Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
állandóan sírsz, mint a fürdõs.....
Tehát a következtetés randomfos mod adogatja a cuccost ahogy érzi a gép<#falbav>#falbav>
Next PC upgrade: 2022
hogy nem tudok belõle küldeni senkinek,
de szívesen el is adnám,
ha lehetne. 😄
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Írtam, hogy!
grebber : szerintem ma küdtem neked is!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
10 óra 48 a rózsa -20% ot lehoz a víz de még ha jól tudom van valami X% bonusz a földterületekre vagy az csak tp már nem tudom 😞?
kevésbé voltam szerencsés más növényekkel, de igazából sztem ez éri meg, mert elég rövid az érési ideje és ehhez képest szépen ad tp-t
azt nem értem, hogy ugyanolyan nálad, mint korábban - a tp-t mindenképpen adja pluszban, a víz bónusz természetesen akkor érvényesül, ha meg is locsolod - szóval nem tudom...sztem mûködik az nálad is, csak elnézhetted legfeljebb
sztem próbáld ki egy földterületen és nézd meg újra
oké hogy "érdekes" a BP, de azért ennyire nem gondolom szemétnek õket, hogy ami jár azt ne adná meg a játék
"él" egyébként a bónusz? nem távolítottad el véletlenül?
Mert én anno csomó rozsát elkurtam rá,hogy végre legyen valami és hiába lett +11,5% TP és +6% víz hatékonyság ugyanazt adja mintha nem is lenne rá semmi.De mivel ez a farmerama már meg se lepõdök ezen...
a fejlesztõk azt látják, hogy a nehezebb eventeket is megoldják a játékosok - ill. jó részük és õk ebbõl indulnak ki - meg a pénzhajhászásból...
sztem pont mivel játék, nem feltétlenül kell ragaszkodni ahhoz, hogy mindenki meg tudja csinálni
emlékszem, amikor kezdtem, sokáig nem tudtam végigvinni az eventeket, mégsem öltem magam egy kanál vízbe - játék, ezen kellene legyen a hangsúly
másik dolog, hogy valószínû a következõ titokól-akcióban benne lesznek ezek az ólak, aztán a tenyésztésben is sorra kerül majd az egérke is, szóval sztem semmi nincs veszve annak sem, akinek most nem sikerül
ja és nehogy azt hidd, hogy tényelg 50 millió felhasználó játssza a játékot....jó esetben a fele, de én még azt is megkérdõjelezném....
Érdekes 😞
Ugyanis a mostani event, mindenkori okoskodás mellett se hajtható végre könnyen.
Egy kezdõ, aki a 20-s pályán van, esélye se lehet a gyõzelemre!
Az se jó, ha 3 nap alatt megvan, de az fõleg nem korrekt, ha a megszállottaknak is nehéz..
Jelenleg 130 felszálló kell, de estére úgy 50 körüli megszerzendõ maradhat, maximum.
én pl. anno a rózsa nemesítésére hajtottam rá - viszonylag rövid idõ alatt sok tp-t ad, ezt lehet erõsíteni különbözõ nemesítésekkel, sütikkel, egyebekkel
a turbófák is nagyon jók, sõt az xxl-es fák és a több tp-t adó fák is jól hoznak a konyhára ilyenkor
és van még ugye a farmaranyért küldhetõ plusz napi ajándék...erre is van megoldás <#wink>#wink>
Ezt a felröppenõ mennyiséget tuti megjegyzik mert sokan nem fejezik be amiatt :-(
A tölgyesbe meg az összes XXL fa mehet mind! 😄
Meglesz ez, de nagyon szûkösen számoltak!
A komfort talajra vetés ad több felröppenõt? mintha ugyan azt a növényt simára vetem
Másik rész, ahogy az USB-t bootolhatóra készítünk, majd arra másoljuk a Ghostot. Leírásba a többi, Sajnos nem vagyok programozó.
Lényeg, az új telepítést evvel el lehet menteni, majd ha pl. vírust kap a gép, akkor ezzel 15 perc és tiszta lesz tõle.
A Ghost elmentése lehet akár USB stiftre is, amire kb 13Gb adat lesz rámásolva, csak nagyon lassú a készítése.
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
videó róla
Csináltam XP indítós USB kulcsot , majd a Norton ghost 11 verziójával elmentem a jó állást, aztán jöhet akármi!
Ma még növénytermesztés aztán csak az a felröppenõre kell hajtsak.
Nagyon nehezen adja.
Nekem az SSD jól muzsikál,
#22519.
Az eddigi eventek tovább tartottak és max 900-950 felröppenõ kellett azt épphogy vért izzadva ki tudtuk termelni.
Arról meg kérnék képet hogy az az 1 aratós 400 felröppenõ hogy a rákba jön össze valakinek.