjhh

steam, origin: ACE_hun

jojo
Namá tényleg, állattenyésztõs event és se szupertáp akciósan, se babyboom.
Ha azt várják hogy drágán vegyem meg arra várhatnak.<#boxer><#beka3>

jojo
Jól tetted, lehet pulykákat nyomatni, összegyûjtöttem mára 320db-t, jöhetne a babyboom, mert anélkül nem adok ki a kezembõl 1db supertápot se!
Nehogymááá!<#mf2><#mf2><#mf2>

nem tudom, hogy a hivataloson írták-e, de lehetett elõre tudni, hogy pulykás dolog készülõdik, mer ta pulykaól grafikája megváltozott nemrég... én leraktam mind a 24 pulykaólamat 😊

jojo
Nekem sincs, de ugy járja, holnaptól babyboom kell legyen, ha event ilyen jellegû.
Merthogy nem veszek supertápot ezért az tutttiii.

tonyr
na igen... tenyészteni is neki kellett állni, mert a "müvészlélek" eventhez kell, remélem még a vége elõtt lesz babyboom is ...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Nagyon jó,alig van pulykám 😞

jojo
3,5 milkát tapsoltam el a Kincses sziget 3. részéig, a kaktuszig, amellett, hogy az állatok nagyrésze megvolt, "csak" a növényeket kellett megvenni, mikor vót, ugye, pl gránátalma 960 Csp /db áron, de el is fogyott teljesen a piacról, úgy kellett rávárni, míg lett. Most , ha meglesz a kaktusz akkor megint 30 aranybanán a következõ fa a monbiszilváig, a másik accomon, <#falbav><#falbav><#falbav>

Nekem 140 van szóval gyûjtögetheted tovább 😊

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Ember emlékezet óta nem piacoztam,most 2 nap alatt sikerült összekalapálnom 2 millát kb. 😊

SHADOWEYES7
<#eljen>

SHADOWEYES7
Én is már 78-nál tartok 😊 <#email>

Maximus4
A következõ teliholdasnál,végre valahára befejezem a drakula pókját 😊

elértem a 100 db pörgetést, lassan a kerekkerékre is csinálhatnának valami akciót. pl FA fa nyerési lehetõséget 😄

jojo
Ezek a feladatsorok voltak, én kivásároltam õket, hagyma, mogyoró,.... növényekbõl simán, de a Bahama kebelkosár is jól fizetett!

Maximus4
Én ilyenre nem költök,elég lesz majd a tenyészes feladatokat kiperkálni,mert nekem nem nagyon adja a megfelelõ állatokat.

jojo
Vaooo, keresném a fórumba de abba a keresõ egy tragédia, semmi értelmeset nem ad ki amiket írtál.
Mik ezek?
tojáslámpás
Párnacsata, megint lemaradok valami jó dologról, úgy veszem észre!<#falbav><#gonosz3>

Maximus4
Csak a földeket cserélgetem idõnként ólakra.A tojáslámpás és a párnacsatához kellenek ólak.

jojo
Nemááá, azt mondtad, nem pakolgatod a dolgokat a földeiden! 😄
Na tessék!, Bár eddig 15-kor kezdõdött az event,
nem értem most miért ennyi!
Össze-vissza mennek az idõk manapság, mint aki a szénát pakolja.

Maximus4
El is felejtettem.Reggel kész lettem az eventtel és lepakoltam barkácsólakat,most szedhetem le õket 😄

A telihold event ma, 2013.11.17-én 10:00-kor kezdetét vette.

SHADOWEYES7
<#eljen>

Ügyes vagy!

Én is a turmixal próbálok lépkedni. <#vigyor1>

jojo
Ahhoz a természetgyógyásznál a 3. szintet el kell érjem, akkorn arra is rámegyek! 😄

Maximus4
Ez errõl szól.Nekem mindíg van tartalékba 40-50 darab turmix.