Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát mit csináltál? <#ijedt>

remélem azért néha visszaolvasod magad...<#rolleyes>

állandóan sírsz, mint a fürdõs.....

grebber
Az viszont érdekes, hogy mindig anyukámnak adott a farmján több felröppenõt pedig kb mindenünk ugyanaz meg eventek alatt 100% ugyanúgy ugyanazokat ültetjük és most neki nem lett meg mert kellett volna még 70 db felröppenõ!

Tehát a következtetés randomfos mod adogatja a cuccost ahogy érzi a gép<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

jojo
128db az egyiken, másikon +135db van , sajnálom,
hogy nem tudok belõle küldeni senkinek,
de szívesen el is adnám,
ha lehetne. 😄

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Nekem 81 darab hiányzik😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Pff pite volt ez az event is egy percig nem volt kérdéses hogy meglesz-e és még maradt is 4 db felröppenõm!<#banplz><#idiota>

grebber
Jó nektek ,bár csak egy szaros ollal vagytok többek ;-)

Én is most fejeztem be +73 izzó maradt, jó kis event volt ez izgalmasabb mint amit 3-4 nap alatt befejez az ember és az is tart egy hétig.

jojo
Hajtsál bele, nekem 1.db kell még., aztán szega. Most fogok 22.00 kor aratni fullba 😄

Írtam, hogy!
grebber : szerintem ma küdtem neked is!

Maximus4
Nekem még 230 darab kell 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Aki teheti kérem küldjön felröppenõt nekem! Lehet hogy csak pár db fog múlni. Most kell még 141 db! Reggelre olyan 80-90-et elméletileg le tudok aratni a maradék 60-meg csak meglesz a végégig ha nem nem.

grebber
Az alapot se tudom már az mennyi:

10 óra 48 a rózsa -20% ot lehoz a víz de még ha jól tudom van valami X% bonusz a földterületekre vagy az csak tp már nem tudom 😞?

sehol máshol nem kell semmit csinálni - sztem próbáld ki egy egységnyi területen - biztos, hogy mûködik

grebber
Elvileg a nemesített növények részen hozzá van adva mindkettõ! Nem tudom máshol kell-e még valamit csinálni hozzá 😞

spec. én egy fillért nem költöttem rá - rózsa amúgy is van vagontételben - a négy bónusz (csak a legnagyobb nincs meg, ami 20 %-ot húz még a sz.trágyán) öt nemesítésbõl lett meg
kevésbé voltam szerencsés más növényekkel, de igazából sztem ez éri meg, mert elég rövid az érési ideje és ehhez képest szépen ad tp-t

azt nem értem, hogy ugyanolyan nálad, mint korábban - a tp-t mindenképpen adja pluszban, a víz bónusz természetesen akkor érvényesül, ha meg is locsolod - szóval nem tudom...sztem mûködik az nálad is, csak elnézhetted legfeljebb
sztem próbáld ki egy földterületen és nézd meg újra
oké hogy "érdekes" a BP, de azért ennyire nem gondolom szemétnek õket, hogy ami jár azt ne adná meg a játék

"él" egyébként a bónusz? nem távolítottad el véletlenül?

grebber
Ehhez a nemesítés dologhoz hogy müködjön kinek kell utalni az euromilliokat?

Mert én anno csomó rozsát elkurtam rá,hogy végre legyen valami és hiába lett +11,5% TP és +6% víz hatékonyság ugyanazt adja mintha nem is lenne rá semmi.De mivel ez a farmerama már meg se lepõdök ezen...

persze, igazad van abban, hogy nem könnyû - valahogy elszálltak a felröppenõkkel, de talán pont azért, mert rájöttek, hogy elég "rafkósak" a játékosok (legalábbis egy részük) ahhoz, hogy akár ennyivel is megbirkózzanak

a fejlesztõk azt látják, hogy a nehezebb eventeket is megoldják a játékosok - ill. jó részük és õk ebbõl indulnak ki - meg a pénzhajhászásból...

sztem pont mivel játék, nem feltétlenül kell ragaszkodni ahhoz, hogy mindenki meg tudja csinálni
emlékszem, amikor kezdtem, sokáig nem tudtam végigvinni az eventeket, mégsem öltem magam egy kanál vízbe - játék, ezen kellene legyen a hangsúly

másik dolog, hogy valószínû a következõ titokól-akcióban benne lesznek ezek az ólak, aztán a tenyésztésben is sorra kerül majd az egérke is, szóval sztem semmi nincs veszve annak sem, akinek most nem sikerül

ja és nehogy azt hidd, hogy tényelg 50 millió felhasználó játssza a játékot....jó esetben a fele, de én még azt is megkérdõjelezném....

Törölt felhasználó
Nekem nem lesz meg. Tegnap elõtt és tegnap is ugyanaz volt ültetve. Tegnap elõtt reggelre 82-t adott ma csak 61-t.
Érdekes 😞
jojo
Szerintem egy játék , feladatsor kitalálásakor az 50 millió felhasználót kéne megcélozni, fõleg ha már a bevétel se mindegy.
Ugyanis a mostani event, mindenkori okoskodás mellett se hajtható végre könnyen.
Egy kezdõ, aki a 20-s pályán van, esélye se lehet a gyõzelemre!
Az se jó, ha 3 nap alatt megvan, de az fõleg nem korrekt, ha a megszállottaknak is nehéz..
Jelenleg 130 felszálló kell, de estére úgy 50 körüli megszerzendõ maradhat, maximum.

de ha valaki kicsit is komolyabban belemerül a pluszokat adó dolgok "elemezgetésébe", nem kell moderátori célozgatás, saját magától is rájön, hogy mit lehet tenni a több felröppenõ érdekében <#smile>

én pl. anno a rózsa nemesítésére hajtottam rá - viszonylag rövid idõ alatt sok tp-t ad, ezt lehet erõsíteni különbözõ nemesítésekkel, sütikkel, egyebekkel

a turbófák is nagyon jók, sõt az xxl-es fák és a több tp-t adó fák is jól hoznak a konyhára ilyenkor

és van még ugye a farmaranyért küldhetõ plusz napi ajándék...erre is van megoldás <#wink>

grebber
Értem én hogy kell a lehuzás a pénzeseknek de pifátlan modon adja (a szart nem adja) a felröppenöket.

Ezt a felröppenõ mennyiséget tuti megjegyzik mert sokan nem fejezik be amiatt :-(

jojo
Jut eszembe, reggel 6-kor az 1x1- terület bevetésre kerül szegfûvel, trágyával,vízzel este 8 kor aratás, éccaka rózsa, vízzel, Bahamán Kávé 2x vetve vizzel, és lesz felszálló. 😄
A tölgyesbe meg az összes XXL fa mehet mind! 😄

jojo
Moderátor arra célzott, hogy a csemetegõzös által adott fák többet adnak. Az XXL Kacsakata pl 2500 TP-t, a supermamutfa XXL 2100 TP-t ad , és ezek naponta teremnek, illetve az elért üvegház gyorsításokkal is gyorsabban terem a cucc. Illetve még a kupák %-tól is sok függ, nekem a 28/30%-l alig adja, de összességében megcsinálható, szerintük. <#mf1><#mf1>

Maximus4
Nekem kereken 400 kell.Éjszakára már két napja tönkölybúzát rakok,mert az kell a ketészeti kiállításhoz.

jojo
Még Kb. 200db felröppenõ kell!
Meglesz ez, de nagyon szûkösen számoltak!

jojo
Szerintem hasonlóan van kiszámolva.

Sziasztok!

A komfort talajra vetés ad több felröppenõt? mintha ugyan azt a növényt simára vetem

jojo
508 felröppenõ kéne szûk 3 nap alatt. Nem tudom, meglesz-e, de meglehet, hogy nem. 😞

grebber
A növény már tegnap óta megvan felröppenõ mint már korábban is mondtam esélytelen.Pedig néztem a sajtüzem jó volna ,de nem lesz meg 😞

Maximus4
Nekem már "csak" 860 felröppenõ és 5000 hajnali pír kell 😞

jojo
Összeszedtem ami kell ehhez. Van a Boot cd image ezt lemezre kiirni és avval bootol be a gép, a többi le van írva a csomiba.
Másik rész, ahogy az USB-t bootolhatóra készítünk, majd arra másoljuk a Ghostot. Leírásba a többi, Sajnos nem vagyok programozó.
Lényeg, az új telepítést evvel el lehet menteni, majd ha pl. vírust kap a gép, akkor ezzel 15 perc és tiszta lesz tõle.
A Ghost elmentése lehet akár USB stiftre is, amire kb 13Gb adat lesz rámásolva, csak nagyon lassú a készítése.

Nekem sikerült, mondjuk úgy csináltam, hogy egy laptop vinyón lévõ rendszert mentettem le. A laptop vinyóját beraktam az asztali gépbe, és csináltam vele egy image mentést. Miután trükköztem a vinyóval, és persze elveszett minden, ráeresztettem a programot, és ugyanaz lett minden mint volt.

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
És ezzel is vissza lehet állítani az oprendszert?Mert most találtam a magon a 12-es verziót és ha jó,akkor "megveszem" 😄

Én a Paragon Hard Disk Manager-t használtam erre és tökéletesen mûködött.

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Egyszer már próbáltam a ghostot,de nekem nem mûködik.Nem tudta visszaállítani.Ráadásul bootoláskor ezt a hibaüzentet kaptam: a disk read error occurred.Nem tudja olvasni a vinyót.És ilyenkor majdnem biztos,hogy csak a formatálás oldja meg a problémát.

jojo
Ghostolt el aztán ha bibi van , akkor visszaállítod a jóra.
videó róla
Csináltam XP indítós USB kulcsot , majd a Norton ghost 11 verziójával elmentem a jó állást, aztán jöhet akármi!
Ma még növénytermesztés aztán csak az a felröppenõre kell hajtsak.
Nagyon nehezen adja.

grebber
Na még a 3. szinthez talán meglesz a felröppenõ!

Maximus4
Már kész van.Újra kellett húzni a wint,mert a sentinel serint kifogástalan,csak bootoláskor kergült meg egy párszor.

jojo
Béke poraira! 😄 add meg neki azutsó kenetet! 😄
Nekem az SSD jól muzsikál,

Maximus4
Ok,közben meg lett a hiba.Haldoklik a vinyóm 😞

jojo
2 napja volt ilyen hiba, ma nem találkoztam ilyennel.

Maximus4
Mást is kidobál folyamtosan a játék?Be sem tudok lépni😞

#22519.

visszaolvastam...ha a jojo hsz-ára gondolsz, olvasd el még egyszer...nem egy aratást mondott, hanem egy napit....pici különbség van csak <#whatever>

jojo
Matekbóól jók a csávók, nefossáááá!<#banplz> 😄

attól kérd, aki ilyet mondott

grebber
Villognék ha tehetném.

Az eddigi eventek tovább tartottak és max 900-950 felröppenõ kellett azt épphogy vért izzadva ki tudtuk termelni.

Arról meg kérnék képet hogy az az 1 aratós 400 felröppenõ hogy a rákba jön össze valakinek.

na persze...aztán majd az event vége elõtt két nappal itt villogsz, hogy kész vagy....

Ugyanaz az event, mint a mosómedvés. Normál esetben teljesíthetetlen. Vagy veszel felreppenõt, vagy szupertrágyázol ezerrel hosszúérésûket, vagy mész a fórumra kuncsorogni, hogy küldjenek neked felreppenõket.
grebber
Egyébként már így az elején reménytelen az event. Szerintem soha ennyi felröppenõ nem kellett még sehova.

Most fullosan learattam mindent 99 felröppenõ és mivel nem tudok azt ültetni amit akarok mert event szart kell nem lesz ebbõl szinte 800db-se a végére nemhogy 1250.