23542
-
Ironman2 #15318 Pont akartam irni.Minden ip-hez megvan adva a port,csak azon lehet bejelentkezni.A böngészőből meg vedd ki az adblock kiegészítőt,már ha fel van telepitve,és a felesleges toolbarokat is el kell távolitani. -
Jozi1974 #15317 Nem azzal lehet a baj, mert nincs is mire klikkelni. Egyébként engedélyezve van, hiszen akkor a többi sem működött volna. -
#15316 Egy ip-hez egy féle port jó csak általában. -
Jozi1974 #15315 Számít az hogy az IP után milyen portot választok ? Bár abból próbáltam már többfélét, a 3128 szokott működni. -
#15314 Felugró ablakok nincsenek blokkolva? -
Jozi1974 #15313 Sziasztok
Nekem a Sponsorra továbbra is ezt írja:
" Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later. "
Mindegy milyen ország IP-jét használom.
Érdekes hogy a többinél van ajánlat. Radiumnál pl. 7 oldal. -
Ironman2 #15312
-
Ironman2 #15311 Én most spanyollal probálkozok,mert ahhoz vannak adatok.Egyszerre 2 böngészót használok -
#15310 Egy másik argentinnal szereztem 15 FA-t -
#15309 Én alapból azon vagyok mindíg.Na mindegy:( -
Ironman2 #15308 ne a .hun jelentkezztek be hanem a farmerama.com-on -
Ironman2 #15307 Kicsit lassú,de megéri.Csak cimeket keresek,irányitószámokat már megtaláltam:
http://www.geopostcodes.com/argentina_zip_codes -
#15306 Nekem nem jön be a játék ezzel az ip-vel:( -
Ironman2 #15305 200.45.236.55 8080 Argentin IP
sponsorpayen idáig megadta az ajánlatok után a farmaranyat.Az első 2-nél nem kell lakcim -
#15304 Mindíg hozzáadódik. -
gettobuxa #15303 jóreggelt :)
van még 3 órára munkásom, megvárjam, míg euz letelik, vagy ha most kapok megint munkásokat 50 órára, akkor hozzáadja, és 53 óra lesz belőle? -
#15302 Leírhatnád a részleteket:) -
Ironman2 #15301 Huh.Ennél megadta az összes farmaranyat idáig a Sponsorpayen.Jó lenne keresni Argentin lakcimet,meg irányítószámot
-
nagyhege #15300 Köszönöm a gyors reagálást ,segítséget !! :)
-
#15299 Ha van valami ötlet még miről csináljak videót szóljatok! -
#15298 Szia!
Küldök PM-et! -
nagyhege #15297 Sziasztok . Boldog karácsonyt mindenkinek.
Segítene valaki ,hogy az ingyen farmaranyhoz hogyan jutok hozzá ??
Telepítettem a programot ami IP-ét ad. keresek hirdetőt aki farmaranyat kínál ( a farmerama oldalán ) Beírok mindent ( az hogy a farmeramas ID-ét beírjam el sem jutok )
VAlamit nagyon nem jól csinálok :(
HA valakinek lenne egy részletes leírása megköszönném. Jól jönne pár arany az aratógép kölcsönzéshez.
Köszi -
#15296 Én sem találtam róla semmit:( -
#15295 Köszi,mindjárt le is raktam mind a 8 ólat:) -
Gólya #15294 idejét nem tudom, mikor adtam el tejet...annyira lassan gyűlik, pedig gazdaköribe csak nagyon módjával adogatom pont ezért, ha jön egy event, amihez kell, ne álljak ott üres kézzel
erre is kitalálhatnának valamit, mint a tojásra:D
sajna a piacon a minimum ára hatezer fölött van, az egyenesen járhatatlan út nálam -
#15293 Na ha ez igaz akkor fuck a valagamba kellett nekem vagy 200db-ot eladnom :(Most nincs 1 db sem.
Ami addigra összegyülik az meg gondolom semmire nem lesz elég frankó!Ezért nem fogok soha eladni semmilyen terményt többet! -
Gólya #15292 a pletykák szerint a szilveszteri eventhez többek között tehéntej is kell majd...
ígérnek egy új növényt (ólomvirág?)
állítólag sima gazdaköri lesz, de csak az event tartama alatt elérhető
aztán szó esett még bizonyos forró italról is, amivel kapcsolatban megint csak találgatás szintjén felmerült a forralt bor, ehhez kapcsolódóan a szőlő, fahéj, vanília
szintén feltételezés a forró csoki - kakaó, méz, vanília kombóval:)
szóval találgatások ezerrel:D
(csak miért van olyan érzésem, hogy ahányszor ilyen találgatások napvilágot látnak, minimum a fele bejön?) -
Ironman2 #15291 Argentin IP-m van,de nem tudok generálni hozzá nevet,meg lakcimet,mert nem szerepel a listán -
Ironman2 #15290 Nekem már zselécukrom sincs,annyit gyártottam lekvárt -
Gólya #15289 én se tudok még főzni...vettem...igaz "csak" 130-ért...de én rosszabb vagyok, mint egy gyerek...nekem igenis kell minden:D
(na jó, azért nem vetem ki magam az emeletről, ha nem sikerül:D)
én is nagyon vártam az ajándékozóst:( itt egy csomó cucc a kisfarmokon, amiket küldenék a két rendes farmra meg a pároméra... -
#15288 Én még olyan messze vagyok a csatnitól,hogy az nem igaz!Venni meg nem vagyok hajlandó 160 ezerért darabját,annyit nem ér egy event sem.
Karácsonyra igazán berakhatták volna a csereberés dolgot! -
Gólya #15287 jaja...
azért gyártom még mindig ezerrel a töklekvárt, mert még mindig nyújtom a csatni hatását:)
meg persze jó, ha van hozzá legalább vetőgép, hogy ne kelljen azt a teméntelen kis területet végignyomni kézzel a locsolás miatt
múltkor pont itt írta valaki az akciós farmarany-vásárt - amikor háromszorosan adtak...150-et lehetett rendelni valami 1600 Ft-ért és kaptam 450-et - úgy döntöttem, ez lesz a karácsonyi ajándékom:D
(párom nem nézte jó szemmel az ingyen farmaranyazást - "ámítástechnikus":D, úgyhogy nálam ez a lehetőség kilőve) -
#15286 Igen,de az 1x1 csak akkor éri meg,ha csatnizol is. -
Gólya #15285 ja és kész lehetett volna hamarabb is, ha komolyan veszem az 1x1-est:)
de valahogy nem akartam elhinni - mint ahogy a hóvirágot sem az elején (a hóvirág egyszerűen ontotta a hópelyhet)...most azzal együtt, hogy kész az event, még van 2703 hópihém a pajtában -
Gólya #15284 nem kell hozzá aranyozni...
répás-almás csatni folyamatosan hosszabbítva töklekvárral, 1x1-es területen, hóvirággal kezdve
tegnap reggel tettem ki a rénszarvasbölcsőt:
-
#15283 DE=Német IP
Ezt IP cserélős programmal csinálják,itt is megtalálod a banner alatt.
Nem költöttem az eventre egy deka farmaranyat sem.Csak töklekvár minden aratáskor.
-
Jozi1974 #15282 Mostanáig kínlódtam egyel , eddig nem adott semmit, talán később ad még, de ezt már csak reggel tudom meg. Elteszem magam holnapra, vagyis mára.
Üdv -
Ironman2 #15281 Ahogy nézem lehet hogy a gmailos cimeket jobban szeretik az ajánlatok -
Ironman2 #15280 Ja tényleg.Kösz a linket.Asszem én megkaptam tőle valamikor,csak nem néztem meg,nekem privibe irta le MAxi hogy mit kell csinálni egy .txt fájlban. -
Jozi1974 #15279 Én végig néztem, abból csinálom . 1000 köszönet neki !!!