Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leszarom a konfigod...
Jelenleg 1020 bájitallal tervezek indulásra, meg a rózsaszín izém is van. <#gonosz2>#gonosz2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Név | Mit kapsz ha megeszed |
?
leszarom a konfigod...
mert majd észreveszed amikor az odakóborolt állatok sima fehér vagy barnák lesznek.. és mikkel kezdted? fekete meg csupasszal.
nálam az van hogy 4 fehéret rakok be és akkor mindenképp jól járok vele..és volt már amikor vattacukor kóborolt oda..
amugy legjobban még mindig a fehér illetve alacsonyabbakat éri meg eladni.. ki lehet számolni miért.
leszarom a konfigod...
Be yourself, no matter what they say...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
talán ebbõl kifér a feladatsor és tudok be is rakni az event utsó részébe
leszarom a konfigod...
578 bájijtal
kb 650 juh
Szerintem érdemek unlockolni a tenyésztési részt, a szomszédos részt én se unlockoltam, szinte felesleges. Új ágak meg ki tudja mikor lesznek..
két oldalt még semmit.
aztán így összegyûlt most már majdnem 600.. (587), ha beadnám a tehéntejeimet akkor meg is lenne kereken.
amugy még mindig nem döntöttem el hogy a tenyésztõs részt feloldjam-e.
mert aztán ha jönnek a fára az új ágak, akkor lehet csillaghiány lesz 😄 gondolom a pékséggel és lekvárral lesz kapcsolatos, a közepe meg megint univerzális.
leszarom a konfigod...
az a multkori volt
most már 10. hó van 😊
ami alatta van jövõ hétvégére az vonatkozik a bébi bummra
Használjátok ki az alkalmat, mert az akció
vasárnap, azaz 2011.07.31 11:00 -tõl 2011.08.01, azaz hétfõ 11:00 -ig tart.
vasárnap, azaz 2011.10.23, 11:00 -tõl 2011.10.24, azaz hétfõ 11:00 -ig tart.
Szerintem csak jövõ hétvégén lesz. Én úgy értem a hivatalos fórumban.
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=44159
We will never forget! WTC
a másik: - bájitalfa!!!!
A bájitalfa az kapóra jött!
Én inkább az eredeti 4000 CSp/db aranymakkal egyeztem volna ki
Ready Player One
mili27-en 77-es vagyok <#buck>#buck>
Ready Player One
van amikor négy sima nyúlból lesz tapsifüles meg ilyesmik
baby boomon meg még több😄
de szerintem sokat számít a bájital is (nem biztos)
volt látható javulás így pl baby boom keretein belül is?
köszi
ui: lassan már 600 csillagom van... aztán gondoltam nem nagy dolog 160 db-t erre elkölteni hátha használ..
leszarom a konfigod...
legalább valami értelmes feladat lenne...300 fölött van mindkét farmon az aranymakk
Mindannyian szorgosan gyûjtjük az erdei állatok nagy etetõjébe az elemózsiát télire.
Sokan már elkészültek a feladatsorral, és az aranymakkok egymás hegyén-hátán állnak a pajtájukban.
A hétfõi napon, azaz 2011.10.24-én egy új ideiglenes feladatsor kerül a gazdaköri feladatok közé, ahol ezeket a felgyülemlett aranymakkokat hasznosíthatjátok.
Amint a feladatsor már online, természetesen jelezzük Nektek.
A feladatsor az event végeztéig, azaz 2011.10.25-ig online marad.
Amennyiben úgy döntenétek, hogy a makkokat inkább nem szállítjátok be a gazdakörbe, abban az esetben a megmaradt makkok az event végeztével
automatikusan beváltásra kerülnek majd
20 csengõpengõ és 20 tapasztalatpont/ darab értékben.
név:
köszi
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Rémségek dolgok jönnek! Nálunk halottak napja(mindenszentek) körül várható!
Két új receptet szerezhettek majd, a szemgolyólekvárt és a döglegyes sütit.
Értelemszerûen, kinek milyen termelõüzeme van.
A nevek nem biztosak, de ilyesmire számíthattok.
Nincs információnk, hogy a szokásos teliholdas event lesz elérhetõ és ott ez a két recept, vagy más felépítésû lesz.
http://farmerama.flexsnake.info
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11