23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Balázs 17
    hétvégén max:D
  • Gólya #15357
    jaja...az kéne már nagyon
    mivel lehetne vajon rávenni őket?

pedig arról volt szó, hogy visszatérő lesz - már azt se bánnám, ha tényleg FA-ért lehetne venni opciót a kereskedéshez meg az ajándékozáshoz
  • benoken93
    Minek baby bumm! Csere-bere kéne!
  • Gólya #15355
    a baby boom-nak nem az a lényege, hogy magasabb szintű lesz a tenyésztett állat
    itt min. két állat lesz a tenyésztésből, ebből egy a norma szerinti - tehát eggyel magasabb szintű, mint a tenyésztésbe rakott állatok, a másik viszont bármilyen lehet - akár két-három szinttel magasabb is, ha bejön
    ha pedig a tölgyön kiváltottad a plusz tenyészállat-bébik lehetőségét, akkor egy tenyésztésből akár hét állatod is lehet
  • grebber
    Hálisten nem érint!Most is tudom baby boomolni ugyanazt adja úgyis!Már évek óta!A következőt és kész!
  • Gólya #15353
    Adj' Isten Gazdák! Üdvözlet Farmerek!

Újabb akciók érkeznek:

Szupertáp akció

2011. december 28-án, szerdán 10:00-órától 2011. december 29-én, csütörtökön 11:00-óráig.

Baby Boom

A tenyészetekben ikrek születnek 24 órán át.
    Ezek kétpetéjű ikrek, tehát nem feltétlenül hasonlítanak majd egymásra.

Az egyik újszülött a normál öröklődési szabályok szerint fejlődik, azonban a másik meglepetés, bármilyen lehet.

Ne feledjétek: az akció napján 10 óra előtt elindított tenyésztések, amiket már az akció keretén belül arattok le, ikreket adnak, azok viszont amiket az akción belül indítotok el, de utána arattok, nem adnak ikreket.

• Trubi15
    Sziasztok! Majoranna67 vagyok a 68 szinten sos keresek szomszédot megszünoik valamejik szomszédom és nem akarom elvesziteni a tisztásom egy részét.

• np
    Tegnap este én is befejeztem az eventet. A megmaradt hópelyheket a végén be váltják? Maradt 7000 db.
  • Jozi1974
    Mindent meg lehet csinálni szerintem mindet, ha még nekem is megy :)
  • Gólya #15349
    jégvirág (7 órás) kellett a turbópocokhoz (tp-t ad), jázmin (5 órás) kellett a karácsonyi nyúlhoz (ez ad egyedül csp-t!) és hóvirág (3 órás) a jégszoborhoz, ami szintén tp-t ad:)

még annyi az egészhez, hogy a szán ad a legtöbbet - 11 óránként 280 tp-t - és ahhoz hópehely + barkácscucc kellett (a hópehelyhez viszont a hóvirág volt a legjobb, szóval....:D)

de hogy ő mit akart, azt úgyis ő tudja:)
  • Maximus4
    Szerintem arra gondolt,hogy a hóvirág csak csp-s ajándékokat ad,de neki inkább a tp-sek kellenek,ezért kezdett a nagyobb idejűvel.
  • Gólya #15347
    ezt hogy érted?

karácsonyi nyúl - 12 óránként 235 csp
    hóangyal - 13 óránként 230 tp
    turbópocok - 12 óránként 275 tp
    jégszobor - 13.30 óránként 265 tp
    száguldó szán - 11 óránként 280 tp
    Hapci a hóember - 12 óránként 222 tp

akárhogy nézem, a tp-t adók vannak többségben...5/1 az arány...
  • zmeor
    akkor is szemetek :)

én a jégvirággal kezdtem, mert a többi ültetős ajándék az csak CSP-t ad, ami még gázabb, mint a TP-s ajándék
  • Gólya #15345
    sőt arról is volt szó, hogy a hóvirág adja a legtöbbet, vagyis érdemes volt azzal indulni
  • Maximus4
    Ez le volt írva az eventnél.
  • zmeor
    mekkora szemetek, ha nem az új növényekből ültetek, akkor egy gramm hópelyhet sem kapok....
  • Jozi1974

Our system has detected unusual activity from your computer or IP. We encourage you to review the list of your transactions for unauthorized use. If you are still unable to access RadiumOne Social offers after a 24-hour period, please request Customer Care assistance.

We apologize for the inconvenience
  • Jozi1974
    Elsőknél még fordítottam, de a végén már csak nyomkodtam, ha nem lépek ki némelyikből még most is válaszolgatnék.
  • Balázs 17
    és abból mennyit értettél?
  • Jozi1974
    Én ma 5-öt és semmi , de válaszoltam már 500 kérdésre az tuti :)
  • Ironman2
    Nekem is volt ilyen már.Fontos az email választás is.Amit én használok a mail.com az nagyon jó szerver.Igaz kicsit várni kell mig beérkezik az email,de van benne spamszürő is.Igazán profin kezeli az emaileket

Ja,és azonnal törlődik a regisztráció,nem úgy mint a többinél,hogy órák,vagy napok mulva törlődik (még a google is lefordítja!)
  • gettobuxa
    én ma 6 amerikai ajánlatot nyomtam végig, 0 aranyat kaptam eddig... már 2 óra eltetlt, szóval lehet, hogy ennyi volt. ezért utálom ezt az egészet, 1x lenne időm ilyesmire, akkor sem jön össze semmi...
  • Jozi1974
    Bele lehet őrülni ebbe a végeláthatatlan oldalszámú regisztrációs kérdésekbe :)
  • Ironman2
    Azt nálam is kiszokta irni néha,ilyenkor frissiteni kell az oldalt többször
  • Jozi1974
    Az a legutálatosabb az egészben mikor elinídok egy regisztrálást, és a 3. oldalra lépéskor meg kiírja hogy :
    " A proxyszerverhez való kapcsolódás sikertelen"
    És lehet elölről kezdeni vagy bukta az egész. Ráadásul néha olyan sebességgel megy mint anno az 56kilos betárcsázós modemmel :)
  • Maximus4
    Az is egy megoldás,legalább kiderülne amit olvastam.
    De van egy másik is,virtuális oprendszer.
  • Jozi1974
    Arra is gondoltam , hogy van egy régi 200gigás hdd-m, felrakok arra egy alap windows-t , aztán letöltök minden telepítőset, ha vírusos ha nem, aztán meg format.

Vagy hülyeség ?
  • Maximus4
    Lövésem sincs.Ha nekem lenne ilyen gondom,tuti kipróbálnék mindent.
  • Ironman2
    Vagy lehet hogy elég a böngészőt reinstallálni,nem?
  • Maximus4
    Valahol azt olvastam,hogy erre csak egy megoldás van,win reinstall,de nem tudom,hogy megéri-e és,hogy ez 100%-ig így van.
  • Ironman2
    Szerintem feketelistára kerültél,észrevettek,és most hamarosan jön majd 2 feketeruhás ember napszemüvegben.Ne nyiss ajtót senkinek se!
  • Jozi1974
    Semmi ilyesmi program nem fut, a poén az hogy először még jó volt a Sponsor is.
    Semmit nem változtattam azóta, csak az IP-ket próbálgattam , ezért nem értem hogy most mi lehet.
  • Ironman2
    Megvan a 4.varjútojásom
  • Balázs 17
    akkor se lesz jó, mert nekem is ez a gondom sajnos és persze a legjobb ajánlatok sponsorpayen vannak:S
  • Ironman2
    Próbáld meg addig kikapcsolni a tüzfalat alul a kicsi ikonnál,ha jól emléxem.Nekem Avstom van,és be van kapcsolva a tüzfal.Vagy az is lehet hogy olyan programot futtatsz ami használja az adott portokat.Állits le minden felesleges programot(msn,skype,xfire,steam)
  • Jozi1974
    NOD32
  • Ironman2
    Milyen virusírtód van?
  • Jozi1974
    Ehh ez nagyon kicsi lett, de 20 kilonál kisebbnek kellett lenni a képnek :(
    középen van az üzenet, ahol a free-t kell kiválasztani, az alatt.
  • Jozi1974
    [IMG]http://[/IMG]
  • Jozi1974
    Tudom, akkor úgy kérdezem hogy , van sok IP:PORT a listában de ebből csak azok mentek eddig aminek 3128 a vége , ha olyat választottam ami pl IP:8080 az nem ment , kiírta hogy a lap nem érhető el.