23542
-
#22860 Amiket ad, azért nem érdemes szülinapozni! -
#22859 Ez a képregényes event hogy van?
Mert egymás után a születésnaposat adja be :( -
#22857 Na most is egy hetes kakukfos amit megint nem csinálok -
#22856 No, megvan az új link! Majdnem megijedtem, hogy törölve lett! -
#22855 Ezekért a fákért nagyon drága cuccokat kellett beadni több FA értéket amiért ezt adta a rendszer,.
Mi az hogy jól ad a fa ennyi a minimum!
2 almafáért sose kapsz ilyet! -
#22854 Csodálom hogy a BP ilyen kis hibát megenged a játékosoknak:
Kacsa Kata mamutfa xxl:
Alapból 1 Kacsa Kata trágyát ad, azaz amivel ha bepermetezi a repülővel, akkor +2 termény...
Ezt a Kacsa Kata mamutot ha bepermetezed akkor 3-at ad, és így mindig be kell permetezni hogy ne 1-et hanem 2-t kapj (permetezést levontam a 3-ból...)
:) -
#22853 -
#22852 Hol kell? Kész az event! :) -
#22851 A textilmalomba,amit a főtéri műhelybe vehetsz,de majd tápot ne felejts el hozzá keverni. -
Srácok a pikniktakarót hol kell gyártani? -
#22849 Nálam már visszaált a régire:) -
Wootan #22848 "A farmon a víztartályra kattintás után a megszokott ablak jelenik meg /tartály megtöltése/.
"Megtöltés" gomb használata után a Gazdaraktár Alapfelszerelés / Szolgáltatás részében hajtható végre a tényleges vásárlás.
Víz megvásárlása közvetlenül a városból is kivitelezhető a Gazdaraktár épületében.
A farmerek gyors reakciójának és negatív visszajelzéseinek köszönhetően ez nem állandósul, később minden visszaáll az eredeti állapotra.
"
:DDDDDDD, Hihetetlen, hogy milyen ostobaságokat képesek kitalálni. Nem is értem hogy gondolták ezt, és hogy nem tűnt fel senkinek, hogy ez így finoman szólva sem javítás/fejlesztés, hanem elbarmolás. Ráadás ha jól sejtem, pont ettől lett megint dög lassú az egész játék... -
#22847 Úgy értettem, hogy ha a Farmarany ennyire lenne védve, akkor lenne korrekt, de hogy a legolcsóbbat, a vizet ennyire bonyolultan lehet venni, az már egy másik kategória. -
#22846 Ugyan nem tudom mit értesz aranyáron,mert annyi maradt az ára mint volt,viszont az tény és való,hogy ami eddig tök jól működött és egyszerű volt,azt most miért kellett így elbarmolni? -
#22845 Víz aranyáron?
Kész röhej, míg a fararanyat 1 klikkelésre lelopja a cég, a víz vásárlása kész procedúra lett, -
gettobuxa #22844 idén hova és mennyi időre mennek a németek nyaralni?
Brazíliába, egy hétre -
#22843 Ej de lecsúsztunk az eventrről :(
Az hagyján de annyira nem vagyok képbe hogy véletlenül mindenkinek barkácscuccot küldtem.Elnézést! -
#22842 Ilyen lesz az új sg dizájn.Ezt azoknak linkelem,akik a topikot majd dizájn nélkül fogják használni.Jelenleg azért nem látszanak a hozzászólások,mert meg kell majd változtatnom a szövegszínt vissza alapértelmezettre. -
Gólya #22841 csupán annyi, hogy most az ékezetes betűk helyett egy deltoidba zárt kérdőjel van...eddig teljesen normális volt az íráskép
én meg a te problémádat nem értem...de nem baj :)
-
ACE #22840 Én Design Off-on használom, ott feltűnő volt, és Design On-on most is ott van, szóval nem értem mi a problémád... -
Gólya #22839 egyáltalán nem tökéletes...eddig jó volt, nem kellett volna semmit csinálni vele
a barna alapon a sötétsárga szinte nem is látszik, egyáltalán nem volt feltűnő....
-
gettobuxa #22838 nálam eleinte jók voltak az ékezetek, de most tiszta francia kártya szimbólum minden... :) -
ACE #22837 Tökéletes, a kódoláson állítanod kéne mert a magyar karakterek nem tutik, vagy csak az én Firefoxom szar... -
#22836 Remélem megfelel. -
ACE #22835 Nem lehetne hogy ezek az aranyköpések csak Design:On esetén látszódjanak? -
ACE #22834 "Aranyk�p�s: Annyit olvastam a szesz �s a doh�nyz�s k�ros hat�s�r�l, hogy elhat�roztam, abbahagyom az olvas�st!" Én ezeket így látom, iszonyat idegesítő.... -
#22833 Mindent csak a kedves vásárlókért!
Nem mindenki guru ahhoz se, csak kevesen. :) -
Gólya #22832 tartok tőle, hogy Valdemárnál is változások lesznek...voltak dolgok, amik (ami) miatt kissé túl egyszerűvé vált a pontszerzés...
-
Gólya #22831 te tudod...csak tényleg fura, hogy állandóan szidod ezerrel a játékot, a BP-t, mégis játszol
gondolom, hiába bizonygatnám, hogy gépen kívül nem költök másra...mégis meg tudom csinálni a játékban, amit akarok...
annyira azért nem nehéz játék...van benne kihívás, néha gondolkodni is kell, nem csak zsigerből vetni-aratni....
nekem nagyon unalmas lenne az a játék, ami csak úgy megy simán, álmomból is felkeltve...egy társajátékban is inkább veszítsek, mint hogy hülyékkel kelljen játszani...
-
#22830 Én is szívesebben játszanék, de maga a Valdemár cirkusz közel-stávol 1 éve eltűntnek nyilvánítva.
Azt hiszem a német és angol oldalon megérett a fórumba jelezni csak az üres helyét látni, játékot nem?
Jó kis gamék voltak ott abba szívesen áldoznék 1-2 pontot. -
#22829 Tudod a nehéz játékokkal nem játszom mert JÁTSZANI akarok ,nem szopatni magamat.
A BP meg erre megy szopasson mindezt pénzért hát kösz nem. -
Gólya #22828 világos....
enni se egyél...úgyis éhes leszel
neked semmi nem jó, akárhogy próbál segíteni az ember
-
#22827 Az eventek amit adnak az nokedli, keverni meg nevetségesen hosszú olyan 100 év alatt össze is jönne 1 tenyészet befejezésésre elegendő ha éjjel nappal menne a malom. Ezért nem is csinálom.
Max tp-t adna meg csillagot ,de a tp-t szerzem ültetéssel max lassabban a csillag meg régóta nem ér semmit se. -
Gólya #22826 bár...ha lenne pár narancs pálcikahegyezőm meg szőnyegcsomózóm... :D
-
Gólya #22825 ez igaz...én gyűjtögettem a banánokat az új növényekre, fákra - aztán jött ez a panda-akció és szépen elköltöttem rá :)
most majd kezdhetem megint a gyűjtögetést...túl kicsi a terület és igazából tp-t se nagyon adnak a szigetes cuccok
-
#22824 8 banánom van, erre az eventre 3 pályát alapból átlépni ennyi idő alatt nem lehet. -
#22823 Banánért is ki lehet váltani, de a 189 Bahama szinten bármit tennék , sok TP kéne, míg adja a banánokat.
Gazdaköri/megbízások 3 sorát etetem régóta, de már azzal se lehet annyira haladni, hogy az alap 15 banánt megszerezzem. A tp a turmixokkal is felkúszott áron nem gazdaságos, vagy nagyon sokat kéne jót csinálni,
azaz annyira leterhelt maga a Bahama, Hagyom a sima napi termelést, mert 30 kobra, meg 30 teve termelése+ a fák+ a termények napi szinten leadás, sok a megbízásoknál. -
Gólya #22822 nézz szét a gazdaköriekben, onnan is lehet szupertápot szerezni, meg ugye keverni is lehet - most volt pl. turbómalom akció, akkor gyorsabban is halad a keverés
jojo...banánért is ki lehet váltani a pandát meg a tenyésztés lehetőségét...én az utolsó banánokat áldoztam be miatta...
a pandás gazdaköriből annyit csináltam, hogy a narancs ólakat megszerezzem - igaz a pálcikahegyezőt nem tudom mikor fogom összehozni, mert egy deka ecset nem sok, annyi sincs még... :D
-
#22821 Hiába adtak állatokat, 200 érme a tenyésztés kiváltása, előtte pedig ott van maga a sima tenyésztése, amit ha nem váltok ki, szerintem nem adja a nemesítést se.
Ezt is elrontották, de nekem8! :D -
#22820 Csinálja az aki képes fizetni érte hogy vegye halomba a szupertrágyát a tenyészethez.
Nekem egy tenyészet sincs befejezve és ahogy osztogatja az állatokat soha nem is lesz.