Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én majd akkor keverek, ha minden hozzávaló meglesz (ill. a nagyobb része, hogy azért legyen elég idõ a konfettire is)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Még az elsõt se tudtam leadni 😞
Next PC upgrade: 2022
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Vizzel 4 óránként 1200db azaz napi 4x-i ültetéssel akinek annyi az ideje megoldható , HA a felszállót is adja a rendszer rendesen, különben nem.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
steam, origin: ACE_hun
Gondolom neked is az kell elsõ körben.Bár én mára már elszórtam,mert nem is tudtam,hogy event lesz😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
tehát: a ma induló event kapcsán kérném a baráti gazdáimat, hogy minden nap szóljanak, melyik ajándékot kérik - háromféle felröppenõ lesz, így küldeni is mindhármat lehet, de nyilván mindenki maga látja, melyikre van nagyobb szüksége (amennyiben csináljátok az eventet)
(Maxi, Shadow, buxa, Best)
akár ide is írhatjátok, nem muszáj a farmra baglyot küldeni, ide is benézek minden nap <#smile>#smile>
ezért tartom én célszerûnek az egységre kiszámolt tp-t és aszerint dönteni, melyik éri meg jobban az illetõnek
(persze ez csak az én véleményem, nálam ez bevált😊 )
Kivétel a legutolsó 3 gif a felhõpalota, 1 szarvú játékóra, és a balerina játékóra, ezek több hasznot hoznak a kergén, mint a felhõsorba. 😄
2x1-s a télapó ikonja, vagy homokmûvész,...
2x2 a kis tûzhányó, a többi meg fizessen, mint a köles!
ha van egy kis idõd, érdemes összeírni a kitehetõ kütyüket és kiszámolni egy négyzetre és egy órára a tp-ket, utána már könnyebb dönteni, mit hova érdemes kirakni
szerintem napi 50.000 TP-tõl simán megfosztottam magam korábban 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
itt megnézheted, melyik felhõsor mit és mennyit ad
én is így használom
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Azt szeretném kérdezni, hogy adott egy felhõsor, ami csak TP-t ad. Erre bármilyen kevés tp-jû cuccot ki lehet rakni, vagy minél magasabb tp-s cuccokat teszek ki, annál több tp-t ad?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
hamá nem megy maga a gazdakör, szülinap ide-oda Tragédia a személyzet német honba!
GIFTTRADEVCITEMS
aztán nem elszórni ezt a bõkezû ajándékot...😛
de a hírek oldalon is ott van, az meg úgyis feljön, ha belépsz a farmra, tehát nem kerülheti el a figyelmedet 😉
de nem tudni, ki hisztizik és ki nem...
azt hiszem, ha nem lennék egy nagyon jó társaság tagja és nem tanultam volna már jónéhány fortélyt, nem kaptam volna tippeket, most én is a "hisztizõk" táborát szaporítanám (bár egy játékért nemigen tenném 😄 )
de basszus én az itten hsz-ra kérdeztem...csak bevillant a perifériás látásba a csere és ennyi?
nem a hivatalost kellett volna elolvasni - bár az sem árt, csak egyszerûen az itteni egy-két sort
a #22343-ban ott van az alján, ami érdekes az egészbõl..."szinte csak tûzifát lehet "mozgatni" és ráadásul mivel teszt, a bp semmilyen felelõsséget nem is vállal az egészért
Simán megtehette volna a BP, hogy nincs event, és berakja ezeket titokólnak, azt akinek kell, vegyen jópárat, aztán TALÁN megkapja. Ezzel szemben most lényegében ingyen meglehetett szerezni õket. Ráadás ha szívatni akartak volna, akkor a titkosügynökképzõt rakják be az utolsó feladatba, nem a sima ólat.
Szóval azért én nem értem a sok sírást a hivatalosban, az elsõ 6 szintet azért lehetett teljesíteni nagyobb gond nélkül. Akinek meg kellett a plusz ól, az odatette magát.
Tényleg nem a BP-t akarom védeni, de pl. én az olyanokat simán kitiltanám fórumról, akik hisztibõl lázítják a népet.
ki is zárták szegényt annak rendje és módja szerint...bólogatsz vagy repülsz...ennyire futja csak 😛
srácok most szólok, hogy
a ma induló csereeventre rá ne moccanjon senki!
egy kalap .... az egész, szinte csak tûzifát lehet "mozgatni" és ráadásul mivel teszt, a bp semmilyen felelõsséget nem is vállal az egészért
Lehet, nem kéne annyiba hagyni!
Ennyire látványosan nem kéne CSALNI már!