Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mi? Hogy kiraktak megint egy vér gyenge új eventet? Számok alapján simán meglesz!
Megyek sírók is,hogy legyen már olyan komoly mint múltkor ahol 4x felröppenön múlt a dolog.

Next PC upgrade: 2022

jojo
Nem baj az ha megvan az event, legalább tudok haladni mással is, mi abba a rossz?
Bahama kincses szigete kész, 2 buddha maradt megoldásra, de gyûlik rá az aranybanán! 😄
3 területen lehet termelni, az 1750db 4.30 óránként, azaz napi 7000db simán kész van, 3 napos ez is, kivéve a felröppenõt.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

nagyon sokan "sírtak" a hivatalosban, hogy milyen kis limonádé eventek vannak, meg dicsekedtek már két-három nappal a kezdés után, hogy kész vannak - itt az eredménye...

Maximus4
Most olvastam,ha vége ennek az eventnek,másnap kezdõdik a következõ😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

fáraszt...<#unalmas>

...................................................................

Maximus4
Plusz itt a topikba egy kattintás és máris látható az összes event.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

pedig egyszerû...

ezt a két linket ha elmented, máris beljebb vagy<#wink>

egyik

másik

jojo
Nem is értem az egészet, átnyaltam az ismert fórumrészeket, de nem találtam ;(
Fel is bosszantott rendesen, Köszönöm ! <#szomoru1>

Maximus4

itt az event leírása

és már tegnap fent volt a hivataloson

lehet poénkodni, hogy olyat ti nem olvastok, csak akkor ne is panaszkodjatok, hogy nem tudtok semmirõl

grebber
"gondolom persze a ranglistások már bevásároltak rá rendesen!" Sírva röhögök<#nevetes2>

jojo
Üdv Farmerek!

Sokak vágyát igyekszünk teljesíteni azáltal, hogy egy nagyjából tervezhetõ menetrendet teszünk közzé számotokra az elkövetkezendõ eseményekrõl.

Valentin event: február 12 - február 19.

Tud valaki errõl valamit?
Kerestem, de sajna semmi hír róla, a sima felhasználóknak, gondolom persze a ranglistások már bevásároltak rá rendesen!

grebber
Igen megkaptam a brazil diófát de ott már vissza is írtam!

gyanús is voltál, hogy-hogy nincs bagolyvárad...

de ha már itt tartunk,nekem van bagolyvár, kutya, róka, borz, pocok, pillangó.. ki tudja, mire lesz jó,ha más nem, majd egy gõzösre felrakni 😊
nekem vakond kéne

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

nem olyan bagolyról volt szó te 😄

van bagolyváram,hova küldjem? már ha még aktuális...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

megkaptad?

rendben

grebber
Megkaptam, visszaírtam!

küldtem levelet a farmodra, szólj ha megkaptad, utána küldöm a cuccot

Maximus4
Biztos megkapom.Köszönöm szépen!<#worship>

Ja és ha valakinek van fölösleges struccászati TSZ és kecsketejüzeme,azt korlátlan mennyiségbe érdekel😊

tonyr
Ugyan, alap hogy küldöm, nem várok feltétlen cserébe terméket 😊
Elküldtem, remélem megkapod!

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Egy macskám van,az is le van rakva😞 Gránátom szintén nincs.
Ha nem kell neked így,hogy nem tudok érte semmit adni,akkor köszönettel elfogadom az általad említett farmra küldeheted.
Köszönöm!

grebber
Részemrõl a kókuszpálma xxl elküldve!

tonyr
Teljesen igazad van, én is csak a jobbakat irtam, mert túl sok a felesleges cumó 😊

cicád van felesleges, vagy gránátalmafa ?

Ha nincs akkor nem kell semmi sem cserébe, amúgy sem fontos semmi sem, hisz ezek nélkül is pörög a farm 😄

maximus4 -es farmodra küldjem a virágdrótot, hogy belegabalyodj ? (:

ment!

grebber barátunk még nem írt vissza, lehet nem is magyar... majd este írok neki angolul....

Maximus4
Nem tudom mind leírni,fõleg,hogy fogalmam sincs,hogy mi nem "kell".Ha mondasz valamit akkor megnézem,hogy van-e.

grebber
Brazil dió jöhet van kókusz xxl-em!

van még 1 brazildió fám, cserébe banán xxl vagy kókusz xxl kéne.

tonyr
Nem kell cserébe semmi, de ha gondolod leirhatod mi az ami nagyon nem kell Neked...
Melyik farmodra küldjem ?

grebber
Nincs!

Ennyire le lenne terhelve a rendszer? Semmit nem kaptam meg amit cseréltem.

Maximus4
Nem,mivel a felajanló nem reagált a kérdésre.Sajna nekem is csak egy tanodám van😞

ellenben...tanodája senkinek nincs elfekvõben?

már a cserepanelen is megemeltem az árát, de még mindig nem botlott bele senki 😞

van már gránátalmád? ha nincs, szólj...

csaaaak????

tudod te, hogy azok az órák mennyibe' vannak????

kaptál már drótfát szomszi? ha nem, küldj baglyot vagy itt is írhatod - meg még a további óhajokat is 😊
(bocs, csak nem voltam ma itthon)

Törölt felhasználó
Kecsketejfa nekem is kellene, tudok érte adni japánakácot, sófát.
a felhõt még csak mostanában kezdtem, oda elég sok minden kéne, ha valaki tud küldeni:

kapura rúgás, kivetítés, balettos tyúk, sapkás tyúk, monoklis tyúk, romantikus hinta, tüzes szerelem, tojásfürkész, húsvéti ketyere, egyszarvú játékóra, körhinta játékóra, balerina játékóra, tejturmix bár, fagyiágyú, holo-hold, ûrbéli meglepetés, rakéta szimulátor, hu-hu!, meglepetés manó, mézeskalács-ház

csak ennyi 😊

grebber
Ha a levélre se volt képes visszaírni elfelejtheted 😞

A nevem mellé nem lehetne nekem is kitenni a farm nevemet: tevehajcsár hogy máskor ilyen ne legyen?

írok neki, hogy küldje vissza, hátha megteszi 😊

grebber
Akkor az bukta hamar cselekedtél <#rinya> tevehajcsár a farmnevem

grebber névre küldtem, és elõtte egy levelet is, azt se kaptad meg?

Maximus4
Nem vártam meg,elküldtem én is.

grebber
Tojásfa vagy tehéntejfa kell valakinek?

aha, de várd meg, míg megkapod. Elküldtem!

Maximus4
Van.maximus4-re kérném.Neked a gettobuxa-ra kell?

pisztácia, ha van. milyen névre?

grebber
Köszönöm, remélem egyszer meg is kapom mert azóta se jött meg!

Maximus4
Na és te a kecsketejért?

nekem ami van: só, cukor, tehéntej, kecsketej, japánakác
állatokból nincs szinte semmim, mindent feltettem a gõzösre...