23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • SHADOWEYES7
    nekem nincs :(
  • hpelte
    és van mozi is
  • SHADOWEYES7
    kezdődik...
  • grebber
    Érdekes google chrome-al nem jön be a game de IE 9el viszont igen ki érti ezt.
  • Jozi1974
    Sajnos nekem nincs ajánlat a Sponsorpay-ban :(

Eddig próbált összes IP-vel ezt írja ki :
    " Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later. "
  • ToCsEk
    "Norvég kézi ip Sponzorpay

Nem a free-ben volt de lefordítva az apróbetűs részt mégis free...:

Santander Red Kreditkort - Søk Online Nu!
    Søk Online. Fyll i påkrevde opplysninger
    Reward: 252 Bigpoints

Ez nem más mint egy ingyenes bankkártyaigénylés. Alap adatokat kér, illetve személyi számot (11 számjegy, google), illetve vezetékes és mobilszámot is (ezek is google) a 2. oldalon mikor kérdezi hogy hogy kívánod megerősíteni bankId-vel vagy postán érdemesebb a másodikat választani, akkor nem kötekedik a 3. oldalon mindkét rublikába pipa ment. a 4. oldalon már csak megköszönik, az már fél siker...
    Az arany szinte azonnal jött, a jóváhagyásos mail nemtudom merre jár..."

hivatalosból másoltam ide Mr_Julius írta, köszi neki, megcsináltam és meg is adta egyből

31.185.24.205 3128 ezzel az ipvel, 5perc alatt jóváírta :) hajrá srácok
  • Jozi1974
    169 :(
  • grebber
    Azt hol látom hány napja regeltem?
  • zmeor
    nekem kb 390 :(
  • Maximus4
    654:)
  • ToCsEk
    nah és kinek hány éves a farmja? :)
    enyém kb 550-580napos
  • SHADOWEYES7
  • szjuca

• Gólya #15786
    apa kezdődik:)

nyugi, csak holnap:D
  • benoken93
    Kinek van felesleges baglya?
  • Ironman2
    Mitől lett ilyen lassú a topik,fél órája még be se lehetett lépni?
  • Maximus4
    Ment:)
  • matrixlife
    Király vagy! Már csak a mail címed kell és nem marad jutalom nélkül.
  • Maximus4
    Megcsináltam neked:)
  • matrixlife
    Vettem 2 ólat még nem tettem ki. De pörgettem 1 pillangókertet most. 100 éve semmi normálisat nem nyertem.

• Jozi1974
    Na igen , nekem is ezt a kettőt sikerült megszerezni.
    Talán akinek nincs denevér annak érdemes csinálni, egyébként tényleg értelmetlen. Túl sokat kérnek gagyi dolgokért , ráadásul csak 2 nap van rá, sok-sok FA nélkül nem is megy.
  • zmeor
    nekem se... elnyertem a tojásfát meg a sárkánytojást, megint szaros TP tárgyakért nem fogok ott görnyedni
  • Balázs 17
    kár, hogy értelmetlen dolgokat adnak, nekem nincs is hozzá kedvem
  • Jozi1974
    Van megint vidámpark.
  • benoken93
    Akinek van felesleges baglya az légyszíves beszéljen már velem! Pillangót , SZT. Janit , és rénszarvas XL-t tok adni érte!
  • benoken93
    Nekem összejött 2 rénszarvas XL és 1 pillangó akinek majd kell a csere-berén az szóljon , vagy hallgasson mindörökké!:)
  • Jozi1974
    12 -ből nekem

2 mókus
    1 rénszarvas retro+
    1 pillangó
    3 denevérbarlang
    3 mormotavacok
    1 szarvasgomba malacfarm
    1 méhkaptár retro+

Én se panaszkodhatom.
    Még van 6 kirakom azt is , remélem lesz benne bagoly , vagy szentjános , vagy mindkettő :).
  • grebber
    4 titokzatos cuccból:

- denevérbarlang
    - pillangókert
    - retro szamáristálló ++
    - sárga tyúkól

Kivételesen elégedett vagyok!
  • Jozi1974
    Radiumon van egy 4FA-s ajánlat. Azt hiszem arra kell szavazni ki legyen a következő amerikai elnök.
    Kér egy email , irányítószámot , ki kell választani egy nevet, és meg is adja a 4 FA-t.
  • Ironman2
    Meghagytam míg összejött az 5 forgatás.Általában akkor mindig bejön egy nagyobb nyeremény
  • zmeor
    ó a kis mákos
  • Ironman2

• gettobuxa
    nagggyon gyanús van ismét! :D
  • zmeor
    Maxi 82 lettem!

Légyszi írd át!

Köszi :D
  • grebber
    Na sikerült végre FA-t szereznem (87-et) el sem hiszem! Vettem is 4 titokzatos ólat!
    Most tisztitom a gépet a sok szar letöltött és felraktott fostól.
  • Jozi1974
    USA IP (olyat választottam amelyik port 3128) , gamecoins 1. oldal , 39 farmarany.
    Sajna nem is figyeltem mit reklámoz, próbából megcsináltam totál fáradtan éjszakázás után, 1 perc alatt megadta a 39-et.
  • Jozi1974
    Azt is írtam hogy nekem egy hét alatt nem volt semmi. 1 hónap után talán volt 50. Ez a mai 195 szerintem teljesen véletlen volt. Lehet mostantól megint nem lesz semmi egy jó ideig. Az is lehet hogy IP függő, mert minden alkalommal mással próbáltam. Csinálni kell, egyszer neked is bejön, csak türelem. El kell döntened hogy megéri e rászánnod az időd vagy se. Ez csak egy játék, úgy érdekes, hogy ha te csinálod, focizni se focizol úgy hogy más játszik helyetted.
    Egyébként a hivatalos honlapon van egy fórum ahova beírják azokat amik adnak FA-t, és le is írják mit kell csinálni.
  • Slimdave
    Nekem is volt olyan napom, hogy 1 nap alatt 20 farmaranyt szereztem, ma sem tudtam többet. Volt olyan napom nekem is hogy kapásból összeszedtem 300-at. Ilyen a box!
  • grebber
    Ugyanannyi?
    Én nem vagy az Úr kegyeltje. Lentebb irták pik pak összeszedtek 195 FA.-t

2 órája "szopok" és 1 FA-t kaptam pedig 1FA-s ajánlatra rá sem mentem!
  • Slimdave
    Segíts magadon isten is megsegít. Senkinek nincs ideje még a sajátjára sem, nemhogy a tiedre...ha rászánod te is a napot, csinálsz sok ajánlatot akkor UGYANANNYI esélyed van hogy sikerül mint másnak. Bírom az ilyen ingyenélőket...