Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima pad van a mozi helyén....
Az új piacon meg semmit nem lehet csinálni, mert nem lép be semmibe. 😞
We will never forget! WTC

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A piacba még annyi a pozitívum,hogy amibõl nincs ajánlat,oda is be lehet lépni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A többit meg úgyis megszokjuk.
- 2x nyúl
- 25víz
- 2x bari
- 2x nyúl
nááááájsz<#nyes>#nyes>
Viszont van már mozi is.
leszarom a konfigod...
Mert az biztos hogy ezzel a levon mindent ha csinálok tápt szarral mindent elértek csak azt nem hogy magad termeld meg a dolgokat.Megint nem lesz semmi a piacon!
Mondjuk engem csak tenyészállat érdekel mert kitenyészteni kb 2100-ra lehetne õket! A növényeket én valóban magam termesztem!
Next PC upgrade: 2022
A dinamikus piac hamarosan elérhetõ lesz a játékban.
A régi ajánlatok törlõdnek, visszakerülnek a pajtába a termékek
A már levont 10% Csp összegek pedig mindenkinek jóváírásra kerülnek.
És még egy jó hír a végére: a Netlog problémákat sikerült megoldani.
A Farmerama csapata
Bezzeg nála pörgetek 120ezres csp-t 😞 Muternak 2 egymást követõ nap is 120ezer csp lett.
Basszus egyedül a farmerama történetében csak én vagyok ilyen nyomorék hogy se 120ezres csp pörgetés se normális fák titkos csemetékbõl 😞?
Olvastuk a visszajelzéseiteket a takarmány (táp) változásával kapcsolatosan, és továbbítottuk a jelzéseiteket a Farmerama fejlesztõi csapata felé.
Ma el fog indulni az új dinamikus piac, sokak legnagyobb örömére.
Újra kiegyensúlyozódnak az árak - különösen az alacsonyabb szintekhez tartozó tápok esetében.
Amint pontos részleteket tudunk, természetesen tájékoztatni fogunk benneteket.
A Farmerama csapata
a zselét a tenyésztés beindítása elõtt kell megenni - pajta...ott a jobb felsõ sarokban rákattintasz a hörcsögre, ezzel bejutsz a kamrádba és ott kiválaszthatod (már amennyiben van) a zselét és jóízûen elfogyaszthatod😊
8 órán keresztül felezi a tenyészidõt - de figyelj, feltétlenül a tenyésztés indítása elõtt kell megenni (bár nagy baj nem lesz belõle, max. a következõ tenyésztéstõl indul a 8 óra)
ezekkel kapcsolatban
itt olvasgass A lekvárkészítés mesterképzõje illetve a Pékség - avagy a pékszakma rejtelmei részekben
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ugyanúgy lápipócot?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Be yourself, no matter what they say...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11