Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elment!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Virágdrótért mit kérnél?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Nekem gránát alma kellene ,de ahogy nézem annak mindenki híján van!

Next PC upgrade: 2022

tonyr
akinek kell vmi az alábbi fák közül, irjon bátran:

aranylevelû, cukor, citrom, só, virágdrót

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

már elfelejtettem ,hogy kell nem szomszédnak küldeni 😊
írtam most egy levelet, asszem úgy? <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

a hinta már nem aktuális😊

ellenben a tanoda még igen...

még mindig keresek romantikus hintát is... 😊

jávortanodáért mit kérne akinek van pluszban?

grebber
Nincs olyan aki tele van gránátalmafával és szívesen adna ?

ez a mozi biznisz nálam nagyon beindult, ahányszor benézek, mindig van elõadás 😊

jojo
A konfetti volt aránylag a leggyorsabban kész, a felszállóval már több bajom volt.
Illetve a 2 pályás termesztés azért nagyon nem tetszett, bár visszagondolva
megint van elegendõ supertápom, és Kacsakatám! 😄

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

grebber
Ez is egy jó nagy hurkalé volt.Megint 2 nappal elõbb kész lett.
Next please!

nekem a konfetti miatt nem lesz meg, 7végén nem sokat tudtam aratni...

Maximus4
Ma 2 mûhelybe is szintet léptem <#vigyor2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

rendben😊

többiek?

Maximus4
Köszi,de én most végeztem,illetve megy még a malom és akkor leszek kész😊

kinek mire van még szüksége?

Maximus4
Elolvastam ezt az akármit.Nem tudom kinek mi a célja ezzel és nem is akarok állást foglalni az ügyben,de finoman szólva is szélmalomharcnak érzem a dolgot.Gondolom arról lehet szó,hogy egy pár játékost kitiltottak különbözõ indokkal és most hadjárat indult az adminok,moderátorok ellen.Esélytelen,hogy bármi is változzon,ebben biztos vagyok.

Akit érdekel,itt elolvashatja.

heló!meg kérdezhetem hogy milyen kiáltvány?
igen...feltétlen keress másik helyet...egy internet kávézó vagy egy könyvtár vagy bármi olyan hely, ahonnan tuti nem volt regizve farm

csigusz007
Gólya igen azt szeretném 😄 ezek szerint te is olvastad tudod mit szerettem volna hozni 😊

csigusz007 - ha a faces "kiáltványt" akarod, akkor mindenképpen valahonnan máshonnan próbáld, ne onnan, ahonnan a farmot regizted/csinálod - keress valami teljesen független helyet!!!!!

csigusz007
irtam privátot .nekem nem sikerült <#falbav><#falbav>

csigusz007
ez az

jojo
A link a képhez-t idemásolod az "url beszúrásához" majd adsz neki egy nevet. és OK.
Szomszédok pl.. 😄

csigusz007
jojo rá klikkeltem .és be adta az oldalt feltöltöttem oda.de mejik linket hozzam ?veboldal?forum? bocsika nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz 😄

csigusz007
köszönöm amit adtál lehetöséget oda raktam -remélem látszik 😊 nem nem reklám

jojo

Maximus4
Keresel egy képfeltöltõt és az ott kapott linket illeszted be ide.De remélem nem reklám.

csigusz007
Sziasztok -ezer éve nem jártam nálatok -viszont most a segitségeteket szeretném kérni-nem tudok képet be illeszteni mivel joval nagyobb a meg engedettnél.tehát az lenne a kérdésem esetleg valakinek elküldhetném privátban emailben? mert fontos lenne ha minnél több farmoshoz eljutna a képen szerplö eset közlemény ! 😊

jojo

43 torta és kész is az egyiken! 😄 másiknak még kell 1 nap pedig ugyanazt termelem... ez van!
Szegfû nagyon adja a felrepülõket, de az árpa is!

grebber
Nekem még kell 100 léggömb, 52 konfetti, és 130 torta + a konfettihez kellõ mennyiségû tubus.

jojo
Na, nemsoká kész ami kell kivéve 1-2 felröppenõt,
Csak nem tart ez olyan sokáig! 😄

Maximus4
Ha jobban megnézed,a 4.,5. és a 8. résznél nincsfeladat,szóval 5 szintes az event.
Én most értem oda 😊

Maximus4
Oké,tudod,vannak még tartalékaim ha kell <#kacsint>

az nem baj 😊 - majd ha megszorulok, úgyis visítok 😄

Maximus4
Én is köszönöm,de szokás szerint ma már kaptál eleget és én nem tudok küldeni neked😞

ma már azt küldtem mindenkinek 😊

nekem jöhet a torta! köszipuszi 😊

grebber
Az event leírásban csak 5 szint van viszont az eventnél ha lapozok a feladatok között 8 szint van.Most ez anomália vagy mivan? (Nem mintha eljutnék bármeddig is mert még a 3-as sincs meg 😞)

jojo
Ez, nem igazán nyugtat meg, mivel ha nincs szabály, és én nem fizetek ezért, de melózok vele, akkor legyen is meg! NEM?

én nem számolgatok, csinálom és általában az a tapasztalat, ha nehezen is indul, de a végére mindig megvan - pedig nem hajtom túlzottan soha - vagyis szerintem nem kell naphosszat a gép elõtt ülni ahhoz, hogy meg lehessen csinálni akár ezt az eventet is

De a nagy számok törvénye alapján az 50% a végén meglesz. Olyan ez mint a fej/írás játék, minél többet dobálod a pénzérmét, annál közelebb kerül az 50%-hoz a fej, illetve írás megjelenése. A gépi véletlenszám generátor ugyanilyen elven mûködik. Magyarul minél több aratandó növényed van, annál közelebb kerül a játék készítõi által elõre megszabott valószínûség szerinti felröppenési százalékhoz. Ezt a százalékot pedig gondolom növeli a kupa, meg logikusan a növény érési ideje. Tehát szerintem ha 6-szor ültetsz búzát ami 1 óra, akkor nagyjából ugyanannyi felröppenõt fogsz kapni, mintha napraforgót ültettél volna egyszer. Sõt, elvileg pont a nagy számok törvénye alapján, minél rövidebb érésût ültetsz, de azt folyamatosan, annál több felröppenõt kell kapnod, mivel minden aratásnál valószínûségszámítás zajlik, így a több számítás alapján közelebb kerülsz a játék készítõi által meghatározott valószínûséghez.

steam, origin: ACE_hun

Ha jól rémlik volt már errõl szó itt. A felszállók mennyisége nem fix a vetett növényre nézve. Sokkal valószínûbb (vagy inkább biztos), hogy % alapján adja. Minél hosszabb érésû a növény annál nagyobb a % + ott a kupa meg még 1-2 növelõ dolog. DE. Soha nem éri el a 100%-ot, sõt szerintem olyan 50-60% körül lehet a max. Szóval eléggé szerencse függõ, hogy mennyit ad.

Ha szerencsés vagy, akkor pl. 50% mellett 10bõl 10 is dobhat, ha nem vagy mákos, akkor lehet 10bõl 1.
Múltkor ismerõsnek broméliára adott 27et, nekem meg 2-õt.
jojo
Felettébb érdekes, hogy az egyik accomon ugyanazt aratom, és 15 tortát ad, a másikon 7db jött.
De akkor hogy van ez? Az elsõnél 20 torta kell és kész a 2. rész, utána úgyis a tubus kell 300db.
Ha az eventgaz meglesz , ami max holnap dél, utána lehet a hosszukat vetni , szegfû, meg árpa, majd azok adják a festéktubust rendesen. Viszont érdekes, hogy a nagy fák utáni felszállót jól lefaragták, pedig eddig a TP alapján kaptam a felszállót, de ez a "nagy" fára nem vonatkozik.

Engem se köt le, de ha nem tudom megcsinálni, mert elszámolták, akkor azért ideges tudok lenni.

Maximus4
Én nem aggódom ha nem leszek kész vele,már nem motivál a játék annyira,mint régen.Minden eventnek nekikezdek és végigcsinálom ameddig tudom,de valahogy az utóbbi idõbe megcsömörlöttem.A gazdakörikbõl sincs már sok hátra,persze a tenyészállatosat kivéve,de az általában felidegel babyboom alatt,mert nagyon nem azokat adja ami kellene és hamar abbahagyom a tenyésztést😊 Számomra túl egysíkú lett a játék.Abbahagyni nem fogom,de már nem köt le annyira😊

kicsit túl sokat sírtak a hivatalosban, hogy milyen bagatell eventek vannak, már második-harmadik nap készen vannak velük - hát meghallották és meghallgatták, most kaptunk másfajtát...

egyébként most néztem én is az enyémet...lassan át kellene térnem a lufira, tortára, mert a konfettibõl már több, mint fele megvan, de elõbbiekbõl nem igazán

Maximus4
Nem tudom ki,hogy van vele,de ezek a felröppenõk nagyon nem jönnek.Igaz éjszakára is eventnõvény megy a 2 területen,de akkoris keveslem.
A 2. feladat 400 tortájához még kell 150 darab.
A 3. 300 festéktubushoz kell még 120 darab.
A 4. feladattal nem lesz gond.
Az 5. 500 léggömbjéhöz még hiányzik 440 darab a 300 tortáról meg nem is beszélve.Plusz még ugye ott van a 400 darab konfetti,amihez szintén kell 400 tubus.

Lehet,hogy túl pesszimistán látom a dolgokat,mert még sok van hátra az eventbõl,de ha kész is leszek,akkor nagyon ki lesz centizve.

tonyr
pénzért lehet olykor turbo-malomra befizetni...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

A malmot fel lehet valahogy még gyorsítani a kiváltott tölgyön kívül?

steam, origin: ACE_hun