23542
-
#22657 Srácok!
Citromfüvet meg zöldteát hol tudok szerezni, hogy vessek? -
#22656 Ebben az esetben, mikor 36000 eventnövény kér a játék, akár 2 héttel előbb is kitehetnék, legalább mindenki ugy állna hozzá, hogy keres egy kellemes wellnes helyet ehelyett! Ünnepek vannak! Én meg addig aranyozok, mozizok,... hamá adja! :D -
Gólya #22655 akár azt is
de már előző nap fent volt a részletes ismertető, tehát akár elő is lehetett készülni az eventre
szóval teljesen szabadon választott, ez a lényeg
-
#22654 Persze, monjuk azt, hogy ezen eventet felejsd el, ja. -
Gólya #22653 csupán némi gondolkodásra készteti az agyakat
-
#22652 Már nem is mondok semmit se erre!
-
#22651 Őha elég szépen elborult az agyuk a mostani evenntel.
Besokaltak ,hogy mindenki megtudja csinálni a szarjaikat -
#22650 A fene ebbe a sok supertápos vásárlásba!
Eladtam a Bromériát, meg az össze fahéjat, vaníliát, az árából pikk-pakk megvolt a teve event, nameg még a tevéim is ott vannak vagy 300! Jó lesz az még! -
#22649 No problém, már van 8 szőnyegem is!
Nincs evvel semmi gond ha törődnek a dolgokkal, csak azt lestem, eddig a fán adta a teve tenyésztős csomit, meg a + tenyésztős tevét.
Ahogy számoltam ugy 200 aranybanán kell alapba a megszerezhető dolgokra -
#22648 Semmi extra,én se csinálom.Tevetenyésztős. -
#22647 Milyen event lesz holnap? -
#22646 Csak igazam lett és bővítettek a szentélyen,ráadásul a holnapi eventhez ki is kell váltani a tevés szobrot:) -
#22645 Ez 2 külön acc, azért írtam hogy 2x5 csemete.
A varázsfának egyébként is örülök, most már 3 db van az egyiken. -
#22644 Mázlista.Nekünk anyummal lószart se adott :( -
#22643 cseresznye XL
Tölgyfa XL
tojásfa
bájitalfa
diófa xl
2 japánakác
kecsketej fa
varázsfa
olajfa xl a 2x5 ajándék csemete. -
#22642 Ilyen amúgy még nem igen volt nekem hogy nem kell majd a növények után rózsákat,meg szegfűket ültetni a felröppenőkért,mert már most megvan a mennyiség.
-
#22641 A felröppenőkkel semmi baj, még maradt is. :) Holnapra az event növények is meglesznek. -
#22640 Hm ez meglepően könnyű event a kezdeti azta..... mennyi sok cucc kell hozzá.
Már a végső beadogatós részhez kell felröppenő ,de 4-5 nap alatt röhögve meglesz . A növényt meg se jegyzem az mindig pite az mindig megvan!
-
#22639 5-7 óráig reklám, utána eltűnik.
Saját farmomon megvenném, mert tudom milyen jó ez. -
#22638 Én soha nm vettem semmit és mégsincs ilyen nálam!
Biztos csak a kiválasztottak láthatják! -
#22637 "Most nem tökmindegy?"
295Ft-ba nem tökmindegy, hogy körbenyali a segget, aztán ha simán veszed egy ilyen csomag úgy 3000FT vagy több! De nincs is ilyen lehetőség a régi szakiknak! Speciel nekem nagyon megérné! -
#22636 Most nem tökmindegy? Akik nem költenek 2 ft-ért se fognak költeni szóval 45 szintugrást is ajánlhatnának se költenénk semmit legalábbis az élelmesebb fajta emberek nem. -
#22635 Na tessék, aki ügyes, már ott tart, napersze nekem mindenhol szegfű várta az eventet, meg kávé.
Viszont ma reggel, azért jó felhuzott az oldal.
Én, aki régóta költök az oldalra látom 750FA 3700Ft ami eddig is az volt.
Erre, lesem másik pálya beadja 3x akció 740Ft be 3x150FA-t ajánl!!!! Nem annak aki ki is fizetné esetleg, hanem aki még nem tejelt.
Másik akció is durva 295Ft be ad
Nem szép ha ezt az ős tagoktól titkolják!
A listán elfáradtam, nemhogy azon, amit ad. Pofátlanság, hogy csak akik nem költenek, ajánlanak ilyet!
-
#22634 Én sehol nem vagyok:P
79
119
1588 + ültetés -
#22633 Ma, esti állás:
Hímes tojás 155
Tojásfesték 189
Lucerna 161db +minden mező vele teli ültetve.
azaz mégse annyira sűrű az első nap után, persze az arányokat nem én állítom! -
#22632 :) a multkor, adott valami 5 csemetét. Én " " gondoltam, hogy majd ha lesz csemete vásárlás, majd akkor fogom kitenni, hááááátt, adott olyan semmiket, hogy megbántam azt is, hogy a többi csemetére költöttem, ugyanis eleve elkülönítetten adja ezen csemetéket, nem egyezik meg a vásároltal.
Szóval tiszta szégyen volt amit adott, pl, alma XL, meg szilva XL, erre gyúrni reménytelen!
De hát ezt adja a cég..... -
Gólya #22631 persze...azért mondom, hogy nem kell feltétlenül mindent megcsinálni
az ötödik szoba nem ad olyan nagy valamit, amiért érdemes lenne a másik négyet megcsinálni
nekem pl. a negyedik érdekes...6000 gaz az öt csemetéért nem sok (ha úgy veszem, ez 25 FA), az nem olyan sok, a felröppenő már most majdnem megvan hozzá - a többi nem hoz lázba...inkább dagasztok még két adag kalácsot helyette
-
#22630 Pont ez a gond,hogy a nyeremények nem állnak egyenesen arányosan azzal,hogy ilyenkor nem ülnek az emberek a gép előtt naphosszat.Szerintem siralmas az összes nyeremény,ezért nem is izgatom magam ennél az eventnél.Ha nem sikerül,akkor így jártam,de ahogy máskor se,így most sem bontok le semmit,ami fenn szokott maradni :) -
Gólya #22629 nem feltétlenül kell megcsinálni, lehet válogatni, melyik szoba ajándéka a szimpatikus
persze ha valakinek minden kell....
én pl.nagyon valószínű, hogy csak egy szobát csinálok meg...aztán a többi az ünnep, a vendégség és egyebek függvénye...
egyébként biztos, hogy a szervezők is eleve feltételezik, hogy a játékos szelektál...lesz cserenap, akkor be lehet szerezni a hiányzó dolgokat
-
Ez kimaradt! -
#22627 Néha azért el kell gondolkozni, hogy ünnepelnénk, vagy bezárkózunk a szobánkba, és azon aggódunk 10 napot, sikerül-e.
Nem biztos, hogy meglesz, hamár megint keménykedne, na, persze, 4 pályán 2200db körül jön össze, az 12,5 ültetés, napi 3x mellett 4 nap alatt megvolna, de maga a felröppenő kétséges. -
#22626 27500 növény kell 8 órásból
1700 felröppenő a két féléből :O
Mission impossible? -
#22625 Hu de unalmas lesz a teli hold event, mióta befejeztem mindent, nincs értelme annak a résznek! Újíthatnának már valamit ott is. Bahama is megvan a fán a korona a héja! :D
Valdemár serege se járt az oldalon, mingyá írok a németeknek mizu! -
#22624 Eventnövények megtermelve, csak a felröppenőre kell holnapig várni,
mivel az XXL, és turbó fák a földbe vannak, azaz lesz rip-röp! :D -
#22623 Ahogy a tölgyet is folyamatosan bővítik,úgy ezt is fogják majd valamikor,ebbe majdnem biztos vagyok.És most hagyjuk mi a marhaság és mi nem.Még jó,hogy nem kell egyformán játszani :S -
#22622 Most csináltak nagyon sok mindent a Bahamán 2 év felhasználói könyörgés, és Bigpont igéret után.
Szerintem egy darabig ez az állapot marad, persze, kinek mi a jó, de táblám nincs továbbiakban, azaz a max fordulatszámmal pörgök, aztán kiderül kell -e hamar az az aranybanán.
Ami megvan az az enyém, illetve nagy durt sose lehet tudni, mikor lesz.
A Szeretett Valdemár cirkusz sajnos 7 hónapja nem volt, azt se tudja senki lesz-e még , pedig egy 1-s gomb megnyomása után indítható volna. -
#22621 Eddig nagyon úgy tűnik! -
#22620 Ja,mert szerinted a rúnákat soha nem fogják bővíteni? -
#22619 "Most van 97 darab banánom,inkább gyűjtöm őket,mert valamikor biztos szükség lesz rá"
Kb pont mint a fán lévő csillagokra annyira lesz szükség rájuk, jól mutatnak semmi több.
Kár tartogatni őket amint lehet elszóróm semmi értelmük! -
#22618 Nekem mind kiváltva, de a napi 50-55000 Bahamapont többet jelent, mint várni a következő dolgokat.
A kígyót nem adom be, de a többi fillérekbe van a piacon, viszont jól lehet haladni.
Kinek mi jön be, persze, de így már csak az eljövendőkre gyűjtök, ami jó, nem sürgős.