23542
-
#22779 Kb csak én játszok "tisztán" ahogy elnézem .... -
ACE #22778 Aljas rágalom! -
#22777 Milyen proxyt nyomatsz és hogy kell belőni? -
gettobuxa #22776 még a 14 vagy mennyi perc várakozási idő is eltűnt :) -
gettobuxa #22775 nálam van, geberit budireklám -
#22774 Akkor debil arzheimer koros az összes. Régen voltak videok lelőtték őket most hirtelen egy hétig megint volt most megint lelőtték.
-
ACE #22773 Rájöttek hogy a német reklámok mit sem érnek magyar területen... -
#22772 ..opják ki a ....met amit ...ztam ezek a BP-os férgek...
-
#22771 Birom amikor a kőgazdagok kifakadnak.
Kecsketejfa az egy kuriozum nem mindenkinek van 10esével sőt egy db sincs. -
gettobuxa #22770 ezt az állati gőzöst szerintem kihagyom... ugyanazokat az ólakat lehet nyerni, mint ami már van... az egész állattenyésztés kezd elkorcsosodni...kecske minek, kecsketejfa mellett?! -
#22769 Megint ennyi volt a mozi.Volt ,egy jó hét és megint game over -
#22768 Kódolva beszélgettek? -
#22767 -
gettobuxa #22766 aztán ajándékkód van-e, he? -
#22765 Meddig tart a karbantartás?
Minimálisan se hajlandóak ezt leközölni! -
Gólya #22764 akkor esetleg meg lehet próbálni úgy, hogy ő venne fel szomszédot? -
#22763 Látom hogy zöld a jel tehát játszik ajándékokat is küldözgeti nekem is anyumnak is minden nap.
Szóval nem értem a kiírást.
Mindegy mondom neki,hogy minden nap vagy minden fél nap írjon a szomszédkeresős topikba mert elvétve 1-1 ember megy fel tudja venni. -
Gólya #22762 biztos hogy játszik és belép rendszeresen a farmjára?
próbáltam én is felvenni, de ugyanaz az üzenet...kérdezz már rá, hogy tényleg játszik vagy csak tervezte... :)
-
#22761 Akkor ezért nem veszi fel senki ,rohadjon meg a bp a bugjaival együtt. -
gettobuxa #22760 azt írja, hogy ez a gazda már túl rég óta nem jelentkezett.... be se lehet jelölni szomszédnak -
#22759 Az alacsony szintű farm már nyominak számít és szánalomraméltó csak vagy mi a fene van?
Haver írja azóta se jelentkeztek szomszédok csak elvétve pár db de még mindig nem tiszta a földterület amit szeretne. -
#22758 FŐNYEREMÉNY AZ Event végén!
Bariszámoló 14ó/1600Tp
1 parti pörgetés
3 csillag
18 000Tp
8100 Csp
-
gettobuxa #22757 egy kecsketejfa jól jönne :) -
gettobuxa #22756 én is most jöttem rá, mert másik farmomon van 2db is, és nem tudom átküldeni magamnak :(
meg az ujjas juhar fa sem küldhető... -
#22755 Azt nem is néztem:( -
gettobuxa #22754 gólya nem küldhető... -
#22753 Nekem gólya kellene,mert azom nincs.Viszont az általad kértek nincsenek,szóval nem tudom mit adhatnék cserébe. -
gettobuxa #22752 szerintem sünön (no meg jávorszarvas tanoda) kívül mindenem van :)
írjatok, ki mit kér, még sok küldési lehetőségem van! -
sipikacsa #22751 ment. -
sipikacsa #22750 Örök hála! Ha visszajelölsz már küldöm is! -
gettobuxa #22749 ment 1 kenguru, ha van még pillangód, jöhet -
sipikacsa #22748 Sziasztok,
cserélnék állatot -keresek kengurut, adnék érte baglyot vagy borzot vagy pillangót.
Üdv,
Sipikacsa -
#22747 Maximus4 anyum nevében egy pusszantás jár neked. Köszönöm szépen!
-
#22746 Ég a pofám sajnos,hogy cserenapkor mindig kuncsorgok,de hát nekem nem adatott meg a nagy szerencse és a raklap FA.
Édesanyám farmjára valaki tudna küldeni egy gránátalmafát? guriga1957 a farmneve , cserébe sajnos csak ilyen bizbasz fák lennének sófa ,tojás, semmi extra. (Bár gondolom aki szórja a gránátalmafát semmire sincs rászorulva nagyon) -
gettobuxa #22745 tudok adni fát: pisztácia, csillaggyümölcs, gránátalma, mandulafenyő, sóxxl, cukor, virágdrót
keresek fát: fogalmam sincs létezik-e valami, amiből ne lenne...
tudok állatot adni: medve, sas, róka, macska, egér, gólya
keresek állatot: sün, vakond
és még sokan mások!
nem néztem még utána, hogy ezek közül mi nem elajándékozható! -
#22744 Töröljétek előző duplikált hozzászólásaim, mikor írtam nem látszódtak...
köszi -
#22743 Túl régen lol akkor bugos ez a fos mint mindig. Este amikor kiírtam bent volt hisz ott láttam zölden és privátot ott irt hogy szerezzek szomszédokat neki a területbővítés miatt.
Ma reggel is fent láttam. -
#22741 Nemtudom:
Túl régen lépett be és ez semmi jót nem jenent - üzenetet kapom... -
#22739 LOL haver megint elkezdte. (Kíváncsian várom mikor passzolja le ezt is majd nekem)
Ha van hely még valakinél vegyétek fel legyetek olyan kedvesek: eprecske a neve (egy fokkal jobb a korábbi dankorosnál) -
#22738 Érdekes nem hiába nincs szerencsém csak fényévente egyszer a buzi csemetékkel meg minden mással se.