Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Persze.Miután Szváziföldön is bevezették ezt a mozis dolgot és minden nyelven már hónapok óta elérhetõ a Titanic kétszeres hosszúságú változata is,majd akkor talán mi is megtudunk valamit😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Városi mozi
Kedves Gazdák,
Biztosan láttátok már az új várost és biztosan megkérdeztétek már magatoktól, hogy vajon mi célt szolgálhat ezen épület:
Ez bizony a mozi, amely az új város megjelenésekor még nem volt aktív, mivel a mozi továbbra is fejlesztés alatt áll. A jövõben azonban természetesen fontos szerepet kap a mozi a Farmerama életében – egy tesztelést követõen, amely Angliából lesz elérhetõ. A mozi a tesztelést követõen idõvel egyre több országban fog megjelenni, és itt lehetõség lesz némi játékpénz és TP szerzésre.
Egyfajta Cash for Action-re gondoltunk, együttmûködve a SponsorPay partnerünkkel, azaz hasonló ajánlatokra, mint amit már az ingyenes farmaranyszerzési lehetõségnél ismerhettetek meg. A moziban rövid reklámfilmeket lehet majd megtekinteni, amelyért aztán egy általatok már korábban kiválasztott jutalmat kaptok. A reklámfilmek száma, amelyet megtekinthettek korlátozott lesz, azonban lehetõség lesz arra, hogy mozijegyet küldjetek egymásnak farmaranyért cserébe, mint az ajándékozásnál.
Kérünk Benneteket, hogy legyetek türelemmel még. A játék ezen új eleme rengeteg elõkészületet igényel, valamint számos más egyéb feltételnek teljesülni kell ahhoz, hogy a mozi az egyes országokból elérhetõ legyen. Továbbá felhívjuk a figyelmeteket arra a tényre, hogy vannak olyan, bizonyos partnereken keresztül regisztrált accountok, amelyek bizonyos, korábban az adott partnerrel kötött szerzõdésben foglaltak értelmében nem az kezdetektõl fogva, illetve egyáltalán nem vehetnek részt ezekben az ajánlatokban.
Biztosíthatunk Benneteket arról, hogy idõben fogunk tájékoztatást nyújtani a mozi megnyitásáról az egyes országokban. Visszajelzéseiteket pedig elõre is köszönjük!
A Farmerama csapata
Amúgy meg semmi sincs ha bejelentkezve maradsz.
Elõzõleg kipipáltam ,hogy maradjon bejelentkezve.
HELP!!!
ja igen...ha valaki nem tudná...angol ip-rõl már mûködik a mozi (én is kaptam már mozijegyet ajándékba, csak még nincs sehol - gondolom, ha nálunk is beindul, elõkerül)
bájital fának örülnék, mert csak egy van
Remélem lesz közte normális fa 😊
Zsályából meg 200 kell, de 4 óra és elkészül 😊
kösz
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én örülök, hogy a bal oldalt sikerült megcsinálnom. A jobbhoz szinte nem is lesz anyagom. <#wilting>#wilting>
De Neked GRATT! <#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>

A francia event indulásával egy idõben együttmûködés kezdõdik egy ismert francia Tv csatornával, nevezetesen a TF1-el.
A hivatalos honlapjukon, mely természetesen francia nyelvû, lehetõségetek van egy különleges Farmerama kihelyezhetõ elemet nyerni.
Link
Ehhez nem kell mást tennetek, mint az User ID-t beírni a megadott ablakba.
Az User ID nagyon fontos, mert esetleg lehet egyezés a gazdanevekben, az ID szám kizárólagos azonosításra szolgál.
Ne feledjétek megadni.
!!! Vegyétek figyelembe, hogy a jóváírások nem azonnal történnek, akár 1 napot is igénybe vehetnek. !!!
Kérünk benneteket, legyetek tehát türelemmel.
Amint a Farmerama megkapta az User ID-dt, egy kizárólagos fényképész csirke büszke tulajdonosai lesztek.
" Érésideje ": 8:00 óra
Jutalma: 150 Tapasztalatpont
Jó szórakozást kíván Nektek, és a fényképész csirkének,
a Farmerama csapata
Next PC upgrade: 2022
Ez a hétvége sem telik eseménytelenül.
Szombaton, azaz 2011.10.15-én 10:00-tól vasárnap, azaz 2011.10.16-án 11:00-ig újra
TP bónusz jár a farmarany-vásárlásért.
Aki az akció ideje alatt Farmaranyat rendel, az ajándékba kap egy 100% -os Tp bónusz táblát, amely 24 óráig lesz érvényben.
Szintén szombaton újra lehetõségetek lesz titokzatos csemetéket vásárolni.
Tehát 2011.10.15-én 10:00-tól egészen hétfõ, azaz 2011.10.17-én 11:00-ig elérhetõvé válik számotokra a titokzatos csemete a gazdaboltban.
Jó szórakozást kíván
a Farmerama csapata
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.