Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Óóó hogy az a... én meg beadtam az összes makkomat ebbõl csináltam meg az utolsó 2 szintet... Most akkor van kemény 21 óránk megcsinálni ezt a feladat sort vagy késõbb is lehet madj kapni makkot? Mert a küldin nem látom írva hogy csak most, vagy mi szokott lenni mikor ideiglenes eventes...
Há' egy kicsit sok makk kõne...<#action>

Be yourself, no matter what they say...

hivatalos információ nincs...ma valamikor (az igazat megvallva én délra számítottam.)
Mikor kezdõdik ez az Arany makk bedobálós feladatsor?

Maximus4
Köszi.Természetesen a répás kenyér is kimaradt,de azt is pótoltam,mert a hivatalos faq-ba persze nincs benne.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Életem legrosszabb bébi bumja volt ez.Nemhogy vattacukor de még csillog juhom sem lett 😞

Next PC upgrade: 2022

ToCsEk
maxi, terméktáblázatban a töklekvárt kihagytad

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

zmeor
én kb 900 000 cspt szedtem össze.

leszarom a konfigod...

Maximus4
Eddig ez a legjobb😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

megellettek a drágáim

most megpróbáltam azt, hogy 3sima tyúk és egy kendermagos és kaptam 7bögyös tyúkot a tízenx tenyészetbõl😊
Én 26 tenyészettel nyomtam. 😊
Volt 380 szupertápom meg 380 bájitalom. És minden elfogyott. 😞
Legjobbak amik lettek:
Nyúl: Hótapsifüles
Bari: Göndörbari
Tyúk: Dísztyúk
Boci: Alpesi tehén

Leginkább a nyulakkal foglalkozok.

eddigi legjobb

3sima juh + 1csupasz = göndör+pulcsis bari<#nyes>
Alien69
? Legalább 2 állatot kapsz? Mennyi házzal nyomod?
Amúgy, nekem már vége is. Van még 7 tápom, oszt csókolom. Volt 500 felett, azt hittem, kitart reggelig, de nem. Igaz, kijött 2 fejlesztés, és lenne még 2-re elegendõ, csak ugye most már barkács cuccból a FA, ami szokás szerint hiányzik.

Maximus4
Téged nagyon nem szeret a játék 😄

grebber
Már nem tudom hányadik roundot nyomom és eddig fehérbõl csak barna lett.Szerintem nem is kurok el több tápot meg italt fölösleges.

Alien69
Jaja, 4db van jelenleg (+4 alap), de már megvan a következõre is, csak ugye meg kell várni, míg "beérik". Nem pályázok arany birkára/nyúlra, meg a többire se. Elégséges a narancs, és piros fejlesztések. Tyúkosból pl a piros is meg van már, csak reggelig várnom kell a felrakással. <#vigyor>

Maximus4
Angórasimogató 2.szintû.

hmm..szomszi, az a gombatetõs micsoda?

Alien69
Ismét, 4 nyúl, egy barna bak, egy csupasz, két alap nyuszi. <#vigyor1><#eljen>

Alien69
Én sajátra. Tölgyesemre KELL még fejlesztés:
Direkt link

az a baj, h eladni nem nagyon éri meg a tenyésztett állatokat... vagy Ti saját felhasználásra szaporítotok?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

4 alap tyúkból 4 alpesi birka!<#banplz>

négy fehér juh: egy barna egy göndör
Alien69
4 alap nyúl: egy barnabak, és egy gyáva gyusz. <#eljen><#taps>

3tehén és egy tarka = alpesi nemrossz😊
<#taps>
engem a nyulak nem szeretnek...épp csak kettõt kapok a köv. szintûbõl
bezzeg a tyúkok meg a birkák... tyúkból pl. több van most, mint amennyivel indultam (alapot küldök szobára) - visszajön a négy berakott plusz egy-két kivétellel még kettõt hozzárak a játék😊
birkáknál úgyszintén jó a helyzet
tehenek átlagosan mûködnek...van amikor hármat kapok, van amikor négyet

örülünk ha örülsz, másnak is lettek jók?

Maximus4
Én köszönöm neked!
Jöhetnek még ilyen ötletek!

zmeor
köszönjük! <#worship>

leszarom a konfigod...

Alien69
4 barna tyúkból: 1 bögyös, és egy SZTÁR tyúk, YEAH! <#taps><#eljen>

Maximus4
Frissítettem a faq.-ot és bekerült a banner alá a terméktáblázat!

szerintem a baby-boom-ra akarja felhívni a figyelmet, csak a 3 tenyészthetõ állat van rajta, meg 1 + jel 😊 de gondolom nemsoká klikkelhetõ lesz, és írni is fogják valahol

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Alien69
Ja, aha. Hát, azt se fogom a büdös életbe megcsinálni. Adjon be a franc qrva nehezen kitenyésztett állatokat, fõleg, hogy KOMOLY pénz összegbe kerül a táp. Azok a feladatok max addig érdekelnek, ameddig az alap állatokat kell bele adni, igaz, ebbe azért még bele fér az elsõ 2-3 szint, de mondjuk a birkásnál pl csupasz juhot nehogymá beadjak. Annak piaci értéke is fél milla. Inkább rakom fejlesztésbe, mert az hoz pénzt vissza. Majd, ha már végképp rohadásig leszek ilyen állatokkal, vagy annyi pénzem lesz, hogy nem tudja megjeleníteni a sok számot, na akkor majd esetleg ha kell, veszek a piacon olcsóért, és azt esetleg beadom. Addig jól elvan ott az event. Ráadásul csillag se kell már, mert csak a szabadságos rész hiányzik, de az még nem érint. Azaz, meg lesz a tölgy teljesen, és utána egyenlõre semmi sincsen. <#ravasz1><#idiota>

de a birkanyáj feladatsorba kell
Alien69
Az mire jó? Már, a vattacukorbari? Me ugye, a juhakolt a legfeleslegesebb csinálni. Ugyanis, a NARANCSSÁRGA juhakolt megveheted RENDESEN a boltba is 160FA-ért. Annyiért tuti nem fejleszted ki még babybum idején se, max véletlenül. A vattacukornak semmi értelme, csak pazarlás. <#vigyor>

zmeor
ez meg mekkora átbaszás!!!:

20% al a tenyésztés végén visszakapsz 4 normál állatot.

De csak FEHÉRET rohadjon el. Nekem az a normál amibõl kezdem az adott tenyésztést.. erre a 4 feketére ad egy 1 csupaszt és a végén 4 fehéret ....

leszarom a konfigod...

Mi ez a röpködõ léghajó a város felett? Amúgy kész az event

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

majd megfordul, és dob a rendszer jobbat is
grebber
Nesze neked bébi bum fehérekbõl csak köcsög barnák lettek hiába van a fán is beváltva minden. 😞
Nem lesz így soha vattacukorbarim<#rinya>

Alien69
No, hát errõl beszéltem, nyuszó-muszó, hogyan tudtál VOLNA spúrolni, de mindegy, mert minek is beszéljek, ha NEm érted. <#ravasz1><#idiota>

zmeor
nincs hát, de azért mondom nem sietek hogy már 11:01 kor tudjak "aratni" 😄

leszarom a konfigod...

Alien69
Persze. de annyi cuccod is van, hogy ezt 24 órán át tudod csinálni??? <#fejvakaras><#eplus2>

zmeor
nah kioldottam a fa bal oldalát..

már csak 427 csillagom maradt 😞
tuti hogy az újak majd ilyen 100 csillagosak lesznek .

leszarom a konfigod...

én is most számoltam, ha 10 helyen tenyésztek lekvár+4 bájital akkor kb 6 óra alatt elfogy az összes szupertápom
zmeor
nekem 10 perc se mire egy kifejlõdik szal annyira nem sietek 😊

leszarom a konfigod...

arra figyeljetek, hogy elöszõr egyétek meg a lekvárt és utána tegyétek be az elsõ kört
Alien69
Aki bébi bumozik, az ugye már berakta a rózsaszín zselét, és berakta az állatokat is! Ugyanis, 11 elõtt berakott állatok, melyek 11 után lesznek készen, már bele számítanak! Aki spórolni akart/akar bájitallal, itt még lehet! <#zavart1>

Maximus4
Meg ez a kép!😛

"Október 23: Ünnepeljünk együtt a Farmerama-ban!
Adj’ Isten Gazdák!

Hamarosan ünnepeljük hazánk egyik legfontosabb, az 1956-os, sztálinista diktatúra, valamint a szovjet megszállás elleni forradalom emlékének tiszteletére 1989. óta minden évben megtartott nemzeti ünnepét.

Ezen a vasárnapon, azaz 2011. Október 23-án délután az alábbi fórumjátékokat fogjuk megrendezni, és hogy még izgalmasabbá tegyük a dolgot, igen-igen értékes dolgokat lehet nyerni.
Fórum kvíz
Képes-bújócska
Mi látható a képen?
Részleteket csak holnap délelõtt árulunk el 😛"
(vagyis ma, 23-án délelõtt - ez egy tegnapi hír)

Alien69
A piac olyan, hogy qrvára kell figyelni, mert kocsog a rendszer. Ki tudsz rakni shimán valamit véletlenûl 300,000-ért is, meg 300.000-rt IS. <#wow3>
A kettõ között a tizedes pont-vesszõ CSAK a különbség, meg 299700 PÉNZ. Illetve, pl most vettem 600-rt festékpalettát, és vissza raktam 900 felett. Ergo, nekem került 660-ba, és elvitték kb 1 perc múlva tõlem az emelt áron. Láttam a piacon 3-rt (!!!) kirakva tojást (persze ez régen volt, de akkor is), igaz, sajna azt nem tudtam elcsípni. De a lényeg, ha nem használja valaki az 1,75-s szorzót, hanem mondjuk alap áron rak ki cuccot, kész fõnyeremény. Csak, ki kell fogni. A "termények"-nél ez relative tuti üzlet, ha elõre kiszámolod, mennyiért lehet max kirakni valamit, és ha elkapod jóval olcsóbban, nyersz a bóton. <#vigyor>