Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap este vettem a fáradságot és elkezdtem ezt az ingyen FA-s szart csinálni.
Amerikai ip-vel vagy 15 ajánlatot megcsináltam és utána lefeküdtem mondom reggelre itt a FA.
Hát megint 0 azaz NULLA FA-t sikerült összeszednem.....
komolyan mondom idegbajt kapok<#zavart2>#zavart2>
leszarom a konfigod...
Jó,tudom,hogy ott lesz az óra,de akkor is😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szeretnék közölni veletek 1 bugot, figyeljetek rá oda, bár tudom csak én vagyok ilyen ritka nagy béna.
Ha beérik "kész-re" a növény, akkor is ráengedi tenni a játék vetõgéppel a szupertrágyát így elpazarolva azt. Tudom, tudom ki az az õrült aki ilyet csinál?! Hát én! 😄 De csak mert ment a háttérbe a farm, mikor rá taskoltam háttérbe megnyitva a vetõ aratógép és kaptam ajándékokat, nagyba okéznám le de persze nem fogadja el, ilyenkor akarva akaratlanul is többet kattinthat az ember és rákattintottam a szupertrágyára. Kíváncsian várom a cirkuszt.
#13754 Grat Maxi 😉

http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/770/Renzo_erkezik_/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Be yourself, no matter what they say...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
mert guanó 14000csp<#zavart1>#zavart1>
szerintem ha így halad ma már 20k fölött lesz😊
ha meg nem lesz állandó kínálat belõle egekbe szökik az ára
De az ellentettje ha szükséged lesz valami szopsz rendesen rámegy a gatyád is😞
Next PC upgrade: 2022
Ez itt a probléma!Elõbb kellene a leírás,utána megvalósítás!
We will never forget! WTC
az új piac katasztrófális,legalábbis nekem egyáltalán nem tetszik
átláthatatlan,mire megtalálom már el is felejtettem mit kerestem<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
jpbb szerettem a régit
maradi vagyok?<#confused>#confused>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11