Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Új rúnák lesznek a tölgyön

És lesz valami titokzatos tojás is

Amit lehet tudni,az kb. ennyi😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Üdv Farmerek!

A Farmerama fejlesztõi csapata úgy döntött, kiegyensúlyozza az állati takarmányokat (tápokat), és azok árait.
Egyes tápok olcsóbbak lesznek, mások drágábbak.
A takarmányok összetevõi reálisabbak lesznek, és igazodnak az állatok elõállításához szükséges szintekhez. (Ha valaki tud termelni egy bizonyos állatot, táp elõállítására is képes legyen.)

A tápok árai az állatok áraihoz fognak igazodni: minden táp alapára az elõállított állat alapárának 75% -a lesz.

A változások bevezetése az elkövetkezendõ napokban várható.

Reményeink szerint mindez hozzájárul ahhoz, hogy az eddig hiánycikknek számító tápokból is legyen kínálat a piacon.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Szia!

Be kellett hozzá fejezni a halloweenes event mind a 4 feladatát.A következõnél,decemberben folytathatod.

sziasztok hogyan lehet denevért tenyészteni?lehet egyáltalán:::?????????
Alien69
Ráadásul, kezdetben EGY termõ terület volt! <#eplus2>

zmeor
hát én nem játszom egy éve és lettem 80-as.

ami könyebb a most kezdõdnek, hogy rengeteg event van és csomó TP-t kapnak érte.. régen nem volt ennyi és termeléssel kellett elérni...

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nekem az a véleményem,hogy már könnyebb fejlõdnie egy most kezdõnek,mint annak aki valamikor tavaly kezdte.Nagyon sok minden változott egy év alatt.

tonyr
tehát 1 honap alatt elérték a 70es szintet ??? O.o

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Alien69
Ára 666 FA?<#eplus2>

Maximus4
LOL

Adj'Isten Gazdák!

Nem túl régen a producerünk a német rajongói weboldalak egyikével készített egy fogadást.A fogadást nem volt könnyû megnyerni, hiszen az "ellenfélnek" egy új Accountot (farmot) fel kellett vinni az elsõ szinttõl egészen a 70-es szintig egy hónap alatt.Sajnos a producerünk a fogadást elveszítette, így nem fogjuk látni az "ellenfelünket" Enclase-t mormota jelmezben. Kár...
A fogadás elvesztésében azonban mégis van egy jó dolog, mert így mi fogunk kapni egy kis mormotát, Rudit.

Rudinak hamarosan (még a héten) meg kell majd érkeznie a gazdaboltba, így már velünk tudja ünnepelni a karácsonyt.
Tehát, még egyszer gratulálunk Enclese-nek a fogadás megnyeréséért az egész FARMERAMA csapatának nevében!

jackoneill90
Volt valami hiba? Nekem nem tünt fel, annyira nem voltam bejelentkezve. Volt event is? Jó tudni ezt is.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Na majd holnap aktiválom a nagy "szüret" elött<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Sziasztok Gazdák!

Az héten elõforduló belépési hibák után úgy gondoltuk, hogy egy ajándékkóddal is kedveskedünk Nektek:

farmhelp

A kódot egészen 2011.11.30-án éjfélig van lehetõségetek felhasználni, ezután már nem tudjátok beváltani.
Ha a kódot beírjátok a következõ dolgokat kapjátok:

Reméljük sikerült kicsit kárpótolni benneteket az elmúlt hét nehézségeiért.

Én meg azt hittem hirtelen hogy megállt az óra.Tegnap is ugyanennyit mutatott.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Az event meghosszabbítva 24 órával!

Maximus4
Kértek ajándékot,de b@sztak visszaküldeni bármit is.

jackoneill90
De mit micsálnak?

zmeor
sztem ezt úgy csinálják hogy regelnek egy kamu farmot és azon keresztül csinálják. Így nem "buknak" le

leszarom a konfigod...

jackoneill90
Naés mit csináltak?

körbenéztem és rénszarvasom nekem sincs
Foxy0
üdv gazdág

Maximus4
Másnál is szaggat,lassú a játék?

zmeor
nah akkor én most elõre befoglalnék egy rénszarvasólat, ha van neked..

szentjánoson és lepkén kívül bármit adok érte, még tojásfát is.

leszarom a konfigod...

Maximus4
Addig gondolkozz,mit mire szeretnél cserélgetni😊

1 hely kiadó szomszédnak! Aki akae jöhet!

majd legközelebb... az eventtel se kezdtem sokindent..
Maximus4
Kimaradtál a jóból😊

7végén nem voltam gépnél, visszajövök erre látom kimaradt a nagy csere-bere biznisz és még a földjeim is begazosodtak
Maximus4
Na,arról ne is beszéljünk.Aláírom,hogy nem az a cél,hogy kiakaszd a játékot minél elõbb,de a sziget irreálisan lassú.

Egyet értek.
Sõt még a szigethez is kéne még egy terület. Nagyon lassan megy a fejlõdés a szigeten. 😞

Maximus4
Én már nem nagyon férek el,jó lenne még egy terület😛

alapesetben nálam a sima a szántó, a szédültön vannak az állatok, a tisztás nagyobbrészt szántó, kisebb részén még ólak, a kiesõ egy-két négyzetes helyeken fák
de már olyan dzsumbuj volt a fák, jószágok körül, hogy muszáj rendet tennem😊

Nekem úgy van hogy a rendes farmon, a 2x2es területek szántók, a többi az fa. Az erdõben az 1x1 esek fák, a többi az szántó. A szédült szántón van az összes ólam. Igaz nem fér el minden ól, de tudok rendesen termelni.
Azért nem az erdõbe raktam az ólakat, mert az kisebb mint a szédült szántó, több ól fér el a szédültön.
A rendes farmon meg azért nincsenek ólak, hogy teliholdas eventnél ne keljen mindig felszedegetni.

Maximus4
Nekem csak a normál szántón van föld és a szédültön egy kevés😊

😞
a két farmomra kb. egy órát szaladgáltam két gép között, mire sikerült összeszedni õket
apukánál meg fél délelõtt szórakoztam, mire akadt annyi a lepkehálóba, amennyi kellett

Én is felszedtem minden ólat és mindenhol szegfût ültettem.

Maximus4
Nincs hát.

nincs pillangód?

grat.!
nekem az egyik farmon utolsó kör szegfû megy, a másikon még csinálok egyet
utána jönnek a rövid érésûek, mert nagyon kifogytam
reggel aratás után kipucoltam a kergét, leszedtem az állatokat meg a fákat
kergére már nagyjából visszaraktam a több csp/tp-s dolgokat, állatok, fák csak a pajtafeltöltés után - addig mindhárom helyen szántó

Maximus4
<#guluszem1> Nem semmi!Nekem még kell 3000 szegfû!Ráadásul a pillangósat esélyem sincs megcsinálni.

Kész a lengyel event. 😊

Nem sok jó dolgot adott, de azért megcsináltam.

Maximus4
Szerintem eredményesebb lenne ha kezdenél egy újat.Itt nem nagyon van olyan,akinek nem kell a farmja.

sziasztok nagyon szeretnék farmot ha valaki adna szivesen akár gondoznám is idöm van üdv jenö [email protected]
Jah és a maxi-n 69-es vagyok

Ready Player One

maxi farmomon van 2 hely.<#buck>

Ready Player One

Maximus4
Általános hiba😞

zmeor
Váratlan hiba lépett fel. Kérjük, próbáld meg késõbb újra, vagy fordulj a supporthoz.

leszarom a konfigod...

hello tibi
Maximus4
Ezeket a hivatalosból másoltam ki😊Kértek ajándékot,de b@sztak visszaküldeni bármit is😞

Alien69
Ezekkel mi volt a baj?