Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
<#pias><#taps><#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Alien69
MAXIMUS! 1000 KÖSZI! <#worship>
Az iphonos, meg pár jobban adót megcsináltam, meg is van a nagy szupertáp csomag! Igaz, fizettem is érte, de így már 818 darabbal várom a babybumot! <#idiota><#taps>

Maximus4
Holland ip
176.34.242.237
Port: 3128

Ez a planet 49-es rengeteg nyelven elérhetõ és egész jól adja😊20 perc kb. és megkaptam,+ 20 FA-t valamelyikbõl😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok!
Maximus4, nekem is el tudnád küldeni a leírást.
Elõre is köszi.
nemcsak 1 baglyot lehet venni?
newlmatch
OMG 😊

Maximus4
Alakul ez😊1150-nél abbahagyom és veszek 5 bagolytojást,sapka nem érdekel😊

newlmatch
Köszi-köszi mindkettõtöknek😊

Maximus4
Országon belüli változtatásra gondoltam.

nálam korábban nem látszott, most megint néztem most volt, de a norvégok meg megint nem voltak késõbb ránézek. megint...
newlmatch
Köszi😊 írtad a más IP-t. próbáljuk országon belüli más IP-vel, vagy más országéval?

newlmatch
ÜGyi vagy 😊 Most? nálunk már nem látszik😞foxival csináltad?

Maximus4
Igen akkor.

az osztrák bejött, volt egy másik azt még várom ha megjön beteszem
newlmatch
Igen, közben rájöttem, köszi😊 A számlálósakat akkor fényképezted, amikor kiraktad? Csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, mikor jártak le😊

newlmatch
Norvég, ugye?

Maximus4
Ugyanaz a norvég,amire válaszoltam.

newlmatch
Maxi, a 119-es milyen IP? Köszi 😊

Sziasztok!

Maximus4! Nekem is elküldpm-ben a leírást!

Köszi
zmeor
maxi küld át nekem is légyszi PM-ben a cuccost.

köszi

leszarom a konfigod...

Alien69
Sajna, a crome engem kidobál. Igaz, mintha sikerült volna szerezni pár FA-t, de azért bosszantó. Megyek át firefoxra, hátha. Opera össze omlik proxi beállításra. <#fejvakaras><#ijedt><#idiota>

Maximus4
Az a baj,hogy nem mindenkinél jelenik meg ugyanaz.Próbáld másik ip-vel.

azért kérdeztem mert ugyanezekkel a beállításokkal nálam nincsenek ott ...
Maximus4
Azt kihagytam bocsi,sponsoros mind a kettõ.

maxi lehet egy pofátlan kérésem?ezek melyik cég ajánlatai?
Maximus4
<#pias><#pias><#taps><#wow1>

10 perc és ez is megjött😊))))

nem, nekem ezt ma írta ki a hírekben
Maximus4
Norvég ip

31.185.24.205
Port: 3128

Rögtön megkaptam.

Maximus4
Elküldtem pm-be egy leírást,az alapján meg kell tudnod csinálni.

maximus segitenél leirni részletesen hogy kell csinálni ezt a 44 farmaranyos osztrák ip.st mert még nem csináltam ilyet elöre is köszi
még jó hogy a legtöbb tápomból 5000flettt van😄

de pl a papagáj táp az jobb lett 😄
Maximus4
Osztrák ip

80.75.34.7
Port: 8080

Vissza sem kell igazolni.20 perc és megkaptam.

Lehet hogy egy ironmannek nem számít, de a víznek csak ára van!<#pias> Amúgy ennyi erõvel meg minek van a piacon 1 darab árucikk, miért nem csak 100-asával, hiszen mindenkinek van rá pénze úgyis szerinted...

Be yourself, no matter what they say...

Te szegény.De sajnállak! odaveszett 76 vized<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szerintem meg tök felesleges volt a vizen újítani.Olyan jelentéktelen ára van neki,és úgyis állandóan szükség van rá,ki az aki pl. kevesebb vizet fog vásárolni? Inkább tegyék ingyenessé ennyi erõvel

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szerintem is jó így<#vigyor4>

én meg vagyok elégedve az újításokkal, hiszen ezzel a vízdarabolással csak nekünk könnyítettek, én pl utáltam hogy nem tudtam valamit megépíteni amihez 80 víz kellett volna de nekem csak 76 volt, elveszett a 76 vizem, amikor újratöltöttem max áron a tartályt...<#miaz>

és most komolyan: már az élõ fába is bele fogtok kötni?
ha van rajta sapka, ha nincs - egyik se jó?
olyat úgysem tud senki csinálni, hogy akárhány millió ember mindenféle szeszélyének megfeleljen
ez van - ha tetszik játszunk, ha nem tetszik nem játszunk

(már bocs a kiakadásért, de egyre több helyen olvasok (mû)felháborodásokat - hát könyörgöm, kinek a fejéhez tartanak stukkert, hogy játsszon?)

egyszerûen annyi változás van, hogy nem 100 egység vizet kell megvenned, hanem kiegészítheted 100 egységre a készletedet - ezen belül is megadhatod, hogy mennyit akarsz venni
pl. van 34 egység vized - ráböksz a vízvásárlásra, felajánlj neked automatikusan 66 egységnyit, de ezt módosíthatod, ha nem akarsz annyit venni

Lassan már a szart is grammra!

Ez most komoly? A vizet is darabra lehet már venni?

Maximus4
Aranymakk?Egy szót sem értek😛

#13472:lesz majd,de,hogy mikor...

SHADOWEYES7
De mi van az aranymakkokkal?
Nem találom a bedobálós helyet a városban.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

sziasztok ki tudja hogy lesz e esetleg még ilyen cserebere valamikor????<#nemtudom><#smile><#smile><#smile>
Nem tán arra a hónapokkal ezelõtti téli gyûjtésre gondolsz az állatoknak?<#nevetes1><#nevetes1><#banplz><#nevetes2> Amúgy dobhatnátok pár mûködõ ajánlatot mer csak regelek-regelek és semmi nem adja meg. Maxi Neked köszi a Planetet, igaz csak egyszer tudtam megcsinálni, de ez legalább jó volt (Y)😊

Maximus4
Mormotával én sem találkoztam csak a bagolytojással.Az eleségtárolóról nem is hallottam.

Szép napot! Kérdésem lenne, de lehet h én is megkapom h miért nem olvasok többet 😛
Azzal a tegnap a hírekben írt mormotával mi van? Nekem nincs sehol
A maihoz: a városban felállított eleségtároló. Én ezzel se találkoztam.
Ti?
Köszi a választ
körülnézek, de most még csak videozok
jöhet, jöhet!

majd csak este fogok ráérni, mert most mennem kell, de köszi elõre is

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Majd szólj ha találtál valami jó ajánlatot.