23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • grebber
    Ezek vannak ezért ezeket irom szerintem elég egyértelmű.
    Mást nem írhatok mivel nincs semmi ami értelmes.
    Majdnem minden tenyészetből van ólam azokat még feláldoznám.

Nem mellesgleg akad 1-2 "tehetősebb" farmos akiknek bejött az élet és pl adtak nekem teljesen önzetlenül denevérbarlangot.Ami ugye önerőből nem egyszerű megszerezni.Most kaptam 2-öt is.
    Hátha van tojásfában is ilyen user.Próbálkozni csak lehet nem?

Lehet esetleg van akinek kevés barkácscucca van de kellene neki pl strucc tsz.

Bár szerintem 1 tojásfáért 3-4 ólfejlesztés jutányos ár. Bár ki hogy látja ezt.
  • gettobuxa
    tojástojó terület aztán tényleg jó ajánlat egy tojásfáért :D ennél kicsit komolyabb dolgokat ajánlok érte, mégse csereberéltem eddig semmit :(
  • grebber
    Tojásfát szeretnék.

Cserébe amit adni tudok: sárga nyúlol,sárga és narancs juhakol, retró hódvár + , angórasimogató ,tojástojó terület.
  • topi007
    irtam
  • zmeor
    írtam PM-et
  • topi007
    denevér barlangért xxl es fát adnék akár több is érdekel
  • zmeor
    állítólag valami változás lesz a piacon 16-án, mert sok volt a panasz rá
  • benoken93
    OK! Holnap lejátszuk!:)
  • grebber
    Ok.tevehajcsár néven vagyok fent de már barátlistámba vagy szóval tudunk bizniszleni ha neked is ok lesz!
  • benoken93
    Megbeszélhetjük! De csak holnap tok adni , mert ma már nincs!
  • grebber
    Tojásfát szeretnék kapni cserébe tudok adni terményes ólat (szinte mindenféle van)!
  • gettobuxa
    csekkold a listámat! :)
  • Balázs 17
  • zmeor
    itt mindenki játszik 1 hónapig minden nap, sőt már több hónapja megy ez.

de azért értékeljük a promo szöveged :D
  • jackoneill90
    Gyertek legyetek a szomszédaim. Úgy jártam, hogy sokáig nem voltam fent, most is pirosba villog a hőmérő és a szomszédaim eltűntek a listámról. De ha ajándékot akarok küldeni akkor ott van mindenki de nem foglalkozom velük annyira, hogy újra beírjam a keresőbe és felvegyem őket.
    Ha akarsz egy jó szomszédot aki ha belelendül akkor akár 1 hónapig is játszik mindennap, mikor időnként elmegy a kedvem előfordul hogy napokig nem nézek rá a gazos farmomra.

Nevem: kertész_vili

Kertészek előnyben !!!!!
  • benoken93
    Diófa XXL-em van , ha valakinek kell , de csak holnap tom odaadni sajnos!
  • benoken93
    Az enyém benoken93 ! Előre is köszi az ajándékot!
  • Osi20
    irtam pm.
  • topi007
    farmaranyat lehet küldeni és ha lehet hogy??nem feltöltésre gondolok 1ik farmrol a másikra??
  • zmeor
    mi a gazdaneved?

tudok még küldeni ajándékot, szal ha küldök még több darabot 1 ért cserébe neked akkor jó?
  • benoken93
    Neked is adok egy tojásfát a halloweeni varjúért! Mi a gazdaneved?
  • benoken93
    Sörösbarilányt kérem szépen!
  • zmeor
    és melyiket kéred?
  • benoken93
    Akkor megy 1 tojásfa!
  • Slimdave
    Karácsonyfa nem kell valakinek?
  • zmeor
    sőt van még sörös barilány, húsvéti tojások, kandúr bandi
  • Osi20
    Ezek vannak:Száguldo szán,kertész vankond,cat stteve,TF 1,Arany város,Hóanygal,heelowen varju,turbopocok 2011,hóember,pantomin.Ebböl bármelyiket választhatsz. Ami csp ad ez van Francia tricolor.Azért van ilyen kevés mert nem régen játszok vele.
  • zmeor
    büfébódé, hotdogbódé, ugrabugra tapsifüles, sörsátor

elküldöm az összeset 2 fáért
  • topi007
    ami engem érdekelneNÉNEK ezek mind disztárgyak sok mindenem van cserébe szinte ......nekem minden fajta fám van tojásfa xxl es stb minden ol fejlesztéssel stb nekem ezekre lenne szükség.............Villa,.trutyi kut..szörnyek fája,.szambabárány,.repülö rénszarvas,.párizsi kávézo,.mokusok,.medence.házisárkány,háziko,diadaliv,.csintalan malacok,bagoly fája,bariséf bográccsal,.hegyi oriás.,száguldo szán,andi,békakirály,bitzer kutyaháza,boldog hodgyerek,bolhapiac stand,denevér fája,drakula nyul,páncél panni,turbopocok2011,varázslomalac.......................ezek
  • benoken93
    Szerencséd van jó embernél jársz!:) Mi a legnagyobb csp-s tárgyad?
  • zmeor
    szia én tudok neked küldeni egy csomó CSP-s tárgyat. nekem nem kellenek!
  • benoken93
    Hát a kergédben van Heidi? Vagy csp-tárgy? Megalkudhatjuk a tojásfát van egy rakással!
  • topi007
    slim küldtem pm-et
  • benoken93
    Nem muszáj! De van egy csomó tojásfám , akinek kell jelentkezzen!
  • Slimdave
    Nekem van tojásfám, ha nem is felesleges, viszont ezek nem érdekelnek, barkács ólam nekem is van.
  • grebber
    Valakinek van felesleges tojásfája?

Amit tudnék érte cserébe adni ezek közül bármit: tehéntejüzem,kecsketejüzem,angórasimogató,strucc tsz
  • Slimdave
    Megkaptam köszi!
  • Slimdave
    Elküldtem a szentjanit, várom a fákat Topi!
  • Slimdave
    ment a privát
  • Slimdave
    Nekem van tojásfám, kérdés ki mit tud felajánlani érte...