Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Meg nem kellene ennyire egymás seggébe rakni az eventeket,meg az újításokat.Aztán csodálkoznak,hogy termelés helyett piacoznak a játékosok.Nincs idõ gyûjtögetni semmit sem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kezd elmenni a játék a baromság fele már😞
itt reklámon kívül más nem fogsz nézni ..
akkor lehet a Real Steel-t már farmeraman nézem meg,😊
Maximus4
"Biztosíthatunk Benneteket arról, hogy idõben fogunk tájékoztatást nyújtani a mozi megnyitásáról az egyes országokban"
Persze.Miután Szváziföldön is bevezették ezt a mozis dolgot és minden nyelven már hónapok óta elérhetõ a Titanic kétszeres hosszúságú változata is,majd akkor talán mi is megtudunk valamit😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Köszi .De az a gondom ,hogy nem lehet rákattintani.
nem tudom ez volt e már a moziról:
Városi mozi
Kedves Gazdák,
Biztosan láttátok már az új várost és biztosan megkérdeztétek már magatoktól, hogy vajon mi célt szolgálhat ezen épület:
Ez bizony a mozi, amely az új város megjelenésekor még nem volt aktív, mivel a mozi továbbra is fejlesztés alatt áll. A jövõben azonban természetesen fontos szerepet kap a mozi a Farmerama életében – egy tesztelést követõen, amely Angliából lesz elérhetõ. A mozi a tesztelést követõen idõvel egyre több országban fog megjelenni, és itt lehetõség lesz némi játékpénz és TP szerzésre.

Egyfajta Cash for Action-re gondoltunk, együttmûködve a SponsorPay partnerünkkel, azaz hasonló ajánlatokra, mint amit már az ingyenes farmaranyszerzési lehetõségnél ismerhettetek meg. A moziban rövid reklámfilmeket lehet majd megtekinteni, amelyért aztán egy általatok már korábban kiválasztott jutalmat kaptok. A reklámfilmek száma, amelyet megtekinthettek korlátozott lesz, azonban lehetõség lesz arra, hogy mozijegyet küldjetek egymásnak farmaranyért cserébe, mint az ajándékozásnál.

Kérünk Benneteket, hogy legyetek türelemmel még. A játék ezen új eleme rengeteg elõkészületet igényel, valamint számos más egyéb feltételnek teljesülni kell ahhoz, hogy a mozi az egyes országokból elérhetõ legyen. Továbbá felhívjuk a figyelmeteket arra a tényre, hogy vannak olyan, bizonyos partnereken keresztül regisztrált accountok, amelyek bizonyos, korábban az adott partnerrel kötött szerzõdésben foglaltak értelmében nem az kezdetektõl fogva, illetve egyáltalán nem vehetnek részt ezekben az ajánlatokban.

Biztosíthatunk Benneteket arról, hogy idõben fogunk tájékoztatást nyújtani a mozi megnyitásáról az egyes országokban. Visszajelzéseiteket pedig elõre is köszönjük!

A Farmerama csapata
nálatok mûködik a bankban a cfa funkció?
Maximus4
Fõoldalon kijelentkezés?
Amúgy meg semmi sincs ha bejelentkezve maradsz.

Be vagyok jelentkezve a fórumba.Hogy tudok kijelentkezni ?
Elõzõleg kipipáltam ,hogy maradjon bejelentkezve.
HELP!!!
vettem én is 4-4 csemetét - remélem megéri😊

ja igen...ha valaki nem tudná...angol ip-rõl már mûködik a mozi (én is kaptam már mozijegyet ajándékba, csak még nincs sehol - gondolom, ha nálunk is beindul, elõkerül)

nem kell külön bemenned a városba - ha a bal oldali menüben kiválasztod a kosarat, úgy is eljutsz a gazdaboltba vagy ahova szeretnél

Meglátjuk mit ad!Majd megírom!
múltkor nekem csak szar xl fák voltak😄

bájital fának örülnék, mert csak egy van
Köszi!
Maximus4
Gazdaboltban.A városban bal oldalt van az épület.

Szia! Hol lehet venni titokzatos csemetét?
Szorítok! Múltkor semmi normálisat nem adott nekem 😞 a kalapácsos csávó mondjuk sokat adott de elütögettem 1 millát
Vettem 6db titokzatos csemetét 😊
Remélem lesz közte normális fa 😊

Sziasztok! Megint van a titokzatos csemete . Meg asszem valami ól.
Nekem a levendula megvan.
Zsályából meg 200 kell, de 4 óra és elkészül 😊

Maximus4
Az rengeteg😞

2500 levendula és 3000zsálya kéne még elvileg:SSSS
Maximus4
<#taps><#eljen>

Kiléptem, aztán vissza, és tényleg már ott is volt.
kösz

jah, frissítettem és már ott van ...
Maximus4
10 perc után frissítettem és ott volt😊

Még én se kaptam meg. 😞

Én még nem.<#wow3>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kaptál vmi üzenetet vagy csak ott volt a cuccok között?
Maximus4
Én már megkaptam😊

Kösz idegen69!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Alien69
Elég a szám.<#smile>

Alien69
<#guluszem1>
Én örülök, hogy a bal oldalt sikerült megcsinálnom. A jobbhoz szinte nem is lesz anyagom. <#wilting>
De Neked GRATT! <#idiota><#vigyor1>

Az ID-nél csak a számot kell beirni,vagy kell elé az ID tag is?

ww
Maximus4
Végre befejeztem a növényeket😊

Maximus4
Bonjour, gazdák!

A francia event indulásával egy idõben együttmûködés kezdõdik egy ismert francia Tv csatornával, nevezetesen a TF1-el.
A hivatalos honlapjukon, mely természetesen francia nyelvû, lehetõségetek van egy különleges Farmerama kihelyezhetõ elemet nyerni.

Link

Ehhez nem kell mást tennetek, mint az User ID-t beírni a megadott ablakba.
Az User ID nagyon fontos, mert esetleg lehet egyezés a gazdanevekben, az ID szám kizárólagos azonosításra szolgál.
Ne feledjétek megadni.

!!! Vegyétek figyelembe, hogy a jóváírások nem azonnal történnek, akár 1 napot is igénybe vehetnek. !!!

Kérünk benneteket, legyetek tehát türelemmel.

Amint a Farmerama megkapta az User ID-dt, egy kizárólagos fényképész csirke büszke tulajdonosai lesztek.

" Érésideje ": 8:00 óra
Jutalma: 150 Tapasztalatpont

Jó szórakozást kíván Nektek, és a fényképész csirkének,

a Farmerama csapata

o
engem érdekelne farm gondozom is ha nem érsz rá szeretem ezt a játékot mozgáskorlátozott vagyok tehát idöm van rá köszönöm sziasztok üdv jenö
engem érdekelne farm gondozom is ha nem érsz rá szeretem ezt a játékot mozgáskorlátozott vagyok tehát idöm van rá köszönöm sziasztok üdv jenö [email protected]
grebber
LOL lekvárfõzõ 3-as szint 40.000 pont kell a 4-eshez.Na ezzel elleszek szerintem a világ végigéig!

Next PC upgrade: 2022

Adj' Isten gazdák.
Ez a hétvége sem telik eseménytelenül.
Szombaton, azaz 2011.10.15-én 10:00-tól vasárnap, azaz 2011.10.16-án 11:00-ig újra
TP bónusz jár a farmarany-vásárlásért.
Aki az akció ideje alatt Farmaranyat rendel, az ajándékba kap egy 100% -os Tp bónusz táblát, amely 24 óráig lesz érvényben.
Szintén szombaton újra lehetõségetek lesz titokzatos csemetéket vásárolni.

Tehát 2011.10.15-én 10:00-tól egészen hétfõ, azaz 2011.10.17-én 11:00-ig elérhetõvé válik számotokra a titokzatos csemete a gazdaboltban.

Jó szórakozást kíván

a Farmerama csapata
zmeor
79 lettem Maxi, de úgyis látod 😉

köszi

leszarom a konfigod...

Alien69
Ez eddig IS így "múkodott". <#vigyor>

Ilyen kéne nekem is<#idiota>

Maximus4
opsz,azt nem néztem,sry😊

SHADOWEYES7
1193045:30 óráig adta meg

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

idõ
Maximus4
Ez nem bug,hanem a mesterségek völgyébe kajáltál be valamit😊