Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Topikot is nyitottam neki:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1318760382
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
- Sárgarépa Kenyér (Bónusz: 20%-kal több TP a növényekre aratáskor 4 óra idõtartamra)
- Tök lekvár (Bónusz: Növeli a termést minden területen 1el, 4 óra idõtartamra)
- És 2 csillagos
- Cukkini-alma pite(Bónusz: 60%-kal több TP a növényekre aratáskor a 4 óra idõtartamra)
- Sárgarépa-alma lekvár (Bónusz: Növeli a termést minden területen 2vel. 18 óra idõtartamra)
- És 3 csillagos
farmeramamania
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Be yourself, no matter what they say...
Sajnos a 3. szinten nem adott semmi értelmeset csak köcsög receptet.Inkább adott volna valami tp ado bizbaszt.
Next PC upgrade: 2022
Be yourself, no matter what they say...
Ready Player One
CSP oldal 13-on van és még van 1 aratásom
3002 Parfüm van amit bedobhatok
Ready Player One
Bezeg a haverom aki megunta és rámhagyta a farmját annak egybõl lett bájitalfa.
Next PC upgrade: 2022
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Még csak 73 a szintem ,de igyekszem!
egy csomó xl-s vacak (pl szilva)
Ginko
ringló jópár
2 tojásfa
2 cukorjuhar XL
2 bájitalfa
össz 33 csemetébõl.
Hát, ez nagyon nem érte meg. 😞
2db ringlófa
1db Szilvafa XL
1db Narancsfa XL
1db Magnóliafa
1db Tavaszi fa
Azt hiszem többet nem veszek.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
████████████████████████████
1tojásfa
1bájital
1szivárvány
2szilva
We will never forget! WTC
We will never forget! WTC
és ebben a körben lett még +2 szivárvány
leszarom a konfigod...
De vettem megint 6 csemetét és reménykedek.
Hát ez egy szar. 😞
Egész jók lettek:
2db ringlófa
2db magnóliafa
1db körtefa XL
1db tavaszi fa
Mi ez a tavaszi fa, ezt a nevet még nem hallottam?
A parfümös üvegbedobálásból meg csak a 3. van meg, a 4 (kifutó) még nagyon messze van. 😞
A mai napon több problémával kellett szembesülnünk.
A megvásárolt titokzatos csemeték egy hiba folytán a dekorációs elemek közé kerültek.
Ennek javítása megtörtént, a fa ikon alatt találjátok meg ezentúl.
A bankolási oldalon hibaüzenet jelent meg. Esetenként a " Technikai hiba lépett fel, látogass vissza késõbb ", illetve " Túl régen látogattad meg az oldalt, ezért lejárt az idõkorlát."
A javítást megkezdték.
Aki angol gazdától mozijegyet kap és nem angol (tehát Magyarországon játszik magyar Geo IP alól) az nem tudja felhasználni egyelõre a jegyet.
A felmerült kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és köszönjük megértõ türelmeteket.
a Farmerama csapata