Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
"Most nem tökmindegy?"

295Ft-ba nem tökmindegy, hogy körbenyali a segget, aztán ha simán veszed egy ilyen csomag úgy 3000FT vagy több! De nincs is ilyen lehetõség a régi szakiknak! Speciel nekem nagyon megérné!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

grebber
Most nem tökmindegy? Akik nem költenek 2 ft-ért se fognak költeni szóval 45 szintugrást is ajánlhatnának se költenénk semmit legalábbis az élelmesebb fajta emberek nem.<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

jojo
Na tessék, aki ügyes, már ott tart, napersze nekem mindenhol szegfû várta az eventet, meg kávé.
Viszont ma reggel, azért jó felhuzott az oldal.
Én, aki régóta költök az oldalra látom 750FA 3700Ft ami eddig is az volt.
Erre, lesem másik pálya beadja 3x akció 740Ft be 3x150FA-t ajánl!!!! Nem annak aki ki is fizetné esetleg, hanem aki még nem tejelt.
Másik akció is durva 295Ft be ad
Nem szép ha ezt az õs tagoktól titkolják!
A listán elfáradtam, nemhogy azon, amit ad. Pofátlanság, hogy csak akik nem költenek, ajánlanak ilyet!

Maximus4
Én sehol nem vagyok😛
79
119
1588 + ültetés

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo
Ma, esti állás:
Hímes tojás 155
Tojásfesték 189
Lucerna 161db +minden mezõ vele teli ültetve.
azaz mégse annyira sûrû az elsõ nap után, persze az arányokat nem én állítom!

jojo
😊 a multkor, adott valami 5 csemetét. Én " " gondoltam, hogy majd ha lesz csemete vásárlás, majd akkor fogom kitenni, hááááátt, adott olyan semmiket, hogy megbántam azt is, hogy a többi csemetére költöttem, ugyanis eleve elkülönítetten adja ezen csemetéket, nem egyezik meg a vásároltal.
Szóval tiszta szégyen volt amit adott, pl, alma XL, meg szilva XL, erre gyúrni reménytelen!
De hát ezt adja a cég.....

persze...azért mondom, hogy nem kell feltétlenül mindent megcsinálni
az ötödik szoba nem ad olyan nagy valamit, amiért érdemes lenne a másik négyet megcsinálni
nekem pl. a negyedik érdekes...6000 gaz az öt csemetéért nem sok (ha úgy veszem, ez 25 FA), az nem olyan sok, a felröppenõ már most majdnem megvan hozzá - a többi nem hoz lázba...inkább dagasztok még két adag kalácsot helyette<#nevetes1>

Maximus4
Pont ez a gond,hogy a nyeremények nem állnak egyenesen arányosan azzal,hogy ilyenkor nem ülnek az emberek a gép elõtt naphosszat.Szerintem siralmas az összes nyeremény,ezért nem is izgatom magam ennél az eventnél.Ha nem sikerül,akkor így jártam,de ahogy máskor se,így most sem bontok le semmit,ami fenn szokott maradni 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nem feltétlenül kell megcsinálni, lehet válogatni, melyik szoba ajándéka a szimpatikus
persze ha valakinek minden kell.... <#nevetes1>

én pl.nagyon valószínû, hogy csak egy szobát csinálok meg...aztán a többi az ünnep, a vendégség és egyebek függvénye...

egyébként biztos, hogy a szervezõk is eleve feltételezik, hogy a játékos szelektál...lesz cserenap, akkor be lehet szerezni a hiányzó dolgokat <#wink>

jojo

Ez kimaradt!

jojo
Néha azért el kell gondolkozni, hogy ünnepelnénk, vagy bezárkózunk a szobánkba, és azon aggódunk 10 napot, sikerül-e.
Nem biztos, hogy meglesz, hamár megint keménykedne, na, persze, 4 pályán 2200db körül jön össze, az 12,5 ültetés, napi 3x mellett 4 nap alatt megvolna, de maga a felröppenõ kétséges.

Maximus4
27500 növény kell 8 órásból
1700 felröppenõ a két félébõl 😮
Mission impossible?

jojo
Hu de unalmas lesz a teli hold event, mióta befejeztem mindent, nincs értelme annak a résznek! Újíthatnának már valamit ott is. Bahama is megvan a fán a korona a héja! 😄
Valdemár serege se járt az oldalon, mingyá írok a németeknek mizu!

jojo
Eventnövények megtermelve, csak a felröppenõre kell holnapig várni,
mivel az XXL, és turbó fák a földbe vannak, azaz lesz rip-röp! 😄

Maximus4
Ahogy a tölgyet is folyamatosan bõvítik,úgy ezt is fogják majd valamikor,ebbe majdnem biztos vagyok.És most hagyjuk mi a marhaság és mi nem.Még jó,hogy nem kell egyformán játszani :S

jojo
Most csináltak nagyon sok mindent a Bahamán 2 év felhasználói könyörgés, és Bigpont igéret után.
Szerintem egy darabig ez az állapot marad, persze, kinek mi a jó, de táblám nincs továbbiakban, azaz a max fordulatszámmal pörgök, aztán kiderül kell -e hamar az az aranybanán.
Ami megvan az az enyém, illetve nagy durt sose lehet tudni, mikor lesz.
A Szeretett Valdemár cirkusz sajnos 7 hónapja nem volt, azt se tudja senki lesz-e még , pedig egy 1-s gomb megnyomása után indítható volna.

grebber
Eddig nagyon úgy tûnik!

Maximus4
Ja,mert szerinted a rúnákat soha nem fogják bõvíteni?

grebber
"Most van 97 darab banánom,inkább gyûjtöm õket,mert valamikor biztos szükség lesz rá"

Kb pont mint a fán lévõ csillagokra annyira lesz szükség rájuk, jól mutatnak semmi több.

Kár tartogatni õket amint lehet elszóróm semmi értelmük!

jojo
Nekem mind kiváltva, de a napi 50-55000 Bahamapont többet jelent, mint várni a következõ dolgokat.
A kígyót nem adom be, de a többi fillérekbe van a piacon, viszont jól lehet haladni.
Kinek mi jön be, persze, de így már csak az eljövendõkre gyûjtök, ami jó, nem sürgõs.

Maximus4
Ja.Nekem négy megmaradt,mert nem kell.A két megrendelõs és a két majomtenyésztõs nincs kiváltva.Most van 97 darab banánom,inkább gyûjtöm õket,mert valamikor biztos szükség lesz rá.

jojo
A Maja majmok szentélyébe levõ elérhetõ dolgok sorának ezen a szinten el kéne fogyni.

Maximus4
Milyen agyagtábla?

jojo
A pontok alapján elfogyhatott az összes agyagtáblád, ugye! 😄
Na, mert nekem is elfogyott az összes és +3 van most.

Maximus4
<#taps>

jojo
Ebbe mi a menõ, ha így írsz ide? Nem tudlak megérteni!

tonyr
Ja értem hogy az event miatt, de a fõfarmomon nics ez hanem alap mint mindig 😊

Könnyûnek tûnik, meglesz ez az event a többségnek, örülök neki!

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
Nekem 168 és nem is félek mert írva volt hogy ez csíra a köbön event!

jojo
6 óra után 129 békatalpom van, azaz nem kell félni a felröppenõ hiányától!

jojo
Aquarama- Mint hal a vízben

Az eseményhez szükséges beadandó tételek összesítve:
Az összesítés elõzetes teszt alapján készült, a fenti táblázatban látható mennyiségek a mérvadóak

Zöld moszat: 14.000 db
Békatalp: 750 db
tyúk: 25 db
búza: 1.250 db
répa: 550 db
nyúl: 35 db
kecske: 40 db
alma: 60 db
burgonya: 500 db
juh: 40 db
disznó: 30 db
dió: 30 db
szeder: 30 db
tehén: 40 db
ló: 30 db
cseresznye: 25 db

jojo
Az eseményhez szükséges beadandó tételek összesítve:
Az összesítés elõzetes teszt alapján készült, a fenti táblázatban látható mennyiségek a mérvadóak

Zöld moszat: 14.000 db
Békatalp: 750 db
tyúk: 25 db
búza: 1.250 db
répa: 550 db
nyúl: 35 db
kecske: 40 db
alma: 60 db
burgonya: 500 db
juh: 40 db
disznó: 30 db
dió: 30 db
szeder: 30 db
tehén: 40 db
ló: 30 db
cseresznye: 25 db

Maximus4
Bár jobban belegondolva,lehet,hogy köze van a mai dátumhoz?Ezektõl minden kitelik 😄

Maximus4
Én meg azt hittem,hogy becsokizott a videókártyám 😊
Mindenesetre remélem nem így fog zajlani az event.

grebber
Tesztelik a mai eventet vagy nemtudom ;-)

tonyr
Mellékfarmomon víz alatt van minden, na ez meg mi a... ?
Rövid idõ mulva a halak ill a kis tengeralattjáró eltûnik, ill nem buborékol ahova kattintgatok, de megmarad a víz...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
Én pl sehogy!Unom hogy mindig a következö állatot adja csak.

Megvenni sok millióért meg nem látom értelmét.

Sziasztok!

Nyomjátok a baby bummot? Ezek a tenyésztõs feladatok soha nem lesznek készen, nem tudom melyik megoldás lenne célszerûbb csp-t gyûjteni és megvenni az állatokat vagy letenyészteni. Mindkettõhöz horror mennyiség kell. Kíváncsi vagyok a többi gazda, hogy csinálja?

ugyan én nem foglalkozom vele, de ITT az ismertetõje, böngészd át hátha megtetszik valami <#smile>

gyakran be kell nézni, elõbb vagy utóbb lesz film - te nem tudsz mást csinálni, ha a szponzorok "mûködnek" van mozi, ha nem akkor nincs

grebber
Valaki mixelt már valami érdekeset a bólés részlegen?(Magyarán megéri vele foglalkozni?)

Szólj a mozigépésznek! Elvégre kifizetted a jegyet! Melyik mozi ez? Cinema City? 😄

steam, origin: ACE_hun

Sziasztok!azt szeretném kérdezni? hogy a moziban nem megy a film !mit lehet ilyenkor csinálni? köszönöm a választ.
grebber
"nyomhatod a mínuszt nyugodtan, a véleményem nem változik tõle" Összekeversz engem az ncore szökevényekkel akik ha kell hanem minuszolnak mert ez elégeti õket ki mentálisan!

<#eljen>

aha...azért csak olvasd majd egyszer vissza a hsz-aidat

klasszikus példája vagy az "akji sír, attól el kell venni" - esetnek

nyomhatod a mínuszt nyugodtan, a véleményem nem változik tõle<#nyes>

Maximus4
Na,csak meg lett az event 😊

grebber
Ne játszd túl magad nem mindig csinálom. Van olyan event amikor már a hírnél hogy lesz event ez meg az kell már leszûrhetõ hogy nudli és kész lesz, na ilyennél minek sírjak <#idiota>

de mindig ezt csinálod...minden egyes eventnél...
mi ebben a jó?

nálam is marad olyan száz körül - tényleg kár, hogy nem lehet csak úgy átpasszolni annak, akinek még szüksége lenne rá...
(igaz, akkor csõdbe menne a BP <#nyes> )

grebber
Direkt azért írtam semmi másért! 100000%-ra vettem hogy nem lesz meg és sokáig így is volt és mint láthatód 4 db cuccom maradt szóval most boldog vagyok.