23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • benoken93
    Hát igen! Valamiből élni is kell!
  • grebber
    Ilyen nyomorék válaszolj 5000 kérdésre ..szságokat meguntam mert soha nem adtak semmit se csak emailemre spam-eket!

Amik adnak azok a szedd le tedd fel vírusos progik!Ennek van külön vinyó rendszer.Ha is szereztem 91FA-t így.
    De rájöttem semmit nem érek vele mert ennek az evenenek a befejezéséhez valami több ezer FA kéne :(

Növényekkel még csak csak meglenne az ember,de a felröppenő tárgyak hírből se röpennek és az az ami szopás de nagyon :(

Nagyon rágyúrtak most a fizetős témára.
  • gettobuxa
    milyen winyót?? milyen vírusoknak?!?? semmit sem kell telepítened ha aranyat akarsz vadászni!
  • Maximus4
    Látom sikerült átalakítani a városban a gazdaraktár és a szigeten a tiki bolt kinézetét olyanra,mint a piac
  • benoken93
    Mert szerintem , ha leadod mondjuk X darabot belőle akkor már csak a növényeket dobálhatod be a kövi szintig! Rafinált mi?
  • Ironman2
    trombitát,és sütit miért nem tudok bedobálni?
  • Jozi1974
    Azért vigyázz, nehogy ellopja a vírus a jelszavadat ! :)

Én úgy próbálkozom, hogy feltettem vírus írtót is, de kikapcsolom, majd ha megvan a FA
    ( vagy nincs ) akkor visszakapcsolom és lefuttatom. Ha nem bízom a sikeres védelmében inkább újrateszem az egész WIN7-et.
  • grebber
    Aki mostanság FA-nyozik és kap is FA-t és USA IP-vel tolja írja le melyik az!
    Mert kifogtam megint egy szériát ami semmit nem ad.
    Mindjárt én is izzitom a 20GB-os vinyót virusoknak.

Már ilyen összeesküvés elméleteket gyártok hogy azért nem adnak a progik FA-nyat,mert amikor telepitené fel a progikat automatikusan mellé töltené le a kis virus szarját de azt blokkolja a virusirto.
    Na majd a friss rendszerrel.Csak félek nem sokáig birja majd a sarat az xp :D
  • grebber
    03.12.2010 szóval 400 nap fölött yeah 2 tojásfa.Bár így első blikkre teljesithetetlennek látom :(
  • Balázs 17
    vagy lehet az csak a fórumba való csatlakozás, de mivel én egyből kerestem szomszédot anno ezért nekem pont jó:)
  • Jozi1974
    Farmaranyozáshoz visszatérve, szerintem nem éri meg rendes Windowson csinálni. UK IP-vel próbáltam egyet, felrakott a böngészőre egy reklámcsíkot , persze farmaranyat nem adott.
    Szerencsére a reklámcsík csak akkor jön be, amikor UK IP-t berakom.
  • Balázs 17
    jelentkezz be a fórumba és írj vmelyik topikba kérdést

ott kiírja
  • grebber
    Nem tartogatom az emaljeim! :(
  • Jozi1974
    Szerintem az e-mail-ek között megnézed mikor regisztráltál. Én is onnan néztem és számoltam ki.
  • grebber
    Hol látom hogy mikor regisztráltam hány napja?
  • benoken93
    Igen ez igaz! Folyamatosan vacakol a játék! Ezt már illene megoldaniuk!
  • vidu01
    A nagy lófütyit töltöm le, csinálják meg rendesen a játékot majd akkor belépek!!
  • Unikey
    Üdv!
    Aki nem tud belépni annak itt a megoldás!

Egy ideglenes és 80%-ban működő megoldással tudok szolgálni...

Opera Browser-t töltsétek le, akinek lent van, azok pedig mindent töröljenek ki (cooke; flash; előzmények, tehát MINDENT)

1) Ez után, mindenki indítsa újra az Opera Browse-t. # Vagy telepítsék fel és indítsák el.
    (Aki most újonnan telepíti, annak az adobe flash playert is le kell hozzá töltenie!!!!)

2) Kapcsoljátok be az Opera Turbó plugint ( bal oldalt a lap alján található sebességmérő icon )
    3) Ez után az Opera Turbo csatlakozik az OPERA Browser szervereihez / szerveréhez.
    (Ha piros felkiáltó jel jelenik meg rajta akkor nem tudott csatlakozni, próbálkozni kell)
    4) Írjátok be utána, hogy www.farmerama.com (Az a jó, ha német nyelven jelenik meg az oldal)
    5) Jelentkezzetek be, ha továbbra is német nyelvű az oldal, nyert ügyetek van, működni fog!

Ideglenes megoldás, 3 próbálkozásból 2x-r sikerült bejelentkeznem! Érdemes kipróbálni.

ui: Többen jelezték már vissza, hogy náluk is működik...
  • Gólya #15821
    :)
    na akinek nem működik, írja át az ip-t a 87.106.143.132-re port 3128
    böngésző újraindít és a pipát a kézi proxynál ki lehet szedni
  • Maximus4
    Nem akartam vele játszani,csak kideríteni,hogy nálam működik-e.
  • Gólya #15819
    .nem látom értelmét - oké, belépsz, aztán? viszed a három farmunkat míg meg nem oldják a problémát?
    azért köszi tényleg, rendes vagy
  • Maximus4
    Ok,szólj ha meggondoltad magad.
  • Gólya #15817
    köszi a lehetőséget, de így akkor várok türelmesen/türelmetlenül, mikor lesz belőle valami...
  • Gólya #15816
    állítólag az invitelesek nem tudnak belépni...ez hogy van? minden más oké, csak a játék nem?
    magas ez nekem, mint kacsának a pingpongasztal
  • Gólya #15815
    most jöttem haza...még mindig nem enged...
    de nem is egy gépről próbáltuk, ráadásul a hites még a munkahelyen is megpróbálta, onnan sem jutott be
    vagyis más ip, más gép és semmi:(
    ez tuti szervergond, nem csak nálunk nem jó, a hivataloson is panaszkodtak többen, más topicon is...
    itt vagy még?
  • gargajoke
    Nem tok belépni a farmra valaki ötlet ???
  • topi007
    akkor sorry
  • Maximus4
    Ne haragudj,de nincs az az isten,hogy másnak farmaranyazzak.A sajátomhoz sincs már kedvem.
  • topi007
    annyira szeretnék farmaranyat de sosem sikerült egyszer sem ha valaki segiteni megbizhato ember annak örök hálám odaadnám az adataimat neki hogy hátha tud segiteni cserébe ha lesz ajándékozás tölem bármit kérhet ingyen maxi te esetleg ha van idöd?????
  • Maximus4
    Viszont lenne egy ötletem persze,ehhez te kellesz.Ha gondolod küld el az adataidat nekem és megpróbálok belépni.Ha sikerül,akkor ajánlok egy takarító progit,mert akkor valószínűleg nálad van a gebasz.
  • Gólya #15809
    persze - de a hitesé se megy:( és tuti nem egy szerveren vagyunk
    na mindegy, majd vagy két óra múlva megnézem megint, addig csinálom a dolgom, nem idegesítem magam
    nem mellesleg kapják be
  • Maximus4
    Gondolom a szokásos takarításon már túl vagy.
  • Gólya #15807
    három böngészővel próbáltam - egyik sem oké (foxi, chrome, explorer)
  • hpelte
    chrome alatt nekem se megy, firefox alatt igen.
  • Maximus4
    Azért ez durva:(
  • Gólya #15804
    örülj, hogy csak mozi nincs - én be se tudok lépni még mindig:(
    hogy szakadnának meg - tudnak pedig róla, hogy többen nem tudnak belépni, azért elkezdték az eventet
    a kompenzáció meg gondolom, megint mindenkinek jár majd
    komolyan fontolgatom, hogy abbahagyom:(
  • hpelte
    már nálam sincs... valami külföldi ip cím volt beállítva, de a magyar felületen jelentkeztem be.
  • Janoooo
    Mozi nálam sincs :(
  • hpelte
    a múltkor nálad volt és másnál nem.
  • Maximus4
    Nekem sincs:D
    Jól kezdődik.