Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
jó lenne most már megcsinálni:S
Next PC upgrade: 2022
Üdv Farmerek!
Ez a hétvége sem telik el meglepetés nélkül számotokra.
Fantasztikus szupertáp akció vár benneteket, és szomszédaitokat. A lehetõségek tárháza szinte kimeríthetetlen.
Több ajánlattal is találkozhattok.
Amennyiben a különleges Szupertáp csomagot (legnagyobb csomag) vásároljátok meg , a szomszédaitok is kapnak majd a vásárlás pillanatában Tõletek ajándékba kettõ darab Szupertápot.
Türelem, ha nem is azonnal, de mindenkihez meg fog érkezni az ajándék szupertáp, akinek jár. (A két darab szupertáp két alkalomra kerül kézbesítésre.)
Mielõbb csapjatok le az ajánlatok egyikére, mert az akció rövid ideig tart.
Pontosan 2011.10.22, azaz szombat 10:00 -tõl 2011.10.23, azaz vasárnap 11:00 -ig.
És akkor még csak ez után jön az igazi Boom! Nem hasztalan a szupertáp beszerzése, hiszen egybõl alkalmatok lesz busásan kamatoztatni a vásárlásotokat!
Itt a nagy lehetõség kihasználni a Baby, Baby Boom napot, hiszen
a tenyészetekben ikrek születnek 24 órán át.
Ezek kétpetéjû ikrek, tehát nem feltétlenül hasonlítanak majd egymásra.
Az egyik újszülött a normál öröklési szabályok szerint fejlõdik, azonban a másik meglepetés, bármilyen lehet.
Használjátok ki az alkalmat, mert az akció
vasárnap, azaz 2011.10.23, 11:00 -tõl 2011.10.24, azaz hétfõ 11:00 -ig tart.
Ne feledjétek: a vasárnap 11 óra elõtt elindított tenyésztések, amiket már az akció keretén belül arattok le, ikreket adnak, azok viszont amiket az akción belül indítotok el, de utána arattok, nem adnak ikreket.
Nézzétek át a tenyésztési ismertetõket a GYIK-ben, hogy minél jobb eredményeket érjetek el.
Sok-sok újszülöttet és jó szórakozást kíván:A Farmerama csapata
We will never forget! WTC
a szivárványfa meg tp-t ad
a mostani event két fájából az egyik farmon sikerült behúznom az ötödiket😞 - egy szerencsétlen tojásfa bezzeg nagy ívben kerül...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
csak az elsõ szinten lévõket termelem, mert szerintem nem éri meg annyi tojást elb@szni, de így meg nem lehet haladni:S
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Be yourself, no matter what they say...
Nálam most 1700-ért megy!
Ready Player One
Úgyis maradt még 4 millkám
Ready Player One
mert tavaly is megmaradt...ezek szerint
leszarom a konfigod...
nagyon nagy film!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Be yourself, no matter what they say...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A szüreti kosár tartalma a következõ:
50 Aranymakk
50 Szupertrágya
10 Kacsa Kata szupertrágya
5 almás cukkinis pite (miután az új recept)
5 sárgarépás-almás csatni (miután az új recept)
622 Ft
750 Ft sms-el.
A gazdaboltban vehetõ meg.
Gratula!
közben falunapokkal is végeztem végre<#eljen>#eljen>