23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Vegyél a piacon és meg tudod enni.Potom 200 ezer darabja.
  • Ironman2
    Csak töklekvárt tudok,mert a csatni még nem elérhető nálam
  • zmeor
    az 1x1 es terület az jobb mint a 2x2?
  • Maximus4
    Ha eszel mellé csatnit és töklekvárt.
  • Ironman2
    Akkor most rakjak le 1x1-es területeket? A lóhere miatt?
  • Maximus4
    Nekem csak annyi bajom van ezzel,hogy valami nagy durranást vártam,már karácsony előtt is,nemhogy most.
    Tudom nevetségesen hangzik,de ez az event nem méltó az ünnepekhez,ahogy az előző sem volt az.
    Minden event ugyanaz,csak a körités más,nem hiszem,hogy nem lehet valami újat kitalálni.Ahogy a piacon is tudtak változtatni,úgy az eventek lebonyolításában is lehetne fejleszteni.
  • Gólya #15393
    egy hét alatt simán meg lehet csinálni
    ha jól számoltam, lóhere kell 4500, ólomvirág 6700 - a többi tényleg megvan - persze akinek már olyan szinten van a farmja meg a sziget is megvan
    tenyészállat meg eddig még talán nem is volt nyereményként
  • grebber
    Mivan veletek?Jó ez ha nem néztem el el semmit amik a termelésen kivül minden más beadandó dolog hurka és már most rendelkezésre áll!
  • benoken93
    Te jó Isten! Ilyen eventet én még nem pipáltam! Ilyen hülyeségeket nem lehet kitalálni! Gratulálok BP!
  • szjuca
    Így hátha jobb.
  • Maximus4
    Megérkezett a szép jutalmat ígérő event!Rohadjanak meg komolyan,hogy megint ilyen semmitmondó eventtel szúrják ki a szemünket!
    Bravo BP!
  • Gólya #15387
    Maxi: LúdAnyó18 mától 79. szinten küzd - köszi!
  • Balázs 17
    amúgy a karácsonyfa "termése" minek?? vagy kellett valamibe csak lemaradtam?
  • Jozi1974
    Lehet már olvastátok, de azért berakom hátha érdekel valakit.
    Ezt egy Facebook oldalon találtam :

" --------------
    Szilveszteri event német fordítása !
    1. Az állatok örömükben ugrálnak! Közeleg az újév, és vele együtt a legőröltebb ünnep az országban, és neked kell lenned a házigazdának!
    2. A nyulak szorgosan gyűjtik a napraforgót, míg a birkák a tulipánt. Minden pulyka nagy lelkesedéssel keveri a szivárvány minden színében pompázó festéket. A dekoráció csodálatos lesz. Segíts összegyűjteni minden szükséges dolgot!
    3. A lóherét a sertések jó hangulatban eszik meg. Mostmár csak a lóhere-dekoráció hiányzik.
    4. A kecskék és a nyulak ismét zsákbanfutást rendeztek. Sajnos az útvonal átívelt az ólommal bevetett földeken. Zuzka Koza kijelentette, hogy érte őt néme veszteség, de végül a nyúl nyert a versenyben.
    5. Nagy eseményre készül mindenki. Valami édes desszertet is kérnek. A legjobb ajánlatot a lápi pócok adták, kandírozott almát. Miért is ne?
    6. Gosk, a legjobb énekes a kacsák közt és párja DJ P. a papagáj énekeseket keres a kísérő kórusba. Keress néhány angyali hangú énekest!
    7. József, a tüzes birka esküvőre készül Rezkaval. Az ünnepre tűzliliomot és rózsát kérnek.
    8. Rezka őrülten rázza a tejkoktélokat. Több kupac alkatrészt kér, és szállíts neki kakaót és vaníliát is. Meg ne feledkezz arról, hogy mindenkiről legyen egy szilveszteri kép!
    9. Balra még mindig a szilveszteri előadás műsora készül - egyre jobban hasonlít egy ismert építészeti műremekre. Ló, pulyka és disznó állítpiramist próbál létrehozni. Segíts további szereplők felkutatásában!
    A pletykák szerint 30 -án kezdődik , és 01 .06 ig tart !

" --------------

Nagyjából benne van mi kell majd . HA IGAZ !!
  • zmeor
    így igaz...

engem is csak bosszant.
  • ATIKA5
    Köszönöm a választ megpróbálom, a piacról meg ink. nem is beszélek azt már megszoktam a sok farmaranyas eventek helyett megcsinálhatnák normálisra az egészet
  • Maximus4
    Frissítsd a flashplayer-t,talán az megoldja.
    Amúgy meg tele van hibával a játék,ami régen nem volt ennyire szembetűnő.
    Például ajándék küldésénél rendszerint előjön a hírek ablak,sokszor föld trágyázásánál felugrik az ablak ahol ültetni lehet,de sorolhatnám.

Most a piac borít ki de rettenetesen.
    Tegnap el akartam adni tehenet,megnéztem mennyiért megy,felraktam 5x 15-öt,aztán köszönhetően a "gyorsaságnak" és a körülményes kezelhetőségnek,már rég nem annyiért árulták,hanem jóval drágábban.
    Ráadásul ma vettem azt észre,ha valamit törölni akarsz amiből több van,egyszerre csak egyet enged,mert törlés után visszaugrik a kínálatra.
    Maradjon ez a dinamikus,nem érdekel,de a piac kinézete és kezelhetősége,baromira zavaró.Már szinte nem is járok piacra,mert csak felidegel!
  • ATIKA5
    Am nálatok se működik normálisan a játék vagy csak nálam? Már újraraktam a gépet is(am is ráfért) de így is ha átakarok menni másik területre lefagy a játék meg szaggat mi lehet az oka?
  • benoken93
    Ezt nem értem! Vége az eventnek és adja még nekem a hópelyheket!
  • Maximus4
    áááááá,megint valami kirakhatós marhaság lesz.
  • benoken93
    JA!
  • Ironman2
    Újévi képeslap:))
  • benoken93
    Ja! Kapják a JURÓT ezerrel!:D
  • Maximus4
    "mert szép jutalmat ígér"
    Erre befizetek.
  • Ironman2
    Bigpoint is remekül fog mulatni.DDD
  • benoken93
    2011. Szilveszter
    Üdv Gazdák!

A 2011-es esztendő lassan a végét járja… de 2012. már frissen és fürgén kopogtat a tanyaház ajtaján! Az óévet természetesen illik becsülettel elbúcsúztatni, az újévet pedig nagy csinnadrattával köszönteni! Nálunk sem lesz ez másképp: a gazdák együtt ünneplik meg ezt a jeles napot.

2011. december 30-tól 2012. január 6-ig teljes hét napon keresztül tart a mulatság, amikor a barátaitokkal együtt alaposan megünnepelhetitek a szilvesztert.

Ezúttal Miss Mú, a belevaló (és hát valljuk be, egy kissé sznob) tehénhölgy tartja a legnagyobb bulit, ahova természetesen minden állatod nagyon szeretne elmenni. Segíts a derék Miss Múnak a parti előkészítésében, ne habozz minden bolondos kívánságát teljesíteni, mert szép jutalmat ígér érte! A pajtát ki kell festeni, az asztalok díszítéséhez rengeteg ólomvirágra és lóherére lesz szükség (a vendégek némelyike ugyanis előszeretettel fogyasztja el az asztaldíszt is), és természetesen gondoskodni kell ételről-italról is bőven.

Mindannyian remekül fogunk szórakozni a szilveszteri partin, ez már most biztos. De azért így előre is kívánunk Nektek az egész csapat nevében boldog új esztendőt, és köszönjük a hűségeteket és az aktív részvételeteket a játékban! Nélkületek a Farmerama nem is létezhetne. A segítségeteknek, ötleteiteknek és támogatásotoknak köszönhetően viszont egyre tovább tudjuk fejleszteni a játékot, hogy még jobban megfeleljen az igényeiteknek és kívánságaitoknak. Köszönjük!

Az újév napja a nagy fogadalmak és ígéretek ideje is. Természetesen nekünk is vannak ígéreteink, amelyeket mind be is fogunk tartani! 2012-ben is lesznek izgalmas és mulatságos rendezvények, ahol különleges jutalmakat nyerhettek. Először is azonban a Farmerama születésnapját fogjuk nagy dáridóval megünnepelni! Ezen kívül rendezünk egy igazi elegáns Oscar-gálát, és persze Renzo Valdemár vándor vidámparkja is fel-felbukkan nálunk, mindig új, izgalmas játékokat és nyereményeket hozva.

Most pedig nincs más hátra, mint jó szórakozást kívánni! Bulizzatok nagyot szilveszterkor, de azért ne túl vadul, mert nagy szükség van a tiszta fejre és a szorgos kezekre a farmon!

Jó szórakozást kíván a Farmerama csapata
  • Balázs 17
    érdekes, engem se érintett meg, egyet se tenyésztettem ,de nem is fogok

pénz pénz pénz az egész, hiszen most volt nem rég
  • Jozi1974
    Szerintem most túl kevés idő telt el az előző óta, alig van szupertápom :)
    A Tölgyfára feltehetnék a tápkeverés további fejlesztését. 9 óra szerintem túl sok.
  • zmeor
    Én imádom a Baby boomot de ezt a mait valahogy nem érzem...

még1-et sem tenyésztettem ki
  • Jozi1974
    Én sem láttam kiírva sehol, csak az órán (vagy min) , ott a zászló, gondoltam fut valami akció megint. A játékon belül a hírekben írják.
  • Gólya #15368
    biztos
  • gettobuxa
    háát, nekem nem írja a hírek között, biztos, h ma van?
  • Jozi1974
    Nem is vettem észre hogy ma meg " Boldog Bébik Napja" van :)
  • benoken93
    Ja! A másik meg az , hogy el se lehet valamit adni!
  • Maximus4
    Finoman szólva is tele a tököm ezzel a piaccal!Lassú,bugos mint az állat!Nem igaz,hogy ezzel nem tudnak valamit csinálni.
  • Janoooo
    Nekem most lett kész az event. :)
  • Gólya #15362
    angyal szólna veled...
  • Balázs 17
    lehet épp azért van hét közben, mert hétvégén az lesz:D
  • benoken93
    HHHM...! Idén szerintem már nem lesz csere-bere! És szerintem jobb , ha beletörődünk! DE NE LEGYEN MEGINT IGAZAM!
  • Gólya #15359
    áá...nem hiszem - eddig a baby boom is hét végén volt, most meg látod...