23542
-
#14036 1 kengurukarám
1 szentjánosbogár
1 retro lóistálló
1 szülinapi juhakol
1 retro kecskeól
1 denevérbarlang
1 DENEVÉRBARLANG NARANCS!
1 birkanyíró állomás
1 retró kaptár ++
Jó is, meg rossz is.
-
#14035 Banyek, Angórasimogatót pörgettem ki! -
Ironman2 #14034 Hát bakker! Szart sem érnek az ideiglenes e-mail cimek.Most csináltam egyet megint a hotmailon,.com végződésüt,és egyből jöttek az aranyak.D -
Balázs 17 #14033 15farmaranyért sárga meg + ól elég szemétség -
vicukax #14032 Denevérbarlang 1. szint: sárga
Retró rénszarvasistálló ++
4 Mormotavacok
Kengurukarám
Szülinapi akol
Retró kecskeól ++
Retró tyúkol ++
A nyereményem :) -
Ironman2 #14031 Na.Egy kicsit szórakoztam én is az ingyen farmarany szerzéssel.Megköszönöm MAxinak az önzetlen segítséget,és gratula a moderátori címhez! Az igazi email címhez rögtön odairták a farmaranyat,de az átmenetihez nem nagyon.Majd meglátjuk
-
Slimdave #14030 Maxi gratula!! Közben 80-as lettem, megköszönöm ha kijavítod!:) -
#14029 de szopás mert csak 1 lehet, egy ajándékot egyszer választhatsz -
#14028 Menj már!Nem kispályázol akkor:) -
hpelte #14027 az egyik kicsire én is vettem , majd reggelre kiderül mit dob a gép -
#14026 jah amugy van ám nekem már sárkánytojásom :) -
nekem is kell mormota!:) -
#14024 nah nekem ami fontos ezek lettek:
2 mormota
2 pillangó
denevér
kecsketejüzem
szentjános
pulyka++
és megint egy szülinapi juh -
benoken93 #14023 AHA! -
benoken93 #14022 Gondoltam berakom! Mormota szaporulati ideje:
Táppal: 13:00 óra
Táppal és vízzel: 10:23 óra
Szupertáppal: 06:30 óra
Szupertáppal és vízzel: 05:11 óra
A táp előállításához szükséges:
2 Alma
2 Répa
A szaporulati idő lejárta után jutalmatok 75 tapasztalatpont, és 1 mormota. -
#14021 Dehogy!A játékhoz semmi köze:)
Itt az sg-n lettem az. -
benoken93 #14020 Maxi amúgy ez a moderátor dolog ez mit csinálhat? Beleszólhat bizonyos dolgokba? Mint például , hogy adjanak ki mormotát meg ilyesmiket? A választ előre is köszönöm! -
hpelte #14019 kb ezért nem vettem én se, de lehet a kicsiken megpróbálom -
#14018 LOL.Na mostmár biztos én vagyok csak elátkozva,
Haverom elhagyott farmján mondom leszarom ugyse kell semmi másra fa veszek neki 2 fostartályt hátha lesz valami jó neki azt már átküldöm magamnak.
A 2-ből mormotavacok + pillangó a büdös életbe csak nekem nem ad soha jókat :( -
Andrea770422 #14017 Szerintem se lehet okom panaszra! Reggelre vettem még 3-at. Talán lesz még egy mormota benne remélem. -
#14016 Nagy grat!A mormotára irigykedem:) -
Andrea770422 #14015 ezek lettek: pillangó
mormota
szülinapi akol
retró lóistálló és disznó
-
ATIKA5 #14014 Hello mindenkinek rénszarvast majd elfogadnék csere napon szent janit kengurut denevért jávort tdok adni érte ha érdekel valakit az ajánlat akk ATIKA1992 gazda névre küldjön majd baglyot ;) addig is további jó gazdálkodást mindenkinek:) -
Ironman2 #14013 1 mókusodú
1 jávorszarvaskifutó -
#14012 Köszi:)
De azért vettem még 4-et reggelre.Mormota még hiányzik:) -
Janoooo #14011 Azért nagy nehezen neked is meglett amit akartál (pillangó). Gratula -
#14010 rendben, akkor kérném pmben a másik linket :)
de csak leghamarabb hétfőn állok neki kipróbálni de akkor én beírom minden sikeremet ipvel együtt -
#14009 1 rertro szamár +
1 denevér
1 kenguru
1 retro méh +
1 pillangó -
#14008 Ha vásárolni akarok akkor muszáj csinálni:)
Van egy másik ip-s listás oldal amit találtam,ott ország szerint lehet keresni.Ugyanazok az ip-k vannak abba is,de egyszerűbb keresni.Ha akarod elküldöm PM-be.Nekem csak ritkán szokott olyan lenni,hogy nem megy valamelyik ip.
Ezért lenne jó ha segítenénk egymásnak,de néha az az érzésem amikor beirkálom,hogy ez vagy az sikerült,mintha magamba beszélnék,pedig mások miatt írom csak le,nem azért,hogy verjem a nyálam:)
Ezentúl is segítek bárkinek aki kéri és persze ha tudok:)
-
Andrea770422 #14007 -
#14006 Köszönöm mindenkinek!:) -
hpelte #14005 mondogassátok csak...nagy a kísértés hogy vegyek párat -
Janoooo #14004 Én vettem 6db titokzatos tenyészetet. Ezek lettek belőlük:
Jávorszarvas kifutó
Szentjánosbogár röptető
Mormotavacok
Pillangókert
Tyúkól Sárga
Szamáristálló XL
Szerintem ez nagyon jól sikerült. :D -
topi007 #14003 maxi örülünk a sikerednek -
hpelte #14002 gratula!azért remélem itt se hagysz el minket!! -
#14001 Haver elhagyott farmjára vettem 2 titokzatos cundert hátha több szerencséje lesz mint nekem és akkor majd jól átküldöm őket cserénél magamhoz :D -
Gólya #14000 -
#13999 hajrá, csap oda a noboknak :D
amúgy hogy bírod idegekkel ezt az ingyen fa szerzést? régebben nekem ment simán, mikor programmal változtattam meg ipmet, az okés is volt,
most csináltam te módszereddel, de felbaszott mikor kb minden 10. ip működött csak a listából.. eléggé szívás így ez, hagytam is a fenébe.. :( -
vidu01 #13998 gratu! -
benoken93 #13997 Megérdemelted! Szerintem itt mindenki így gondolja! Én amikor regisztráltam és először hivatalosan is beléptem nem az volt , hogy ez nem tud semmit menjen a francba! Hanem rögtön te is Maxi és mindenki más is segített nekem! És én ezt köszönöm!