23542
-
#13795 És ezt szerinted ki tudta előre,hogy lehet majd valami mást is küldeni? -
Gólya #13794 így jártunk - akkor kiszórom a napi adagot -
hpelte #13793 most figyeljetek!!!!! jegyet "Nem lehet ajándékba küldeni. Az előzetes tesztek során úgy tűnt, hogy lehet majd, de nem így van. A leírás pedig az előzetes tesztek alapján készült. Azóta javításra került." -
#13792 25 zöld vízcseppre már beválthatnám, de az semmire sem jó. :( nekem csillag kellene. 10belépőt csak akkor kapjuk meg naponta ha be is lépünk a farmra? -
#13791 "A belépőjegyekkel tudtok játszani, a játékért cserébe pedig zsetonokat nyertek. Minél ügyesebbek vagytok, annál több zsetont gyűjthettek össze, amiket végül beválthattok értékes nyereményekre. "
Célszerű lett volna alacsony pontszámot elérni a játékok végén? Mintha nem nagyon akarna jönni a zseton. csak a belépőjegy fogy de nagyon. Akkor gyűlik jobban ha megdöntöm a saját rekordomat? :( -
hpelte #13790 akkor az se sokkal jobb, szerintem hagyom pihenn egy-két napot a dolgot, addig csak csinálnak vele valamit -
Gólya #13789 én sem találom, hogy lehetne küldeni, pedig direkt ma még nem küldtem senkinek
bár azon gondolkodom, hogy aki ma képes volt barkácsot küldeni, annak azt küldök én is:DDD -
kd88 #13788 Próbáld meg egy másik böngészővel!! Nekem Mozillával működik, d nem kapok érte zsetont!! :( -
#13787 FA embereknek szól ez az event :(
Elvileg írja hogy lehet küldeni ajándékba is ticketet de mégsincs a küldendő cuccok között :( -
hpelte #13786 gondoltam kipróbálom ha már itt van. Egyébként a jövőben nem lesz játszható majd a játék IE alatt. -
Gólya #13785 egy hétig tart az event - mindig problámás egy event indulása, miért kell fejest ugrani rögtön, alighogy elkezdték? ennyire türelmetlennek lenni...:D -
hpelte #13784 nálam el se indul, rákattintok a rajta gombra onnantól fehér képernyő, frissítek erre visszalép a farmra, a belépőt persze levonja... -
benoken93 #13783 Nekem semmit sem ír ki! -
topi007 #13782 nem értem ütöm a vakondot kiirja nyertem 100 vmit de a beváltásnál nincs ott az a pénz????????????? -
benoken93 #13781 ELINDULT!!!!! -
hpelte #13780 nálam már van! és egy hétig tart a visszaszámláló szerint -
Gólya #13779 na már félig fent van a kép:) -
hpelte #13778 engem is, végre lehet tojásfám -
Gólya #13777 az egészből a tojásfa és a sárkánytojás hatott meg:) -
Gólya #13776 azt csináljuk már egy ideje:D -
benoken93 #13775 Azért várjuk ki a végét!!!!:) -
hpelte #13774 szerintem megéri -
Gólya #13773 negyed hat körülre ígérik az event indulását -
benoken93 #13772 Nem lesz ma sem új dolog? -
#13771 26 ezer a guanó a piacon,úgy,hogy van 47 ajánlat belőle!Azért ez már nem kicsit túlzás! -
topi007 #13770 nem lesz ebböl ma már semmi tuti -
16sziszi #13769 Reportoltam a bugomat, remek kis választ kaptam. "Igen, tudunk a jelenségről, jeleztük az illetékesek felé.
Egy megoldás van rá: nem kell rákattintani addig sem, ameddig ez javításra kerül." Ugye csak szerintem no comment? Hát én majd csak este látom meg az eventet ha elindul egyáltalán :D Sok sikert mindenkinek. -
#13768 Persze,azt gondoltam,de akkor is. -
#13767 Azt azért jó ha tudod,hogy egy ideig nem jó ha kilépsz a játékból és nem árt frissítgetni minden elvégzett ajánlat után.
Én ma összeszedtem 80 FA-t és azóta vagy 10 ajánlatot,de semmit nem kaptam értük:( -
hpelte #13766 gondolom nem egy napos lesz, mert azt írja "naponta ad még 10 darabot" -
#13765 Maxi!
Tegnap este vettem a fáradságot és elkezdtem ezt az ingyen FA-s szart csinálni.
Amerikai ip-vel vagy 15 ajánlatot megcsináltam és utána lefeküdtem mondom reggelre itt a FA.
Hát megint 0 azaz NULLA FA-t sikerült összeszednem.....
komolyan mondom idegbajt kapok -
#13764 De az,hogy meddig tart nem írnak egy szót sem:P
Jó,tudom,hogy ott lesz az óra,de akkor is:) -
hapcipeti #13763 Sziasztok! Nálatok már van event? -
hpelte #13762 asszem mehetek vissza fa-zni, amúgy köszi a holland tippeket -
#13761 A vidámparkos event. -
topi007 #13760 mi megy farmaranyra maxi??? -
#13759 Megint farmaranyra megy?Elmennek a büdös francba! -
hpelte #13758 jéé gyik milyen hamar -
topi007 #13757 annyira szeretnék én is farmaranyat de nekem nagyon bonyolult angol ip stb stb ha valaki tud valami full 1szerüt légyszi linkeljen de hülye vagyok a bonyolult dolgokhoz please help -
16sziszi #13756 Helló mindenkinek!
Szeretnék közölni veletek 1 bugot, figyeljetek rá oda, bár tudom csak én vagyok ilyen ritka nagy béna.
Ha beérik "kész-re" a növény, akkor is ráengedi tenni a játék vetőgéppel a szupertrágyát így elpazarolva azt. Tudom, tudom ki az az őrült aki ilyet csinál?! Hát én! :D De csak mert ment a háttérbe a farm, mikor rá taskoltam háttérbe megnyitva a vető aratógép és kaptam ajándékokat, nagyba okéznám le de persze nem fogadja el, ilyenkor akarva akaratlanul is többet kattinthat az ember és rákattintottam a szupertrágyára. Kíváncsian várom a cirkuszt.
#13754 Grat Maxi ;)