Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
Maxi!

Tegnap este vettem a fáradságot és elkezdtem ezt az ingyen FA-s szart csinálni.

Amerikai ip-vel vagy 15 ajánlatot megcsináltam és utána lefeküdtem mondom reggelre itt a FA.

Hát megint 0 azaz NULLA FA-t sikerült összeszednem.....

komolyan mondom idegbajt kapok<#zavart2>

leszarom a konfigod...

Maximus4
De az,hogy meddig tart nem írnak egy szót sem😛
Jó,tudom,hogy ott lesz az óra,de akkor is😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok! Nálatok már van event?
asszem mehetek vissza fa-zni, amúgy köszi a holland tippeket
Maximus4
A vidámparkos event.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

mi megy farmaranyra maxi???
Maximus4
Megint farmaranyra megy?Elmennek a büdös francba!

jéé gyik milyen hamar
annyira szeretnék én is farmaranyat de nekem nagyon bonyolult angol ip stb stb ha valaki tud valami full 1szerüt légyszi linkeljen de hülye vagyok a bonyolult dolgokhoz please help<#bohoc>
Helló mindenkinek!

Szeretnék közölni veletek 1 bugot, figyeljetek rá oda, bár tudom csak én vagyok ilyen ritka nagy béna.
Ha beérik "kész-re" a növény, akkor is ráengedi tenni a játék vetõgéppel a szupertrágyát így elpazarolva azt. Tudom, tudom ki az az õrült aki ilyet csinál?! Hát én! 😄 De csak mert ment a háttérbe a farm, mikor rá taskoltam háttérbe megnyitva a vetõ aratógép és kaptam ajándékokat, nagyba okéznám le de persze nem fogadja el, ilyenkor akarva akaratlanul is többet kattinthat az ember és rákattintottam a szupertrágyára. Kíváncsian várom a cirkuszt.

#13754 Grat Maxi 😉
pont most léptem ki Hollandiából de majd akkor visszanézek. Köüsz! a magyar hivataloson szokásos a helyzet, sokan kérdezik mikor kezd az event..a válasz "Egyenlõre nincs róla információnk. Ha lesz azt a Hivatalos közlemények megfelelõ rovatában közzé fogjuk tenni." még szerencse, hogy fb-n, twitteren már régen kiposztolták fentrõl
Maximus4
Eddig ezekért kaptam meg,mind holland azonos ip.

Maximus4
Eddig holland ip-vel szedtem össze 50-et.Mást nem próbáltam.

Délután 3-kor jön Renzo cirkusza

http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/770/Renzo_erkezik_/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

valahol már láttam, de részletesen nem néztem át. valami jó tipped van mára?
Maximus4
Láttad,hogy visszamenõleg is meg lehet nézni milyen ajánlatokért kaptál FA-t?

<#worship><#law>

Be yourself, no matter what they say...

a farmerama facebook oldalán 3 órára írták a cirkuszt (pm 3 CET)
olyan hülyék az emberek..viszik 230ért az álbõregeret de 400ért nem viszi a drakula barátját...

Köszi az infót akkor eladok pár dolgot mert tuti csp kell majd hozzá!

dede ma jön a cirkusz
Lemaradtam valamirõl? MIlyen event?? Csak nem a cirkusz kezdõdik ma?!:S

newlmatch
zseton😊)))

hmm tehéntej 13k-ért?
SHADOWEYES7
Nem merek le aratni mert tuti valamik jönnek fel majd vagy stb... 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Lehet tudni,hogy a mai event ami kezdõdik mirõl szól?<#bohoc>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Szomszédokat keresek a Nevemn : Marosfalvi és a 74-szinten vagyok.
grebber
Ez eléggé ösztönzés arra hogy ne vegyél semmit anem magadnak termeld

Next PC upgrade: 2022

szerintem idõ kérdése és változtatnak majd a piacon

mert guanó 14000csp<#zavart1>
szerintem ha így halad ma már 20k fölött lesz😊
ha meg nem lesz állandó kínálat belõle egekbe szökik az ára
van már piac gyik de az árszámolásról nem írtak
növényekbõl is kezd felteleni a piac
zmeor
minden tenyészthetõ állatból van a piacon.. ilyen sem volt még

leszarom a konfigod...

Látva a piacot és az új tápokat nagyon megéri denevért termelni (már ha van barlangod). Átszámoltam, hogy a gyümijeimet nézve 3000 denevértápot több mint egy hónapig kever a malom....xD<#duma><#nyes>
nem értem, egyre több búza van kint (140) és egyre drágábban lehet eladni wtf?
grebber
Jó ez a piac meg nem is! Ha kell zsé tudsz szerezni mert elég brutál áron el lehet adni dolgokat.
De az ellentettje ha szükséged lesz valami szopsz rendesen rámegy a gatyád is😞

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
"majd lesz gyik leírás"
Ez itt a probléma!Elõbb kellene a leírás,utána megvalósítás!

Foxy0
maxi hogy kel aranyat gyûjteni?

vki kérdezte a hivatalosban hogy mi alapján alakul az ár, a válasz: "Nagyjából annyi, hogy az alapár a kereslet függvényében változik. Tehát ha hiánycikk volt egész nap felfelé mozdult az ára, majd lesz gyik leírás."
A bölcs tölgy fejlesztése és a mozi mikorra várható?

We will never forget! WTC

jó éjt<#integet2>
<#banplz>
szép napot😊)
az új piac katasztrófális,legalábbis nekem egyáltalán nem tetszik
átláthatatlan,mire megtalálom már el is felejtettem mit kerestem<#falbav><#falbav><#falbav>
jpbb szerettem a régit
maradi vagyok?<#confused>
az a baj mindent egyszerre akarnak betenni a játékba
Hát igen. De ezt már megszokhattuk!

Maximus4
Ki tudja.Szokás szerint nincsenek a helyzet magaslatán.

De mi a fenét csinálnak????

Maximus4
Mára már nekem is eltûnt😊

Sziasztok! Mozim még mindig nincs!

Bölcs tölgyet lehet hogy ma bõvítik?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Azért a nagy piacozás közepette,ne felejtsétek el,hogy holnap indul egy új event és lehet,hogy oda épp az kell majd amit most eladogattok!