Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kinél van már mozi???nálam még nincs<#confused><#confused>
Hát, nálam nagyon nem ilyen. 😞
Sima pad van a mozi helyén....
Az új piacon meg semmit nem lehet csinálni, mert nem lép be semmibe. 😞

AZTAAAA!!!!!!!

We will never forget! WTC

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ok! Nálad akkor van a mozi?

nem egy játékosbarát ez az új piac..
Maximus4
Nem annak lesz új hely,hanem a cirkusznak.A városba van a mozi,a piac fölött.

A piacba még annyi a pozitívum,hogy amibõl nincs ajánlat,oda is be lehet lépni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem kaptam meg , de mintha a térképen több lenne a tiszta terület! Lehet , hogy már csinálják!

Kössz!

hát én nem tudok venni semmit a piacon, mert befagy tõle a játék😄
Maximus4
Küldtem neked mozijegyet.

Nálam sincs!

Maximus4
Ami bosszant a piacba,hogy nem lehet beírni ajánlatot csak a csúszka van😞
A többit meg úgyis megszokjuk.

nálam még nincs mozi..
most látom összegyûlt 4pörgetés<#idiota>

- 2x nyúl
- 25víz
- 2x bari
- 2x nyúl
nááááájsz<#nyes>
Maximus4
A piac no comment.

Viszont van már mozi is.

1 elõnye viszont van a piacnak! Az , hogy átlépkedhetsz a nyilakkal a következõ árucikkre!

viszont az eladás része az tetszik 😊
zmeor
ki az az ökör aki kapásból fél áron rakja ki a szarját... szétcseszik az egészet :S

leszarom a konfigod...

zmeor
hát jah

minden csak nem áttekinthetõ

leszarom a konfigod...

de szar ez a piac így elsõ ránézésre😄
lassan lesz vmi..a piac már töküres
grebber
Kiváncsi leszek mi lesz benne dinamikus.
Mert az biztos hogy ezzel a levon mindent ha csinálok tápt szarral mindent elértek csak azt nem hogy magad termeld meg a dolgokat.Megint nem lesz semmi a piacon!
Mondjuk engem csak tenyészállat érdekel mert kitenyészteni kb 2100-ra lehetne õket! A növényeket én valóban magam termesztem!

Next PC upgrade: 2022

Üdv Farmerek!

A dinamikus piac hamarosan elérhetõ lesz a játékban.

A régi ajánlatok törlõdnek, visszakerülnek a pajtába a termékek
A már levont 10% Csp összegek pedig mindenkinek jóváírásra kerülnek.

És még egy jó hír a végére: a Netlog problémákat sikerült megoldani.

A Farmerama csapata
grebber
Úgy van 1 db nyomorék bájitalfám hogy a haverom már abbahgyta a farmját én vettem át és neki lett csemetébõl azt adtam át a saját farmomhoz 😄
Bezzeg nála pörgetek 120ezres csp-t 😞 Muternak 2 egymást követõ nap is 120ezer csp lett.

Nálam is volt , hogy nem sikerült az amit szerettem volna! Nem baj neked is össze jöhet még!😊 Vagy a cserénél beszélgethetünk róla!

grebber
O hogy huználak le szájjal téged is 😄
Basszus egyedül a farmerama történetében csak én vagyok ilyen nyomorék hogy se 120ezres csp pörgetés se normális fák titkos csemetékbõl 😞?

Sziasztok! A mai pörgetésem 1x bájitalfa!!!!

ftcfan
Nálam 45k kukorica figyel a raktárban 😊

halljátok...mióta megváltoztak a tápok összetevõi, nem gyõzök hozzávaló növényt termelni...eszméletlenül fogynak<#wow2>

Maximus4
Az szép!

nemcsak a terményekre gondoltam hanem a többi hánycikkre répa, búza salát kukorica stb...
Van 40k répám, remélem ezeket az alap növényeket is el lehet majd drágábban adni. Répából soha sincs a piacon.

Maximus4
A terményeket megveszik szerintem bármennyit is kérsz érte,

én is tartalékoltam egy keveset, de az az érzésem a vevõ oldalnak nem fog tetszeni ha drágábbak lesznek a hiánycikkek
Maximus4
Én is.Már egy jó ideje direkt nem piacoztam.

kiváncsi leszek bejön-e ez az újítás
Maximus4
<#eljen>

Üdv Farmerek!

Olvastuk a visszajelzéseiteket a takarmány (táp) változásával kapcsolatosan, és továbbítottuk a jelzéseiteket a Farmerama fejlesztõi csapata felé.

Ma el fog indulni az új dinamikus piac, sokak legnagyobb örömére.

Újra kiegyensúlyozódnak az árak - különösen az alacsonyabb szintekhez tartozó tápok esetében.

Amint pontos részleteket tudunk, természetesen tájékoztatni fogunk benneteket.

A Farmerama csapata
naponta egyfajta magból csak 100 db-ot vehetsz a magtárból
a zselét a tenyésztés beindítása elõtt kell megenni - pajta...ott a jobb felsõ sarokban rákattintasz a hörcsögre, ezzel bejutsz a kamrádba és ott kiválaszthatod (már amennyiben van) a zselét és jóízûen elfogyaszthatod😊
8 órán keresztül felezi a tenyészidõt - de figyelj, feltétlenül a tenyésztés indítása elõtt kell megenni (bár nagy baj nem lesz belõle, max. a következõ tenyésztéstõl indul a 8 óra)

ezekkel kapcsolatban

itt olvasgass A lekvárkészítés mesterképzõje illetve a Pékség - avagy a pékszakma rejtelmei részekben

jackoneill90
Miféle magtári korlátozés?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Az ilyen zseléket hogy használjátok el? Mire kell ráklikkelni?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Sziasztok!
Maximus4, nekem is el tudnád küldeni a leírást.
Elõre is köszi. [email protected]
Maximus4
Igen azt.

SHADOWEYES7
Srácok a rémséges halastó mit ad? <#conf>

Ugyanúgy lápipócot?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

egyetértek<#gunyos1>
de azt nagyon!<#nevetes1><#levele>

Be yourself, no matter what they say...

grebber
Nemtudom ki hogy van vele de ez a baby boom is loszart ad eddig.

Naponta többezren regisztrálnak,szóval ezen csak mosolyog a Bigpoint<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

amikor bevezették a magtári korlátozást akkor is volt tiltakozás bõven, még se lett semmi.