23542
-
#15759 Egyszer nem lenne oly kedves valaki hogy oddadom a farm kodom és szerzne nekem FA-t??
Mert nekem nagyon nem megy!
Hiába csinálok meg ezermilliárd darabot semmi FA nem jön! -
#15758 Itt sokan nem tudják melyik piacon vannak,ráadásul nem hiszem,hogy valaki elcserélné a farmját. -
mondragon01 #15757 SziaSZTOK , keresnék 07-es vagy 37-es piacu farmot adnék érte csere farmokat 72-szinttöl 76-szintig akinek van írjon -
#15756 Vagyok. -
#15755 Maxi, vagy? -
#15754 Dehogy jön csalok ezek mondtam már korábban!
Nem is csináltam olyat amihez 1 FA volt írva de 1-et azt adtak! Inkább azt se adták volna! -
#15753 Ha már letöltősöket csináltok,ajánlom a virtual boxot. -
BestCompany67 #15752 Titokzatos ól= egy szar kecske ,ja hogy retró? arany? na és -
Jozi1974 #15751 Még jöhet, én kaptam már úgy FA-t, hogy előtte több mint 2 órával próbálkoztam. -
#15750 Jó lenne ez az usa ip-s radiumos téma ha nem hazugság lenne az ott lévők 99%-a!
Rettentő soknál csak ez van megkapod a FA-at ha leszeded és telepited!
Már vagy 10 szarságot leszedtem felrakom weboldalra fel is kuszott kiirta köszönik hogy feltelepítettem!
Mondanom sem kell FA sehonnan nem jött!
-
#15749 Kösziii:) -
#15748 Ment PÜ. -
#15747 szia, nem voltunk mostanában... küldtél dolgokat, de vidit nem -
#15746 Ne mond,hogy te még mindíg az ip cserélős programmal csinálod?Neked nem küldtem el a videót? -
#15745 svéd IP-m nincs, némettel próbálkozom, ha van vmi írom majd -
#15744 elmegyek svédországba, hátha :) -
#15743 mai, 16órási hsz, máshonnan :Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, svéd (ne kérdezzétek melyik, mert én nem a szokásos úton jutok a svédre),radium, Eukanuba kutyatáp kupon, sima reg, nem kell visszaigazolni, rögtön adta a 18FA-t, H&M, ingyen zokni reg, e-mail visszaigazolás után rögtön 19FA.
-------------------
élhetnek még ezek? nekük 1 ól volt most csak, szentjani lett. most töltöttem le friss 3 napos easy hide ip 4.1.1-t kellene vmi jó ajánlat :) -
Jozi1974 #15742 Kinek mi bújt elő a Titokzatos tenyészetből ? Nekem most járt le .
Négyből 2 mormota, 1 szülinapi akol meg 1 retró halastó.
Kíváncsi vagyok milyen arányban ad jókat, érdemese venni többet?
Ja , mi az a szülinapi akol ? :) -
#15741 Köszi:) -
Jozi1974 #15740 nekem is 3,3 terra van, de csak egy 120-as van most rádugva, a többi nincs ,ha rendes win kell akkor ez lehúz a többi meg vissza. Csak a FA miatt próbálkoztam :) . -
#15739 köszi:) van egy "öreg" asztali gépünk, Xp van rajta, rég volt bekapcsolva. ezért kérdeztem, hogy érdemes-e megpróbálni:) én maradok az XP-nél, párom Win7-es.mindegy, megnézzük a Radiumot Xp-n és Win7-en is:) most már csakazértis :D -
Jozi1974 #15738 grebber : USA IP , de nekem csak azok a jók amelyiknél a port 3128
newlmatch : nemtudom számít-e az új win , de a régivel 1 hónap alatt jött össze 50FA.
Csak a letöltősök miatt raktam egy újat egy régi nem használt 120 gigásra , ha vírusos is lesz akkor újrarakom 30-40 perc alatt.
A rendes WIN is megvan, de az a HDD most nincs gépre dugva , a vírusok miatt.
XP vagy WIN 7 ? fogalmam sincs. WIN 7 telepítő akadt hamarabb a kezembe :) -
#15737 Nem arra értette.Azért rakott win 7-et gondolom mert xp már ezermilliárd éves és nem trendi!
Üres vinyóra meg azért ha valami kajak virus jön elne tüntesse a fontos fájlokat.
Én ezért nem tennék új wint az biztos 3,3 TB-al nyomom szinte tele van.Ha olyan inteligens virus jön ami átveri a kémvirusitot a rendes virusirot + win 7 tűzfalat akkor meg is érdemli hogy sikeresen törölje az adataimat! -
#15736 bocsi, full szót nem használtál :) -
#15735 Szia! Szerinted köze volt ahoz, hogy üresre frissen telepítetted a win7et? érdemes megpróbálni? a full üres mit jelent? full üres, vagy format c volt?
Érdemes egy XP_t legyalulni, hogy a win 7-et feltegyük, mit gondolsz? köszi a választ:) -
#15734 Milyen ipvel? -
Jozi1974 #15733 Én ma egy üres HDD-re feltettem egy windowst 7-et (ha vírusos lesz , újrarakom , kb 30perc max) , meg alapdolgokat, próbáltam letöltőset , regisztrálósat , egyiket a másik után, 1 óra alatt 195 arany jött össze.
Mind a Radiumon csináltam. Hogy konkrétan melyik adott, melyik nem, azt nem tudom.
Sajna nekem a Sponsor továbbra se ad ajánlatot.
Ilyen napom még nem volt , eddig is Radiummal szórakoztam, de ha próbálkoztam 20-ból 1 sikerült talán.
Lehet jót tett neki az új Win :) .
-
#15732 Sziasztok. Matomy-n volt az ingyen videóknál egy londoni filmecske, 1 FA-ért. Reggel még működött, de csak 1x lehetett megnézni
IP váltósat tud valaki ? -
Jozi1974 #15731 A pajtában szerintem azért nincs mert még nincs neked.
A piacon is 0 eladó.
-
Janoooo #15730 A piacon az állat kategóriában már benne van a bagoly.
A pajtában még nincs. -
Jozi1974 #15729 Kínlódtam ezzel az ingyen farmarannyal. Sikerült egy , ráadásul kirakta a lajhár a 100%-os TP táblát :) . -
benoken93 #15728 -
#15727 Ki is raktam valami hurka szar 20 tp-s helyett! -
benoken93 #15726 Ad egy dilis kék traktort is! -
Jozi1974 #15725 Minden nap belépsz vele 1x , és ad valamennyi TP-t (szinttől függ). Én 74-es vagyok és 800-at ad.
Valahol a hivatalos oldalon van egy táblázat, milyen szinten mennyit.
És ha nem vagy belépve a játékba jelzi ha valami kész , vagy van üzeneted. -
#15724 Ez a farmerama eszköztár mire jó azon kivül hogy lassabb a belépés vele? -
Ironman2 #15723 Na már én is egymillió fölé mentem.DD -
gettobuxa #15722 nálam ok minden napok óta :) -
Ironman2 #15721 Istenem.Már napok óta instabil a játék.Tegnap többször is kilépett nálam,most meg be se akar tölteni.What a fuck? Nálatok is szarakodik? -
gettobuxa #15720 szerintem akinek van tojásfája, annak van minden ólból min. 5, de ha nincs, akkor tudna annyit építeni a barkácscuccokból. de mindegy, lehet a szánalomra is hagyatkozni :) én is írkálok pár embernek, vissza se írnak... pedig korrekt ajánlataim is vannak...