23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • jojo
    Ők is rájöttek, úgy látom!
    Event javítási és fizetési kód: PANDADANCE2014
    333 panda!
    Ehhez már semmit se tudok hozzátenni!
  • jojo
    komolyan mondom, ez a legjobb event!
    Semmibe nem kerül semmi, ugyanis annyi pontom sincs hogy elkezdjem! :D
    Kész röhej a Bigpoint játékainak nagy része, ugyanis 20 éves okosok mondják meg, mi a jó.
    De, legalább feltornászom magam a hiányok terén, ugyanis ahogy látom, semmit se vesztettem, evvel se!
  • ACE
    Volt egy időben hogy sokat ettem, de már nem nagyon, lehet megint neki kell állni, csak ahogy látom úgy felmentek a Bahama TP-t növelő cuccok árai mint állat...
  • Maximus4
    Azt meg,hogy?:D Ennyi turmixot eszel?
  • ACE
    Én 222 Bahama szinten vagyok, de nekem is kell vagy 100 aranybanán hogy kiváltsam a pandatenyésztést és az új növényeket, hülyék ezek...
  • SHADOWEYES7
  • Maximus4
    Ezzel én is így vagyok.A megrendelős és a tenyésztős rúnákat nem fogom kiváltani.A csavarpálma és a zöld tea feladatsorral lassan kész leszek,de az utána következő két növényekhez és fákhoz,kellene még 140 banán,ami 28 szint!!!És akkor leszek 211-es és 15 millió tp kell hozzál :D
  • tonyr #22812
    154-es vagyok Bahamarán, és kb 200 aranybanán kellene "csak", hogy minden növényt/állatot kiváltsak :)
    A több megrendelő, ill tenyésztési csomagok nem érdekelnek :)
  • tonyr #22811
    pandadance2014

333 panda :)
  • Maximus4
    Meg adhatnának lassan nyereményként aranybanánt,mert 1-1 új növény/fa kiváltása 5-6 "szintbe kerül".Most váltottam ki a pandát és maradt 2 banánom.A következő növényhez meg kell 30,és tegnap lettem 183-asde baromi lassan megy.
  • SHADOWEYES7
  • gettobuxa
    kéne már valami termény bedobálós, hogy a tojástól stb. megszabaduljak... piacon eladni nem túl gazdaságos...
    meg jöhetne új varázslatos kirándulás is, annyi új állat meg növény lett
  • grebber
    LOL megártott a tegnapi futás. Vett raklap gránátalmát és az már a köv szint.

Jól látom ha csak az elsőket adom be és továbbmegy a következőre akkor már nem lehet a korábbikba beadogatni?
  • grebber
    LOL ilyet se láttam még.

Kincses szigeten mindenkinek másokat kell beadogatni?

Most néztem hogy szedtem le anyum farmját hogy neki sokkal másabb cuccokat kell beadni és jóval gyengébbeket mint pl nálam.

A másik meg hogy ő csak az elsőkjet adta be és csak a 3-as elsők vannak készen mégis több területe van a kincses szigeten mint nekem akinél már csak az 5/5 utolsó része van hátra.

NA EZ WTF?????
  • jojo
    Egyik accon valahonnét maradt, azt hittem az event adta, mert én ilyet nem veszek,..
  • Gólya #22804
    milyen állatfarm?
  • jojo
    2 csemete: adott 1db. sima bodza és 1.db japán akácot
    1 állatfarm : medve odú
  • grebber
    Akkor ki kellene németbe költözni ,mert nevetséges sokszor amilyen lassú.
  • jojo
    Manapság mindenbe lassú, ugyanis 2 éve a magyarok azért szívnak, mert ne tellik egy gyors szerverre, csak valami csapágyasra. Ha hiba van manapság, akkor a luzer moderátor rosszat csinált vagy a szerver kapacitása siralmas.
    A németeké sokkal jobb, de sokszor az angol is jobb! Innen!
    a FLAS PLAYERBE KIS VÁLTOZÁS LEHET, ANNYIRA OKAT NEM VÁLTOZIK.
    mINT A DIRECTX 11 VAN, DE JOBB NEMIS LEHET CSAK Az Xbos 360, ami nevetséges, mégis minden jobb rajta,....
  • Maximus4
    Én is ma telepítettem az újabb verziót a flashből,de nálam sem járt változással.
  • grebber
    Akkor nem csak nálam van kicsit megnyugodtam. Én már legyalultam minden böngészőt flasht újraraktam hátha de semmi.
  • Maximus4
    Nálam pár napja az a jelenség,hogy ha egyik területről a másikra akarok menni,akkor hosszú másodpercekig csak gondolkozik.Plusz aratáskor akadozik rendesen.
  • grebber
    Nálatok nem ótvar lassú ez a szar?
  • jojo
    Nahát! Eddig 4 film adott 3FA-t , mostmeg 50 után csak ötösével adja :(
  • SHADOWEYES7
    ELJÖTT A DÖNTŐ IDEJE!

A VB elkezdődött, az állataid között pedig kitört a futball-láz..

Június 17. keddtől június 23. hétfőig a csapatszellemé a főszerep a farmodon. Segíts az állatoknak igazi foci VB-s dekorációt készíteni, gyűjts arany kupákat betakarításkor és ültess fekete és fehér labdarózsákat! Vesd bele magad a „szupermeccs” izgalmaiba és szurkolj teljes szívedből a kedvenc csapatodnak!
  • grebber
    Ez a titokzatos bullshit szintfüggő? Tehát alacsony tróger szinten is adhat jó fákat?

• grebber
    Sorry de az enyém is nyűg már :( Én sem értem minek csinálom.
    Mondjuk lehet azért ha már ezer évet beleöltem napi órákat nem dogom csak úgy el.
  • gettobuxa
    semmi gond, grebber vállalod a farmom 1 hétig? ha valami tetszik átküldheted magadnak, mát ha lesz küldési lehetőség :)
  • Gólya #22791
    a parodontax fogkrém :D

farmot nem tudok vállalni, felújításban vagyunk, örülök ha az enyémre bejutok naponta egyszer

• gettobuxa
    szerintem sikerült megszámolni: 4x15, 1x5, 1x3, 5x2, és 5x1 mozipontot lehet kaszálni, az 83 azaz 4 farmarany, ami nem rossz

mindezt zsinórban, max fél óra alatt
  • gettobuxa
    az nemtommi, de gondolom nem vényköteles....

ha 3 hét várakozás és türelem után végre felírnak antibiotikumot (vényköteles), örülök, hogy egyszer vége lesz (állításuk szerint). a gyulladás el is múlt, már csak tisztulnia kell elméletileg.

nagyon jó, a front 1. fogamról van szó:)

mellesleg 1 hónap múlva megyek nyaralni, odaadhatom a farmomat, vagy bízzam grebberre? :)
  • grebber
    Hát nálam nincs magyar ip semmi proxy egyik böngészővel se jön be semmi.
  • Gólya #22787
    én nem tudom te milyen leosztást kaptál, de akikkel beszéltem, még mindenkinek rendben volt a mostani változás is

talán tényleg jobb lenne valami más kikapcsolódás (is) neked, mert ez így nem oké
    játszol (???) és egyfolytában szidod őket

tényleg megéri?

• grebber
    Ilyen a gyógyszerkartell. Majd felírnak egy másfajtát ami igaz mulasztja majd de más tünetet okoz majd amire megint felírnak egyet ez ilyen.

Ha valaki a gyógyszerekhez fordul soha nem kerül ki a spirálból. Nem véletlenül 65 év a nyugdíjkorhatár hiszen az átlag magyar max életkor is ennyi.Vajon miért hogy? Hát mert ott fent ezt így találták ki azért.

Egészségesen élni a legnehzebb dolog a világon.
    De legalább a világon valamibe elsők vagyok az pedig a gyógyszerfogyasztás ami egyedül az államnak jó mert kevesebb nyúgdíjat kell majd csengetni mert szépen hosszú távon kinyirnak.....
  • Gólya #22785
    a fogad vagy az ínyed gyulladt?
    mert az ínyre a parodontax nagyon jó - legalábbis nekem szuperül bevált...egy hét alatt rendbehozta a gyulladást, mondjuk még további egy hétig kellett használni, hogy 100%-os legyen, de én azóta is használom heti két-három alkalommal
  • gettobuxa
    ja, szerintem hanyagod, ha tudod. vagy teljesen rá vagy kattanva a játékra?
    léteznek egyéb elfoglaltságok is, és ha azokban nagyobb örömöt lelsz, akkor leszarod ezt és végül be se lépsz majd napi x-szer... sportolás, haverozás, csajozás, gyereknevelés, bármi...

de ezt nehogy már én mondjam meg egy gyógyszer alapanyag gyártónak, inkább azt mondd meg, hogy a foggyulladásomat az antibiotikum mért nem vitte le egy hét alatt?! gyökérkezelni akarják, de még 4 hét alatt sem tisztult ki a fertőzés! milyen emberek gyártják a gyógyszer alapanyagokat?!!?? :D
  • grebber
    Ez kb faji diszkirmináció ami zajlik itt sajnos.
    Mert mi az hogy valakinek most is adja magyar ipvel mást meg telibeszar?

De mondjuk én vagyok a fasz hogy még nem hagytam ott ezt a szart.
  • Gólya #22782
    mindenki tisztán játszik - azért mert valakinek több van egy paraszthajszállal, nem kell rögtön börtöntölteléknek kikiáltani...
  • Gólya #22781
    ugyanez van most teljesen reálisan magyar ip-vel is - csak oda kell néha két káromkodás között figyelni kicsit
  • gettobuxa
    az a baj, hogy nem vágom a gépet (asse tom miaza proxi), egyszer valami más miatt beállíttattam egy okostojással hogy azt higgye, hogy angol vagyok :)

a mozi meg azóta is jön folyamatosan, de csak 5-3 utána meg 2 meg 1 mozipontot kapok, de azt folyamatosan :)