Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tápok az egekben

Érdemes elolvasni a kommenteket.Valami sztrájkot is emlegetnek ottan

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De most nézem, hogy az érési idejük viszont kevesebb a pirosaknak, így ha 2x leszeded egy nap, akkor már nem is olyan nagy a különbség a 3-as és 4-es szint között...

Be yourself, no matter what they say...

Alien69
Az a lógicská, hogy a bárányos volt az ELSÕ, és rájöttek, hogy az túl jól adna, ha mind ilyen lenne. Illetve, A tehéntej, kontra bírkagyapjú. Az utóbbi TÖBBET ér. Máskor is mondtam, a birkagyapjút éri meg a legjobban fejleszteni, mert a piacon jó ideig még hiány cikk lesz. A másik, a tojástojó. Tojás kell sok eventbe is, meg ugye a sütikhez is (asszem), ergo, qrva sok ideig a tojás IS hiány cikk lesz. Az ára már most megemelkedett. <#ravasz1>

De ebben mi a lóóógika szerintetek? A 3. szintü piros tehenészethez 3 bájos boci kell, míg a birkanyírós ugyanilyen szintbe pedig 3 csillogó bari. Namost a bájos boci többet ér mint a csillogó bari, mégis a tehenészet 1 terményt ad, míg a birkanyíró 2-t.

Köszi, akkor paff...pofátlanság azért ez is!

Alien69
Piros tehenészet:
Érési idõ: 10 óra 58 perc (táppal és vízzel)
Amit ad: 1 tehéntej és 240 TP

Rózsaszín tehenészet:
Érési idõ: 19 óra 11 perc (táppal és vízzel)
Amit ad: 2 tehéntej és 560 TP

A 3-as szintû piros tehenészet az ugye 2 tehéntejet ad egy nekifutásból?<#help><#wow3>

A malom szegény meg úgy rángatózik, mintha epilepsziás lenne.

Nekem 40 volt, de annak hamar a seggére csaptam...

230 denevérem van pedig!!! 😞(((
De erre is van egy jó tippem: add el a denevéreidet, hátha egy piacon vagyunk!<#fejvakaras><#eplus2><#eplus2><#taps><#nevetes1>

nem teljesítetted a halloweenes eventet végig...

Nekem nem jelenik meg a denevér a tenyészthetõ állatok között. Nem tudja valaki miért!
És ha nekem van egy baglyom, akkor kapok 10% denevért pluszba ha azt tenyésztek?<#banplz>

Ha van egy 100%.os termény táblám, az vajon a baby boom-os állatokra is vonatkozik?
zmeor
mokány denevért 😄 4 fehérbõl 😄

leszarom a konfigod...

Maximus a mili27 farmomom 78.as lettem <#buck><#hehe>

Ready Player One

most magyar ipvel is van egy 15 Fa-s ajánlat Token Ads-on "Kattintson ide a BELÉPÉSHEZ!

Csatlakozzon és megnyerheti a harminc darab 25,000 forint értékű vásárlási utalvány egyikét! kb fél óra után megadta
zmeor
még mindig nem jött meg egy ingyen FA sem..

és ráadásul a norvég ip-nél, nekem a sponsornál csak ilyen hülye tesztek vannak, semmi 49-es cucc

leszarom a konfigod...

Alien69
4 alaptyúk: 1 barna, 1 sztártyúk! <#vigyor2>

Alien69
Kilépsz, belépsz! <#csodalk> Igen, a zselé kerül valamibe, de szinte ingyé van ahoz képest, hogy még ha elfogy a bájitalod is, akkor is fele annyi idõ alatt "termelsz". Nem több, mint 5 óra, hanem fele idõ. Ha van szupertápod, de kevés a bájital, FÕNYEREMÉNY a zselét használni. <#ravasz1>

grebber
Mint irtam a báitalfa full ingyen volt NEKEM! A köcsög zselé meg nemtudom mibe kerül aztse tudom hol lehet szerezni de biztos nem ingyen adják.
Nem mellesleg 10 óra múlt hol a rákba van a baby boom ?Leraktam raklap ólat remélem nem szopom be!

Next PC upgrade: 2022

Alien69
Upsz, nem látom a lógikát. Persze, ha EGY tenyésztelepet használsz, qrvára nem spórolsz semmit se. <#vigyor1> De én csak 24-t raktam le, és ha esetleg elfogyna a bájitaom, akkor vehetnék 1000csp-ért EGY darabot. <#vigyor1>

tonyr
ez is igaz, de a bájitalfa ingyen adja a bájitalt a rozsaszin zseléhez kellenek cuccok.. igy az is sporol aki bájitalt használ 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Alien69
Az a TE bajod! Normális ember spórol ahol tud. <#vigyor> Van nekem is bájitalfám, jelenleg 1400 bájitallal indulok. De, a rózsaszín zselé felezi az idõt, minden lerakott tenyésztelepen spórolsz 1 bájitalt minden alkalommal. Na ez NEM mindegy! <#nezze><#nevetes2>

grebber
Nem zselézek én van bájitalfám az ingyen volt!

Next PC upgrade: 2022

Alien69
Ma lesz a babybumm! Ne felejtsétek el, RÓZSASZÍN zselét elõbb aktíválni!<#wave>

biliard10
hello vegyetek fel barátnak:biliard10

A milliomost én sem forintban értettem.😊 Igen, nekem is ez tûnik fel, hogy ahhoz képest lehetne egy szinttel fentebb lépni a minõségben is. Egyébként minden event során óriási bevételekre tesznek szert, de a játékos nézõpontja is szempont kell, hogy legyen egy komoly cégnél (épp ezért írtam a szintlépésrõl-lehagyásról).

Maximus4
Na azt pont leszarják ki,hogy éri utól a másikat.
Az ember telhetetlen,nem elég x millió,még több kell.Pont most néztem 750 FA rendelése 8000 Ft ami ugye csak 5 bagolyra elég és az sokaknak nem elég.Ha a több mint 30 millió játékosból csak minden 1000. rendel,az is 1/4 millió Ft és akkor még nem beszéltünk a munkások rendelésérõl,meg sok minden másról.Iszonyat pénz mozoghat náluk és ehhez képest elég amatõr bandának tûnnek.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Osi20
szia. Nekerm is eltudnán küldeni a leirást? Elöre is köszi.

én azt hittem limitálva lesz, hogy mennyit vehetsz. pont az aránytalan elõnyök miatt
Milliomos minden kollegájuk, ez is arra lenne érv, hogy nem kell minden áron a pénz felé tuszkolni a játékot. Azt viszont hülyeségnek tartom, hogy egy játékos aki most kezdi a játékot, vesz 30-40 baglyot, és beéri azt, aki nem tud és játszik egy éve például. Tudom FA-al eddig is elõnyöket lehetett elérni, de ekkora elõnyt megközelítõleg sem.

Maximus4
Pont ezért fognak sokan rendelni FA-t.Nagyon jól gondolkoznak a BP-nél,biztos nem megy nekik szarul.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Pont ezért hülyeség...ezzel aránytalan elõnyhöz juttaták azt akinek sok FA-a van, illetve burzsujékat. Elhiszem hogy kell a bevétel a BP-nek, de legalább ezt kikerülhették volna...Így aki össze tud szedni 10-20 baglyot, annak állandó 100 és 200%-os tp táblája lesz...röhej!

Maximus4
Milyen jó lenne venni 10-et.30 percenként 100%-os tábla pffff

zmeor
az kemény

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ezt találtam a hivatalosba:

Ha több területen is rendelkezünk A bagoly fája -val az általuk nyújtott bónusz értékek összeadódnak, és mindenhol érvényesek.

Maximus4
Türelem.Most csináltam egy 15-ös ajánlatot,rá 2 percre kaptam 60 FA-t valami régebbibõl😊

Maximus4
Meg a tp-t is.

zmeor
én eddig akárhány ajánlatot csináltam, egy kibaszott FA-t sem kaptam, pedig visszaigazoltam az e-maileket<#boxer>

leszarom a konfigod...

zmeor
aztán az 5 bagoly nem a TP-t adja össze, hanem az idõt 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
De mi nem megy?

nekem sehogy nem megy.<#rinya><#rinya>
newlmatch
<#taps><#worship>

nekem is elküldheted a leírást. kösz:_)
Maximus4
Passz.Az van a planet után írva😊

newlmatch
köszi😊és mitõl 49-es?ígérem nem fárasztalak tovább...😊

Maximus4
Semmi baj😊Planet az egy ajánlat és sok nyelven meg lehet csinálni ugyanarra az email címre.A + 20 FA-t pedig valamilyen másikért kaptam,délután óta csinálom,szóval nem tudom melyik volt a befutó😊

newlmatch
Mit jelent a 49-es planet és mi a +20FA ? bocsi, h sokat kérdezek...😊