23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    És ezt szerinted ki tudta előre,hogy lehet majd valami mást is küldeni?
  • Gólya #13794
    így jártunk - akkor kiszórom a napi adagot
  • hpelte
    most figyeljetek!!!!! jegyet "Nem lehet ajándékba küldeni. Az előzetes tesztek során úgy tűnt, hogy lehet majd, de nem így van. A leírás pedig az előzetes tesztek alapján készült. Azóta javításra került."
  • jackoneill90
    25 zöld vízcseppre már beválthatnám, de az semmire sem jó. :( nekem csillag kellene. 10belépőt csak akkor kapjuk meg naponta ha be is lépünk a farmra?
  • jackoneill90
    "A belépőjegyekkel tudtok játszani, a játékért cserébe pedig zsetonokat nyertek. Minél ügyesebbek vagytok, annál több zsetont gyűjthettek össze, amiket végül beválthattok értékes nyereményekre. "

Célszerű lett volna alacsony pontszámot elérni a játékok végén? Mintha nem nagyon akarna jönni a zseton. csak a belépőjegy fogy de nagyon. Akkor gyűlik jobban ha megdöntöm a saját rekordomat? :(
  • hpelte
    akkor az se sokkal jobb, szerintem hagyom pihenn egy-két napot a dolgot, addig csak csinálnak vele valamit
  • Gólya #13789
    én sem találom, hogy lehetne küldeni, pedig direkt ma még nem küldtem senkinek
    bár azon gondolkodom, hogy aki ma képes volt barkácsot küldeni, annak azt küldök én is:DDD
  • kd88
    Próbáld meg egy másik böngészővel!! Nekem Mozillával működik, d nem kapok érte zsetont!! :(
  • grebber
    FA embereknek szól ez az event :(
    Elvileg írja hogy lehet küldeni ajándékba is ticketet de mégsincs a küldendő cuccok között :(
  • hpelte
    gondoltam kipróbálom ha már itt van. Egyébként a jövőben nem lesz játszható majd a játék IE alatt.
  • Gólya #13785
    egy hétig tart az event - mindig problámás egy event indulása, miért kell fejest ugrani rögtön, alighogy elkezdték? ennyire türelmetlennek lenni...:D
  • hpelte
    nálam el se indul, rákattintok a rajta gombra onnantól fehér képernyő, frissítek erre visszalép a farmra, a belépőt persze levonja...
  • benoken93
    Nekem semmit sem ír ki!
  • topi007
    nem értem ütöm a vakondot kiirja nyertem 100 vmit de a beváltásnál nincs ott az a pénz?????????????
  • benoken93
    ELINDULT!!!!!
  • hpelte
    nálam már van! és egy hétig tart a visszaszámláló szerint
  • Gólya #13779
    na már félig fent van a kép:)
  • hpelte
    engem is, végre lehet tojásfám
  • Gólya #13777
    az egészből a tojásfa és a sárkánytojás hatott meg:)
  • Gólya #13776
    azt csináljuk már egy ideje:D
  • benoken93
    Azért várjuk ki a végét!!!!:)
  • hpelte
    szerintem megéri
  • Gólya #13773
    negyed hat körülre ígérik az event indulását
  • benoken93
    Nem lesz ma sem új dolog?
  • Maximus4
    26 ezer a guanó a piacon,úgy,hogy van 47 ajánlat belőle!Azért ez már nem kicsit túlzás!
  • topi007
    nem lesz ebböl ma már semmi tuti
  • 16sziszi
    Reportoltam a bugomat, remek kis választ kaptam. "Igen, tudunk a jelenségről, jeleztük az illetékesek felé.

Egy megoldás van rá: nem kell rákattintani addig sem, ameddig ez javításra kerül." Ugye csak szerintem no comment? Hát én majd csak este látom meg az eventet ha elindul egyáltalán :D Sok sikert mindenkinek.
  • Maximus4
    Persze,azt gondoltam,de akkor is.
  • Maximus4
    Azt azért jó ha tudod,hogy egy ideig nem jó ha kilépsz a játékból és nem árt frissítgetni minden elvégzett ajánlat után.
    Én ma összeszedtem 80 FA-t és azóta vagy 10 ajánlatot,de semmit nem kaptam értük:(
  • hpelte
    gondolom nem egy napos lesz, mert azt írja "naponta ad még 10 darabot"
  • zmeor
    Maxi!

Tegnap este vettem a fáradságot és elkezdtem ezt az ingyen FA-s szart csinálni.

Amerikai ip-vel vagy 15 ajánlatot megcsináltam és utána lefeküdtem mondom reggelre itt a FA.

Hát megint 0 azaz NULLA FA-t sikerült összeszednem.....

komolyan mondom idegbajt kapok
  • Maximus4
    De az,hogy meddig tart nem írnak egy szót sem:P
    Jó,tudom,hogy ott lesz az óra,de akkor is:)
  • hapcipeti
    Sziasztok! Nálatok már van event?
  • hpelte
    asszem mehetek vissza fa-zni, amúgy köszi a holland tippeket
  • Maximus4
    A vidámparkos event.
  • topi007
    mi megy farmaranyra maxi???
  • Maximus4
    Megint farmaranyra megy?Elmennek a büdös francba!
  • hpelte
    jéé gyik milyen hamar
  • topi007
    annyira szeretnék én is farmaranyat de nekem nagyon bonyolult angol ip stb stb ha valaki tud valami full 1szerüt légyszi linkeljen de hülye vagyok a bonyolult dolgokhoz please help
  • 16sziszi
    Helló mindenkinek!

Szeretnék közölni veletek 1 bugot, figyeljetek rá oda, bár tudom csak én vagyok ilyen ritka nagy béna.
    Ha beérik "kész-re" a növény, akkor is ráengedi tenni a játék vetőgéppel a szupertrágyát így elpazarolva azt. Tudom, tudom ki az az őrült aki ilyet csinál?! Hát én! :D De csak mert ment a háttérbe a farm, mikor rá taskoltam háttérbe megnyitva a vető aratógép és kaptam ajándékokat, nagyba okéznám le de persze nem fogadja el, ilyenkor akarva akaratlanul is többet kattinthat az ember és rákattintottam a szupertrágyára. Kíváncsian várom a cirkuszt.

#13754 Grat Maxi ;)