Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nézek körbe angliába, még kellene 23 a bagolyhoz+egy kevés szupertápra is
Maximus4
Elküldöm a leírást neked is ha kell.Mint tegnap mondtam,most az ausztrál ip ami jó ajánlatokat ad,de ma kipróbálok mást is.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Az is valami😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

az szép 😊 ha van tuti módszered, és nem kell hozzá órákig itt ülni, akkor megírhatnád pm-ben, du. hátha lesz egy kis idõm.

más: holnapi baby-boomra készültök-e? nekem 110 szupertápom van, meg egy rakat bájital. aranyam az nincsen, de a 110 táp csak elég lesz valamire. még mindig a juhokat szaporítom, eddig csak 1 vattám van, meg az alatta lévõkbõl is 2-3, barnából meg feketébõl kb 10 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

kösz!ez mûködött, igaz nálam csak egyszer
Maximus4
Tegnap sikerült összeszednem 300 FA-t,addig nem hagyom abba,amíg mindenhova nem tudok venni egy baglyot😛

Alien69
Nem kell sírni. Akinek nem tetszik, nem kötelezõ játszani. <#ravasz1> Alkalmazkodni KELL, ennyi. Valszeg mindenkinek van pár száz anakondája, elefántja, stb. Innentõl kezdve ugye nem érdemes ezekkel foglalkozni, lehet növényezni, vagy fákat lerakni, és no problem. <#vigyor1><#nyes>

Én is így vagyok. 😞

Egyet értek!!!

elefántból ráadásul xxl-esem van, hát nem sûrûn fogom itatni 😄 meg egy mogyorótaposó, amit lassan le is bonthatok, mert nem lesz táp

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Amugy ez a rendszer elég fos amit a bp csinál.
Mostanában ömleszti az eventeket.A megnyerhetõ cuccok száma az eget verdesi kb fél éve nem lehet sehova pakolni a sok szart mert tele van már a neki szánt terület.
Annak meg hogy a menüben legyen semmi értelme.Akkor inkább adjanak helyette növényeket meg állatokat az 56x többet ér!

Next PC upgrade: 2022

az semmi, nézd meg az elefánttápot, szörnyû 😞(((
+ a majomtáp árát is meg 4x ezték 😞

anakonda táp: 3 tyúk 5 nyúl

ezt mégis hogy gondolják??!!?!?

Helló!<#wave>

We will never forget! WTC

Maximus4
<#wave>

jó éjt mindenkinek😊)
<#integet2><#integet2>
Szerintem ahogy elláttam a mozis képeket , a filmek megnézéséért FA-t lehet kapni! Namármost , ha minél elõbb bekerül a mozi a játékba így is lehet FA-hoz jutni! DE ez csak az én gondolatom!

Maximus4
Pár óra,de azóta változott a helyzet.Van egy ajánlat 47 FA amit megcsináltam 3 különbözõ email címmel és rögtön megadja a visszaigazolás után.Így már 200-nál járok,de most már el is tünt.Leírom hátha valaki ki akarja próbálni.

Ausztrál IP
125.253.96.108
Port 8080

Sponsorpay
Planet49 ajánlat.

és a "ma" mekkora része ment erre rá?

ok ,köszönet ha elküdöd megprobálom
Best
Maximus4
Konkrétumot nem tudok mondani.Neked is elküldöm a leírásomat ha akarod.Én ma ausztrál ip-vel szereztem vagy 80 FA-t,próbáld meg.

szép napot Maximus
a legtöbb Fa-m is csak 80 körül van,tehát nem elég a tojásra
van valami ötleted,hogy lehetne egy kicsit megszaporítani?
Best
Maximus4
Most már,hogy páran elkérték tõlem a txt-t,annyi kérésem lenne,hogy aki próbálta az jelezze majd vissza,hogy mûködik és bevált-e.Most nem az érdekel,hogy megkapta-e az illetõ a FA-t,mert nekem nem volt ma túl sikeres,rengeteget megcsináltam és eddig csak 120 FA jött össze😞
Szóval csak az érdekel,hogy másnak is bejött ez a külsõ program nélküli "vadászat"😊
Köszönöm!

Jó! Akkor keresgélek még egy kicsit! És ha megtalálom berakom!

#13420. - ettõl érthetõbben hogy lehetne elmagyarázni?

Maximus4
Amit tudtam azt mind leírtam.

DE mégis hova kerül a bagoly? És mire használható fel?

Maximus4
10 perc alatt összeharácsoltam 75 FA-t,már a fele megvan a bagolynak😄

Köszi akkor beszerzek egyet, bár borsos az ára!

Be yourself, no matter what they say...

tonyr
okés köszi 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Jövõhéten.

tonyr
tölgyön mikortol lesznek uj runák ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Csak szólok,hogy akinek ment a malom az átváltás ideje alatt,annak már az új alapanyagokat is levette!

Maximus4
Szerintem csak fa lehet belõle.
Ha 1 darabod van az tuti,hogy kihat minden terület aratására,nem kell leszedni és átrakni máshova mint a kupákat.
De ez magánvélemény,így lenne logikus.

Ezt olvastam, köszi, de ebbõl nem kapok választ a kérdéseimre.😊

Maximus4
A Bagolytojást a gazdaboltban a fejlesztéseknél van lehetõségünk megvásárolni, mint dekor elem kerül elhelyezésre a menübe.
Ekkor kapunk egy kitehetõ Bagolytojást, aminek az érési ideje 7 nap.
Az érési idõt lehetõségünk van felgyorsítani egy tojáskeltetõ (sapka) segítségével, így már egy óra múlva láthatjuk, mi bújik ki a tojásból.

A bagolytojás ára 150 FA, 2. szinttõl elérhetõ.
A tojásmelegítõ sapka ára 39 FA

Mindkét elem csak egyszer felhasználható!

Az érési idõ végén a jutalom egyszeri 350 Tp.
Ezt követõen már A bagoly fája áll a rendelkezésünkre.

"A bagoly fája" tulajdonságai a következõek:

szüreteléskor 10% -os Tp táblát kapunk, 10 percre
érési idõ: 30 perc
törléskor a menübe kerül, a dekor elemekhez

Tehát a 10% -os Tp bónusz táblát 30 percenként meg tudjuk szerezni általa, 10 perc idõtartamra. Ez korlátlan alkalommal igénybe vehetõ.

Ha több területen is rendelkezünk A bagoly fája -val az általuk nyújtott bónusz értékek összeadódnak, és mindenhol érvényesek.

Már aktívak az új tápok!

Maximus4
150FA-ba kerül
10 percre ad 10% TP-t

A vizet már egyesével is meg lehet venni!

2 kérdésem van: 1. a bagolytojásból mi tud még lenni baglyon kívül, és ha tud más is lenni akkor mi és mi a haszna? 2. a 10%-os tábla minden területre vonatkozik-e, vagy minden területre külön kéne bagolytojást venni? Elég szar a tájékoztatás hivataloséknál..Köszi ha valaki tudja!

Maximus4
Adj Isten, Farmlakók!

Már hetek óta megy a pusmogás, suttogás, találgatás a gazdák között: állítólag hamarosan megérkezik hozzánk Valdemár vándor vidámparkja!

És így is van – már építik is az elsõ bódékat.

November 23-án aztán öreg és fiatal, kicsi és nagy – mind a vidámparkba megy!

Valdemár, a vándor vidámpark üzemeltetõje sok mindent látott már a világban, és a legjobb játékokat el is hozza hozzánk.

A csomagjában ezúttal két nagy sikerû mini játékot hoz:

az „üsd a vakondot” és a „muszklimérõt”.

A játékokkal zsetonokat nyerhetsz, amelyeket remek nyereményekre válthatsz be.

Megéri, mert nem a szokásos kis haszontalan apróságokat lehet nyerni, mint más falusi búcsúkban, hanem igazán értékes nyereményeket, amelyeket Valdemár világ körüli útján gyûjtött össze. Némelyiknél azonban valószínûleg várnod kell egy kicsit, míg a valódi érték megmutatkozik…

A vidámparkba azonban belépõjegyet kell váltanod, amelyeket megvásárolhatsz, vagy a barátaidtól kaphatsz ajándékba.

Figyelem: a belépõjegyek csak a mostani vidámparkra érvényesek!

Ha sikeres lesz a látogatás, Valdemár talán máskor is ellátogat hozzánk…

Jó szórakozást kívánunk a vándor vidámparkhoz, döntsd meg a rekordot!

A Farmerama csapata

Maximus4
Leírtam egy txt fájlba egy új FA szerzési módot,nem rég akadtam rá a részletekre.A lényege,nem kell külsõ program hozzá csak egy kis böngészõ buhera,de minden más a megszokott módon megy a játékon belül.Egyelõre nem akarom kirakni a banner alá,de ha lesz rá kereslet akkor igen.
Szóval,akit érdekel az szóljon és PM-be átküldöm.

Maximus4
Egység Napja Romániában(Dec 1. )

Öt feladatsorból fog állni.
szükséglet: virágok, gyümölcsök,kecske és szentjánosbogár.

dínókat
Nembaj! Majd kiderül!

Maximus4
<#nemtudom>

És ez a tojás mibe kerül? FA-ba? És mit ad?

Maximus4
Üdv Farmerek!

Mint azt már korábban jeleztük, ma bekerül egy különleges tojás a játékba, ami a gazdaboltban lesz elérhetõ.

Még egy kis meglepetés érkezik ezzel egy idõben: ezentúl lehetõségetek lesz eldönteni, mennyi vizet szeretnétek vásárolni.
Ez azt jelenti, hogy nem kell az egész víztartály feltöltésének költségét kifizetnetek, ha még van benne víz, és fel szeretnétek tölteni.

Farmon egy egység víz költsége 1 Csp
Bahamarama szigeten egy egység víz költsége 2 Csp

A Farmerama csapata

Maximus4
Ha minden igaz,a román eventhez kell majd kecske!Szerezzetek be valamennyit ha esetleg nincs!

Maximus4
Üdv Farmerek!

Ez a hétvége sem telik el meglepetés nélkül számotokra.

A mûhely mellett fantasztikus szupertáp akció vár benneteket, és szomszédaitokat. A lehetõségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Több ajánlattal is találkozhattok.

Mielõbb csapjatok le az ajánlatok egyikére, mert az akció rövid ideig tart.

Pontosan 2011.11.19, azaz szombat 10:00 -tõl 2011.11.21 azaz hétfõ 11:00 -ig.

És akkor még csak ez után jön az igazi Boom! Nem hasztalan a szupertáp beszerzése, hiszen egybõl alkalmatok lesz busásan kamatoztatni a vásárlásotokat!

Itt a nagy lehetõség kihasználni a Baby, Baby Boom napot, hiszen

a tenyészetekben ikrek születnek 25 órán át.

Használjátok ki az alkalmat, az akció
2011.11.20, azaz vasárnap 10:00 -tõl 2011.11.21, azaz hétfõ 11:00 -ig tart.

A Farmerama csapata

Maximus4
Persze,értem én,de az az álláspontjuk,hogy ne lépj hamar szinteket,és ha szénázol hetekig,akkor nem is fogsz egyhamar😞
Normalizálni kellene fõleg a szigetes tápokat !Ha csak ott tenyészthetsz bizonyos állatokat,akkor miért nem csak szigetes növény kell a táphoz?És itt nem 50 paprikára gondolok vagy másra,hanem jóval kevesebb terményre,mint pl. amilyen a hódtáp lesz.Tényleg baromi nehéz fejlõdni a bahamán,de ezzel még + alánkraktak.A lajhár és az anakondáról már ne is beszéljünk😞

zmeor
szupertáp akció szombattól hétfõig

baby boom vasárnaptól hétfõig

leszarom a konfigod...