23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Elvileg ha bárhol aratsz és előtte leszeded az összeset,akkor mindenhol megkapod a + %-ot.
  • 16sziszi
    Köszi az infót, hát akkor majd ha lesz 1 kis időm kéne FA-t szednem, kár h DU-s vok Hétfőig :( Remélem nem veszik le 2 hét múlva, azthiszem akkor szedek 4-et ha tudok a kergére annyira nem tartom fontosnak, amelyik területre teszed ki csak ott érvényes ha leszeded? vagy ahogy írtad összeadva 50%, tehét összeadódik? mert akkor tényleg megéri az 5öt. Akkor te most nagyon megindulsz a fejlődés útján :D Grat ;)
  • Maximus4
    Tudom,azzal jött össze eddig 45FA.Még kellene minimum 10 és akkor elköltök még 195FA-t,és marad az akciós munkásokra vagy valamire ha kell 750FA:)
  • Maximus4
    Összesen 5-öt vehetsz,minden területre 1-et,darabja 150FA.30 pecenként 10% os TP tábla,ami összeadva 50% 10 percen keresztül.A tojásokat már tegnap megvettem,de nem akarok 1 hetet várni mire kikelnek:)
  • hpelte
    a hivataloson volt pár holland ajánlat, pár én jópárat már nem találtam
  • jackoneill90
    A házisárkány mire jó ha kikel? El is lehet adni és megis veszik jó pénzért?
  • 16sziszi
    Ól alatt feltételezem a denevérbarlangot érted. Igazad van, köszi félre értelmeztem valamit, a bagoly hány óránként ad 10% TP-t? egyszerre többet is aktiválhatsz, vagy még nemtudod és azért akarod kipróbálni? És meddig lehet bagolytojást venni?
  • Maximus4
    Szerintem örökös,ahogy a bagolytojás is,csak erre 10 órát kell várni és újra megkapod a 20%-ot.

Tojásfa vagy az ól érdekel,de nem biztos,hogy lesz belőle valami ha ennyire bugos a cirkusz:(
    Bár nálam eddig minden rendben,de most még össze akarok szedni pár FA-t az 5 darab sapkához,aztán megyek kalapálni:)
  • jackoneill90
    Valóban. De akkor sem tetszik.
  • 16sziszi
    Nálam is így csinálja az első ütést, de megadja ha megnézed, csak az első ütésnél írja ki h 0 pont 0 zseton, de megadja és a többinél már szépen kiírja ahogy kell, nemtom miért bugos az első kiírása, de attól függetlenül megadja a zsetont, ellenőrizd le ;)
  • 16sziszi
    Jó reggelt mindenkinek!

Azthiszem ennél jobb nekem nem lesz: [imgw=http://noob.hu/2011/11/24/Muszkli.jpg]

Ez a sárkánytojás jó nagy lehúzás 1x 20% TP 20 percen át és ennyi szenvedés? Akkor sokkal kifizetődőbb a csillag vagy a tojásfa, legalábbis szerintem nem éri meg 7 napot szenvedni meg FA-t költeni 20% TP ért, még ha örökös lenne, persze jól nézki azért a sárkány. Hajrá mindenkinek. Maxi te mire gyúrsz?
  • Maximus4
    Én ma még direkt nem ütöttem semmit:)
  • jackoneill90
    Ezt mégis mire véljem ? Nagy szar az egész. Nem hiszem el hogy ez tesztelve volt. Direkt szarul adták ezt is ki!!

• BestCompany67
    szia
    ok,kösz
    sejtettem,hogy csak így megy
    szép napot
  • Maximus4
    Darabja 1 FA.
  • BestCompany67
    jó reggelt

klassz ez a cirkusz:)) már agyonütöttem egy kertnyi vakondot (szegények) és alig kaptam érte valamit

ha elfogynak a belépőim csak venni tudok??
  • Balázs 17
    valamit változtattak mert egymás után 10000-t ütöttem
  • Ironman2
    DDD.Már meg is kaptam az újabb 30 zsetont
  • Balázs 17
    mennyi minden van a piacon csak senki nem fogja megvenni
  • grebber
    Firefox alatt meg nem ad zsetont :( Nos szerintem utolsó napig hanyagolom addigra talán rendberakják és legalább tudok számolni mennyit fogok elérni!
  • hpelte
    nálam is
  • grebber
    Hm nem jó most a muszklis rámegyek erre visszadob:(
  • Slimdave
    2 vakondot próbáltam, a többi muszkli volt, változóan adott 3,4,5,6-ot
  • Maximus4
    Elég ha egyszer leírod,nem kell többször!
    Mint minden problémánál a supportra kell írni!
  • topi007
    a gépemen bármilyen jot ütök nem számitja a másik gépen igen kinek kell szolni v mit csináljak légysz plz help
  • Andrea770422
    mivel nyerted? A muszklis mennyit ad max ?
  • Slimdave
    30 ütésből 119 zseton
  • Andrea770422
    Mennyi volt a legtöbb amit szereztetek?
  • Slimdave
    Igen, de muszklis többet ad.
  • hpelte
    szerintem a vakondosba kevesebb a hibalehetőség, a muszklisba egyet hibázol aztán vége
  • Slimdave
    Muszkli Tessék, ha már rajkodunk!:D Amúgy ez az egész télleg a farmaranyra megy ki, hiszen tök lutri az, hogy mit üt az ember. Nagyon kis mértékben befolyásolja csak a net vagy a gép gyorsasága a kimenetelt. Úgyhogy megint elszomorító....
  • Balázs 17
    miért nem olyan ajándékokért lehet ütni, mint az egyik event alkalmával?
  • ATIKA5
    YEEE megvan a sárkánytojás
  • Alien69
    Ja, FAKK nekik. Játszható??, Ja, mert kilép, játék közben. Mi a fakknak dob ki? Kiléptet, léphetek vissza. Explorer alatt meg nem engedi.
  • hpelte
    végre verhetem fejbe szegény vakondokat
  • jackoneill90
    Remélem nem vonják vissza a mai zseton nyereményeket.
  • Ironman2
    Mindennap adhatnának 30-at
  • hpelte
    Üdv Farmerek!

Türelmetek, megértésetek kérjük, a Valdemár vidámparkjával kapcsolatos kellemetlenségekért.
    Bár intenzíven tesztelte a fejlesztő csapat, amikor online lett az esemény olyan problémák merültek fel, amit nem láthattak előre a teszten.
    Köszönjük nektek a fórumon, és a support-on tett jelzéseiteket. Ezek ismeretében gyorsan tudunk reagálni, és a fejlesztő csapat javította a hibákat.
    Google Chrome böngészővel ismét játszható az event. Nem jelenik meg a fehér képernyő.
    Emiatt a késedelem miatt és kellemetlenség miatt az esemény utolsó napon du. 5 órakor ér véget.
    Mindamellett holnapi nap folyamán mindenki visszakapja a 30 belépőjegyét.

ha ma eljátszom a 30-at akkor holnap is 30 lesz?
  • zmeor
    29013
  • jackoneill90
    103 zseton a mai termés.