Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
295Ft-ba nem tökmindegy, hogy körbenyali a segget, aztán ha simán veszed egy ilyen csomag úgy 3000FT vagy több! De nincs is ilyen lehetõség a régi szakiknak! Speciel nekem nagyon megérné!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Next PC upgrade: 2022
Viszont ma reggel, azért jó felhuzott az oldal.
Én, aki régóta költök az oldalra látom 750FA 3700Ft ami eddig is az volt.
Erre, lesem másik pálya beadja 3x akció 740Ft be 3x150FA-t ajánl!!!! Nem annak aki ki is fizetné esetleg, hanem aki még nem tejelt.
Másik akció is durva 295Ft be ad
Nem szép ha ezt az õs tagoktól titkolják!
A listán elfáradtam, nemhogy azon, amit ad. Pofátlanság, hogy csak akik nem költenek, ajánlanak ilyet!
79
119
1588 + ültetés
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hímes tojás 155
Tojásfesték 189
Lucerna 161db +minden mezõ vele teli ültetve.
azaz mégse annyira sûrû az elsõ nap után, persze az arányokat nem én állítom!
Szóval tiszta szégyen volt amit adott, pl, alma XL, meg szilva XL, erre gyúrni reménytelen!
De hát ezt adja a cég.....
az ötödik szoba nem ad olyan nagy valamit, amiért érdemes lenne a másik négyet megcsinálni
nekem pl. a negyedik érdekes...6000 gaz az öt csemetéért nem sok (ha úgy veszem, ez 25 FA), az nem olyan sok, a felröppenõ már most majdnem megvan hozzá - a többi nem hoz lázba...inkább dagasztok még két adag kalácsot helyette<#nevetes1>#nevetes1>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
persze ha valakinek minden kell.... <#nevetes1>#nevetes1>
én pl.nagyon valószínû, hogy csak egy szobát csinálok meg...aztán a többi az ünnep, a vendégség és egyebek függvénye...
egyébként biztos, hogy a szervezõk is eleve feltételezik, hogy a játékos szelektál...lesz cserenap, akkor be lehet szerezni a hiányzó dolgokat <#wink>#wink>
Nem biztos, hogy meglesz, hamár megint keménykedne, na, persze, 4 pályán 2200db körül jön össze, az 12,5 ültetés, napi 3x mellett 4 nap alatt megvolna, de maga a felröppenõ kétséges.
1700 felröppenõ a két félébõl 😮
Mission impossible?
Valdemár serege se járt az oldalon, mingyá írok a németeknek mizu!
mivel az XXL, és turbó fák a földbe vannak, azaz lesz rip-röp! 😄
Szerintem egy darabig ez az állapot marad, persze, kinek mi a jó, de táblám nincs továbbiakban, azaz a max fordulatszámmal pörgök, aztán kiderül kell -e hamar az az aranybanán.
Ami megvan az az enyém, illetve nagy durt sose lehet tudni, mikor lesz.
A Szeretett Valdemár cirkusz sajnos 7 hónapja nem volt, azt se tudja senki lesz-e még , pedig egy 1-s gomb megnyomása után indítható volna.
Kb pont mint a fán lévõ csillagokra annyira lesz szükség rájuk, jól mutatnak semmi több.
Kár tartogatni õket amint lehet elszóróm semmi értelmük!
A kígyót nem adom be, de a többi fillérekbe van a piacon, viszont jól lehet haladni.
Kinek mi jön be, persze, de így már csak az eljövendõkre gyûjtök, ami jó, nem sürgõs.
Na, mert nekem is elfogyott az összes és +3 van most.

Könnyûnek tûnik, meglesz ez az event a többségnek, örülök neki!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Az eseményhez szükséges beadandó tételek összesítve:
Az összesítés elõzetes teszt alapján készült, a fenti táblázatban látható mennyiségek a mérvadóak
Zöld moszat: 14.000 db
Békatalp: 750 db
tyúk: 25 db
búza: 1.250 db
répa: 550 db
nyúl: 35 db
kecske: 40 db
alma: 60 db
burgonya: 500 db
juh: 40 db
disznó: 30 db
dió: 30 db
szeder: 30 db
tehén: 40 db
ló: 30 db
cseresznye: 25 db
Az összesítés elõzetes teszt alapján készült, a fenti táblázatban látható mennyiségek a mérvadóak
Zöld moszat: 14.000 db
Békatalp: 750 db
tyúk: 25 db
búza: 1.250 db
répa: 550 db
nyúl: 35 db
kecske: 40 db
alma: 60 db
burgonya: 500 db
juh: 40 db
disznó: 30 db
dió: 30 db
szeder: 30 db
tehén: 40 db
ló: 30 db
cseresznye: 25 db
Mindenesetre remélem nem így fog zajlani az event.
Rövid idõ mulva a halak ill a kis tengeralattjáró eltûnik, ill nem buborékol ahova kattintgatok, de megmarad a víz...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Megvenni sok millióért meg nem látom értelmét.
Nyomjátok a baby bummot? Ezek a tenyésztõs feladatok soha nem lesznek készen, nem tudom melyik megoldás lenne célszerûbb csp-t gyûjteni és megvenni az állatokat vagy letenyészteni. Mindkettõhöz horror mennyiség kell. Kíváncsi vagyok a többi gazda, hogy csinálja?
steam, origin: ACE_hun
klasszikus példája vagy az "akji sír, attól el kell venni" - esetnek
nyomhatod a mínuszt nyugodtan, a véleményem nem változik tõle<#nyes>#nyes>
mi ebben a jó?
(igaz, akkor csõdbe menne a BP <#nyes>#nyes> )