Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be yourself, no matter what they say...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Next PC upgrade: 2022
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
most megpróbáltam azt, hogy 3sima tyúk és egy kendermagos és kaptam 7bögyös tyúkot a tízenx tenyészetbõl😊
Volt 380 szupertápom meg 380 bájitalom. És minden elfogyott. 😞
Legjobbak amik lettek:
Nyúl: Hótapsifüles
Bari: Göndörbari
Tyúk: Dísztyúk
Boci: Alpesi tehén
Leginkább a nyulakkal foglalkozok.
3sima juh + 1csupasz = göndör+pulcsis bari<#nyes>#nyes>
Amúgy, nekem már vége is. Van még 7 tápom, oszt csókolom. Volt 500 felett, azt hittem, kitart reggelig, de nem. Igaz, kijött 2 fejlesztés, és lenne még 2-re elegendõ, csak ugye most már barkács cuccból a FA, ami szokás szerint hiányzik.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
engem a nyulak nem szeretnek...épp csak kettõt kapok a köv. szintûbõl
bezzeg a tyúkok meg a birkák... tyúkból pl. több van most, mint amennyivel indultam (alapot küldök szobára) - visszajön a négy berakott plusz egy-két kivétellel még kettõt hozzárak a játék😊
birkáknál úgyszintén jó a helyzet
tehenek átlagosan mûködnek...van amikor hármat kapok, van amikor négyet
Jöhetnek még ilyen ötletek!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
20% al a tenyésztés végén visszakapsz 4 normál állatot.
De csak FEHÉRET rohadjon el. Nekem az a normál amibõl kezdem az adott tenyésztést.. erre a 4 feketére ad egy 1 csupaszt és a végén 4 fehéret ....
leszarom a konfigod...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem lesz így soha vattacukorbarim<#rinya>#rinya>
leszarom a konfigod...
már csak 427 csillagom maradt 😞
tuti hogy az újak majd ilyen 100 csillagosak lesznek .
leszarom a konfigod...

Adj’ Isten Gazdák!
Hamarosan ünnepeljük hazánk egyik legfontosabb, az 1956-os, sztálinista diktatúra, valamint a szovjet megszállás elleni forradalom emlékének tiszteletére 1989. óta minden évben megtartott nemzeti ünnepét.
Ezen a vasárnapon, azaz 2011. Október 23-án délután az alábbi fórumjátékokat fogjuk megrendezni, és hogy még izgalmasabbá tegyük a dolgot, igen-igen értékes dolgokat lehet nyerni.
Fórum kvíz
Képes-bújócska
Mi látható a képen?
Részleteket csak holnap délelõtt árulunk el 😛"
(vagyis ma, 23-án délelõtt - ez egy tegnapi hír)
A kettõ között a tizedes pont-vesszõ CSAK a különbség, meg 299700 PÉNZ. Illetve, pl most vettem 600-rt festékpalettát, és vissza raktam 900 felett. Ergo, nekem került 660-ba, és elvitték kb 1 perc múlva tõlem az emelt áron. Láttam a piacon 3-rt (!!!) kirakva tojást (persze ez régen volt, de akkor is), igaz, sajna azt nem tudtam elcsípni. De a lényeg, ha nem használja valaki az 1,75-s szorzót, hanem mondjuk alap áron rak ki cuccot, kész fõnyeremény. Csak, ki kell fogni. A "termények"-nél ez relative tuti üzlet, ha elõre kiszámolod, mennyiért lehet max kirakni valamit, és ha elkapod jóval olcsóbban, nyersz a bóton. <#vigyor>#vigyor>