Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a legfrissebb tenyészállát, még sláger, most kiraktam az összes birkaólamat, legyen tartalék
Maximus4
Most inkább a tehenet viszik már egy jó ideje,ezért is raktam le a 30 ólamat😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ilyekor a piac is ki szokott ürüllni juh-ból, szóval ha van felesleg el is lehet adni jó pénzért
Alien69
Rá kell feküdjek az állat tenyésztésre, 275 nyuszi semmire se elég, és a 300 juh is siralmas. Remélem, a kb 1000 bájital elég lesz valamire. (rózsaszín zselé természetesen tárazva)<#idiota><#vigyor5>

nekem összes tenyészállat 8, feladatnál van<#idiota>
jó lenne most már megcsinálni:S
én is ezt vártam már, de rá is vagyok készülve, most meg is vettem a rózsaszín zselé receptjén, amit ha megeszel 50 %-kal csökkenti a tenyésztési idõt, 8 órán keresztül.
ezazzzzzzz akkor kacsakatázom bájitalfákat😄
grebber
Királyság mindenki ezt várta már!Most el is fogy a 250szupertáp és a 300 bájital.De sajnos ugyse lesz állítom 1 db vattacukor barim sem pedig már az jön most 😞

Next PC upgrade: 2022

Szupertáp akció és Baby bumm

Üdv Farmerek!

Ez a hétvége sem telik el meglepetés nélkül számotokra.

Fantasztikus szupertáp akció vár benneteket, és szomszédaitokat. A lehetõségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Több ajánlattal is találkozhattok.

Amennyiben a különleges Szupertáp csomagot (legnagyobb csomag) vásároljátok meg , a szomszédaitok is kapnak majd a vásárlás pillanatában Tõletek ajándékba kettõ darab Szupertápot.

Türelem, ha nem is azonnal, de mindenkihez meg fog érkezni az ajándék szupertáp, akinek jár. (A két darab szupertáp két alkalomra kerül kézbesítésre.)
Mielõbb csapjatok le az ajánlatok egyikére, mert az akció rövid ideig tart.
Pontosan 2011.10.22, azaz szombat 10:00 -tõl 2011.10.23, azaz vasárnap 11:00 -ig.

És akkor még csak ez után jön az igazi Boom! Nem hasztalan a szupertáp beszerzése, hiszen egybõl alkalmatok lesz busásan kamatoztatni a vásárlásotokat!

Itt a nagy lehetõség kihasználni a Baby, Baby Boom napot, hiszen

a tenyészetekben ikrek születnek 24 órán át.

Ezek kétpetéjû ikrek, tehát nem feltétlenül hasonlítanak majd egymásra.

Az egyik újszülött a normál öröklési szabályok szerint fejlõdik, azonban a másik meglepetés, bármilyen lehet.

Használjátok ki az alkalmat, mert az akció
vasárnap, azaz 2011.10.23, 11:00 -tõl 2011.10.24, azaz hétfõ 11:00 -ig tart.

Ne feledjétek: a vasárnap 11 óra elõtt elindított tenyésztések, amiket már az akció keretén belül arattok le, ikreket adnak, azok viszont amiket az akción belül indítotok el, de utána arattok, nem adnak ikreket.

Nézzétek át a tenyésztési ismertetõket a GYIK-ben, hogy minél jobb eredményeket érjetek el.

Sok-sok újszülöttet és jó szórakozást kíván:A Farmerama csapata

We will never forget! WTC

Sziasztok! A mai pörgetésem 1 100% tp bónusz 24 órán át!

gyönyörködni benne😄

a szivárványfa meg tp-t ad
a mostani event két fájából az egyik farmon sikerült behúznom az ötödiket😞 - egy szerencsétlen tojásfa bezzeg nagy ívben kerül...

<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nagy f@szság, hogy pékségben mindenhez 10tojás kell
csak az elsõ szinten lévõket termelem, mert szerintem nem éri meg annyi tojást elb@szni, de így meg nem lehet haladni:S
Maximus4
A szivárvány olyan optikai jelenség, melyet az esõ- vagy páracseppek okoznak, mikor a fény prizmaszerûen megtörik rajtuk, és spektrumára bomlik. Az ív külsõ része vörös, míg a belsõ ibolya. Elõfordul az ún. dupla szivárvány is, amelynél egy másik, halványabb ív is látható, fordított színekkel. <#idiota>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nekem lett 1 szivárványfám,még a 2 titokzatos csemetébõl,amit a 2.szinten ad az õszi küldetés.Mire jó a szivárvány?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Megy az majd még max áron is, az a jó ár!<#nevetes1> Amúgy az egyik csemete nekem is tojásfa lett.<#banplz>

Be yourself, no matter what they say...

Ha végeztem az eventel akkor a megmaradt aranymakkokért jár majd valami az event végén?
Maximus4
Akinek van papagájtolla az most jó áron eladhatja!
Nálam most 1700-ért megy!

mázlista..bár én se panaszkodhatok, az egyik bájitalfa lett.
Maximus4
Mázlista!

Alien69
Két kis csemetébõl az egyik tojásfa lett. <#taps><#eljen>

Köszi <#eljen><#nevetes1>

Ready Player One

Maximus4
<#taps>

Nah most szántam rá magam hogy elköltsek majdnem 1 millát hogy meglegyen minden küldetés és megis VAN! <#vigyor5><#eljen>
Úgyis maradt még 4 millkám

Ready Player One

<#nevetes1> 10 eurón nem problémáztam sokat. kényelmes ha nincs idõm vagy nincs kedvem kattogtatni. a BP akkor cseszte fel az agyam amikor FA-ért kiváltottam a vetõ-aratógépet és fél nap után nem került a pajtába a cucc. ugyanúúgy 350 répám volt. közbe megcsináltam a másik accomom is az eventet.
Maximus4
Csak megvetted?😛

Az egyik accomon megvan a maci tök jópofa
Lóóóóógika <#eplus2> Szóval az van. ugyanis répát vetek és a befolyt lébõl olyanokat veszek (pl. datolya) ami a piaci ár 5x-öséért beadható az eventhez. reggelre megvan az egész. Ja! Szemét dolog, de robotprogram vet arat helyettem reggelig... Még a piacra is kiteszi helyettem a cuccot az elõre beállított áron <#nevetes1> A kalapácsos csávós eventben lett annyi fejlesztésem ki se tudom tenni. a csillagokkal állok csehül de most belehúzok csak építkezünk perpill
Alien69
Nézd, lógika. 1 milla anyagot kirakom a piacra. Mennyi lé jön belõle? Minimum, ha 1 saláta 1 píz, 1 tp(/4-s terület). Ergo, nem éri meg, még qrva hosszú távval számolva se, mert veszek belõle fejlesztéseket, vagy tenyészállatokat, és sokkal többet hoz vissza a konyhára.<#ravasz1>

Nekem még van 1 rakat gazdakörim és kellenek a csilik. Kell az uccsó 5 is beadom az 1millát. mondjuk ha tele leszek már csilivel akkor tuti én is arra várok bárcsak "nõne" a fa hogy tudjam majd mire költeni.
zmeor
meg jöhetne már valami amire a kb 600 csillagomat elkölthetem..

leszarom a konfigod...

zmeor
és akkor mit csinálsz a makkokkal?

mert tavaly is megmaradt...ezek szerint

leszarom a konfigod...

Lehet letölt valaki az egyik gépen. Én a zombis sorozatom feliratát várom 😊 a film má megvan.
nagyon nagy film!
Igen.Fõleg ha egyszerre megy .Nagyon tud lassítani.Valóban meghatározó a sávszélesség is.
Alien69
Szerintem, az utcsót tuti nem éri meg beadni. 1 milla pont, és kap érte egy kirakható macit az ember. <#ejnye1> Igaz, a legtöbbet adó TP-t ez adja eddig, asszem, mert 2 mezõt foglal csak el, 400 tp, de 20 (!!!) óra kell neki, ami qrva sokk.<#wow3> Pontosabban, kevés az 1 milla pontért cserébe, szerintem. <#idiota>

Nálunk 3 gép megy 1 netrõl. Mondjuk a sávszélességtõl is függ de a haver 100kb-os netrõl is elfarmozik.
Maximus4
Szerintem nem.Nálam 3 megy és nincs gond.Próbáld resetelni a modemet/routert ha van.Lehet elég lenne egy újraindítás is.

SHADOWEYES7
2 gép megy 1 netrõl,az is lehet hiba?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Igazán beválthatnák a makkokat 4000/db áron...<#nevetes1>

Be yourself, no matter what they say...

Val színû gyengécske a gép,vagy le van terhelve.
SHADOWEYES7
Lépkedek a sima farm és a bahama között és a bahamán a sima szántó alapja jön be! <#nemtudom>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nálam is rendben van.
Nálam is!

Maximus4
Nálam jó.

SHADOWEYES7
Nektek nem akadozik a játék?

Maximus4
Ha valaki elfelejtette volna:

A szüreti kosár tartalma a következõ:

50 Aranymakk
50 Szupertrágya
10 Kacsa Kata szupertrágya
5 almás cukkinis pite (miután az új recept)
5 sárgarépás-almás csatni (miután az új recept)

622 Ft
750 Ft sms-el.

A gazdaboltban vehetõ meg.

Maximus4
Nekem is csak ezért volt belõle 12 ezer.Remélem nem jön majd egy olyan event most,amihez kell😊

Gratula!

eddig is csak azért ültettem, mert "gyors" és jó a tp😊

közben falunapokkal is végeztem végre<#eljen>
Maximus4
Nézd meg el tudod-e adni a piacon jó áron.Vagy van-e mozgás egyáltalán a rózsánál.Gondolom nem nagyon akartál vele eddig sem kereskedni,szóval ha nem éri meg eladni akkor add be nyugodtan.

lett 30makkom, de viszont van 9000rózsám, inkább rózsát adjam be?